QUOTE(Ice tea @ 2010 02 10, 13:06)
Senai norėjau paklausti, ką darėt, kad sustabdyt persileidimus
Pati jau antras ciklas iš eilės persileidžiu
Gal Duphastoną pagert
Nors vasarą gėriau tris mėnesius ir nieko
QUOTE(Monttana @ 2010 02 10, 14:02)
O kokiu būdu jums nustatė, kad tie nėštumai buvo iki mm atėjimo?
Beje merginos o kokius skausmus jus jaučiat per Ov?
kai pradejau planuoti, II ciklo fazeje padidedavo krutine, pykindavo kartais, nu zodziu daug ten visokiu individualiu dalyku, pozymiu, kuriu NEBUDAVO iki tol, plius testai vaiduokliaudavo, BT grafikai labai aiskus budavo, ir kaskart pasibaigdavo ciklas su tepliojimais, gausiu kraujavimu itin skausmingu. Kartais mm veluodavo. Pora ciklu NEBUVO visu siu pozymiu, BT grafikai nezadejo nieko gero, krutines neskaudejo, ir ciklo gale net netepliojo, ir mm buvo kaip IKI PLANAVIMO- normalios. Buvau ir testuku pasidariusi- jie nieko visisai nerode. Tada ir supratau, kad visa tai, ka jausdavau- budavo nestumo pozymiai, o ne "planavimo psichologija".Galiausiai pradejau darytis HCG kraujo tyrima, gydytoja skyre duphaston, nors mano VISI tyrimai buvo idealus, todel duphastonas ir nepadejo, nes beda buvo vyro. Itin prasta kokybe (8 procentai spermiuku BE defektu.), tai jei uzkibdavo koks prastas, ir pabegdavo iskart...plius, mazas judrumas, bei kiekis. Gydytojai net IUI nesiule, sake geriausiu atveju IVF.
Bet galiausiai mum pasiseke
po ovuliacijos pasireiske visi "standartiniai" mano pazistami jau simptomai, tik skirtumas buvo tas, kad netepliojo i ciklo pabaiga, ir mm nesulaukiau ilgai ilgai, o ir hcg labai aiskiai rode "stipru" nestuma, arba dvynukus.
Atsakymas- nesigydem niekaip, nes tai nuo vyro spermos kokybes priklauso, o jos pagerinti nebuvo preparatu... (p.s. siuo metu PAGALIAU jam rado priezasti- letinis prostatitas, del ko visi tyrimai tokie prasti buvo....tikisi, kad atstatys dar
nes jau noresim antro, trecio, ketvirto- kiek Dievas duos....