Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius (11 dalis)

QUOTE(Tahoe @ 2010 02 25, 16:41)
Gali buti daug veliau, tai pvz jeigu ciklas 32 dienos, tai O gali buti 13CD ar net 20CD. Isivaizduoju, kaip tai nervina  unsure.gif
* As irgi ju labai laukiau, atejo kazkur per 10 dienu, bet per ju toki ilga siuntima praziopsojau savo O  doh.gif Ot pikta buvo!
Is Honolulu??? tai cia JAV, Havajai - tai gali buti, kad dar ilgiau uztruks, nes man is D.Britanijos siunte  cool.gif

** Vajezus!! Dar ir tokio ilgio ciklu buna??

jei tiketume fertiliciu, tai man dabar bevei 100toji ciklo diena biggrin.gif biggrin.gif nes buvo du menesius patepliojimai 4 dienas (fertilitis registravo kaip mm), o po to baigesi mano maitinimai kas 3-4 valandas, perejau prie "kas 1-2-3 valandos maitinimas kiaura para, YPAC nakti" grafiko, ir vsio, jokiu tepliojimu..... savaite bandziau maitinti ne pagal tai, kai maze noretu, bet mazdaug kas 3 val. Ji priprato, mano BT buvo soktelejusi, net vaisingu gleiviu beatsiranda buvo.... bet po savaites maze pareiske, kad grafikas jai netinka, ir toliau teko grizti prie jos noru smile.gif taip va ir gyvenu. Todel planavimas atsikelia neribotam laikui, bet OT vis tiek laukiu, idomus as per bangos pas mane vyksta wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Loveco @ 2010 02 25, 16:54)
jei tiketume fertiliciu, tai man dabar bevei 100toji ciklo diena biggrin.gif biggrin.gif nes buvo du menesius patepliojimai 4 dienas (fertilitis registravo kaip mm), o po to baigesi mano maitinimai kas 3-4 valandas, perejau prie "kas 1-2-3 valandos maitinimas kiaura para, YPAC nakti" grafiko, ir vsio, jokiu tepliojimu..... savaite bandziau maitinti ne pagal tai, kai maze noretu, bet mazdaug kas 3 val. Ji priprato, mano BT buvo soktelejusi, net vaisingu gleiviu beatsiranda buvo.... bet po savaites maze pareiske, kad grafikas jai netinka, ir toliau teko grizti prie jos noru smile.gif taip va ir gyvenu. Todel planavimas atsikelia neribotam laikui, bet OT vis tiek laukiu, idomus as per bangos pas mane vyksta wink.gif

Aaa, tai viskas aisku su tavim smile.gif Man mmm atsirado, kai dukrytei buvo 6men., iki tol ne kvapo ju nebuvo, net nesisaugojom, nors vaikelio neplanavom smile.gif Po to vel nebuvo, po to vel atsirado doh.gif Kai pradejau pora kart per diena maitinti, tik tada susireguliavo viskas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Loveco @ 2010 02 25, 15:33)
Papildyta:
paimsiu ir as pavyzdi, tenesupyksta Hefaiste  wub.gif  Jos ciklas sekmingas buvo, kai O ivyko 56 (berods) ciklo diena.... pries tai ciklai irgi panasus budavo...  4u.gif

Aciu, optimizmo pilnos kelnes prisirinko thumbup.gif

QUOTE(Afrodite69 @ 2010 02 25, 15:40)
Sveikutes 4u.gif 
Na,as prisijungsiu ir toliau darysiuos OT.Nors si menesi labai aiskiai parode,kada O ir saziningai darem ND,bet....siryt NT testukas parode I verysad.gif Neslepsiu labai nuliudau sad.gif negalejau visa diena susikaupti ir galvoti apie darba,viena tik mintis,kodel?ka darem ne taip?gal dar anksti?Na bet testukus pirkau jautrius ir tos kurios laukesi jie iskart parode nestuke.gif  Gaila,kad ir sis ciklas nesekmingas.
Taip kad lieku laukti savo MM kurios turi ateiti ryt arba poryt ir vel is naujo planuosiu 4u.gif

Dar neliudek, palauk pora dieneliu, gal II parodis wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupushiukas @ 2010 02 26, 02:21)
pas mane tas pats  unsure.gif OT buvo teigiamas 14 CD (pirmadieni), o BT ne kiek nepasikeite iki siandien. Mano C taip pat nereguliarus ir dar plius labai ilgas, tad bandysiu palaukti pora dieneliu ir vel bandyti.     

