Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius (11 dalis)

QUOTE(Ice tea @ 2010 02 23, 08:47)
Dar laukiam teigiamesnio  mirksiukas.gif O kokio cia stiprumo OT  g.gif

Man pas ja atrodo, kad ryskejo, kol 11CD ryskiausias, tada 10CD vel neryskus g.gif Ar nebuna taip, kad atrodo beveik teigiamas, tada kita diena neigiamas, o po kurio laiko vel ryskeja II? g.gif As kazkaip isivaizdavau, kad buna II (arba pats teigiamiausias), tada jau neigiamas, ir ta cikla jis nebeteigiameja rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(Tahoe @ 2010 02 23, 09:00)
Man pas ja atrodo, kad ryskejo, kol 11CD ryskiausias, tada 10CD vel neryskus  g.gif  Ar nebuna taip, kad atrodo beveik teigiamas, tada kita diena neigiamas, o po kurio laiko vel ryskeja II?  g.gif  As kazkaip isivaizdavau, kad buna II (arba pats teigiamiausias), tada jau neigiamas, ir ta cikla jis nebeteigiameja  rolleyes.gif

Pas ją gali būti visokiu fintų, nes mmm nereguliaros verysad.gif Nežinau kiek laiko jie planuoja, bet aš bent jau po kokių dviejų ciklų su BT ir OT (jei bus balaganas) eičiau hormonų tyrimukus pasidaryti- būtų aišku, ko tos mmm valkiojasi kaip jos nori mirksiukas.gif
Bet kokiu atveju- pirmiau OT ir BT rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 02 23, 18:47)
Dar laukiam teigiamesnio  mirksiukas.gif O kokio 2ia stiprumo OT  g.gif

OT 20 stiprumo, planuoju nuo rugsejo vidurio kazkur, praita cikla geriau KT nuo cistu, bet dabar buvau privaciai pas gine sake cistu nera tai gal jos per ta viena men pasisalino ir man taipogi israse hormonu tyrima rolleyes.gif As jai sakiau kad pirma menesi darau OT ir BT tai ji nieko nepakomentavo syptelejo ir tiek kazkaip keista siaiup jau daugelis giniu rekomenduoja BT matuot, kazkaip jauciuos sumokejus pinigus, bet info jokios ir negavus tik, kad tyrimu prirase ir viskas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aves: 23 vasario 2010 - 09:34
QUOTE(aves @ 2010 02 23, 09:30)
OT 20 stiprumo, planuoju nuo rugsejo vidurio kazkur, praita cikla geriau KT nuo cistu, bet dabar buvau privaciai pas gine sake cistu nera tai gal jos per ta viena men pasisalino ir man taipogi israse hormonu tyrima  rolleyes.gif As jai sakiau kad pirma menesi darau OT ir BT tai ji nieko nepakomentavo syptelejo ir tiek kazkaip keista siaiup jau daugelis giniu rekomenduoja BT matuot, kazkaip jauciuos sumokejus pinigus, bet info jokios ir negavus tik, kad tyrimu prirase ir viskas

irnesakyk.gif nekreipk dėmesio, kad nusijuokė kai išgirdo apie BT ir OT- jos visos TAI laiko atgyvena, tipo dabar yra tyrimai, kad užsiiminėti nesąmonėm. Aišku, jos visoms moterims paskirtų TYRIMUS, kad tik pinigus mokėtų. Juk BT nieko nekainuoja, o DAUG pasako apie ciklą mirksiukas.gif Tu sau ramiai matuokis ir panos BT temoj tau padės susigaudyti.
Tyrimukus ir aš siūlau pasidaryti vien dėl to kad ciklas nereguliarus, o tai jau kalba apie hormonų išsikraipymą mirksiukas.gif Pagersi Duphastono greičiausiai ir viskas išsispręs mirksiukas.gif O OT bandyk TIKRAI gerą savaitę rolleyes.gif
O koks maždaug tavo ciklas- kiek daug svyruoja g.gif Gal ta LH banga visai ir galėjo 11 CD būti g.gif
Atsakyti
Sveikutes,
As vel cia, nors nesiprasiau i jusu gretas, bet visada viena koja esu cia mirksiukas.gif su jumis, ir uz jus( jusu ir mano sekme mirksiukas.gif )
Mano ciklas 32-35 dienos, priespaskutinis, kai rodziausi su vaiduokliuku NT, tai ciklas buvo 45d., bet mm atejo.... tai OT gadint pradejau tik nuo 15c.d, man ginekol.sake, kad mazdaug tada turetu prasideti O, radau nelabai ryskia antra juostele, po to ji tik nyko, nesupratau g.gif bet esme ta, kad susirgau si men jau 25 c.d. Zodziu, rebusas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gelep: 23 vasario 2010 - 11:42
QUOTE(gelep @ 2010 02 23, 11:42)
Sveikutes,
As vel cia, nors nesiprasiau i jusu gretas, bet visada viena koja esu cia mirksiukas.gif su jumis, ir uz jus( jusu ir mano sekme mirksiukas.gif )
Mano ciklas 32-35 dienos, priespaskutinis, kai rodziausi su vaiduokliuku NT, tai ciklas buvo 45d., bet mm atejo.... tai OT gadint pradejau tik nuo 15c.d, man ginekol.sake, kad mazdaug tada turetu prasideti O, radau nelabai ryskia antra juostele, po to ji tik nyko, nesupratau g.gif bet esme ta, kad susirgau si men jau 25 c.d. Zodziu, rebusas g.gif

