Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius (11 dalis)

QUOTE(Bitute1977 @ 2010 02 11, 20:36)
Sveikos,ar galetumete kuri parasyti,kiek dienu jums OT buna po II juosteles,as jau nieko nebesuprantu,kazkas su manim ne taip doh.gif

pas mane 8-9 smile.gif pas kitas dazniausei buna 1-3 ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2010 02 11, 16:07)
SVEIKUTES PANELES 4u.gif 
Gal galit man padeti,nes jus geriau siuose reikaluose nusimanote

Pagal mane tai tik LH suolis, bet ne pikas; ir teigiamu tokio nelaikyciau, juo labaiu, kad jau laaabai anksti tai buvo. Pas mane tokiu irgi buve, ir labai mane ,,isgasdine" biggrin.gif blush2.gif

QUOTE(egluzeeele @ 2010 02 11, 16:30)
Kaip ir žadėjau, prasinešu.

Na dziugu girdeti thumbup.gif As kaip sakau, geriau zinoti blogesne tiesa, nei kad galvoti apie geresne netiesa blush2.gif Viskas pataisoma, lauk savo O, kuri kaip ir turetu buti per Valentina. thumbup.gif

QUOTE(Loveco @ 2010 02 11, 16:31)
taip, tu teisi. Svarbiausia neprisiristi prie rezultato, tik kaip teorines zinias praktikoje pritaikyti?

Ech, kad atvirkstinis variantas pas mane buves - as paniskai bijojau gimdymo, sau prisiekinejau, kad niekada negimdysiu, nugi durniale visiska buvau fool.gif Nors cia tema ne apie tai, per daug nenoriu isiplesti blush2.gif

QUOTE(Bitute1977 @ 2010 02 11, 19:36)
Sveikos,ar galetumete kuri parasyti,kiek dienu jums OT buna po II juosteles,as jau nieko nebesuprantu,kazkas su manim ne taip doh.gif

Pas mane nuo 1 iki 5 dienu. Nors, testukai is interneto man ne daugiau 3 dienas budavo teigiami.

O va dar prisiminiau, kur taip dingusi Zydros akys? g.gif
Atsakyti
Sveikutes,
Prisijungiu ir as prie planuojanciu rato clap.gif
Perskaiciau visa temele nuo pradziu, labai daug suzinojau, aciu visoms uz informacija. zadu ir as pabandyti OT, tik vat nz kada pradet, nes ciklas mano labai skirtingas, si menesi laukiau net 46 dienas, o 2 C pries tai 30 - 33...

Labai noreciau, kad maziukas uzkibtu is pirmo karto. gal patarsit kokiu gudrybiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mazge123 @ 2010 02 11, 21:02)
pas mane 8-9  smile.gif  pas kitas dazniausei buna 1-3  ax.gif

O tai ka,cia normalu 8-9 doh.gif
Atsakyti
Pas mane du brūkšniai būdavo dvi dienas (vieną baisiai ryškus, o kitą jau blankus, bet aš jį darydavau ant durniaus- pažiūrėt ar mažėja, nes O JAUSDAVAU) mirksiukas.gif
Ryškus pareidavo iš karto po vaiduoklio mirksiukas.gif

Dėl 8-9 dienų su II siūlyčiau ne tokį jautrų OT bandyti (30-tukus). Pradžioj gal lygiagrečiai su 20-tukais g.gif

Papildyta:
QUOTE(Pupushiukas @ 2010 02 11, 20:24)
Sveikutes,
Prisijungiu ir as prie planuojanciu rato  clap.gif
Perskaiciau visa temele nuo pradziu, labai daug suzinojau, aciu visoms uz informacija. zadu ir as pabandyti OT, tik vat nz kada pradet, nes ciklas mano labai skirtingas, si menesi laukiau net 46 dienas, o 2 C pries tai 30 - 33...

Labai noreciau, kad maziukas uzkibtu is pirmo karto. gal patarsit kokiu gudrybiu  blush2.gif

Smagu, kad sulaukiam komplimentų, kad kalbam ne visai į lankas lotuliukas.gif

O tavo atveju OT bandyčiau pradėti nuo kokios 12 CD mirksiukas.gif

Dėl pastojimo iš pirmo karto- PAVYDŽIU blush2.gif Bet TO labai linkiu mirksiukas.gif
O gudrybės tos, kad mylėtis REIKIA rolleyes.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute1977 @ 2010 02 12, 09:20)
O tai ka,cia normalu 8-9 doh.gif

QUOTE(Ice tea @ 2010 02 12, 11:01)
Pas mane du brūkšniai būdavo dvi dienas (vieną baisiai ryškus, o kitą jau blankus, bet aš jį darydavau ant durniaus- pažiūrėt ar mažėja, nes O JAUSDAVAU)  mirksiukas.gif
Ryškus pareidavo iš karto po vaiduoklio  mirksiukas.gif

