Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius (11 dalis)

QUOTE(Selva @ 2010 03 06, 17:28)
Sysiokit i sveikata, koncentracijos tai neatskiedzia.

O jus tikros, kad reikia susilaikyti net nuo maisto? Mano OT informainiame lapelyje rasoma, kad tik negerti reikia.

Ziurint koks maistas. Jei vandeningas (vaisiai, darzoves sviezios, sriubos ir pan.) tai itakoja smile.gif

O man kas idomiausia, kad vakar buvo vaiduoklis o sendien ne suziburiu nerasi jokio vaiduoklio g.gif Bet matavimo laikas skiriasi ir dar vakarykstis OT buvo su pazeista testavimo zona.
Atsakyti
QUOTE(Monttana @ 2010 03 06, 15:35)
Ziurint koks maistas. Jei vandeningas (vaisiai, darzoves sviezios, sriubos ir pan.) tai itakoja smile.gif

Del sriubos tai logiska, bet kitokio maisto neatsisakau schmoll.gif
Atsakyti
O as kazkaip susituriu nuo maisto biggrin.gif Pasiplanavau, kad OT butu 3 val po pitu. Tai realiai nelabai ir norisi man per tas 3 valandas valgyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monttana @ 2010 03 06, 15:27)

Tahoe baik gadinti testus   biggrin.gif  Palauk nors rydienos. Alia ot kur merga. Jei visokie testai kisenes drasko  biggrin.gif  Kiek turi tiek sugadina hihihi.gif

OT galima butu vertint kaip teigiama. Jei tai butu tavo ciklo vidurys - butu viskas aisku ka daryti. O db tai, mano poziuriu nieko nereiskia. Nes nevisoms nestukems OT rodo nestuma ciklo gale. As nebuciau gadinusi del to, kad po testo vistiek niekas nepaaiskeja  schmoll.gif Tik moraliskai malonu tas dvi juosteles matyti  smile.gif 

Dabar pagalvojau, ka pati parasiau: ne visoms rodo...
Bet gal jei rodo tai neseipsau rodo  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif

lotuliukas.gif Mane irgi prajuokino sitas sakinys - nieko nereiskia NES nevisoms rodo lotuliukas.gif

Buciau nedariusi as to OT, nebeturejau ju, bet netiketai visa puokste gavau is Anglijos per 3 dienas!!Taip nusistebejau, kad 4dieni tik nusipirkau, o jau 6dieni jie pas mane bigsmile.gif Tai ir pagadinau ta proga, kad jeigu buciau pamaciusi I, buciau nusiraminusi, kad ir NT nemeluoja, bet parode II, tai dar didesne painiava biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tahoe: 06 kovo 2010 - 18:04
Radau neblogai paaiskinta (angl.) apie teigiama OT pastojus wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tahoe: 06 kovo 2010 - 18:17
QUOTE(Tahoe @ 2010 03 06, 17:53)
kad jeigu buciau pamaciusi I, buciau nusiraminusi, kad ir NT nemeluoja, bet parode II, tai dar didesne painiava  biggrin.gif

tai nesupratau, tai ir NT II parode? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2010 03 06, 20:18)
tai nesupratau, tai ir NT II parode?  bigsmile.gif

Kazka Ne taip surasiau
blush2.gif NT neigiamas..
Atsakyti
QUOTE(Tahoe @ 2010 03 06, 20:01)
tai dar didesne painiava  biggrin.gif

O ka as sakiau tongue.gif biggrin.gif

QUOTE(Tahoe @ 2010 03 06, 20:17)
Radau neblogai paaiskinta (angl.) apie teigiama OT pastojus wink.gif

Gal gali trumpai papasakot. Anglu kalba ne mano arkliukas blush2.gif Beto visoms manau idomu butu apie tai apsisviesti bigsmile.gif
Atsakyti
llllllabai reikia jusu pagalbos ir patarimo, tik nzn ar sioj temoj klausiu, jei ne tai nukreipkit kurioj temoj galiu gauti informacijos 4u.gif
jau bandom pagaut gandra jau virs metu, bert niekaip nesiseka cry.gif , itariu, kad neuztaikom ant mano vaisingu dienu, nes pas mane nevisad ciklas diena i diena, tai susidomejau siuo ovuliacijos testuku
the clearblue fertility monitor
user posted image
user posted image
tik va idomu nuomone kas ji naudoja ar yra naudojusios ji 4u.gif
ir kaip ji naudot tiksliai, nes skaiciau instrukcija tai labai paniai ten parasyta doh.gif
tai labai buciau dekinga uz pagalba 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monttana @ 2010 03 06, 21:18)
O ka as sakiau  tongue.gif  biggrin.gif 
Gal gali trumpai papasakot. Anglu kalba ne mano arkliukas  blush2.gif  Beto visoms manau idomu butu apie tai apsisviesti  bigsmile.gif

Labai jau daug vertimo... Cia aiskiau, net su paveiksliukais http://www.peeonastick.com/opkhpt.html

Bet pagrindiniai aspektai:

Ar galima naudoti OT nestumui nustatyti?

Bendrai paemus - taip. OT parodys II, kai moteris yra nescia arba kai ovuliuoja.

Taciau - nors tai veikia daugumoje atveju, yra nemaai priezasciu, kodel nereiketu naudoti OT vietoj NT nestumui nustatyti. Galima, zinoma, pazaisti, bet geriau tai daryti pamacius pirma NT teigiama rezultata.

Priezastys (pagrindimas)- OT aptinka LH, t.y. hormona, susijusi su O. NT aptinka HCG, hormona, susijusi su nestumu. LH ir HCG molekuliniame lygmenyje yra beveik identiski. Tik HCG turi beta dalele, jeigu naudojant gyvenimiska pavyzdi, galima isivaizudoti taip, kad LH ir HCG yra identiski dvyniai, bet HCG yra uzsidejes juokinga kepuraite smile.gif

.
NT bus teigiamas tik, jeigu organizme bus HCG, tuo tarou OT bus teigiamas jeigu bus HCG arba LH.

OT ne tokie jautrus kaip NT, todel didesne tikimybe pamatyti teigiama NT, negu OT.

Labai svarbu yra tai, kad NT yra labiau isgryninti, labiau aproroti, negu OT (kurie yra pigsesni, paprastesni), todel OT gali pasitaikyti "klaidu" ir teigiamas OT nebutinai gali reiksti, jos aptikra LH arba HCG.

Atsakyti
QUOTE(Tahoe @ 2010 03 07, 16:17)
OT ne tokie jautrus kaip NT, todel didesne tikimybe pamatyti teigiama NT, negu OT.

Aciu uz santrauka ir vertima :aciukas:

Bet matai, tau atvirksciai buvo. OT parode o NT ne rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Tahoe @ 2010 03 07, 01:14)
Ivertinkite mano OT (20 jautrumo), ka tik pasidariau (tiesa, negerusi gal tik 1,5val  blush2.gif ).
Ryt nelaukiu mmm.

user posted image

Na cia tai geras nemaniau, kad ivykus O, OT gali but teigiami, o pastave tai jie cia super teigiami ir man knieti pasidaryt ka jis cia parodytu g.gif
Atsakyti