Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius (11 dalis)

QUOTE(Pupushiukas @ 2010 02 24, 22:36)
Bijau, kad nebutu Kaip ICE TEA sake anovuliaciniai ciklai, isgasdinai mane  verysad.gif

Mažuli, nebijok- nėra čia ko išsigasti console.gif Žinok, kiekvienai moteriai du kartus per metus būna anovuliaciniai ciklai ir čia NORMALU mirksiukas.gif Ir šiaip- yra tūkstantį kartų geriau žinoti dėl ko nepastoji, nei kad VISKAS gerai, o nestuke.gif kaip nėr taip nėr verysad.gif Pagersi vaistukus, pastimuliuos ir turėsi žirniuką pilvelyje mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 25 vasario 2010 - 09:15
sveikutes,
kam reikia pigiau testuku?
man liko 10 NT , 28-OT20, 20-OT30jautrumo. Vilniuje ar Kaune,temos neseku,tad per az. Atsiprasau uz sutrukdyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 02 25, 08:06)
Mažuli, nebijok- nėra čia ko išsigasti  console.gif Žinok, kiekvienai moteriai du kartus per metus būna anovuliaciniai ciklai ir čia NORMALU  mirksiukas.gif Ir šiaip- yra tūkstantį kartų geriau žinoti dėl ko nepastoji, nei kad VISKAS gerai, o  nestuke.gif kaip nėr taip nėr  verysad.gif Pagersi vaistukus, pastimuliuos ir turėsi žirniuką pilvelyje  mirksiukas.gif

Kokia tu faina 4u.gif Tiek daug optimizmo bigsmile.gif aciu!
Atsakyti
QUOTE(Pupushiukas @ 2010 02 25, 12:59)
Kokia tu faina  4u.gif  Tiek daug optimizmo  bigsmile.gif  aciu!

blush2.gif Baik jau irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupushiukas @ 2010 02 25, 12:59)
Kokia tu faina  4u.gif  Tiek daug optimizmo  bigsmile.gif  aciu!

tikrai, tikrai didis.gif
Jau senai laukia gandrelio paklydelio, o dar kitus drasina ir neleidzia pasiduoti.

Ice Tea, o tau nedare laparaskopijos?
mane jau uzkniso, noriu zinoti realiai kas ir kodel vyksta (tiksliau nepavyksta), kad ir koks butu atsakymas. Todel atidejau testukus i sona - jie vis tiek pas mane gerai rodo lotuliukas.gif - imsiuosi rimtesniu savo organizmo tyrimu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2010 02 25, 13:43)
tikrai, tikrai  didis.gif
Jau senai laukia gandrelio paklydelio, o dar kitus drasina ir neleidzia pasiduoti.

Nu baikit blush2.gif flirt.gif Juk niekas kitas nesupras, kaip tas kuris tą praėjęs mirksiukas.gif

Ice Tea, o tau nedare laparaskopijos?

Siūlo, bet aš manau ir jaučiu, kad NEREIKIA schmoll.gif rolleyes.gif
Aš praeitą ciklą persileidau pradžioj, tai reiškiasi su MANIM VISKAS GERAI- galiu pastot mirksiukas.gif Yra taip kaip ir maniau- psichologinės problemos, užsiblokavimai, nervai, įtampa ir silpnas organizmas unsure.gif Dabar mudu su MB geriam papildus ir stiprinam organizmą thumbup.gif Žiūrėsim kas iš to gausis bigsmile.gif

mane jau uzkniso, noriu zinoti realiai kas ir kodel vyksta (tiksliau nepavyksta), kad ir koks butu atsakymas. Todel atidejau testukus i sona - jie vis tiek pas mane gerai rodo  lotuliukas.gif - imsiuosi rimtesniu savo organizmo tyrimu  doh.gif

Oi kaip man TAI žinoma doh.gif O GN nedarei??? Ką nusprendei tirtis g.gif
Atsakyti
Na nezinau jau siandien vel antro bruksnelio nei per padidinimo stikla neiziuresi verysad.gif Dar siandien paziurejau i OT daryta 12 CD tai tie abu bruksneliai beveik panasaus ryskumo, na bet BT kad butu buvus O net nekvepia schmoll.gif Cia turbut, kad mm nereguliarios tai O bus daug veliau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(aves @ 2010 02 25, 14:45)
Na nezinau jau siandien vel antro bruksnelio nei per padidinimo stikla neiziuresi  verysad.gif Dar siandien paziurejau i OT daryta 12 CD tai tie abu bruksneliai beveik panasaus ryskumo, na bet BT kad butu buvus O net nekvepia  schmoll.gif  Cia turbut, kad mm nereguliarios tai O bus daug veliau  unsure.gif

