Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius (11 dalis)

Dabar žinios iš ginės apie trumpą antrą fazę. "Trumpa antra fazė tai 5 CD, o 8-14 NORMALU" mirksiukas.gif
Taigi viskas su mumis gerai ir leliukai TIKRAI turi laiko įsitvirtinti mirksiukas.gif
Dėl ramybės galima D pagerti, bet mano atveju tas D kaip tik sutrumpino DPO doh.gif

Dar sakė, kad retkarčiais gale ciklo pasitaiko impulsyvios O (iš niekur nieko), per kurias užkimba berniukai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 01 19, 10:55)
Dabar žinios iš ginės apie trumpą antrą fazę. "Trumpa antra fazė tai 5 CD, o 8-14 NORMALU"  mirksiukas.gif
Taigi viskas su mumis gerai ir leliukai TIKRAI turi laiko įsitvirtinti  mirksiukas.gif
Dėl ramybės galima D pagerti, bet mano atveju tas D kaip tik sutrumpino DPO doh.gif

Dar sakė, kad retkarčiais  gale ciklo pasitaiko impulsyvios O (iš niekur nieko), per kurias užkimba berniukai  mirksiukas.gif

wou, thumbup.gif idomu aciu uz info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 01 19, 10:55)
Dabar žinios iš ginės apie trumpą antrą fazę. "Trumpa antra fazė tai 5 CD, o 8-14 NORMALU"  mirksiukas.gif
Taigi viskas su mumis gerai ir leliukai TIKRAI turi laiko įsitvirtinti  mirksiukas.gif

Dar sakė, kad retkarčiais  gale ciklo pasitaiko impulsyvios O (iš niekur nieko), per kurias užkimba berniukai  mirksiukas.gif

dekuj uz info. pasirodo veltui nerimavau. 4u.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif
registruojuos ir as ax.gif
mazge123-neliudek 4u.gif 4u.gif isitirsi ir bus ramu,o seip man uzkibo kai as rankas nuleidau,pasidaviau daktarams kad pradetu daryti tyrimus kodel tiek kartu persileidau ir vis nesiseka,nuejau pridaviau krauja del progesterono ir BUMMMM!! laukiuosi,ciut is slepkiu neisvirtau is tos laimes lotuliukas.gif lotuliukas.gif tiesa ir su situo nestumu turejau tepliojimu ir gausiu.bet pries pastojant dar leidausi i avantiura nuejau pas kiniecius ir man jie dave vaistuku kad pastoti,apziurejo liezuvi ir pasake kad mano gleivine neisvesi tai ir leliai pabega,nezinau kas padejo,ar kad rankas nuleidau ir patikejau kad man kazkas ne taip ar kad saziningai geriau tas kinieciu zoleles,bet mergyte isikabino kaip reikiant wub.gif kartais tikrai leliai ateina tada kai jie patys nusprendzia wub.gif wub.gif
aisku laukti begalo sunku doh.gif as is tu kur milijona nt sugadino blush2.gif

kas ikelet ta nt testuka,na pc pavertus tai ir as matau antra bruksniuka g.gif idomu butu suzinoti kaip ten istiesu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(- hal - @ 2010 01 19, 12:57)
sveikutes 4u.gif

Hal, tavyje mergytė bigsmile.gif Eik tu sau, kaip FAINAI thumbup.gif thumbup.gif Džiaugiuosi už tave wub.gif

O kokius kinietiškus vaistukus gėrei?? Nes mes su MB ketvirtadienį irgi einam- pradėsim netradicinės medicinos paslaptis bandyti mirksiukas.gif
Mes Tianshi bandysim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(- hal - @ 2010 01 19, 14:57)
sveikutes 4u.gif
registruojuos ir as ax.gif
mazge123-neliudek 4u.gif  4u.gif  isitirsi ir bus ramu,o seip man uzkibo kai as rankas nuleidau,pasidaviau daktarams kad pradetu daryti tyrimus kodel tiek kartu persileidau ir vis nesiseka,nuejau pridaviau krauja del progesterono ir BUMMMM!! laukiuosi,ciut is slepkiu neisvirtau is tos laimes lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  tiesa ir su situo nestumu turejau tepliojimu ir gausiu.bet pries pastojant dar leidausi i avantiura nuejau pas kiniecius ir man jie dave vaistuku kad pastoti,apziurejo liezuvi ir pasake kad mano gleivine neisvesi tai ir leliai pabega,nezinau kas padejo,ar kad rankas nuleidau ir patikejau kad man kazkas ne taip ar kad saziningai geriau tas kinieciu zoleles,bet mergyte isikabino kaip reikiant wub.gif  kartais tikrai leliai ateina tada kai jie patys nusprendzia wub.gif  wub.gif
aisku laukti begalo sunku doh.gif  as is tu kur milijona nt sugadino blush2.gif

