Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius (11 dalis)

QUOTE(Bitute1977 @ 2010 03 08, 18:28)
Sveikos,OT gadintojos,OT darau antra men.,praeita nuo 14 CD rode II,o si karta siandien jau 16 CD,o OT rodo tik I g.gif .Noriu paklausti,ar kiekviena men.taip ir skiriasi,kaip jums buna?

Tai aisku, kad normalu, vadinasi, O bus veliau, vadinasi, kad pas tave O diena nera stabiliai ta pacia CD. OT ir BT ir yra rekomenduojama toms merginoms, kuriu ciklai nereguliarus, arba itin reti ND mirksiukas.gif

QUOTE(Manija69 @ 2010 03 08, 19:35)
Tiesa, gleivės, per paskutines keturias dienas labai panašios, lyg drėgna, bet pasirodo tai tąsios, lyg eggwhite išskyros.Kažkaip galvojau,kad po O gleivės pasikeičia, nea? g.gif  4u.gif

Pagal teorija, gleives iskart po O turi pasikeisti.
Atsakyti
QUOTE(Bitute1977 @ 2010 03 08, 19:28)
Sveikos,OT gadintojos,OT darau antra men.,praeita nuo 14 CD rode II,o si karta siandien jau 16 CD,o OT rodo tik I g.gif .Noriu paklausti,ar kiekviena men.taip ir skiriasi,kaip jums buna?

Pas moteris I faze gali skirtis kas menesi, o II dzn islieka vienodo ilgio. Atrodo, apie tai skaiciau FF

QUOTE(Manija69 @ 2010 03 08, 20:35)
Tiesa, gleivės, per paskutines keturias dienas labai panašios, lyg drėgna, bet pasirodo tai tąsios, lyg eggwhite išskyros.Kažkaip galvojau,kad po O gleivės pasikeičia, nea? g.gif  4u.gif

QUOTE(Selva @ 2010 03 08, 22:09)
Tai aisku, kad normalu, vadinasi, O bus veliau, vadinasi, kad pas tave O diena nera stabiliai ta pacia CD. OT ir BT ir yra rekomenduojama toms merginoms, kuriu ciklai nereguliarus, arba itin reti ND  mirksiukas.gif

As irgi butent taip skaiciau. Ir man paciai taip vyksta - ta diena, kai BT sokteli i virsu, gleives irgi pasikeicia ir tampa nebevaisingos.
Atsakyti
QUOTE(Monttana @ 2010 03 08, 17:21)
Vis tik paprasysiu patvirtint ar paneikt, kad tai teigiamas OT. Pradzioj atrode be abejoniu. Po valandos siekteik bluktelejo ir db ryskus liko tik soniukas. Na idomu ka kitu akys mato wink.gif
user posted image

Na as tokius laikau teigiamu, ne spo to man beveik nieko nebesimato.Vakar kaip tik pamaciau toki thumbup.gif O ir sona kairi dure.Taip kad po 13-14 dienu laukiam mmm.Ir tikiuosi paskutiniu seis metais rolleyes.gif

QUOTE(Vijora @ 2010 03 08, 22:05)
sveikos...labai laukiu komentaru jusu 4u.gif
user posted image

man 15 teigiamu teigiamiausiais thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Selva @ 2010 03 08, 23:09)

QUOTE(Tahoe @ 2010 03 09, 08:21)
Pas moteris I faze gali skirtis kas menesi, o II dzn islieka vienodo ilgio. Atrodo,
As irgi butent taip skaiciau. Ir man paciai taip vyksta - ta diena, kai BT sokteli i virsu, gleives irgi pasikeicia ir tampa nebevaisingos.

Aciu uz atsakymus. 4u.gif As nelabai suprantu, nes viskas skirtingai rodo. doh.gif Ir tik siandien (13CD) atsirado baltos, tirstos gleives, nors jos kazkiek tasios vistiek.Nors OT rode teigiama pries dvi dienas (11CD), ta diena ir maudeno pilva, o vakar jau skaudejo.Tempa jau kyla.Butu tiksli tempa vakar butu aiskiau, o dabar. doh.gif

QUOTE(gandriuke... @ 2010 03 09, 11:15)
Na as tokius laikau teigiamu, ne spo to man beveik nieko nebesimato.Vakar kaip tik pamaciau toki  thumbup.gif O ir sona kairi dure.Taip kad po 13-14 dienu laukiam mmm.Ir tikiuosi paskutiniu seis metais  rolleyes.gif

