Laba diena, mergytes reikia jusu kaip eksperciu nuomones
21 CD OT is pradziu vertinau kaip teigiama, nes testine juostele buvo ryskesne nei kontroline. 22 CD testine buvo vos iziurimas vaiduokliukas, o 23 CD labai ryskus II ir 23 CD net kontroline juostele daug ryskesne nei 21 CD buvo. Tai realiai kaip labiausiai teigiama OT reiketu vertinti 23 CD, kaip suprantu, bet...paziurekit i mano BT pagal BT O jau kaip ir ivykus turetu buti, nes temperatura po truputi kyla, o juk kilti turi pradeti po O, o juk jei vertinant 23 CD OT kaip teigiama tai O turi buti man siandien arba ryt zodziu visiskai pasimeciau ir nieko nebesuprantu
idedu ir OT foto, tik kokybe prasta nes su tel fotkinta, bet gal iseis ka nors suprasti
visi si cikla daryti OT. Paskutinis 23 CD, 3 nuo galo 21 CD
pirmas 21 CD, antras 23 CD
23 CD
ir kokia jusu nuomone apie visa tai?
Man OT tei 23 teigiamas
QUOTE(Tahoe @ 2010 02 19, 00:58)
Kai man taip buvo, as praziopsojau savo O
tai vadinasi galejo buti 10 d. OT teigiamas man Na bus matyti
QUOTE(~Serpentine~ @ 2010 02 19, 12:16)
Laba diena, mergytes
23 CD testas ryškesnis, nes dar neseniai darytas. Turėtų po kelių dienų susivienodinti su kitais
Bet šiaip ir 21 ir 23 TEIGIAMI Gal tau čia pirma viena ovuliavo kiaušidė, paskui kita Kaži gali taip būti
Svarbu, kad ND laiku
QUOTE(Ice tea @ 2010 02 19, 13:27)
23 CD testas ryškesnis, nes dar neseniai darytas. Turėtų po kelių dienų susivienodinti su kitais
Bet šiaip ir 21 ir 23 TEIGIAMI Gal tau čia pirma viena ovuliavo kiaušidė, paskui kita Kaži gali taip būti
Svarbu, kad ND laiku
Svarbu, kad ND laiku
kazin ar gali taip buti kaip tik issitraukiau OT, tai is tikruju 23 CD siek tiek pasviesejes bet vis tiek man tiek 21 CD tiek ir 23 CD abu teigiami, abiem atvejais testine juostele ryskene uz kontroline, tik tiek kad 21 CD abi juosteles (tiek testine, tiek kontroline) sviesesnes nei 23 CD ir keisciausia kad 22 CD rode vos matoma vaiduokliuka o 23 CD vel ryyskiai II kazkokia mistika o dar ir BT kazkokius vejus rodo
QUOTE(~Serpentine~ @ 2010 02 19, 13:54)
ir keisciausia kad 22 CD rode vos matoma vaiduokliuka
Gal skysčių buvai pavartojus
Žiūrėsim kuo baigsis tavo CIKLAS
QUOTE(Ice tea @ 2010 02 19, 13:59)
tikekimes stebukliukas aplankys mus si cikla
man klausimas iskilo - ar imanoma, kad viena diena OT tik I ryski, o kitos ne kvapo, o jau kita diena ryskios II, turbut nelabai? Klausiu delto, kad nedaug OT turiu, uzvakar ir vakar buvo ryskiai neigiamas, galvoju siandiena praleisti ir nedaryti, o rytoj pasidaryti... Netureciau praziopsoti turbut? Praeita cikla O buvo 13CD.
QUOTE(Tahoe @ 2010 02 20, 17:56)
man klausimas iskilo - ar imanoma, kad viena diena OT tik I ryski, o kitos ne kvapo, o jau kita diena ryskios II, turbut nelabai? Klausiu delto, kad nedaug OT turiu, uzvakar ir vakar buvo ryskiai neigiamas, galvoju siandiena praleisti ir nedaryti, o rytoj pasidaryti... Netureciau praziopsoti turbut? Praeita cikla O buvo 13CD.
gali taip but. man si menesi sitaip atsitiko. viena diena antros juosteles anei kvapo, o kita jau ne tik kad vienodo ryskumo,bet testine net ryskesne uz kontroline
QUOTE(katiniene-gerai @ 2010 02 20, 17:28)
gali taip but. man si menesi sitaip atsitiko. viena diena antros juosteles anei kvapo, o kita jau ne tik kad vienodo ryskumo,bet testine net ryskesne uz kontroline
Mat kaip Na, reik tada su ND pasistengti del visa ko
O, idomu, ar nevelu OT daryti kokia 19h?
Sveikos!
Prisipirkau siam ciklui OT 20mIU jautrumo. Paprastai man O buna 16CD (na, taip sako BT, bet siaip as pati nejauciu O), tai manau, kad kaip pirma karta, tai pradesiu OT daryt nuo kokios 10CD
Planas chulihganas butu susilaikyti kelias dienas pries svarbius ND ir palaukti teigiamo OT, bet bijau, kad nepraziopsociau O teigiamo OT belaukdama Nes matau, kad daug merginu nesulaukia visiskai teigiamo OT, kada abi juosteles ryskios, arba kontroline ryskesne uz testine Kaip neprasaut?
Prisipirkau siam ciklui OT 20mIU jautrumo. Paprastai man O buna 16CD (na, taip sako BT, bet siaip as pati nejauciu O), tai manau, kad kaip pirma karta, tai pradesiu OT daryt nuo kokios 10CD
Planas chulihganas butu susilaikyti kelias dienas pries svarbius ND ir palaukti teigiamo OT, bet bijau, kad nepraziopsociau O teigiamo OT belaukdama Nes matau, kad daug merginu nesulaukia visiskai teigiamo OT, kada abi juosteles ryskios, arba kontroline ryskesne uz testine Kaip neprasaut?