Tai matomai praziopsojai ta O, jei pradejai OT daryti 15CD, o mm prasidejo 25Cd g.gif Taip iseitu, kad pradejai darytis, kai jau buvo banga nuslugusi. O BT nesimatuoji?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tahoe: 23 vasario 2010 - 12:09
QUOTE(gelep @ 2010 02 23, 11:42)
Sveikutes,

Wouw bigsmile.gif Nuo 32-35 dienų prie 25 CD doh.gif Sunkoka O pagaut unsure.gif
Aš tai tau įtarčiau pabėgimą po vaiduoklio verysad.gif
Jūsų atveju TIKRAI mylėčiausi kas antrą dieną ax.gif Ir perkirpusi OT juos gadinčiau nuo 10 CD rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 02 23, 19:39)
irnesakyk.gif nekreipk dėmesio, kad nusijuokė kai išgirdo apie BT ir OT- jos visos O koks maždaug tavo ciklas- kiek daug svyruoja g.gif Gal ta LH banga visai ir galėjo 11 CD būti  g.gif

Man duphastona buvo israse tai mm sirgau normalei, bet trecia men. begeriant kraujavau du kartus per men. tai liepe nebegert, po to tik kazkur po 50 dienu prasidejo kraujingas tepliojimas tada ir pradejau gert KT, istikruju ciklo vidurkio net nezinau dabar, nes vartojau tai viena tai kita men. kazka, bet siaip tai mm laukiu po pora men. po pusantro kartais net ilgiau doh.gif kosmaras kazkoks doh.gif
O ar, kuri nors esate girdeje apie preparata Ovuliavita,, nes man drauge sake, kad jo pora draugiu pradejusios ji gert pastodavo jau sekanti cikla g.gif
Jau cia aisku prisisvaigau ane lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aves @ 2010 02 23, 14:54)
O ar, kuri nors esate girdeje apie preparata Ovuliavita,

Nesu nieko apie jį girdėjus schmoll.gif Reiks pasidomėt mirksiukas.gif

Bet įdomiai čia su tavim doh.gif O kaip Faustutę pasigavai g.gif

Beje, Bum kitoj temoj minėjo, kad ananasai yra LABAI gerai thumbup.gif thumbup.gif Pilna vit.B, storina gleivinę ir žodž SUPER reikalas thumbup.gif thumbup.gif
Aš jau vakar vieną dorojau thumbup.gif Šiandien vėl reiks nusipirkt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tahoe @ 2010 02 23, 13:07)
O BT nesimatuoji?

Matuojuosi, bet taaaaip nereguliariai....reikia tiesiog iprasti turbut, uzsiimsiu situo dalyku rimciau smile.gif

QUOTE(Ice tea @ 2010 02 23, 14:13)
Aš tai tau įtarčiau pabėgimą po vaiduoklio  verysad.gif
Jūsų atveju TIKRAI mylėčiausi kas antrą dieną  ax.gif Ir perkirpusi OT juos gadinčiau nuo 10 CD  rolleyes.gif

As irgi taip itariu, bet jau nenoriu kvarsinti galvos savo ginekl.nes blogai nesijauciau lyg....
Pasakiau sb, kad sm'e pataria myletis kas antra diena, tai toks patenkintas liko hihihi.gif bet mums daugmaz taip ir gaunasi smile.gif
O, OT, tai tiksliai nuo 10c.d saziningai gadinsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 02 23, 15:18)
Nesu nieko apie jį girdėjus  schmoll.gif Reiks pasidomėt  mirksiukas.gif

Paskaičiau truputį apie Ovuliavitą, tai kol kas nuomonės tik ne kokios verysad.gif Tipo geriau nakvišas gerti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 02 23, 15:18)
Beje, Bum kitoj temoj minėjo, kad ananasai yra LABAI gerai  thumbup.gif  thumbup.gif Pilna vit.B, storina gleivinę ir žodž SUPER reikalas  thumbup.gif  thumbup.gif
Aš jau vakar vieną dorojau  thumbup.gif Šiandien vėl reiks nusipirkt  mirksiukas.gif

Girdejau kazkur, bet buvau pamirsusi - nusipirksiu siandien bigsmile.gif
Atsakyti