Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius (11 dalis)

QUOTE(mazge123 @ 2010 02 09, 16:30)
sveikos, papasakosiu viena ivyki

Tikrai labai įkvepianti žinia thumbup.gif Juk dar ir gandrai kovo 25-ąją grįžta wub.gif

Labai linkiu, kad tas išbrinkimas peraugtų į išsipūtimą nestuke.gif thumbup.gif

Ir LABAI įdomu- kokių tau duos preparatų g.gif BŪTINAI pasidalink pavadinimais, jei prireiks mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 09 vasario 2010 - 16:43
Na va,vel beda doh.gif noreciau ikelt OT ,kad jus paziuretumet,bet nemoku blush2.gif ,nufotkinti lyg ir pavyko blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 02 09, 18:27)
Tai O pas jus JAU vyksta  mirksiukas.gif Nepaleiskit brangiausiojo šiandien ir dar rytoj  mirksiukas.gif
Jei ryt vaiduoklis, tai vis tiek nieko nereiškia- juk LH bangą jau pagavot  mirksiukas.gif

Sėkmės lovoje  wub.gif

Dėkoju už nemokamą pakonsultavimą bigsmile.gif Tikrai viskas pasidarė aiškiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute1977 @ 2010 02 09, 16:50)
Na va,vel beda doh.gif noreciau ikelt OT ,kad jus paziuretumet,bet nemoku blush2.gif ,nufotkinti lyg ir pavyko blush2.gif

SM forumo pradiniame puslapyje yra Daznai Uzduodami Klausimai (DUK), ten issamios instrukcijos kaip ikelt paveiksliuka wink.gif
Atsakyti
QUOTE(mazge123 @ 2010 02 09, 16:30)
sveikos, papasakosiu viena ivyki jei galima ji taip pavadinti. jau gana senei vaikstau pas bioenergetike ar kaip ja ten vadina(vaikstau ne del nestumo, seip del sveikatos). jau kokius 2 metus na bet su pertraukom. pries dvi savaites buvau sake dazniausei pastojama pavasari (cia gal iziebsiu kamnors vilties  mirksiukas.gif  ). o siandien nuejau ir ji man pasake kad gimda labai labai labai isbrinkus. tai reikstu viena arba uz keliu dienu mmm arba as jau koke savaite  nestuke.gif . oi kad taip ir butu  wub.gif  na ir dar pasake kad jei po poros saveiciu ateis nelauktosios mmm tai duos kaskokiu preparatu kad pastociau. paklausiau kai pas mane su hormonais, sake viskas idealu. tai nesuprantu nuo ko dar gali buti OT tas 9-8 dienas teigemi. o ji sake kad cia normalu. beja si menesi dariausiu tik 2 ar 3 testukus. pagalvojau kas is to kad darysiuos visvien nieko naujo neparodis. o beto O man atrodo kad buvo jau antra diena po pirmo teigemo. nu va kaip faina pasiasakojus  smile.gif  tikiuosi kad nereiks jokiu preparatu ir bus viskas gerai.  smile.gif

labas, iskart prisipazinsiu, kad temos neskaiciau ir nesekiau, bet uzkliuvo akis uz tavo minties, kad OT 9-8 dienas teigiami. Kuriom CD teigiami? jei po ovuliacijos praejus kokiai savaitei, beveik garantuoju, kad esi nestuke. Anksciau domejausi, taip tikrai buna, nes OT fiksuoja LH hormona, o hcg ten kazkaip irgi to hormono turi (atsiprasau, nemoku tiksliai paaiskinti, skaiciau seniai, bet principas tas, kad OT fiksuoja ir nestuma,jei jis yra. zinoma, OT turi buti RYSKIAI teigiamas). Ta galiu patvirtinti savo kailiu- esu turejusi teigiamus hcg ir OT vienu metu smile.gif OT teigiamas budavo ryyyyyskus kokia 10 diena po ovuliacijos, kai ta diena nestumo hcg testas vooos vos tik buvo bepradedas rysketi.

P.s. ketinu uzsipirkti OT ir NT, gal kam reikia?

