Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius (11 dalis)

QUOTE(Ice tea @ 2010 02 24, 10:13)
irnesakyk.gif baik tik  hihihi.gif
Tam juk ir esam, kad padėtumėm vienos kitoms  mirksiukas.gif
Aš tai matuodavau apie 18:30. O kada tu pietauji??? Praeina pora valandų po skysčių?

Pagal mano situacija, turint omenyje, kad ND ar siaip ar taip tik velai vakare, geriausia matuoti kuo labiau i vakara, bet as, kadangi nesu kantri ir norisi kuo greiciau zinoti, tai matuoju kazkur apie pietus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tahoe @ 2010 02 24, 12:22)
bet as, kadangi nesu kantri ir norisi kuo greiciau zinoti, tai matuoju kazkur apie pietus  ax.gif

Bet ar pareina 2 val po skysčių vartojimo????
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 02 24, 13:18)
Bet ar pareina 2 val po skysčių vartojimo????

Praeina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tahoe @ 2010 02 24, 13:39)

Tada GERAI mirksiukas.gif Nes tie skysčiai IŠKRAIPO rezultatus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 02 24, 23:46)
Tada GERAI  mirksiukas.gif Nes tie skysčiai IŠKRAIPO rezultatus  rolleyes.gif

Pasidariau 14 val. OT na jis zymiai ryskesnis nei vakar, sakau gal bandyt pasidaryt parejus is darbo kokia 18 val. kaip manot g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(aves @ 2010 02 24, 14:41)
Pasidariau 14 val. OT na jis zymiai ryskesnis nei vakar, sakau gal bandyt pasidaryt parejus is darbo kokia 18 val. kaip manot  g.gif  bigsmile.gif

Bandyk mirksiukas.gif Ir pamatysi ryt arba poryt BT ŠOKTELS thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 02 24, 10:50)
Dar kartelį pasikartosiu  rolleyes.gif OT rodo LH bangą, po kurios per 12-36 val įvyksta O  mirksiukas.gif Būna, kad panoms ir po vos kelių h įvyksta O. Čia individualu. Bet kokiu atveju- po teigiamo OT lauk O thumbup.gif O jei dar ir tavo BT parodė šoktelėjimą, tai TIKRAI tau šiandien O thumbup.gif Vakare BŪTINI ND  mirksiukas.gif

Ačiū 4u.gif
Vakar ND nepraleidom ax.gif Pažaidžiau su FF ryte, tai jei ryt temperatūra vis dar bus aukštesnė nei pirmoj fazėj, tai man O brėžia 17CD, galvoju, gal jau duot šiandien vyrui pailsėt nuo ND... blush2.gif
Ar dar griebt už pakarpos? biggrin.gif
dar OT ir šiandien pagadinsiu, bet įtariu, kad jau tikrai po O.
Atsakyti
QUOTE(index @ 2010 02 24, 16:02)
Ačiū  4u.gif
Vakar ND nepraleidom  ax.gif Pažaidžiau su FF ryte, tai jei ryt temperatūra vis dar bus aukštesnė nei pirmoj fazėj, tai man O brėžia 17CD, galvoju, gal jau duot šiandien vyrui pailsėt nuo ND...  blush2.gif
Ar dar griebt už pakarpos?  biggrin.gif
dar OT ir šiandien pagadinsiu, bet įtariu, kad jau tikrai po O.

Pagal BT aš dar ND atlikčiau mirksiukas.gif Aha, dar ir šiandien OT pasidaryk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 02 24, 17:09)
Pagal BT aš dar ND atlikčiau  mirksiukas.gif Aha, dar ir šiandien OT pasidaryk  mirksiukas.gif

na ir aš pati taip mąstau, kad dar atostogų jo neišleisiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Na ka pasidariau Ot, bet jis tikrai neryskesnis nei diena daryto,ziuresim ka parodys ryt BT ir OT smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tahoe @ 2010 02 24, 07:10)
Jeigu BT nepakyla, reiskia O dar neivyko, nes kai ivyksta, pradeda gamintis progesteronas, del kurio BT staigiai sokteli i virsu. O kokiu laiku OT darai? nes gal tarkim pasimatavai BT, ji dar buvo nepakilusi, bet dienos metu galejo ivykti O, t.y. tame tarpe tarp BT matavimo ir OT darymo wink.gif

Del pastojimo tikimybes, tai cia nesuprasi, kiekvienai skirtingai, svarbiausia reguliarus ND mazdaug tuo metu, kai turi buti O smile.gif Zinoma, didziausias sansas pastoti per pacia O, bet kaip sunku ja pagauti  doh.gif

OT dariau vakare apie 19h, siandien truputuka veliau, nespejau laiku parsirast namo... tai vel kazkokios nesamones, toks jausmas, kad teigiamas, nors antra juostele ne tokia ryski kaip uzvakar... g.gif ryte temperatura 36.5 su kitu termometru doh.gif nieko nesuprantu rolleyes.gif
nors as ja visiskai nereguliariai matuoju.

Bijau, kad nebutu Kaip ICE TEA sake anovuliaciniai ciklai, isgasdinai mane verysad.gif

Bet kokiu per anksti cia nervuotis 4u.gif ziuresiu ka duos bandymai!

Labai labai aciu visoms uz patarimus! bigsmile.gif
Atsakyti
Turbut O dar nebuvo, nes BT zymiai ir nesoktelejo g.gif , vadinasi dar reikia kantrybes ir laukti mirksiukas.gif
Atsakyti