Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius (11 dalis)

Sveikos,

o man vat klausimas dabar iskilo,kai pasidariau vakar OT,ivertinau po 10 minuciu,buvo tik kontrolinis bruksnys,paskui imetu i siuksledeze,bet sove kazkaip mintis ,ir as istraukiau ji is siuksledezes po poros valandu blush2.gif tai buvo isryskejusi ir testine juostele,tik aisku ,ne daugiau nei kontroline g.gif tai kaip man vertinti g.gif Ir dabar visad kai dariausi OT,po kokiu 20 min ismetu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Selva @ 2010 02 20, 22:59)
Planas chulihganas butu susilaikyti kelias dienas pries svarbius ND ir palaukti teigiamo OT, bet bijau, kad nepraziopsociau O teigiamo OT belaukdama  doh.gif  Nes matau, kad daug merginu nesulaukia visiskai teigiamo OT, kada abi juosteles ryskios, arba kontroline ryskesne uz testine  g.gif  Kaip neprasaut?

Sudetingas reikalas yra pagauti O. Zinau, kad kai kurios net pora kartu per diena daro OT, kad tik nepraziopsoti, tai gal ir imanoma g.gif Bet is kitos puses, kada tiksliai zinoti ar OT jau teigiamas ir teigiamesnio nebebus, ar vis dar teigiameja, ryskeja, ir po dienos bus tikrai teigiamas g.gif

QUOTE(Rismena @ 2010 02 21, 12:13)
Sveikos,

o man vat klausimas dabar iskilo,kai pasidariau vakar OT,ivertinau po 10 minuciu,buvo tik kontrolinis bruksnys,paskui imetu i  siuksledeze,bet sove kazkaip mintis ,ir as istraukiau ji is siuksledezes po poros valandu blush2.gif tai  buvo isryskejusi ir testine juostele,tik aisku ,ne daugiau nei  kontroline g.gif tai kaip man vertinti g.gif Ir dabar visad kai dariausi  OT,po kokiu 20 min ismetu g.gif

Man tai jeigu neisryskeja, tai net kita diena tik I rodo smile.gif O kelinta CD, o gal jau DPO?
Atsakyti
As va siandien pasidariau OT, jis man toooks teigiamas atrodo, na tikrai, abi juosteles vienodo ryskumo (gal testine 2% blankesne), o uzvakar ir uzuzvakar rode tik I (vakar nesidariau visai) unsure.gif tai dabar ir nezinau, ar siandienini jau laikyt teigiamu ar dar ne... Nes pagal isskyras tai nepasakyciau, kad man jau tuoj tuoj O unsure.gif
Idesiu OT jusu vertinimui smile.gif

Ir taip, ir kitaip bandziau fotkinti, realybeje zymiai ryskiau, kazkodel nuotraukoje blankus tie bruksneliai...

user posted image
user posted image

Ka manote? g.gif Man jis kaip teigiamas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tahoe: 21 vasario 2010 - 14:11
Tahoe, man beroc vaidenasi kad Testinej juostej vienas kamputis ryskus. Jei taip, tai kiek ziurejau OT temoj, tokius testus merginos ivardina kaip teigiamus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tahoe @ 2010 02 21, 14:39)
Man tai jeigu neisryskeja, tai net kita diena tik I rodo smile.gif O kelinta CD, o gal jau DPO?

man pirma karta ,kad is karto neryskeja,o tik po kurio laiko,ir tik 3 kartus dabar is eiles taip g.gif Siandien 16 CD g.gif
Nelabai supratau raidziu derinio DPO blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rismena @ 2010 02 21, 14:45)
man pirma karta ,kad is karto neryskeja,o tik po kurio laiko,ir tik 3 kartus dabar is eiles taip g.gif Siandien 16 CD g.gif
Nelabai supratau raidziu derinio DPO blush2.gif

DPO - dienu po ovuliacijos wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Tahoe @ 2010 02 21, 16:47)
DPO - dienu po ovuliacijos wink.gif

taip ir maniau biggrin.gif

Tai pas mane budavo OT parodo 16 CD,o dabar kazkaip kitaip si menesi g.gif Ir vakar pastebejau isryskejima testuko tik po kurio laiko g.gif tai visai nesuprantu,jau nezinau ar mastyti,kad OT buvo 10 CD .nes pstebejau testuko juosteliu silpnejima nuo 11 CD doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tahoe @ 2010 02 21, 14:46)
As va siandien pasidariau OT, jis man toooks teigiamas atrodo, na tikrai, abi juosteles vienodo ryskumo (gal testine 2% blankesne), o uzvakar ir uzuzvakar rode tik I (vakar nesidariau visai) unsure.gif  tai dabar ir nezinau, ar siandienini jau laikyt teigiamu ar dar ne... Nes pagal isskyras tai nepasakyciau, kad man jau tuoj tuoj O  unsure.gif
Idesiu OT jusu vertinimui smile.gif

Ir taip, ir kitaip bandziau fotkinti, realybeje zymiai ryskiau, kazkodel nuotraukoje blankus tie bruksneliai...
Ka manote?  g.gif  Man jis kaip teigiamas  ax.gif

na as asmeniskai nelaikyciau tokio teigemu smile.gif ND daryk bet dar ir ryt paziurek, man atrodo ryt bus ryskesnis. mirksiukas.gif man dazniausei taip budavo, sekance diena budavo arba vienodi arba ryskesnis smile.gif
Atsakyti
Aciu uz nuomones 4u.gif

QUOTE(mazge123 @ 2010 02 21, 15:33)
na as asmeniskai nelaikyciau tokio teigemu  smile.gif  ND daryk bet dar ir ryt paziurek, man atrodo ryt bus ryskesnis.  mirksiukas.gif  man dazniausei taip budavo, sekance diena budavo arba vienodi arba ryskesnis  smile.gif

As p to pamasciau, paziurejau, dar MB sulaukiau, kuris pasake, kad viena ne tokia ryski, tai nusprendziau, kad tikrai dar ne teigiamas, tuo labiau, kad ir isskyros ne vaisingos smile.gif ND darysim, o OT ryt dar pasidarysiu smile.gif
Atsakyti
O pas mane siandiena jau po 10 min pradejo ryzketi antra juostele,tai vadinasi,si karta vaisingosios bus veeeeliau rolleyes.gif o as jau neriausi is kailio,gal but ir dziaugiausi kad buvi 10 CD blush2.gif maniau ,tai pataikem,o cia dar neatejusios biggrin.gif
Atsakyti
19 h nėra per vėlai mirksiukas.gif
Man asmeniškai vieną dieną vaiduokliauja, o jau kitą II, sekančią vėl vaiduoklis mirksiukas.gif
Jei OT turi mažai, tai bandyk perkirpti išilgai (manikiūrinėm žirklutėm) rolleyes.gif Turėsi DU bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 02 22, 08:23)
19 h nėra per vėlai  mirksiukas.gif
Man asmeniškai vieną dieną vaiduokliauja, o jau kitą II, sekančią vėl vaiduoklis mirksiukas.gif
Jei OT turi mažai, tai bandyk perkirpti išilgai (manikiūrinėm žirklutėm) rolleyes.gif Turėsi DU  bigsmile.gif  thumbup.gif

Turiu itarima, kad visgi sianakt man ivyko O, o dar BT ryte staigiai soktelejo, gal visgi vakar OT buvo teigiamas g.gif Na, siandieninis OT jau leis padaryti isvadas smile.gif

Gera mintis del OT perkirpimo thumbup.gif
Atsakyti