Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius (11 dalis)

Na, zinokit, pasidariau OT, ir ka jus sau manot - I swoon.gif Testine juostele vos vos matoai doh.gif tai taip iseina, kad vakarykstis OT buvo teigiamas? g.gif

Eina sau... truputi palengvejo, kad is ryto vyra prispaudziau, tai gal nepraziopsojau... Bet dar pasakykit man, mergaites, ar jus jauciate O? Niekada taip nebuvo, bet sia nakti na taaaip pradejo mausti pilvo apacia, net ne mausti, o lyg diegliai unsure.gif anskciau taip nebudavo... Ar tai galejo buti O?
Atsakyti
QUOTE(Tahoe @ 2010 02 22, 12:19)
Ar tai galejo buti O?

TIKRAI TAIP mirksiukas.gif thumbup.gif thumbup.gif
Pakenčiam porą savaitėluų ir LAUKIAM žinių apie nestuke.gif wub.gif bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 02 22, 13:26)
TIKRAI TAIP  mirksiukas.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Geras bigsmile.gif Ta tada gerai bigsmile.gif
Kaip tau, Ice Tea, sekasi testuotis? Ar gandras vis dar kurcias? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tahoe @ 2010 02 22, 13:31)
Kaip tau, Ice Tea, sekasi testuotis? Ar gandras vis dar kurcias?  unsure.gif

irnesakyk.gif ai, aš tai su OT jau geras pusmetis rišau rolleyes.gif Pamačiau, kad pažįstu savo kūną, kad O vyksta ir nebežaidžiu mirksiukas.gif
Dabar tik su NT paišdykauju hihihi.gif hihihi.gif
Sekasi visaip- tai II, tai I doh.gif Bet gandras arba kurčias, arba prieglušis, nes nedaneša ir persileidžiam verysad.gif Bet viltis DIDELĖ pas mane bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif
Va ir šis ciklas LABAI pranašiškas rolleyes.gif Bus matyt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tahoe @ 2010 02 22, 14:19)
Na, zinokit, pasidariau OT, ir ka jus sau manot - I swoon.gif Testine juostele vos vos matoai  doh.gif  tai taip iseina, kad vakarykstis OT buvo teigiamas?  g.gif

Eina sau... truputi palengvejo, kad is ryto vyra prispaudziau, tai gal nepraziopsojau... Bet dar pasakykit man, mergaites, ar jus jauciate O? Niekada taip nebuvo, bet sia nakti na taaaip pradejo mausti pilvo apacia, net ne mausti, o lyg diegliai  unsure.gif  anskciau taip nebudavo... Ar tai galejo buti O?

Matomai iki pasamones nuejo tavo stiprus noras pastoti, tai tau ta pasamone ir siuncia signalus net nakti biggrin.gif Niekad nejautei - tai se tau biggrin.gif Manau tikrai si cikliuka pagausit savo zirniuka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 02 22, 13:52)
irnesakyk.gif ai, aš tai su OT jau geras pusmetis rišau  rolleyes.gif Pamačiau, kad pažįstu savo kūną, kad O vyksta ir nebežaidžiu  mirksiukas.gif
Dabar tik su NT paišdykauju  hihihi.gif  hihihi.gif
Sekasi visaip- tai II, tai I doh.gif Bet gandras arba kurčias, arba prieglušis, nes nedaneša ir persileidžiam  verysad.gif Bet viltis DIDELĖ pas mane  bigsmile.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Va ir šis ciklas LABAI pranašiškas  rolleyes.gif Bus matyt  mirksiukas.gif

Nu jo, jau kai pazisti savo kuna, tai tu OT nebereikia, bet kiek naudingu patarimu gali kitiems duoti - balioncikas tau 4u.gif
Labai tikiuosi, kad si cikla pavyks - duok zinoti butinai bigsmile.gif

QUOTE(Monttana @ 2010 02 22, 13:55)
Matomai iki pasamones nuejo tavo stiprus noras pastoti, tai tau ta pasamone ir siuncia signalus net nakti biggrin.gif Niekad nejautei - tai se tau  biggrin.gif  Manau tikrai si cikliuka pagausit savo zirniuka  mirksiukas.gif