Mano OT parasyta, kad testo geriau nevertinti po 10 min, nes juosteles gali isrysketi be reikalo, tad metu as juos lauk, kad nervu negadintu smile.gif

O mano OT rezultata berods ir reikia vertinti po 10 min. g.gif
Papildyta:
QUOTE(Loveco @ 2010 02 26, 02:33)
panos, o per kiek laiko, kas siuntetes is e-bay, atejo jum testukai? jau 9 dienos praejo nuo to laiko, kai parase mum laiska, kad ISSIUNTE, o nieko negaunu dar.... ten is Honolulu siuncia  lotuliukas.gif  doh.gif
Papildyta:
paimsiu ir as pavyzdi, tenesupyksta Hefaiste  wub.gif  Jos ciklas sekmingas buvo, kai O ivyko 56 (berods) ciklo diena.... pries tai ciklai irgi panasus budavo...  4u.gif

Vadinas nereikia prarast vilties thumbup.gif As siunciaus ir Zydros akys thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Afrodite69 @ 2010 02 26, 02:40)
Sveikutes 4u.gif 
Na,as prisijungsiu ir toliau darysiuos OT.Nors si menesi labai aiskiai parode,kada O ir saziningai darem ND,bet....siryt NT testukas parode I verysad.gif Neslepsiu labai nuliudau sad.gif negalejau visa diena susikaupti ir galvoti apie darba,viena tik mintis,kodel?ka darem ne taip?gal dar anksti?Na bet testukus pirkau jautrius ir tos kurios laukesi jie iskart parode nestuke.gif  Gaila,kad ir sis ciklas nesekmingas.
Taip kad lieku laukti savo MM kurios turi ateiti ryt arba poryt ir vel is naujo planuosiu 4u.gif

Tai juk dar mm neatejo, gal dar nereiktu taip anksti ranku nuleist mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Tahoe @ 2010 02 26, 02:41)
** Vajezus!! Dar ir tokio ilgio ciklu buna??

Mano pries geriant KT ta men buvo irgi 56 d ciklas doh.gif
Atsakyti
Sveikutės,

jungiuosi ir aš į jūsų smagų būrį, kurį laiką buvau tik tylioji stebėtoja ir skaitytoja, tačiau pagaliau susikaupiau ir užsisakiau pas ŽA testų, laukiu ciklo pabaigos ir imsiu gaudyti ovuliaciją. smile.gif
Vasarį sukako metai, kaip bandom padauginti šeimyną. smile.gif Pusmetį mėgavomės laisvu grafiku, antrą pusmetį jau dirbom rimtai, tačiau vis kažkaip veltui. unsure.gif
Žadu pažaisti su OT, o nuo balandžio dar ir pradėt rimtesnius tyrimus.
Nusiteikusi optimistiškai ir linkiu visoms greitų teigiamų rezultatų! thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tūla: 25 vasario 2010 - 22:29
QUOTE(Ice tea @ 2010 02 25, 14:12)
Siūlo, bet aš manau ir jaučiu, kad NEREIKIA  schmoll.gif  rolleyes.gif
Aš praeitą ciklą persileidau pradžioj, tai reiškiasi su MANIM VISKAS GERAI-
Oi kaip man TAI žinoma  doh.gif O GN nedarei??? Ką nusprendei tirtis  g.gif

Ooo dabar ziuriu, kad abi mastom panasiai biggrin.gif pat atmeciau laparaskopija gal pries kokius 3 metus, jei ne daugiau, kai man siule gine. Numojau ranka - nesamone, kas gali buti su manimi negerai, juk niekuo nesergu ir niekuo nesirgau, jauciuosi sveika kaip ridikas, sveikai gyvenu (kiek imanoma) ir tt.
Lygtais viskas ciki-briki, kaip ir tyrimai gerai, o nera ir nera. aisku, jauciuosi santykinai jauna 28 m hihihi.gif Galejau laukti, bet... geriau zinoti tiesa anksciau, nei begti ir teisintis, kad neva viskas gerai. Kalbu is savo varpines.
GN atmetu, nors galvojau, kad daryciau viska kad tik nereiktu laparaskopija. Bet gerai pasvarscius, kad nera jau tas tyrimas toks labai informatyvus, kaip kad laparaskopija.
Tavo atveju gal but ir nereikia tos laparaskopijos, nes buvo zirnis, tik pabego unsure.gif
aij, tema ne apie tai irnesakyk.gif
Svarbu nors tiek , kad pas abi OT buna teigiami nail.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linutas: 25 vasario 2010 - 22:45
QUOTE(aves @ 2010 02 25, 16:45)
Na nezinau jau siandien vel antro bruksnelio nei per padidinimo stikla neiziuresi  verysad.gif Dar siandien paziurejau i OT daryta 12 CD tai tie abu bruksneliai beveik panasaus ryskumo, na bet BT kad butu buvus O net nekvepia  schmoll.gif  Cia turbut, kad mm nereguliarios tai O bus daug veliau  unsure.gif

gali but ir veliau 4u.gif man praeita cikla O visai nugrybavo ir OT teigiamas pasirode tik 22c.d. (testukus buvau pradejus gadint nuo 9 c.d) jau galvojau - visai nesulauksiu. bet paskui BT tvarkingai pakilo.
jei ciklas nereguliarus, tai gali ir nusivelint O smile.gif
Atsakyti
sveikos merginos, norėjau jūsų nuomonės ir patarimų ax.gif
mano OT pirkti LT, trumpai aprašysiu situacija

