Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius (11 dalis)

QUOTE(Ice tea @ 2010 02 12, 15:58)
AHA bigsmile.gif tu ryt ovuliuosi  thumbup.gif  thumbup.gif O vyras grįžta PAČIU LAIKU  thumbup.gif
Stverk ryt vakare savo Valentiną ir pagaminkit  2.gif mirksiukas.gif
Siunčiu ir aš JUMS VISOMS po tokį širduką  wub.gif
user posted image

Aciukas :wub:Imu 2.gif O mano vyras grys siandien yahoo.gif yahoo.gif Tai jau siandien galesim megautis meile wub.gif nes bijauryt pamatyti jau vaiduokliuka vos iziurima blush2.gif Nenoriu praleist progos 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Loveco @ 2010 02 12, 17:03)
kai as panasu vaizda pamatydavau, ovuliuodavau ta diena ar net pusdieni, nes po 12 val pakartojus testa, juosteles jau blankdavo, po poros dienu jau visiskai nebudavo antrosios smile.gif
man apskritai su tais zaliais OT juosteliu nebudavo, bet kai kazkas atsirasdavo, ryskedavo 3 dienas, kol 3iaja diena antroji pasidarydavo RYSKESNE, o kita diena jau blankdavo, tai is viso testas juosteles rodydavo kokias 4 dienas. Kitas- nulis. smile.gif

Keistai g.gif O tai kokio jautrumo tavo tie OT?As pirkau senokai,per ebay,ilgai negalejau rast jautruma,bet mergytes padejo ir pasake kad jautrumas 15-reiskiasi labai jautrus ax.gif
Reiks paziureti ka rodys po 12 val. mirksiukas.gif
Man tik nerealiai keista,kad vakar net vaiduokliuko nebuvo,absoliuciai riebus I o siandien oho koks ryskus pasirode thumbup.gif Tai va,atrodo jautrus tie testukai,bet nejaugi galejo per nakti pakilti tiek LH g.gif pagal grafika kaip suprantu negalejo blush2.gif
Atsakyti
Noriu mergaites pasidziaugti su jumis. Visgi sis ciklas dar nera nurasytas. Lyg ir auga vienas folikulas, todel liepe net po kelis OT darytis per diena, kad tik nepraleisti O dienos. Jau antra juostele po truputi ryskeja, bet dar ne teigiamas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(razina8 @ 2010 02 12, 17:43)
Noriu mergaites pasidziaugti su jumis. Visgi sis ciklas dar nera nurasytas. Lyg ir auga vienas folikulas, todel liepe net po kelis OT darytis per diena, kad tik nepraleisti O dienos. Jau antra juostele po truputi ryskeja, bet dar ne teigiamas ax.gif

Linkiu kad kuo greiciau butu teigiamas thumbup.gif Zinau kaip nervina kai matai tik viena bruksniuka,as irgi labai buvau issigandusi vakar blush2.gif O siandien kai pamaciau tai apsidziaugiau tarsi ant NT buciau pamaciusi tuos grazius II mirksiukas.gif
Linkiu kad kuo greiciau ir tau ateitu 4u.gif
Valioooo,tuoj isleisiu paskutini mokini (aisku jei jis ateis),tada sulauksiu vyriuko,paruosiau juros gerybiu,sokolada,braskiu,zvakiu ir truputi raudono vyno wub.gif
Ech,kaip saunu prasideda ilgasis savaitgalis ir ssiandien jau penktadienis.Jega.
user posted image
Grazios,nepakartojamos meiles dieneles jums,ir lai si dmeile,dziaugsmas ir laime buna ne tik butent Vasario 14-o ir visa laika gyvena sirdyje wub.gif
user posted image
Geru ND kam vaisingas laikas
user posted image
Grazaus vakaro visoms ir zinoma daug sveikateles visoms 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2010 02 12, 17:53)
Linkiu kad kuo greiciau butu teigiamas thumbup.gif Zinau kaip nervina kai matai tik viena bruksniuka,as irgi labai buvau issigandusi vakar blush2.gif O siandien kai pamaciau tai apsidziaugiau tarsi ant NT buciau pamaciusi tuos grazius II mirksiukas.gif
Linkiu kad kuo greiciau ir tau ateitu 4u.gif