Tikrai gali O būt vėliau mirksiukas.gif Pas mus lankėsi viena mergaitė Mazhulyte, tai turbūt ji nesupyks, kad paimu ją kaip pavyzdį ax.gif. Tai va jos ciklai irgi "nuostabūs" buvo. Ir O sunkiai gaudė. Tačiau IŠLAUKĖ (O buvo apie 30 CD) ir dar po 10 dienų bac- II ir dabar jinai JAU nestuke.gif thumbup.gif thumbup.gif Sėkmės jai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 25 vasario 2010 - 14:49
QUOTE(aves @ 2010 02 25, 13:45)
Na nezinau jau siandien vel antro bruksnelio nei per padidinimo stikla neiziuresi  verysad.gif Dar siandien paziurejau i OT daryta 12 CD tai tie abu bruksneliai beveik panasaus ryskumo, na bet BT kad butu buvus O net nekvepia  schmoll.gif  Cia turbut, kad mm nereguliarios tai O bus daug veliau  unsure.gif

pas mane tas pats unsure.gif OT buvo teigiamas 14 CD (pirmadieni), o BT ne kiek nepasikeite iki siandien. Mano C taip pat nereguliarus ir dar plius labai ilgas, tad bandysiu palaukti pora dieneliu ir vel bandyti.

Mano OT parasyta, kad testo geriau nevertinti po 10 min, nes juosteles gali isrysketi be reikalo, tad metu as juos lauk, kad nervu negadintu smile.gif
Atsakyti
panos, o per kiek laiko, kas siuntetes is e-bay, atejo jum testukai? jau 9 dienos praejo nuo to laiko, kai parase mum laiska, kad ISSIUNTE, o nieko negaunu dar.... ten is Honolulu siuncia lotuliukas.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Ice tea @ 2010 02 25, 14:49)
Tikrai gali O būt vėliau  mirksiukas.gif Pas mus lankėsi viena mergaitė Mazhulyte, tai turbūt ji nesupyks, kad paimu ją kaip pavyzdį  ax.gif. Tai va jos ciklai irgi "nuostabūs" buvo. Ir O sunkiai gaudė. Tačiau IŠLAUKĖ (O buvo apie 30 CD) ir dar po 10 dienų bac- II ir dabar jinai JAU nestuke.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Sėkmės jai  wub.gif

paimsiu ir as pavyzdi, tenesupyksta Hefaiste wub.gif Jos ciklas sekmingas buvo, kai O ivyko 56 (berods) ciklo diena.... pries tai ciklai irgi panasus budavo... 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Na,as prisijungsiu ir toliau darysiuos OT.Nors si menesi labai aiskiai parode,kada O ir saziningai darem ND,bet....siryt NT testukas parode I verysad.gif Neslepsiu labai nuliudau sad.gif negalejau visa diena susikaupti ir galvoti apie darba,viena tik mintis,kodel?ka darem ne taip?gal dar anksti?Na bet testukus pirkau jautrius ir tos kurios laukesi jie iskart parode nestuke.gif Gaila,kad ir sis ciklas nesekmingas.
Taip kad lieku laukti savo MM kurios turi ateiti ryt arba poryt ir vel is naujo planuosiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aves @ 2010 02 25, 14:45)

Gali buti daug veliau, tai pvz jeigu ciklas 32 dienos, tai O gali buti 18CD ar net 20CD. Isivaizduoju, kaip tai nervina unsure.gif

QUOTE(Loveco @ 2010 02 25, 16:33)
* panos, o per kiek laiko, kas siuntetes is e-bay, atejo jum testukai? jau 9 dienos praejo nuo to laiko, kai parase mum laiska, kad ISSIUNTE, o nieko negaunu dar.... ten is Honolulu siuncia  lotuliukas.gif  doh.gif
Papildyta:
** paimsiu ir as pavyzdi, tenesupyksta Hefaiste  wub.gif  Jos ciklas sekmingas buvo, kai O ivyko 56 (berods) ciklo diena.... pries tai ciklai irgi panasus budavo...  4u.gif

* As irgi ju labai laukiau, atejo kazkur per 10 dienu, bet per ju toki ilga siuntima praziopsojau savo O doh.gif Ot pikta buvo!
Is Honolulu??? tai cia JAV, Havajai - tai gali buti, kad dar ilgiau uztruks, nes man is D.Britanijos siunte cool.gif

** Vajezus!! Dar ir tokio ilgio ciklu buna??
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tahoe: 25 vasario 2010 - 17:04