02-23 11CD OT BLANKUS
02-24 12CD OT BLANKUS
02-25 13CD OT BLANKUS
02-26 14CD OT TEIGIAMAS RYŠKESNIS UŽ KONTROLINE JUOSTELE18VAL.
02-27 15CD OT TEIGIAMAS RYŠKESNIS UŽ KONTROLINE JUOSTELE 9,30VAL IR 15,30 VAL
02-28 16 CD OT TEIGIAMAS RYŠKESNIS UŽ KONTROLINE JUOSTELE 8,30VAL

MANO CIKLAS BŪDAVO 28 29 DIENOS PASKUTINI KARTĄ BUVO 30 DIENŲ. TAI DABAR JŪS MAN PASAKYKIT KADA TA OV MANO g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgitux1978 @ 2010 02 28, 10:15)
sveikos merginos, norėjau jūsų nuomonės ir patarimų  ax.gif
mano OT pirkti LT, trumpai aprašysiu situacija

02-23  11CD  OT BLANKUS
02-24  12CD  OT BLANKUS
02-25  13CD  OT BLANKUS
02-26  14CD  OT TEIGIAMAS RYŠKESNIS UŽ KONTROLINE JUOSTELE18VAL.
02-27  15CD  OT TEIGIAMAS RYŠKESNIS UŽ KONTROLINE JUOSTELE  9,30VAL  IR 15,30 VAL
02-28  16 CD  OT TEIGIAMAS RYŠKESNIS UŽ KONTROLINE JUOSTELE 8,30VAL
MANO CIKLAS BŪDAVO 28  29 DIENOS PASKUTINI KARTĄ BUVO 30 DIENŲ. TAI DABAR JŪS MAN PASAKYKIT KADA TA OV MANO  g.gif

na pagal mane turetu buti 15 arba 16 CD. Bet va tu nelabai vienodu metu daraisi OT reiktu +/- 10min smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mazge123 @ 2010 02 28, 13:50)
na pagal mane turetu buti 15 arba 16 CD. Bet va tu nelabai vienodu metu daraisi OT reiktu +/- 10min  smile.gif

oij ne, mazge, nreikia +- 10 min. pakaktu laikytis bendro rezimo, pvz, po pietu ar vakare atlikineti. As tai taip pat darydavaisu skirtingu laiku, bet tik tam, kad isitikinciau, kaip ta LH banga sokineja. Be to OT ryskumas priklauso ir ne tik nuo laiko, bet jei daug prisigeri skysciu, tai testukas taip pat gali buti blankesnis.
O kada Ov ivyks tau niekas negali atsakyti tiksliai. vienoms ji ivyksta pakilus LH bangai, kitoms po 48 val.
jurgitux1978 linkiu visiskai atsiplaiduoti, negalvoti, kada ta O, o tiesiog dabar 2-3 dieneles is eiles pasimegaukit vienas kitu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2010 02 28, 15:08)
oij ne, mazge, nreikia +- 10 min. pakaktu laikytis bendro rezimo, pvz, po pietu ar vakare atlikineti. As tai taip pat darydavaisu skirtingu laiku, bet tik tam, kad isitikinciau, kaip ta LH banga sokineja. Be to OT ryskumas priklauso ir ne tik nuo laiko, bet jei daug prisigeri skysciu, tai testukas taip pat gali buti blankesnis.
O kada Ov ivyks tau niekas negali atsakyti tiksliai. vienoms ji ivyksta pakilus LH bangai, kitoms po 48 val.
jurgitux1978 linkiu visiskai atsiplaiduoti, negalvoti, kada ta O, o tiesiog dabar 2-3 dieneles is eiles pasimegaukit vienas kitu  wub.gif

na jeigu as darydavausi kokios valandos skirtumu, arba dvieju tai man danai rodydavo pieno riebuma smile.gif
Atsakyti
Sveikos,,,
al jau diskutavote ta tema, bet as dar karta paklausiu,,,
Ar elektroniniai OT geresni nei paprasti?
Ar imanoma kur nors nusipirkti tik juosteliu elektroniniam Clear Blue (kur sypsenele rodo).
Atsakyti