Arteja Valentinas, tai prisidedu prie grazaus savaitgalio palinkejimo, o kitoms vaisingos Valentino dienos nestuke.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
afrodite- 15, is ebay ;]
lt yra pirkt kitokiu, tai tie visada rodi II, ryskesne daugiau maziau. atsirinkau kas man tinkamiausia buvo. siandien dar uzsakiau 100 ot ir 50 nt, beje is ten nt irgi itin jautrus, kai pastojau, dariau du testus- isa ebay ta melyna ir easycup- parode vienodo ryskumo abudu.
Atsakyti
QUOTE(Loveco @ 2010 02 12, 18:57)
afrodite- 15, is ebay ;]
lt yra pirkt kitokiu, tai tie visada rodi II, ryskesne daugiau maziau. atsirinkau kas man tinkamiausia buvo. siandien dar uzsakiau 100 ot ir 50 nt, beje is ten nt irgi itin jautrus, kai pastojau, dariau du testus- isa ebay ta melyna ir easycup- parode vienodo ryskumo abudu.

nelabai supratau g.gif tai tie is ebay rodo kada O ,o ne kaip kiti kad rodo artejancia O blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2010 02 12, 19:42)
nelabai supratau g.gif tai tie is ebay rodo kada O ,o ne kaip kiti kad rodo artejancia O blush2.gif

Vieni OT yra jautresni, t.y. parodo net ir labai maza LH kieki, o kiti netokie jautrus, ir reikia, kad kiekis butu zymiai didesnis, kad isrysetu abi juosteles. Kuo mazesnis skaicius, tuo jautresnis OT (pvz 15 jautresnis uz 20, 30). Jeigu moters organizmas gamina daug to LH, tai jai jautrus OT gali net ir 8-9 dienas rodyti II, del to sunku nustatyti kada butent vyks O. O siaip, kiekvienos organizmas gamina skirtinga kieki to liutenizuojancio hormono, todel kiekviena renkasi jautru ar maziau jautru OT, kad galetu "susekti" savo O. Zinoma, tam reikia ne vieno ciklo, kad pazinti savo organizma....
Atsakyti
QUOTE(Tahoe @ 2010 02 13, 11:16)
Vieni OT yra jautresni, t.y. parodo net ir labai maza LH kieki, o kiti netokie jautrus, ir reikia, kad kiekis butu zymiai didesnis, kad isrysetu abi juosteles. Kuo mazesnis skaicius, tuo jautresnis OT (pvz 15 jautresnis uz 20, 30). Jeigu moters organizmas gamina daug to LH, tai jai jautrus OT gali net ir 8-9 dienas rodyti II, del to sunku nustatyti kada butent vyks O. O siaip, kiekvienos organizmas gamina skirtinga kieki to liutenizuojancio hormono, todel kiekviena renkasi jautru ar maziau jautru OT, kad galetu "susekti" savo O. Zinoma, tam reikia ne vieno ciklo, kad pazinti savo organizma....

Tai gal tada geriau rinktis ne toki jautru. as si menesi irgi bandziau pazaisti, tai pirkau 40 jautrumo. 2 dienas maciau kuo ryskiausias II smile.gif
Atsakyti
Mergytes mano brangiosios, su sv.Valentino diena Jus 4u.gif Bukit mylimos,mylekite ir susilaukite kuo daugiau ir greiciau savo meiles stebukliuku wub.gif
Meilė - tai saulėtekis, vidurdienis ilgas ir kantrus, ir vakaras stebuklingas, tylus, o ja pagimdė ilgesys...

Meilė - tai akimirka, švystelinti visų saulių ir žvaigždžių švytėjimu...

Meilė - tai vieškelis į saulę, grįstas aštriais deimantais, kuriuo turi eiti basas...

user posted image
Atsakyti
O mano ovuliacija per pati Valentina, todel jei sis ciklas bus sekmingas, tuomet vasario 14 bus musu didele svente ax.gif Labai tikiuosi, kad meiles diena ir is meiles atkeliaves zirniukas bus...
Atsakyti
QUOTE(razina8 @ 2010 02 15, 10:44)
O mano ovuliacija per pati Valentina, todel jei sis ciklas bus sekmingas, tuomet vasario 14 bus musu didele svente  ax.gif Labai tikiuosi, kad meiles diena ir is meiles atkeliaves zirniukas bus...

oi,kaip butu smagu thumbup.gif ,tikekimes,kad taip ir bus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(razina8 @ 2010 02 15, 10:44)
O mano ovuliacija per pati Valentina, todel jei sis ciklas bus sekmingas, tuomet vasario 14 bus musu didele svente  ax.gif Labai tikiuosi, kad meiles diena ir is meiles atkeliaves zirniukas bus...

Man irgi lygiai taip pat si cikla gavosi wub.gif wub.gif wub.gif Labai tikiuosi,kad si karta darant NT abi pamatysime nuostabius II wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti