Na, zinokit, pasidariau OT, ir ka jus sau manot - I Testine juostele vos vos matoai tai taip iseina, kad vakarykstis OT buvo teigiamas?
Eina sau... truputi palengvejo, kad is ryto vyra prispaudziau, tai gal nepraziopsojau... Bet dar pasakykit man, mergaites, ar jus jauciate O? Niekada taip nebuvo, bet sia nakti na taaaip pradejo mausti pilvo apacia, net ne mausti, o lyg diegliai anskciau taip nebudavo... Ar tai galejo buti O?
QUOTE(Tahoe @ 2010 02 22, 12:19)
Ar tai galejo buti O?
TIKRAI TAIP
Pakenčiam porą savaitėluų ir LAUKIAM žinių apie
QUOTE(Ice tea @ 2010 02 22, 13:26)
TIKRAI TAIP
Geras Ta tada gerai
Kaip tau, Ice Tea, sekasi testuotis? Ar gandras vis dar kurcias?
QUOTE(Tahoe @ 2010 02 22, 13:31)
Kaip tau, Ice Tea, sekasi testuotis? Ar gandras vis dar kurcias?
ai, aš tai su OT jau geras pusmetis rišau Pamačiau, kad pažįstu savo kūną, kad O vyksta ir nebežaidžiu
Dabar tik su NT paišdykauju
Sekasi visaip- tai II, tai I Bet gandras arba kurčias, arba prieglušis, nes nedaneša ir persileidžiam Bet viltis DIDELĖ pas mane
Va ir šis ciklas LABAI pranašiškas Bus matyt
QUOTE(Tahoe @ 2010 02 22, 14:19)
Na, zinokit, pasidariau OT, ir ka jus sau manot - I Testine juostele vos vos matoai tai taip iseina, kad vakarykstis OT buvo teigiamas?
Eina sau... truputi palengvejo, kad is ryto vyra prispaudziau, tai gal nepraziopsojau... Bet dar pasakykit man, mergaites, ar jus jauciate O? Niekada taip nebuvo, bet sia nakti na taaaip pradejo mausti pilvo apacia, net ne mausti, o lyg diegliai anskciau taip nebudavo... Ar tai galejo buti O?
Matomai iki pasamones nuejo tavo stiprus noras pastoti, tai tau ta pasamone ir siuncia signalus net nakti Niekad nejautei - tai se tau Manau tikrai si cikliuka pagausit savo zirniuka
QUOTE(Ice tea @ 2010 02 22, 13:52)
ai, aš tai su OT jau geras pusmetis rišau Pamačiau, kad pažįstu savo kūną, kad O vyksta ir nebežaidžiu
Sekasi visaip- tai II, tai I Bet gandras arba kurčias, arba prieglušis, nes nedaneša ir persileidžiam Bet viltis DIDELĖ pas mane
Nu jo, jau kai pazisti savo kuna, tai tu OT nebereikia, bet kiek naudingu patarimu gali kitiems duoti - balioncikas tau
Labai tikiuosi, kad si cikla pavyks - duok zinoti butinai
QUOTE(Monttana @ 2010 02 22, 13:55)
Matomai iki pasamones nuejo tavo stiprus noras pastoti, tai tau ta pasamone ir siuncia signalus net nakti Niekad nejautei - tai se tau Manau tikrai si cikliuka pagausit savo zirniuka
Tavo zodziai, kad gandrui i ausi
Jausdavau anskciau O, bet tik vos pamaudendavo, o sia nakti net atsibudau nuo skausmo, kaip kokie mini saremiai, taip keista...
QUOTE(Tahoe @ 2010 02 22, 14:22)
Nu jo, jau kai pazisti savo kuna, tai tu OT nebereikia, bet kiek naudingu patarimu gali kitiems duoti - balioncikas tau
Pamatysit iš liniuotės Turbūt VISAS pasaulis išgirs, kai rėksiu iš laimės
QUOTE(Ice tea @ 2010 02 22, 15:41)
Linkiu kuo greiciau sureekt is laimes
QUOTE(Tahoe @ 2010 02 22, 14:19)
as O niekada nejauciu nepastebiu net
QUOTE(Ice tea @ 2010 02 22, 15:52)
sekmes tau
Na o pas mane tai siandien vel vos matoma juostele testine nieko nesuprantu,sokineja kaip pasiutusi,neisryzkeja
QUOTE(Tahoe @ 2010 02 21, 23:46)
As va siandien pasidariau OT, jis man toooks teigiamas atrodo, na tikrai, abi juosteles vienodo ryskumo (gal testine 2% blankesne), o uzvakar ir uzuzvakar rode tik I (vakar nesidariau visai) tai dabar ir nezinau, ar siandienini jau laikyt teigiamu ar dar ne... Nes pagal isskyras tai nepasakyciau, kad man jau tuoj tuoj O
Idesiu OT jusu vertinimui
Ir taip, ir kitaip bandziau fotkinti, realybeje zymiai ryskiau, kazkodel nuotraukoje blankus tie bruksneliai...
Ka manote? Man jis kaip teigiamas
Idesiu OT jusu vertinimui
Ir taip, ir kitaip bandziau fotkinti, realybeje zymiai ryskiau, kazkodel nuotraukoje blankus tie bruksneliai...
Ka manote? Man jis kaip teigiamas
Sveika as ir cia tave pasigavau,mano irgi tokio ryskumo panasiaitikkad nufotkint normaliai neina,bet man labai keista, jog galetu O but taip anksti kai mano mm labai nereguliarios
Ir sveikos visos, jungsiuos ir as prie jusu jei priimsit, Ot darau pirma menesi
Labas rytas visoms as jau rimtai jungiuos prie jusu kompanijos Pirma menesi darausi Ot ir matuoju Bt, nes jau labai norim to mazo zirniuko Mano mm yra visai nereguliarios tai siais budais manau galesiu suzinoti kada gi mano O diena.
Noriu ideti jusu teismui pora foto gal galetumet pakomentuot ar cia yra nors vienas teigiamas ar ne
Cia daryta su fotoaparatu:
O cia su skaneriu, nezinau kurioje geriau matosi
Bet jei ziurint I BT Tai siandien ryte zymaus soktelejimo nebuvo, ir rutuliukas siandien baltas, kiek is Tahoe tai supratau kad siandien BT kazkokia netiksli Buciau labai dekinga, jei man patartumet, nes esu dar visai zalia
Kazko neleidzia ideti foto Va cia mono OT galit paziuret
Noriu ideti jusu teismui pora foto gal galetumet pakomentuot ar cia yra nors vienas teigiamas ar ne
Cia daryta su fotoaparatu:
O cia su skaneriu, nezinau kurioje geriau matosi
Bet jei ziurint I BT Tai siandien ryte zymaus soktelejimo nebuvo, ir rutuliukas siandien baltas, kiek is Tahoe tai supratau kad siandien BT kazkokia netiksli Buciau labai dekinga, jei man patartumet, nes esu dar visai zalia
Kazko neleidzia ideti foto Va cia mono OT galit paziuret
QUOTE(aves @ 2010 02 23, 08:32)
Labas rytas visoms as jau rimtai jungiuos prie jusu kompanijos
Dar laukiam teigiamesnio O kokio 2ia stiprumo OT