Dėl 8-9 dienų su II siūlyčiau ne tokį jautrų OT bandyti (30-tukus). Pradžioj gal lygiagrečiai su 20-tukais  g.gif

nezinau cia normalu ar ne, gal ir ne. yra zmoniu kurie sake kad nieko tokio. as pati ovuliacija jauciu sekancia diena po pirmo ryskaus bruksniuko. jei po kokiu 3 menesiu nepavyks tada bandysiu kitus. nes kaip ir sakiau jei si menesi nepastosiu tai man duos kaskoki preparata kad pastociau. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2010 02 11, 16:07)
SVEIKUTES PANELES 4u.gif 
Gal galit man padeti,nes jus geriau siuose reikaluose nusimanote blush2.gif Ar man jau ivyko ovuliacija ar ne?Na niekaip nesuprantu dabar doh.gif praeita cikla kazkaip aiskiau buvo g.gif
user posted image
Aciu 4u.gif

Taip idomiai g.gif 9CD turbut antra juostele ryskiausia, bet po to kazkodel jos blankti pradejo. Nesuprantu g.gif
Atsakyti

Papildyta:

Smagu, kad sulaukiam komplimentų, kad kalbam ne visai į lankas lotuliukas.gif

O tavo atveju OT bandyčiau pradėti nuo kokios 12 CD mirksiukas.gif

Dėl pastojimo iš pirmo karto- PAVYDŽIU blush2.gif Bet TO labai linkiu mirksiukas.gif
O gudrybės tos, kad mylėtis REIKIA rolleyes.gif thumbup.gif
[/quote]

xi xi, sito mums netruksta wub.gif
prisiskaiciau cia, kad pas kurias mm nereguliarios nelabai gaunasi is pirmo karto, na bet bandysim laime! cool.gif
Atsakyti
SVEIKUTES 4u.gif
Merginos,nesupratau bajerio-per du menesius pirma karta parode OT toki rysku antra pagaliuka mirksiukas.gif Nera buve kad rodytu toooooki rysku.Tai kaip suvokiu,kad man ryt turetu buti O.
Pasakykit ka manot blush2.gif
user posted image
Tik va,mano vyras rytoj vakare grys-tai bijau kad nespesim ant O doh.gif
Atsakyti
Aciu visoms uz kantrybe su manim ir man padedancioms . user posted image
Stai arteja nuostabi dienele-Meiles diena.Visas artejanciu su sv.Valentinu
user posted image
Tu kasdien prasilenki su šimtais žmonių... Klajoji, ieškai... Kol viena dieną sutinki... wink.gif
Ir prasideda Meilės Svajų kupina pasaka, kurioje Jis tampa Princu, o ji - Princese wink.gif Kiekvieno gyvenimas - unikali pasaka.
Žinok, ją gali kurti ir Tu!
Pakilti virš žemės - nuskinti žvaigždes,
Paimti į saują ir mėtyti jas.
Pasaulį suprasti per Meilės Svajas,
Ir Tau pažadėti vien tik tai Jas wink.gif
user posted image
Visoms linkiu kuo greičiau ir sėkmingiau susilaukti jusu meiles vaisiaus,o gal net vaisiu.Juk vaikai sutiekia prasme musu gyvenimams,juk vaikai musu gyvenimo geles.
user posted image
As jus myliu ir siunčiu visoms bucki user posted image

Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2010 02 12, 14:03)
SVEIKUTES 4u.gif 
Merginos,nesupratau bajerio-per du menesius pirma karta parode OT toki rysku antra pagaliuka mirksiukas.gif Nera buve kad rodytu toooooki rysku.Tai kaip suvokiu,kad man ryt turetu buti O.

AHA bigsmile.gif tu ryt ovuliuosi thumbup.gif thumbup.gif O vyras grįžta PAČIU LAIKU thumbup.gif
Stverk ryt vakare savo Valentiną ir pagaminkit 2.gif mirksiukas.gif

Siunčiu ir aš JUMS VISOMS po tokį širduką wub.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 12 vasario 2010 - 14:59
QUOTE(Afrodite69 @ 2010 02 12, 14:03)
SVEIKUTES 4u.gif 
user posted image
Tik va,mano vyras rytoj vakare grys-tai bijau kad nespesim ant O doh.gif

kai as panasu vaizda pamatydavau, ovuliuodavau ta diena ar net pusdieni, nes po 12 val pakartojus testa, juosteles jau blankdavo, po poros dienu jau visiskai nebudavo antrosios smile.gif
man apskritai su tais zaliais OT juosteliu nebudavo, bet kai kazkas atsirasdavo, ryskedavo 3 dienas, kol 3iaja diena antroji pasidarydavo RYSKESNE, o kita diena jau blankdavo, tai is viso testas juosteles rodydavo kokias 4 dienas. Kitas- nulis. smile.gif
Atsakyti