Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius (11 dalis)

QUOTE(Hip @ 2010 03 03, 10:01)
O vyksta po LH bangos 4u.gif Ir kaip tu istverti visa diena negerus>? Todel sako, aptikus teigiama OT reik atlikti ND artimiausias 24val,,,
Neuztenka VISA, reik kad butu kreditine visa, ne mokomoji.

Na tai nebutina negert visa diena, juk jei darai pora kartu i diena OT, as tris dienas paskutines OT daraiu 14 val. ir 18 val. Tai pastebejau, kad vakariniai OT ryskeni, na manau, kad Mano O buvo vakar nes BT soktelejo idomu ka siandien rodys Ot aiku dabar uzteks ir vakare pasidaryt. Jei si cikla nepasiseks, o tikiu, kad paiseks wub.gif tai OT darysiu 18 val., nes taip man patogiausias laikas.
Atsakyti
sveikutes 4u.gif
na ka,vakar jau gavau savo OT,tai sivakar prasides gadinimas biggrin.gif snd man 10cd,tai sakiau,kaip pirmam kartui pradesiu keliom dienom anksciau nei rekomenduoja ir iskart darysiu 20 ir 30jautrumo(palyginimui) ax.gif ir dar,merginos,norejau paklausti,pries darant OT ,reikia 2-3vl negert ir nevalgyt,o sakykit sysiuko blush2.gif irgi tas 3val negalima?
atsiprasau uz kvaila klausima,bet as gi naujokele sitam reikale doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijora @ 2010 03 03, 19:33)
sveikutes 4u.gif
na ka,vakar jau gavau savo OT,tai sivakar prasides gadinimas biggrin.gif snd man 10cd,tai sakiau,kaip pirmam kartui pradesiu keliom dienom anksciau nei rekomenduoja ir iskart darysiu 20 ir 30jautrumo(palyginimui) ax.gif ir dar,merginos,norejau paklausti,pries darant OT ,reikia 2-3vl negert ir nevalgyt,o sakykit sysiuko blush2.gif irgi tas 3val negalima?

jei neklystu tai taippat negalima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hip @ 2010 03 03, 00:01)
O vyksta po LH bangos 4u.gif Ir kaip tu istverti visa diena negerus>? Todel sako, aptikus teigiama OT reik atlikti ND artimiausias 24val,,,
Neuztenka VISA, reik kad butu kreditine visa, ne mokomoji.

na darydavau ryte atsikelus, ir vakare, tai 3 val negerus but ne beda. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijora @ 2010 03 04, 04:33)
sveikutes 4u.gif

Na zinau, kad 2-3 val. reikiabut negerus , bet sysiuka manau galima,na bent valandele paskui stengtis pakentet,kad to sysiuko uztektu , o valgyt irgi gali na aisku ne sriuba,bet kazka neskysto galima blink.gif As cia pagal save tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Loveco @ 2010 03 03, 19:22)
na darydavau ryte atsikelus, ir vakare, tai 3 val negerus but ne beda.  ax.gif

Mano OT instrukcijoj pabreziama, kad rytiniu slapimu OT daryti negalima schmoll.gif As manau, kad cia del to, kad LH koncentracija gali buti didesne, nei realiai yra g.gif

Kazkas klause, ar sysioti galima per tas 2-3 val, kai susilaikome nuo gerimu. Atsakymas: Taip, galima 4u.gif Svarbu nepraskiesti, o daugiau ar maziau pasysiosim i buteliuka- neturi reiksmes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Selva @ 2010 03 04, 04:29)
Mano OT instrukcijoj pabreziama, kad rytiniu slapimu OT daryti negalima  schmoll.gif  As manau, kad cia del to, kad LH koncentracija gali buti didesne, nei realiai yra  g.gif

Kazkas klause, ar sysioti galima per tas 2-3 val, kai susilaikome nuo gerimu. Atsakymas: Taip, galima  4u.gif  Svarbu nepraskiesti, o daugiau ar maziau pasysiosim i buteliuka- neturi reiksmes  mirksiukas.gif

aciu uz atsakyma 4u.gif snd iskentejau nesisiojus lotuliukas.gif bet ryt jau zinosiu kas ir kaip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aves @ 2010 03 03, 05:56)
Na tai nebutina negert visa diena, juk jei darai pora kartu i diena OT, as tris dienas paskutines OT daraiu 14 val. ir 18 val. Tai pastebejau, kad vakariniai OT ryskeni, na manau, kad Mano O buvo vakar nes BT soktelejo idomu ka siandien rodys Ot aiku dabar uzteks ir vakare pasidaryt. Jei si cikla nepasiseks, o tikiu, kad paiseks  wub.gif tai OT darysiu 18 val., nes taip man patogiausias laikas.

Tai siandien OT turejo but blankesnis ax.gif

QUOTE(Selva @ 2010 03 03, 20:29)
Mano OT instrukcijoj pabreziama, kad rytiniu slapimu OT daryti negalima  schmoll.gif  As manau, kad cia del to, kad LH koncentracija gali buti didesne, nei realiai yra  g.gif
Kazkas klause, ar sysioti galima per tas 2-3 val, kai susilaikome nuo gerimu. Atsakymas: Taip, galima  4u.gif  Svarbu nepraskiesti, o daugiau ar maziau pasysiosim i buteliuka- neturi reiksmes  mirksiukas.gif

Sako, kad LH pradeda gamintis nuo 10 ryto,,,bet mano OT visada paspalvintas buna,,O siusioti, kaip Selva sako, galite i valias ax.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

net nežinau, ką pasakyti... nespėjau kojų apšilti, o jau atsisveikinu... Šiandien ryte Žydrų Akių atsiųstas nėštumo testas parodė II... JĖĖĖĖĖĖĖĖĖĖĖĖĖĖĖĖĖĖĖ!!! Taip ir nespėjau panaudoti nė vieno OT blink.gif
Žydros Akys, jūsų linkėjimai yra pats geriausias vaistas!!! smile.gif

Dar negaliu patikėti... metus laukėm, lygiai metus... Merginos, didžiulė laimė yra ir ji ateina kartais dviejų II pavidalu.

Linkiu jums visoms sulaukti tos didžiulės laimės!!!
Atsakyti
QUOTE(Tūla @ 2010 03 04, 07:39)
Sveikos merginos,

net nežinau, ką pasakyti... nespėjau kojų apšilti, o jau atsisveikinu... Šiandien ryte Žydrų Akių atsiųstas nėštumo testas parodė II... JĖĖĖĖĖĖĖĖĖĖĖĖĖĖĖĖĖĖĖ!!! Taip ir nespėjau panaudoti nė vieno OT blink.gif

Dar negaliu patikėti... metus laukėm, lygiai metus... Merginos, didžiulė laimė yra ir ji ateina kartais dviejų II pavidalu.

Sveikinu wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tūla @ 2010 03 04, 08:39)
Sveikos merginos,

KUO NUOSIRDZIAUSI SVEIKINIMAI!!!!! lengvu 9 menesiuku smile.gif
Atsakyti
Merginos, nzn ar pamenat mane, as nuo spalio menesio pradejau gadinti OT. Nors Zydros akys NT ir nebuvo sekmingi, bet OT padejo! Pagaliau ir as nestuke.gif
Atsakyti