Sveikos,
o man vat klausimas dabar iskilo,kai pasidariau vakar OT,ivertinau po 10 minuciu,buvo tik kontrolinis bruksnys,paskui imetu i siuksledeze,bet sove kazkaip mintis ,ir as istraukiau ji is siuksledezes po poros valandu tai buvo isryskejusi ir testine juostele,tik aisku ,ne daugiau nei kontroline tai kaip man vertinti Ir dabar visad kai dariausi OT,po kokiu 20 min ismetu
QUOTE(Selva @ 2010 02 20, 22:59)
Planas chulihganas butu susilaikyti kelias dienas pries svarbius ND ir palaukti teigiamo OT, bet bijau, kad nepraziopsociau O teigiamo OT belaukdama Nes matau, kad daug merginu nesulaukia visiskai teigiamo OT, kada abi juosteles ryskios, arba kontroline ryskesne uz testine Kaip neprasaut?
Sudetingas reikalas yra pagauti O. Zinau, kad kai kurios net pora kartu per diena daro OT, kad tik nepraziopsoti, tai gal ir imanoma Bet is kitos puses, kada tiksliai zinoti ar OT jau teigiamas ir teigiamesnio nebebus, ar vis dar teigiameja, ryskeja, ir po dienos bus tikrai teigiamas
QUOTE(Rismena @ 2010 02 21, 12:13)
Sveikos,
o man vat klausimas dabar iskilo,kai pasidariau vakar OT,ivertinau po 10 minuciu,buvo tik kontrolinis bruksnys,paskui imetu i siuksledeze,bet sove kazkaip mintis ,ir as istraukiau ji is siuksledezes po poros valandu tai buvo isryskejusi ir testine juostele,tik aisku ,ne daugiau nei kontroline tai kaip man vertinti Ir dabar visad kai dariausi OT,po kokiu 20 min ismetu
Man tai jeigu neisryskeja, tai net kita diena tik I rodo O kelinta CD, o gal jau DPO?
As va siandien pasidariau OT, jis man toooks teigiamas atrodo, na tikrai, abi juosteles vienodo ryskumo (gal testine 2% blankesne), o uzvakar ir uzuzvakar rode tik I (vakar nesidariau visai) tai dabar ir nezinau, ar siandienini jau laikyt teigiamu ar dar ne... Nes pagal isskyras tai nepasakyciau, kad man jau tuoj tuoj O
Idesiu OT jusu vertinimui
Ir taip, ir kitaip bandziau fotkinti, realybeje zymiai ryskiau, kazkodel nuotraukoje blankus tie bruksneliai...
Ka manote? Man jis kaip teigiamas
Ir taip, ir kitaip bandziau fotkinti, realybeje zymiai ryskiau, kazkodel nuotraukoje blankus tie bruksneliai...
Tahoe, man beroc vaidenasi kad Testinej juostej vienas kamputis ryskus. Jei taip, tai kiek ziurejau OT temoj, tokius testus merginos ivardina kaip teigiamus
QUOTE(Tahoe @ 2010 02 21, 14:39)
Man tai jeigu neisryskeja, tai net kita diena tik I rodo O kelinta CD, o gal jau DPO?
man pirma karta ,kad is karto neryskeja,o tik po kurio laiko,ir tik 3 kartus dabar is eiles taip Siandien 16 CD
Nelabai supratau raidziu derinio DPO
QUOTE(Rismena @ 2010 02 21, 14:45)
man pirma karta ,kad is karto neryskeja,o tik po kurio laiko,ir tik 3 kartus dabar is eiles taip Siandien 16 CD
DPO - dienu po ovuliacijos
QUOTE(Tahoe @ 2010 02 21, 16:47)
DPO - dienu po ovuliacijos
taip ir maniau
Tai pas mane budavo OT parodo 16 CD,o dabar kazkaip kitaip si menesi Ir vakar pastebejau isryskejima testuko tik po kurio laiko tai visai nesuprantu,jau nezinau ar mastyti,kad OT buvo 10 CD .nes pstebejau testuko juosteliu silpnejima nuo 11 CD
QUOTE(Tahoe @ 2010 02 21, 14:46)
As va siandien pasidariau OT, jis man toooks teigiamas atrodo, na tikrai, abi juosteles vienodo ryskumo (gal testine 2% blankesne), o uzvakar ir uzuzvakar rode tik I (vakar nesidariau visai) tai dabar ir nezinau, ar siandienini jau laikyt teigiamu ar dar ne... Nes pagal isskyras tai nepasakyciau, kad man jau tuoj tuoj O
na as asmeniskai nelaikyciau tokio teigemu ND daryk bet dar ir ryt paziurek, man atrodo ryt bus ryskesnis. man dazniausei taip budavo, sekance diena budavo arba vienodi arba ryskesnis
Aciu uz nuomones
As p to pamasciau, paziurejau, dar MB sulaukiau, kuris pasake, kad viena ne tokia ryski, tai nusprendziau, kad tikrai dar ne teigiamas, tuo labiau, kad ir isskyros ne vaisingos ND darysim, o OT ryt dar pasidarysiu
QUOTE(mazge123 @ 2010 02 21, 15:33)
na as asmeniskai nelaikyciau tokio teigemu ND daryk bet dar ir ryt paziurek, man atrodo ryt bus ryskesnis. man dazniausei taip budavo, sekance diena budavo arba vienodi arba ryskesnis
As p to pamasciau, paziurejau, dar MB sulaukiau, kuris pasake, kad viena ne tokia ryski, tai nusprendziau, kad tikrai dar ne teigiamas, tuo labiau, kad ir isskyros ne vaisingos ND darysim, o OT ryt dar pasidarysiu
19 h nėra per vėlai
Man asmeniškai vieną dieną vaiduokliauja, o jau kitą II, sekančią vėl vaiduoklis
Jei OT turi mažai, tai bandyk perkirpti išilgai (manikiūrinėm žirklutėm) Turėsi DU
Man asmeniškai vieną dieną vaiduokliauja, o jau kitą II, sekančią vėl vaiduoklis
Jei OT turi mažai, tai bandyk perkirpti išilgai (manikiūrinėm žirklutėm) Turėsi DU
QUOTE(Ice tea @ 2010 02 22, 08:23)
19 h nėra per vėlai
Turiu itarima, kad visgi sianakt man ivyko O, o dar BT ryte staigiai soktelejo, gal visgi vakar OT buvo teigiamas Na, siandieninis OT jau leis padaryti isvadas
Gera mintis del OT perkirpimo