Papildyta:
QUOTE(Monttana @ 2010 02 09, 15:49)
O kaip vertinti tokį reiškinį, kai po tikrai teigiamo testo kita diena seka testas jau su blankia testine juostele?  g.gif

QUOTE(Ice tea @ 2010 02 09, 16:17)
Viskas čia gerai mirksiukas.gif Juk LH kaip banga (pirmam lape yra grafikas) kol kyla vaiduokliauja, pasiekia piką- gaunasi II, o paskui leidžiasi (vaiduokliauja) ir tada BAC- įvyksta ovuliacija  mirksiukas.gif Pas jus viskas pagal vadovėlį  thumbup.gif  thumbup.gif

O ovuliacijos skauduliukų dar nejaučiat  g.gif

cia as isiterpsiu ir nesutiksiu blush2.gif schmoll.gif MANO atveju, vaiduokliai OT ryskedavo, (darydavau du kartus per diena, kai jau Ov. artedavo), ir TA PUSDIENI, kai vykdavo O, testo juostele budavo ryskesne uz kontroline. Kita diena jau vel vaiduokliaudavo, blankdavo, kol visai isnykdavo. Taciau mano atveju O vykdavo BUTENT TADA, kai testas budavo RYSKIAUSIAS. Ta patvirtina ir skausmeliai, ir BT, ir arbor mikroskopas.

taigi - individualu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Loveco @ 2010 02 09, 23:42)
labas, iskart prisipazinsiu, kad temos neskaiciau ir nesekiau, bet uzkliuvo akis uz tavo minties, kad OT 9-8 dienas teigiami. Kuriom CD teigiami? jei po ovuliacijos praejus kokiai savaitei, beveik garantuoju, kad esi nestuke. Anksciau domejausi, taip tikrai buna, nes OT fiksuoja LH hormona, o hcg ten kazkaip irgi to hormono turi (atsiprasau, nemoku tiksliai paaiskinti, skaiciau seniai, bet principas tas, kad OT fiksuoja ir nestuma,jei jis yra. zinoma, OT turi buti RYSKIAI teigiamas). Ta galiu patvirtinti savo kailiu- esu turejusi teigiamus hcg ir OT vienu metu smile.gif OT teigiamas budavo ryyyyyskus kokia 10 diena po ovuliacijos, kai ta diena nestumo hcg testas vooos vos tik buvo bepradedas rysketi.

na matai pas mane ketvirtas ciklas OT taip rodo. teigemi buna po O ir kaip nera nestumo taip nera... ax.gif pirma cikla kai zaidziau su OT ir merginos pasake kad gali taip buti tai labai apsidziaugiau bet po poros savaiciu sulaukiau mmm... ir taipat kiti ciklai... blush2.gif

Ice tea jei prireiks tai tikrai pasidalinsiu, nors labai noreciau kad neprireiktu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazge123: 09 vasario 2010 - 22:54
QUOTE(Loveco @ 2010 02 10, 00:42)
cia as isiterpsiu ir nesutiksiu  blush2.gif  schmoll.gif  MANO atveju, vaiduokliai OT ryskedavo, (darydavau du kartus per diena, kai jau Ov. artedavo), ir TA PUSDIENI, kai vykdavo O, testo juostele budavo ryskesne uz kontroline. Kita diena jau vel vaiduokliaudavo, blankdavo, kol visai isnykdavo. Taciau mano atveju O vykdavo BUTENT TADA, kai testas budavo RYSKIAUSIAS. Ta patvirtina ir skausmeliai, ir BT, ir arbor mikroskopas.

taigi - individualu  ax.gif

Hm.. g.gif įdomi teorija. O sakykit, ar skausmus, kaip ir minėjau: nugaroj, juosmens dalyj, ar galima traktuoti kaip ovuliacinius skausmus? unsure.gif Ir jei jie man buvo užėję ryte, tai ar nepavėluosiu su ND atliktais vakare po 16valandu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Loveco @ 2010 02 09, 22:42)
lcia as isiterpsiu ir nesutiksiu  blush2.gif  schmoll.gif  MANO atveju, vaiduokliai OT ryskedavo, (darydavau du kartus per diena, kai jau Ov. artedavo), ir TA PUSDIENI, kai vykdavo O, testo juostele budavo ryskesne uz kontroline. Kita diena jau vel vaiduokliaudavo, blankdavo, kol visai isnykdavo. Taciau mano atveju O vykdavo BUTENT TADA, kai testas budavo RYSKIAUSIAS. Ta patvirtina ir skausmeliai, ir BT, ir arbor mikroskopas.

