QUOTE(mazge123 @ 2010 02 09, 16:30)
sveikos, papasakosiu viena ivyki jei galima ji taip pavadinti. jau gana senei vaikstau pas bioenergetike ar kaip ja ten vadina(vaikstau ne del nestumo, seip del sveikatos). jau kokius 2 metus na bet su pertraukom. pries dvi savaites buvau sake dazniausei pastojama pavasari (cia gal iziebsiu kamnors vilties
). o siandien nuejau ir ji man pasake kad gimda labai labai labai isbrinkus. tai reikstu viena arba uz keliu dienu mmm arba as jau koke savaite
. oi kad taip ir butu
na ir dar pasake kad jei po poros saveiciu ateis nelauktosios mmm tai duos kaskokiu preparatu kad pastociau. paklausiau kai pas mane su hormonais, sake viskas idealu. tai nesuprantu nuo ko dar gali buti OT tas 9-8 dienas teigemi. o ji sake kad cia normalu. beja si menesi dariausiu tik 2 ar 3 testukus. pagalvojau kas is to kad darysiuos visvien nieko naujo neparodis. o beto O man atrodo kad buvo jau antra diena po pirmo teigemo. nu va kaip faina pasiasakojus
tikiuosi kad nereiks jokiu preparatu ir bus viskas gerai.
labas, iskart prisipazinsiu, kad temos neskaiciau ir nesekiau, bet uzkliuvo akis uz tavo minties, kad OT 9-8 dienas teigiami. Kuriom CD teigiami? jei po ovuliacijos praejus kokiai savaitei, beveik garantuoju, kad esi nestuke. Anksciau domejausi, taip tikrai buna, nes OT fiksuoja LH hormona, o hcg ten kazkaip irgi to hormono turi (atsiprasau, nemoku tiksliai paaiskinti, skaiciau seniai, bet principas tas, kad OT fiksuoja ir nestuma,jei jis yra. zinoma, OT turi buti RYSKIAI teigiamas). Ta galiu patvirtinti savo kailiu- esu turejusi teigiamus hcg ir OT vienu metu
OT teigiamas budavo ryyyyyskus kokia 10 diena po ovuliacijos, kai ta diena nestumo hcg testas vooos vos tik buvo bepradedas rysketi.
P.s. ketinu uzsipirkti OT ir NT, gal kam reikia?
Papildyta:
QUOTE(Monttana @ 2010 02 09, 15:49)
O kaip vertinti tokį reiškinį, kai po tikrai teigiamo testo kita diena seka testas jau su blankia testine juostele?
QUOTE(Ice tea @ 2010 02 09, 16:17)
Viskas čia gerai
Juk LH kaip banga (pirmam lape yra grafikas) kol kyla vaiduokliauja, pasiekia piką- gaunasi II, o paskui leidžiasi (vaiduokliauja) ir tada BAC- įvyksta ovuliacija
Pas jus viskas pagal vadovėlį
O ovuliacijos skauduliukų dar nejaučiat
cia as isiterpsiu ir nesutiksiu
MANO atveju, vaiduokliai OT ryskedavo, (darydavau du kartus per diena, kai jau Ov. artedavo), ir TA PUSDIENI, kai vykdavo O, testo juostele budavo ryskesne uz kontroline. Kita diena jau vel vaiduokliaudavo, blankdavo, kol visai isnykdavo. Taciau mano atveju O vykdavo BUTENT TADA, kai testas budavo RYSKIAUSIAS. Ta patvirtina ir skausmeliai, ir BT, ir arbor mikroskopas.
taigi - individualu