Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius (11 dalis)

QUOTE(aves @ 2010 03 01, 21:14)
Ta tai as zianu, bet kai mano ciklas nereguliarus tai pora dienu dariau du kartus per diena, kad nepraziopsociau  mirksiukas.gif

Tai juo labiau. Taip tik dar labiau susimakaluosi doh.gif Be to, teigiamas OT nereiskia, kad JAU DABAR vyksta O. Jis reiskia, kad O bus netrukus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Selva @ 2010 03 01, 22:06)
Merginos, juk reikia OT darytis viena karta per para panasiu metu  mirksiukas.gif

as draugiskai, bet priestarauju visom keturiom smile.gif smile.gif individualiai viskas zinok, moterys turi pacios atsirinkti, kaip rodo testai (geriausiai kas menesi su tais paciais), ir kaip jos ciklas rutuliojasi. Kazkada minejau, man testai nerodydavo JOKIOS juosteles, likus 2 dienom iki O- laaabai blankia, kuri ryskedavo, tuo metu testuodavausi ryte ir vakare, nes per pusdieni spedavo uzrysketi ir "super teigiamo", nors ryte buvo BEVEIK teigiamas. Kita ryta vel BEVEIK teigiamas, ir paskui jau blanko. Visi kiti dalykai kuo aiskiausiai rodydavo ivykusia O. Beje, ji vykdavo TA VAKARA/pusdieni, kai OT budavo "super teigiamas" (ryskesne uz kontroline ta juostie budavo). Taip kad biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Loveco @ 2010 03 02, 20:58)
as draugiskai, bet priestarauju visom keturiom smile.gif smile.gif individualiai viskas zinok, moterys turi pacios atsirinkti, kaip rodo testai  (geriausiai kas menesi su tais paciais), ir kaip jos ciklas rutuliojasi. Kazkada minejau, man testai nerodydavo JOKIOS juosteles, likus 2 dienom iki O- laaabai blankia, kuri ryskedavo, tuo metu testuodavausi ryte ir vakare, nes per pusdieni spedavo uzrysketi ir "super teigiamo", nors ryte buvo BEVEIK teigiamas. Kita ryta vel BEVEIK teigiamas, ir paskui jau blanko. Visi kiti dalykai kuo aiskiausiai rodydavo ivykusia O. Beje, ji vykdavo TA VAKARA/pusdieni, kai OT budavo "super teigiamas" (ryskesne uz kontroline ta juostie budavo). Taip kad biggrin.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif
noriu uzsisakyt OT is ebay biggrin.gif sakykit,merginos,kurio jautrumo geriau isigyti:20,30 ar 40? Vis dvejoju is dvieju variantu ar 20 ar 30jautrumo....patarkit prasau,nes pirmakart pradesiu "gaudyt" O ax.gif
aciu 4u.gif
p.s.ciklas mano 28-30dienu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vijora: 02 kovo 2010 - 15:22
QUOTE(Vijora @ 2010 03 02, 15:19)
sveikutes 4u.gif
noriu uzsisakyt OT is ebay biggrin.gif sakykit,merginos,kurio jautrumo geriau isigyti:20,30 ar 40? Vis dvejoju is dvieju variantu ar 20 ar 30jautrumo....patarkit prasau,nes pirmakart pradesiu "gaudyt" O ax.gif
aciu 4u.gif

gal as cia ir ne i tema paklausiu, bet as ir norejau uzsisakyt is ebay, tik susiduriau su problema viena. norejau paklaust, per Paypal mokant butinai reikia tureti ta kaskokia SEB banko kortele, ar galina ir kitomis kortelemis moketi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijora @ 2010 03 03, 01:19)
sveikutes 4u.gif
aciu 4u.gif

As pirkau is Zydru akiu 20 stiprumo cia priklauso nuo kiekvienos organizmo, kiek to hormona gamina, kuo mazesnis skaiciu tuo jautresni.
Atsakyti
QUOTE(aves @ 2010 03 02, 17:34)
As pirkau is Zydru akiu 20 stiprumo cia priklauso nuo kiekvienos organizmo, kiek to hormona gamina, kuo mazesnis skaiciu tuo jautresni.