Taip, tai individualu, bet esmės tai nekeičia- juk po O OT vaiduokliauja.
Papildyta:
QUOTE(Monttana @ 2010 02 09, 23:11)
Ir jei jie man buvo užėję ryte, tai ar nepavėluosiu su ND atliktais vakare po 16valandu  unsure.gif

Viskas gerai mirksiukas.gif
Juk spermiukai gyvybingi moters organizme išbūna iki 6 parų, o kiaušinėlis iki 2 parų.
Atsakyti
Sveikos wink.gif Gristu pas jus i temuke. Zodziu po stimuliacijos man dar blogiau paliko, isryskejo smarkiai policistines, tai si menesi liepe saugotis! verysad.gif kad nebutu daugiavaisis nestumas... sad.gif taigi dar vienas ciklas nurasytas... ir vel laukimas sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 02 09, 16:41)
Tikrai labai įkvepianti žinia  thumbup.gif Juk dar ir gandrai kovo 25-ąją grįžta  wub.gif

Eh..laukiu aš tu gandru...

QUOTE(Loveco @ 2010 02 09, 22:42)

cia as isiterpsiu ir nesutiksiu  blush2.gif  schmoll.gif  MANO atveju, vaiduokliai OT ryskedavo, (darydavau du kartus per diena, kai jau Ov. artedavo), ir TA PUSDIENI, kai vykdavo O, testo juostele budavo ryskesne uz kontroline. Kita diena jau vel vaiduokliaudavo, blankdavo, kol visai isnykdavo. Taciau mano atveju O vykdavo BUTENT TADA, kai testas budavo RYSKIAUSIAS. Ta patvirtina ir skausmeliai, ir BT, ir arbor mikroskopas.

va man ir kazkaip atrodo kad gal OT ir man grynai ovuliacija rodo g.gif g.gif nes pvz.uvakar dariau OT tai vos matomas vaiduoklis , vakar nakti labai skaudejo sona, ryte ir.Tai apie 11 pasidariau OT. kuo ryskiausia teigiamas .Po piet pakartojau jau truputi blankesnis.Ir man nuo pietu nieko nebeskauda. g.gif g.gif Tai kaip cia iseitu lyg skausmai tada paar dar pries O g.gif g.gif Ziuresiu sendien ka OT rodys.Bet itariu kad turetu buti jau neigiamas ...Na bet aisku cia tik mano prielaidos...
Atsakyti
QUOTE(razina8 @ 2010 02 10, 10:07)
Sveikos wink.gif Gristu pas jus i temuke. Zodziu po stimuliacijos man dar blogiau paliko, isryskejo smarkiai policistines, tai si menesi liepe saugotis!  verysad.gif  kad nebutu daugiavaisis nestumas... sad.gif taigi dar vienas ciklas nurasytas... ir vel laukimas sad.gif

console.gif neliūdėk- aš po pabėgimo, tu po nevykusios stimuliacijos doh.gif Sulauksim ir mes tų II mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(gandriuke... @ 2010 02 10, 10:20)
va man ir kazkaip atrodo kad gal OT ir man grynai ovuliacija rodo  g.gif  g.gif

drinks_cheers.gif mirksiukas.gif Sutinku ir net nesiginčysiu mirksiukas.gif Čia tos valandos yra pagal knygas- o mes juk VISOS INDIVIDUALIOS ir tuo ŽAVIOS wub.gif thumbup.gif

Man asmeniškai O pareina sekančią dieną po II iki pietų mirksiukas.gif O jau O dienos vakare OT blanksta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 02 10, 11:26)
console.gif neliūdėk- aš po pabėgimo, tu po nevykusios stimuliacijos  doh.gif Sulauksim ir mes tų II  mirksiukas.gif
Papildyta:

O kad taip kai kam i ausi... drinks_cheers.gif
Atsakyti