Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius (11 dalis)

QUOTE(Linutas @ 2010 02 10, 23:13)
blush2.gif aga laukiu, bet ne vyro spermiuose beda, ir ne mano sveikatoje. Cia viiskas daug giliau - saviblokada yra. Zinau, kad praktikavaisi (ar dar praktikuojiesi joga - tai turetum zinoti). Vaikai ateina pas tevus, kai jie nori, o ne kai tevai nori...

Saviblokada??? Cia panasiai kaip jei nesitiki, tada vaiktuis ir atsiranda?? g.gif
Atsakyti
sveikutes rolleyes.gif

aciu nuraminot mane taip ir darysiu ne viena testuka per diena tik bus sunku nes kaip tycia laaaabbaii gert uzsimanau doh.gif

o del myliu tai jau po mm kios 4 dienos pradedam stabiliau kas antra ar pasitaiko ir be tarpo daryt rolleyes.gif

Atsakyti
SVEIKUTES PANELES 4u.gif
Gal galit man padeti,nes jus geriau siuose reikaluose nusimanote blush2.gif Ar man jau ivyko ovuliacija ar ne?Na niekaip nesuprantu dabar doh.gif praeita cikla kazkaip aiskiau buvo g.gif
user posted image
Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2010 02 11, 16:07)
SVEIKUTES PANELES 4u.gif 
Gal galit man padeti,nes jus geriau siuose reikaluose nusimanote blush2.gif Ar man jau ivyko ovuliacija ar ne?Na niekaip nesuprantu dabar doh.gif praeita cikla kazkaip aiskiau buvo g.gif

Sakyčiau 9-tos dienos teigiamiausias mirksiukas.gif Bet tai kiek dienų tavo ciklas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 02 11, 17:22)
Sakyčiau 9-tos dienos teigiamiausias mirksiukas.gif Bet tai kiek dienų tavo ciklas  g.gif

Tai va man irgi taip atrodo doh.gif Mano ciklas 28-30 dienu.Praeitas buvo tik 26d.
O dabar pradejau 8 CD matuotis OT,nes mano MM buna pas mane 7d.tai va iskart po tepliojimo pasibaigimo matavaus.
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 02 09, 09:26)
Sėkmės  wub.gif

Sveikos,

Kaip ir žadėjau, prasinešu. Po vizito VK paaiškėjo, kad mano O dar nebuvo biggrin.gif Turiu 16 mm folikulą (nežinau, ar jų yra daugiau, nesakė, o aš ir neklausiau) ir 7mm gleivinę. Tai gal iki Valentino dienos ir ovuliuosiu biggrin.gif Teks toliau darytis OT ax.gif (o dėl tokių ciklų ir MB turto kitą ciklą tikriausiai darysimės IUI)
Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2010 02 10, 22:13)
blush2.gif aga laukiu, bet ne vyro spermiuose beda, ir ne mano sveikatoje. Cia viiskas daug giliau - saviblokada yra. Zinau, kad praktikavaisi (ar dar praktikuojiesi joga - tai turetum zinoti). Vaikai ateina pas tevus, kai jie nori, o ne kai tevai nori...

taip, tu teisi. Svarbiausia neprisiristi prie rezultato, tik kaip teorines zinias praktikoje pritaikyti? Dar patarsiu perziuret TB santykius su jo tevais, o tau- su saviskiais. Vyrui ypac- su savo motina. Kartais cia buna blokas. Musu atveju, manau, ir buvo.

AFRODITE, mam budavo tokios "netikros LH bangos" kelis ciklus. As sakyciau, teigiamiausias tai 9 CD, bet gal dar ivyks po kokios savaites TIKROJI O, ir testas bus labai labai ryskus? negali zinot...smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Loveco @ 2010 02 11, 17:31)

AFRODITE, mam budavo tokios "netikros LH bangos" kelis ciklus. As sakyciau, teigiamiausias tai 9 CD, bet gal dar ivyks po kokios savaites TIKROJI O, ir testas bus labai labai ryskus? negali zinot...smile.gif

