Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius (11 dalis)

QUOTE(Monttana @ 2010 02 06, 16:07)
Kaip vertintumete si rezultata?  g.gif
user posted image

pas mane tik toks ryzkiausias ir buna,po to vel leidziasi,tai as pas save stai toki ir laikau teigiama smile.gif nes neisryskeja daugiau cool.gif
QUOTE(mazge123n @ 2010 02 16, 12:11)
Atejeau visom padekoti  uz palaikyma laukiant II  mirksiukas.gif  ir OT ir NT  mirksiukas.gif  as jau  nestuke.gif 

sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Atsakyti
Atiduodu OT 10 vnt uz pora milka pieniniu sokoladuku, Vilniuje.
Rasyti i AZ
Atsakyti
pasakykit man ,po keliu dienu pastojimo kraujo tyrimas tai parodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rismena @ 2010 02 18, 13:58)
pasakykit man ,po keliu dienu pastojimo  kraujo tyrimas tai parodo g.gif

as dariausi 14 DPO smile.gif o kas cia zino kada pastojau ar pries ar po smile.gif bet jau tada buvo 122,9 viena mergina is forumo rase (neatsimenu kuriam skyriui, gal cia) kad jau ketvirta gali buti. pasiknaisiojau po interneta tai radau standartus kad butu 2-3 savaites. tai nzn kaip istikruju cia.
Atsakyti
4u.gif
Istryniau pries tai buvusi post'a nes atsakiau per velai, nesvarbu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tahoe: 18 vasario 2010 - 17:25
dar turiu klausimuka g.gif
Zodziu,ciklo 11 d.pagal isskyras atrodo kad buvo vaisinga diena,taip pat ir 12 CD,testuka pasidariau tik 11 Cd,tai buvo blankstantis,12 CD dar maziau matesi juostele,o 13 CD beveik nesimate,t.y. siandien g.gif O du menesius OT rode ~16 CD teigiamus g.gif Tai dabar likau nesupratusi ar jau ryt prades kazin ryzketi vel OT ar jau buvo kokia 10 CD OT teigiamas doh.gif Net nepagalvojau anksciau darytis OT,nes budavo 16 diena OT teigiamas g.gif

Jeigu kas supras ka norejau paaiskinti lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rismena: 18 vasario 2010 - 18:54
QUOTE(Rismena @ 2010 02 18, 19:53)
Zodziu,ciklo 11 d.pagal isskyras atrodo kad buvo vaisinga diena,taip pat ir 12 CD,testuka pasidariau tik 11 Cd,tai buvo blankstantis,12 CD dar maziau matesi  juostele,o 13 CD beveik nesimate,t.y. siandien g.gif O du menesius OT rode ~16 CD teigiamus g.gif Tai dabar  likau nesupratusi ar jau ryt prades kazin ryzketi vel OT ar jau  buvo kokia 10 CD OT teigiamas doh.gif Net nepagalvojau anksciau darytis OT,nes budavo 16 diena OT teigiamas g.gif

na jei visada sakai kad 16 tai manau kad dar tik bus ax.gif dar isryskes. bet del viso pikto padirbekit su vyru mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mazge123 @ 2010 02 18, 21:00)
na jei visada sakai kad 16 tai manau kad dar tik bus  ax.gif dar isryskes. bet del viso pikto padirbekit su vyru  mirksiukas.gif

aciu uz ats 4u.gif nezinant padirbejom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rismena @ 2010 02 18, 18:53)
Zodziu,ciklo 11 d.pagal isskyras atrodo kad buvo vaisinga diena,taip pat ir 12 CD,testuka pasidariau tik 11 Cd,tai buvo blankstantis,12 CD dar maziau matesi  juostele,o 13 CD beveik nesimate,t.y. siandien g.gif O du menesius OT rode ~16 CD teigiamus g.gif Tai dabar  likau nesupratusi ar jau ryt prades kazin ryzketi vel OT ar jau  buvo kokia 10 CD OT teigiamas doh.gif Net nepagalvojau anksciau darytis OT,nes budavo 16 diena OT teigiamas g.gif

Kai man taip buvo, as praziopsojau savo O doh.gif
Atsakyti
mazge123 sveikinimai thumbup.gif wub.gif
Man 2 dienas vėluoja mmm (jau čia po ilgiausio joms duoto termino biggrin.gif ) gal padėjo man tie testukai. Ir toks silpnas pykinimas kankina jau porą savaičių, krūtinės neskauda kaip prieš mmm, sakau gal jau bigsmile.gif Bet kodėl pilvo apačią maudžia... g.gif Dabar galvoju eit pas kirpėją ar ne, prietarais netikiu, bet dėl visa ko cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimoza:): 19 vasario 2010 - 10:18
QUOTE(mimoza:) @ 2010 02 19, 09:54)
mazge123 sveikinimai thumbup.gif  wub.gif
Man 2 dienas vėluoja mmm (jau čia po ilgiausio joms duoto termino biggrin.gif )  gal padėjo man tie testukai. Ir toks silpnas pykinimas kankina jau porą savaičių, krūtinės neskauda kaip prieš mmm, sakau gal jau bigsmile.gif  Bet kodėl pilvo apačią maudžia... g.gif Dabar galvoju eit pas kirpėją ar ne, prietarais netikiu, bet dėl visa ko cool.gif

Pasidaryk NT ir bus viskas aisku bigsmile.gif Taip pat issispres reikalai del kirpejos, jeigu tiki prietarais smile.gif
Atsakyti
sveikutes.

pradejau gadinti OT. uzvakar rode neigiama, vakar jau pradejo antra juostele rodyt, bet dar nelabai ryski. tai kaip suprantu arteja O. taip?
Atsakyti