kas ikelet ta nt testuka,na pc pavertus tai ir as matau antra bruksniuka g.gif  idomu butu suzinoti kaip ten istiesu ax.gif

didziausi sveikinimai del mergytes thumbup.gif 4u.gif
o pas kokius cia kiniecius ejai? kas per zolytes? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 01 19, 12:12)
Hal, tavyje mergytė  bigsmile.gif Eik tu sau, kaip FAINAI  thumbup.gif  thumbup.gif Džiaugiuosi už tave  wub.gif

O kokius kinietiškus vaistukus gėrei?? Nes mes su MB ketvirtadienį irgi einam- pradėsim netradicinės medicinos paslaptis bandyti  mirksiukas.gif
Mes Tianshi bandysim mirksiukas.gif

QUOTE(katiniene-gerai @ 2010 01 19, 12:58)
didziausi sveikinimai del mergytes  thumbup.gif  4u.gif
o pas kokius cia kiniecius ejai?  kas per zolytes? ax.gif

panelyte turesim wub.gif
na zodziu as ne lt gyvenu bet tikiuosi rasit kur ir lt parde kur prekiauja ne koks lietuvis bet tikras kinietis,tai toks dedukas manes isklause,liepe tada iskisti liesuvi,apziurejo ir pasake kad pas mane nevesi gimdos gleivine,todel leliukai neisikabina ir as persileidziu.dave vienu zoleliu kad vesetu gimdos gleivine o kitu kad skatintu ovuliacija ir pazadejo kad po poros menesiu ateisu jau nestuke.gif
taip ir atsitiko!!
Atsakyti
QUOTE(- hal - @ 2010 01 19, 14:06)
na zodziu as ne lt gyvenu

Prisimenu irnesakyk.gif kai pasakojai ir dar rodei tas tablietkas rolleyes.gif

Bandysim ir mes čia kiniečių pagaudyt lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Atrodo tik neseniai gyriausi ir dėkojau ŽA už teigiamus testukus, bet deja deja... nepavyko tąkart... unsure.gif

Dabar ateinu su iškilusiu klausimu ax.gif Perskaičius, kad OT net iki pat mmm daro sugalvojau iš smalsumo ir aš pabandyt sugadint dar vieną, nors dabar yra 40 CD. Mano ciklas būdavo apie 30 dienų, praeitas ciklas buvo nesėkmingas, mmm vėlavo, NT teigiamas, kol prasidėjo tepliojimas, kraujavimas ir viskas. Kažin kaip dabar galima interpretuot tokio teigiamumo OT g.gif Testinė juostelė pradėjo ryškėt kartu su kontroline, čia fotografuota net nepraėjus 10 min. ax.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paule: 19 sausio 2010 - 15:43
QUOTE(Paule @ 2010 01 19, 15:42)
Kažin kaip dabar galima interpretuot tokio teigiamumo OT g.gif Testinė juostelė pradėjo ryškėt kartu su kontroline, čia fotografuota net nepraėjus 10 min. ax.gif

Siūlau pabandyti ir NT mirksiukas.gif
Po ankstyvo pabėgimo DAŽNAI jau kitą ciklą užkimba mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 01 19, 15:46)
Siūlau pabandyti ir NT  mirksiukas.gif
Po ankstyvo pabėgimo DAŽNAI jau kitą ciklą užkimba  mirksiukas.gif

Baisu dar NT bandyt doh.gif Bet gal tikrai reiktų surizikuot g.gif ax.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Aciu Jums visoms uz paguodos zodzius, ir patikinimus 4u.gif 4u.gif 4u.gif bet dariausi dar 2 testukus, vakar ir siandien, tai tiksliai riebus I bruksnys unsure.gif nieko nesuprantu, belieka tik laukti, mm veluoja 2 dienos ax.gif bet as tikiu stebuklais, kartu su Jumis, jei ne si, tai kita cikla, jei ne kita, tai dar kita, mus visas aplankys gandrai mirksiukas.gif o, kurias jau aplanke, nuosirdziausiai sveikinu 4u.gif
Atsakyti