Tai jei rodo OT teigiama, tai O turetu vykti veliau, ~ po paros?? Ir jei dure sona, skaitai kad jau O vyko?Siaip raso duria pries O.. blush2.gif Nes bandau issiaiskinti ar OT teigiamas gali buti ir per O ar tik pries O. doh.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2010 03 09, 12:34)
Tai jei rodo OT teigiama, tai O turetu vykti veliau, ~ po paros?? Ir  jei dure sona, skaitai kad jau  O vyko?Siaip raso duria pries O.. blush2.gif Nes bandau issiaiskinti ar OT teigiamas gali buti ir per O ar tik pries O.  doh.gif  4u.gif  4u.gif

Del durimo, tai buna vienos pries, o kitoms per O. O teigiamas OT buna pries O, nes II rodo hormona (LH), kuris iššaukia O wink.gif

Man pvz si cikla parode II diena, apie 14val, o nakti pajutau siaubinga skausma pilvo apacioje, pagalvojau: "vyksta O...". Taip ir buvo, nes ryte atsibudusi radau BT zenkliai pakilusia smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tahoe: 09 kovo 2010 - 13:00
QUOTE(Manija69 @ 2010 03 09, 12:34)

Tai jei rodo OT teigiama, tai O turetu vykti veliau, ~ po paros?? Ir  jei dure sona, skaitai kad jau  O vyko?Siaip raso duria pries O.. blush2.gif Nes bandau issiaiskinti ar OT teigiamas gali buti ir per O ar tik pries O.  doh.gif  4u.gif  4u.gif

Na nezianu seip teigiamas sako buna pries O...Na man ir cia klausimas, man kazkaip atrodo kad kaip tik tada ir buna O g.gif
Atsakyti
Merginos,noriu jusu patarimo,vyras mano siek tiek apsirgo verysad.gif ,kaip manot,kol OT dar vis neigiami,tai ar galiu jo nekankinti blush2.gif ,labai jau bijau praleisti sansa del ND,kad patapciau nestuke.gif.Kadangi tik neseniai gadinu OT,tai noriu paklausti,ar tikrai tiksliai jie kai parodo II,tai po kiek tai laiko ir buna O ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tahoe @ 2010 03 09, 12:54)

SVEIKINU bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif Super naujienos wub.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute1977 @ 2010 03 09, 13:09)
Merginos,noriu jusu patarimo,vyras mano  siek tiek apsirgo verysad.gif ,kaip manot,kol OT dar vis neigiami,tai ar galiu jo nekankinti blush2.gif ,labai jau bijau praleisti sansa del ND,kad patapciau nestuke.gif.Kadangi tik neseniai gadinu OT,tai noriu paklausti,ar tikrai tiksliai jie kai parodo II,tai po kiek tai laiko ir buna O ax.gif

jeigu 100% teigiamas (ko niekas negali garantuoti, nebent tikrai antra juostele net ryskesne uz kontroline), tai maziausiai po 12val ivyksta O, o daugiausia lyg po 36val... Zodziu, paros begyje.
Vargsai tie musu vyrai... Nelengva jiems turetu buti su zmonomis, apsestomis planavimo biggrin.gif As saviski irgi neblogai pakankinau tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Ice tea @ 2010 03 09, 13:57)
QUOTE(Tahoe @ 2010 03 09, 12:54)

SVEIKINU bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif Super naujienos wub.gif thumbup.gif thumbup.gif

Aciu ax.gif Tikiuosi, viskas bus gerai...
O pas tave kokios naujienos? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Tahoe @ 2010 03 09, 13:59)
Aciu  ax.gif  Tikiuosi, viskas bus gerai...
O pas tave kokios naujienos? rolleyes.gif

Buvau išvykusi atostogų, tai tik dabar perskaičiau ir yahoo.gif Labai dėl tavęs džiaugiuosi wub.gif

O aš JAU gerai- vėl versiu vyrą į lovą thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif
na ka,po vakar mano OT teigiamu teigiamiausio ,siryt BT siek tiek pakilus ,buvo diena pries 36,2,siryt 36,4...tai ka,man jau isvyko O?nesuprantu,juk po teigiamo OT ,O vyksta tik po 12-24val....paaiskinkit man,nesusipratelei... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tahoe @ 2010 03 08, 18:33)
Na ne  schmoll.gif  man tik teko girdeti apie tuos OT, kur su seilemis veikia, bet tik tiek...

ce jis is slapimo ne is seiliu daromas, bet jis yra kaip ir daugkartinis, tik tas juosteles reikia nusipirkt kai baigesi, bet jis gan nepigus, 99.99 svaru kainuoja, bet jis mazdaug parodo kada turetu ivykt O, nu tada parodo kada reikia daryt OT, nu jis skaiciuoja automatiskai.
tai dabar mastau apie ji, nes jau uzkniso gaudyt veja laukuos doh.gif
dar norejau jusu patarimo, jai mano ciklas mazdaug 31 diena, kartais pora dienu uzsitesia, tai kada man turetu but O mazdaug?
Atsakyti