QUOTE(Ice tea @ 2010 02 12, 15:58)
AHA tu ryt ovuliuosi O vyras grįžta PAČIU LAIKU
Stverk ryt vakare savo Valentiną ir pagaminkit
Siunčiu ir aš JUMS VISOMS po tokį širduką
Stverk ryt vakare savo Valentiną ir pagaminkit
Siunčiu ir aš JUMS VISOMS po tokį širduką
Aciukas :wub:Imu O mano vyras grys siandien Tai jau siandien galesim megautis meile nes bijauryt pamatyti jau vaiduokliuka vos iziurima Nenoriu praleist progos
Papildyta:
QUOTE(Loveco @ 2010 02 12, 17:03)
kai as panasu vaizda pamatydavau, ovuliuodavau ta diena ar net pusdieni, nes po 12 val pakartojus testa, juosteles jau blankdavo, po poros dienu jau visiskai nebudavo antrosios
man apskritai su tais zaliais OT juosteliu nebudavo, bet kai kazkas atsirasdavo, ryskedavo 3 dienas, kol 3iaja diena antroji pasidarydavo RYSKESNE, o kita diena jau blankdavo, tai is viso testas juosteles rodydavo kokias 4 dienas. Kitas- nulis.
man apskritai su tais zaliais OT juosteliu nebudavo, bet kai kazkas atsirasdavo, ryskedavo 3 dienas, kol 3iaja diena antroji pasidarydavo RYSKESNE, o kita diena jau blankdavo, tai is viso testas juosteles rodydavo kokias 4 dienas. Kitas- nulis.
Keistai O tai kokio jautrumo tavo tie OT?As pirkau senokai,per ebay,ilgai negalejau rast jautruma,bet mergytes padejo ir pasake kad jautrumas 15-reiskiasi labai jautrus
Reiks paziureti ka rodys po 12 val.
Man tik nerealiai keista,kad vakar net vaiduokliuko nebuvo,absoliuciai riebus I o siandien oho koks ryskus pasirode Tai va,atrodo jautrus tie testukai,bet nejaugi galejo per nakti pakilti tiek LH pagal grafika kaip suprantu negalejo