QUOTE(Tahoe @ 2010 02 25, 16:41)
Gali buti daug veliau, tai pvz jeigu ciklas 32 dienos, tai O gali buti 13CD ar net 20CD. Isivaizduoju, kaip tai nervina
* As irgi ju labai laukiau, atejo kazkur per 10 dienu, bet per ju toki ilga siuntima praziopsojau savo O Ot pikta buvo!
Is Honolulu??? tai cia JAV, Havajai - tai gali buti, kad dar ilgiau uztruks, nes man is D.Britanijos siunte
** Vajezus!! Dar ir tokio ilgio ciklu buna??
* As irgi ju labai laukiau, atejo kazkur per 10 dienu, bet per ju toki ilga siuntima praziopsojau savo O Ot pikta buvo!
Is Honolulu??? tai cia JAV, Havajai - tai gali buti, kad dar ilgiau uztruks, nes man is D.Britanijos siunte
** Vajezus!! Dar ir tokio ilgio ciklu buna??
jei tiketume fertiliciu, tai man dabar bevei 100toji ciklo diena nes buvo du menesius patepliojimai 4 dienas (fertilitis registravo kaip mm), o po to baigesi mano maitinimai kas 3-4 valandas, perejau prie "kas 1-2-3 valandos maitinimas kiaura para, YPAC nakti" grafiko, ir vsio, jokiu tepliojimu..... savaite bandziau maitinti ne pagal tai, kai maze noretu, bet mazdaug kas 3 val. Ji priprato, mano BT buvo soktelejusi, net vaisingu gleiviu beatsiranda buvo.... bet po savaites maze pareiske, kad grafikas jai netinka, ir toliau teko grizti prie jos noru taip va ir gyvenu. Todel planavimas atsikelia neribotam laikui, bet OT vis tiek laukiu, idomus as per bangos pas mane vyksta