Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius (11 dalis)

o as savo OT ir NT vis dar negaunu biggrin.gif sad.gif nu ir ilgai keliauja.... o ju net 150 vienettu 4u.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Loveco @ 2010 02 28, 21:34)
o as savo OT ir NT vis dar negaunu biggrin.gif sad.gif nu ir ilgai keliauja.... o ju net 150 vienettu  4u.gif  lotuliukas.gif

oho blink.gif lotuliukas.gif uzsipirkai taip nejuokingai lotuliukas.gif
Atsakyti
norėjau merginos paklausti o kai nebūna ta mėn O tai testas ir nieko nerodo blush2.gif
ar taip
Atsakyti
QUOTE(mazge123 @ 2010 02 28, 21:15)
oho  blink.gif  lotuliukas.gif  uzsipirkai taip nejuokingai  lotuliukas.gif

megstu, kai netruksta smile.gif tada galiu kelis sykius per diena darytis testus. Del to ir klausiau, ar niekam nereikia OT ar NT, nes pagalvojau paskui, kad paskubejau, dar ciklas neatsinaujino biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Loveco @ 2010 03 01, 19:10)
megstu, kai netruksta smile.gif tada galiu kelis sykius per diena darytis testus. Del to ir klausiau, ar niekam nereikia OT ar NT, nes pagalvojau paskui, kad paskubejau, dar ciklas neatsinaujino biggrin.gif

Man reikes OT, Nt nereikia, nes paskui taip ir knieti pagadint biggrin.gif Is kur pirkai ir kiek perleistum g.gif
Atsakyti
QUOTE(aves @ 2010 03 01, 10:37)
Man reikes OT, Nt nereikia, nes paskui taip ir knieti pagadint  biggrin.gif Is kur pirkai ir kiek perleistum  g.gif

e-bay pirkau, tie standartiniai, bet as dar vis negaunu siuntinio doh.gif jau 2 savaites doh.gif kiek reikia?
Atsakyti
QUOTE(Loveco @ 2010 03 01, 23:28)
e-bay pirkau, tie standartiniai, bet as dar vis negaunu siuntinio  doh.gif  jau 2 savaites  doh.gif  kiek reikia?

Na tarkim 50 vnt. kiek man kainuotu cia su siuntimu kiek mazdaug butu ir kokie jie jautrumo smile.gif Na siaip galiu ir maziau gal jau cia perdaug nugrobciau nuo taves blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aves @ 2010 03 01, 23:48)
Na tarkim 50 vnt. kiek man kainuotu cia su siuntimu kiek mazdaug butu ir kokie jie jautrumo  smile.gif Na siaip galiu ir maziau gal jau cia perdaug nugrobciau nuo taves  blush2.gif

Na pagaliau man pradeda OT rysket, kaip vertintumet mano OT ar 19 CD galima laikyt teigiamu. Vidurinis darytas 14 val., o apatinis 19 val.
Atsakyti
beveik teigiamas, nezinau kaip siti testai ryskeja ;]
Atsakyti
Merginos, juk reikia OT darytis viena karta per para panasiu metu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Selva @ 2010 03 02, 08:06)
Merginos, juk reikia OT darytis viena karta per para panasiu metu  mirksiukas.gif

Ta tai as zianu, bet kai mano ciklas nereguliarus tai pora dienu dariau du kartus per diena, kad nepraziopsociau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgitux1978 @ 2010 03 01, 08:42)
norėjau merginos paklausti o kai nebūna ta mėn O tai testas ir nieko nerodo  blush2.gif
ar taip

manyciau, kad taip, nes be LH hormono negali sprogti folikulas.
Arba tiesiog ta banga labai trumpai buvo ir jos nepagavo, nes LH yra labai gretai suskaidomas organizme mirksiukas.gif
Atsakyti