Tavo zodziai, kad gandrui i ausi hihihi.gif
Jausdavau anskciau O, bet tik vos pamaudendavo, o sia nakti net atsibudau nuo skausmo, kaip kokie mini saremiai, taip keista... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tahoe @ 2010 02 22, 14:22)
Nu jo, jau kai pazisti savo kuna, tai tu OT nebereikia, bet kiek naudingu patarimu gali kitiems duoti - balioncikas tau  4u.gif
Labai tikiuosi, kad si cikla pavyks - duok zinoti butinai  bigsmile.gif

Pamatysit iš liniuotės mirksiukas.gif Turbūt VISAS pasaulis išgirs, kai rėksiu iš laimės
hihihi.gif hihihi.gif

Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 02 22, 15:41)
Pamatysit iš liniuotės  mirksiukas.gif Turbūt VISAS pasaulis išgirs, kai rėksiu iš laimės
hihihi.gif  hihihi.gif

Linkiu kuo greiciau sureekt is laimes wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tahoe @ 2010 02 22, 14:19)
Na, zinokit, pasidariau OT, ir ka jus sau manot - I swoon.gif Testine juostele vos vos matoai  doh.gif  tai taip iseina, kad vakarykstis OT buvo teigiamas?  g.gif

as O niekada nejauciu g.gif nepastebiu net schmoll.gif

QUOTE(Ice tea @ 2010 02 22, 15:52)
irnesakyk.gif ai, aš tai su OT jau geras pusmetis rišau  rolleyes.gif Pamačiau, kad pažįstu savo kūną, kad O vyksta ir nebežaidžiu  mirksiukas.gif
Dabar tik su NT paišdykauju  hihihi.gif  hihihi.gif
Sekasi visaip- tai II, tai I doh.gif Bet gandras arba kurčias, arba prieglušis, nes nedaneša ir persileidžiam  verysad.gif Bet viltis DIDELĖ pas mane  bigsmile.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Va ir šis ciklas LABAI pranašiškas  rolleyes.gif Bus matyt  mirksiukas.gif

sekmes tau 4u.gif

Na o pas mane tai siandien vel vos matoma juostele testine doh.gif nieko nesuprantu,sokineja kaip pasiutusi,neisryzkeja schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Tahoe @ 2010 02 21, 23:46)
As va siandien pasidariau OT, jis man toooks teigiamas atrodo, na tikrai, abi juosteles vienodo ryskumo (gal testine 2% blankesne), o uzvakar ir uzuzvakar rode tik I (vakar nesidariau visai) unsure.gif  tai dabar ir nezinau, ar siandienini jau laikyt teigiamu ar dar ne... Nes pagal isskyras tai nepasakyciau, kad man jau tuoj tuoj O  unsure.gif
Idesiu OT jusu vertinimui smile.gif

Ir taip, ir kitaip bandziau fotkinti, realybeje zymiai ryskiau, kazkodel nuotraukoje blankus tie bruksneliai...

user posted image
user posted image

Ka manote?  g.gif  Man jis kaip teigiamas  ax.gif

Sveika as ir cia tave pasigavau,mano irgi tokio ryskumo panasiaitikkad nufotkint normaliai neina,bet man labai keista, jog galetu O but taip anksti kai mano mm labai nereguliarios doh.gif

Ir sveikos visos, jungsiuos ir as prie jusu jei priimsit, Ot darau pirma menesi mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas visoms as jau rimtai jungiuos prie jusu kompanijos mirksiukas.gif Pirma menesi darausi Ot ir matuoju Bt, nes jau labai norim to mazo zirniuko wub.gif Mano mm yra visai nereguliarios tai siais budais manau galesiu suzinoti kada gi mano O diena.
Noriu ideti jusu teismui pora foto gal galetumet pakomentuot ar cia yra nors vienas teigiamas ar ne verysad.gif
Cia daryta su fotoaparatu:
user posted image
O cia su skaneriu, nezinau kurioje geriau matosi
user posted image
Bet jei ziurint I BT Tai siandien ryte zymaus soktelejimo nebuvo, ir rutuliukas siandien baltas, kiek is Tahoe tai supratau kad siandien BT kazkokia netiksli g.gif Buciau labai dekinga, jei man patartumet, nes esu dar visai zalia doh.gif

Kazko neleidzia ideti foto Va cia mono OT galit paziuret
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aves: 23 vasario 2010 - 08:39
QUOTE(aves @ 2010 02 23, 08:32)
Labas rytas visoms as jau rimtai jungiuos prie jusu kompanijos  mirksiukas.gif 

Dar laukiam teigiamesnio mirksiukas.gif O kokio 2ia stiprumo OT g.gif
Atsakyti