Aciu,gal tu ir teisi 4u.gif As ziuriu OT tik antra menesi,turiu OT kuriuos atisiunciau per ebay,merginos sake kad ten 15 jautrumo.Kazkaip keistai man si menesi,negeriu pries darant 3val.,na reiks laukt kada paryskes-deja,mano didelis minusas kad as juodai nekantri doh.gif
Dabar sedejau ir skaiciavausi per pusantru metu kada man ivykdavo O ,tai is MM dienos atimu 14 dienu ir man gaunasi kad arba 15 CD arba 17CD.
Na matysiu kas ir kaip.
Aciu labai jums mergytes wub.gif
Atsakyti
QUOTE(egluzeeele @ 2010 02 11, 16:30)
Sveikos,

Kaip ir žadėjau, prasinešu. Po vizito VK paaiškėjo, kad mano O dar nebuvo  biggrin.gif Turiu 16 mm folikulą (nežinau, ar jų yra daugiau, nesakė, o aš ir neklausiau) ir 7mm gleivinę. Tai gal iki Valentino dienos ir ovuliuosiu  biggrin.gif  Teks toliau darytis OT  ax.gif (o dėl tokių ciklų ir MB turto kitą ciklą tikriausiai darysimės IUI)

Nu SUPER thumbup.gif thumbup.gif Bet tai kiek tau tada ciklas išsitemps g.gif
O kas per problemos su TB grikiukais g.gif
Papildyta:
QUOTE(Loveco @ 2010 02 11, 16:31)

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 02 11, 16:56)
Nu SUPER  thumbup.gif  thumbup.gif Bet tai kiek tau tada ciklas išsitemps  g.gif
O kas per problemos su TB grikiukais g.gif

Niu tikiuos ilgesnis nei 50-52 dienų nebus ax.gif MB - oligoteratospermija (trūksta kiekio ir daug nenormalių formų...) unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(egluzeeele @ 2010 02 11, 17:09)
Niu tikiuos ilgesnis nei 50-52 dienų nebus ax.gif MB - oligoteratospermija (trūksta kiekio ir daug nenormalių formų...)  unsure.gif

galiu pradziuginti. Maniskio NORMALIU formu buvo vos 9 procentai. A- 0, B- 8 proc.
Cia judrumas. O kiekis buvo 5 mln/ml, visame kiekyje- 36 mln.

matyt, vienu metu buvo zaibiskas pagerejimas, nes isnesiojau sveika vaikiuka, pasiseke. Aisku, dabar turim visokiu ligeliu, bet cia ne tokios rimtos, kad butu ydos ar apsigimimai, tiesiog genetiskai esam alergiski abu, tai ir vaikas toks blush2.gif g.gif

o dabar, po gydymo antibiotikais, rezultatai pasitaise MB, ir teikia didesniu vilciu:
A+B 30 proc, kiekis mililitre- 21 (norma! norma nuo 20:D ), visame ejakuliate- 111 (norma! biggrin.gif norma nuo 40), tik va sveiku formu tik 8 proc, na bet wub.gif viskas bus ciki. Imanoma zinokit, tikrai tikrai. Tik TAIP SUNKU LAUKTI, kosmaras. Atrodo, kad esi kazkokia "patologine seima", nes apie nevaisinguma niekas garsiai nekalba, net poliklinikoj kai nuejo vyras siuntimo, tai sesele gydytojai pasake: "Cia del NE_VAI_SIN_GU_MO". Ta zodi ji istare itin tyyyyyyliai biggrin.gif biggrin.gif vyras juokesi. Tai cia siek tie ne i tema, bet zodziu, merginos- drasiau.

P.s. as dar nustatau, kad man ovuliacija pagal seiliu SURUMA RYTAIS. Pasitvirtina, nes OT tom dienom buna teigiami smile.gif O MB pagal prakaito kvapa nustato, sako, kad jis pasikeicia, ir tampa viliojantis g.gif blush2.gif na, cia del evoliucijos jau matyt, taip gamta surede, kad patinus trauktu tom dienom pateles biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,ar galetumete kuri parasyti,kiek dienu jums OT buna po II juosteles,as jau nieko nebesuprantu,kazkas su manim ne taip doh.gif
Atsakyti