na taip,suprantu biggrin.gif sakau,gal pirmam ciklui uzsakyt ir 20 ir 30jautrumo pabandymui g.gif bus aisku kas kaip,o jau kitam ciklui pirksiu vienus kuriuos nors ax.gif
Papildyta:
QUOTE(linkur @ 2010 03 02, 17:30)
gal as cia ir ne i tema paklausiu, bet as ir norejau uzsisakyt is ebay, tik susiduriau su problema viena. norejau paklaust, per Paypal mokant butinai reikia tureti ta kaskokia SEB banko kortele, ar galina ir kitomis kortelemis moketi g.gif

va cia tai negaliu nieko pakomentuot-nezinau...man drauge uzsakineja,as neturiu Paypal smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linkur @ 2010 03 02, 16:30)

Sveikutes- ikisiu trigrasi smile.gif Per paypal tinka bet kuri KREDITINE kortele- nesvarbu kurio banko smile.gif Taip pat tinka specialios korteles skirtos internetinei prekybai (pvz DNB Nord banko Era ir pan., man atrodo Sebas irgi turi). As asmeniskai Paypal'e uzregistravau savo Swedbanko'o kreditine VISA kortele.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gelyte13: 02 kovo 2010 - 16:14
QUOTE(Gelyte13 @ 2010 03 02, 16:12)
Sveikutes- ikisiu trigrasi smile.gif Per paypal tinka bet kuri KREDITINE kortele- nesvarbu kurio banko smile.gif Taip pat tinka specialios korteles skirtos internetinei prekybai (pvz DNB Nord banko Era ir pan., man atrodo Sebas irgi turi). As asmeniskai Paypal'e uzregistravau savo Swedbanko'o kreditine VISA kortele.

g.gif tai vat, as keliuose bankuose turiu VISA korteles, bet nei vienos neleido priregistruoti g.gif arba as pati dar zalia tuose reikaluose, ir nemoku doh.gif
Atsakyti
QUOTE(linkur @ 2010 03 02, 17:43)
g.gif tai vat, as keliuose bankuose turiu VISA korteles, bet nei vienos neleido priregistruoti g.gif arba as pati dar zalia tuose reikaluose, ir nemoku doh.gif

gal kazkokius duomenis ne taip suvedi? jei kils konkreciu klausimu- rasyk i AZ. Cia biski ne ta temuke turbut smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gelyte13 @ 2010 03 02, 17:26)
gal kazkokius duomenis ne taip suvedi? jei kils konkreciu klausimu- rasyk i AZ. Cia biski ne ta temuke turbut smile.gif

drinks_cheers.gif mirksiukas.gif beje, jau uzsisakiau OT is ZA ax.gif tai lauksiu, kol baigsis sis ciklas, ir nuo kito pradesiu zaisti su OT ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linkur: 02 kovo 2010 - 21:56
QUOTE(Loveco @ 2010 03 02, 04:58)
as draugiskai, bet priestarauju visom keturiom smile.gif smile.gif individualiai viskas zinok, moterys turi pacios atsirinkti, kaip rodo testai  (geriausiai kas menesi su tais paciais), ir kaip jos ciklas rutuliojasi. Kazkada minejau, man testai nerodydavo JOKIOS juosteles, likus 2 dienom iki O- laaabai blankia, kuri ryskedavo, tuo metu testuodavausi ryte ir vakare, nes per pusdieni spedavo uzrysketi ir "super teigiamo", nors ryte buvo BEVEIK teigiamas. Kita ryta vel BEVEIK teigiamas, ir paskui jau blanko. Visi kiti dalykai kuo aiskiausiai rodydavo ivykusia O. Beje, ji vykdavo TA VAKARA/pusdieni, kai OT budavo "super teigiamas" (ryskesne uz kontroline ta juostie budavo). Taip kad biggrin.gif

O vyksta po LH bangos 4u.gif Ir kaip tu istverti visa diena negerus>? Todel sako, aptikus teigiama OT reik atlikti ND artimiausias 24val,,,

QUOTE(linkur @ 2010 03 02, 10:43)

Neuztenka VISA, reik kad butu kreditine visa, ne mokomoji.
Atsakyti