Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius (11 dalis)

QUOTE(Monttana @ 2010 02 06, 15:07)
Kaip vertintumete si rezultata?  g.gif
user posted image

o man teigiamas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Monttana @ 2010 02 06, 14:07)
Kaip vertintumete si rezultata?  g.gif
user posted image

Cia tikrai teigiamas, negi nematot kad abi vienodo ryskumo, nera net ka abejoti.
Tik cia ko gero 20 jautrumo - pas mane tokie patys, nors 30 jautrumo buna zymiai ryskesni.
Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2010 02 08, 20:09)
Cia tikrai teigiamas, negi nematot kad abi vienodo ryskumo, nera net ka abejoti.
Tik cia ko gero 20 jautrumo - pas mane tokie patys, nors 30 jautrumo buna zymiai ryskesni.

na tokio pacio ryskumo buna tik pasukus kompa. smile.gif ziurint tiesei netoks ryskus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(reduxe @ 2010 02 06, 20:50)
jeigu cia neigiamas tai vadinasi pasmene net nebuvo teigiamo blink.gif  cray.gif
OT

Man atrodo, kad 3 ir 4 teigiami ax.gif
Atsakyti
Sveikos,

Noriu paprašyt daugiau nusimanančių nuomonės 4u.gif Kada jūsų nuomone galėjo būti O? blush2.gif

user posted image

Mano supratimu, ta antra juostelė nesikeičia nuo 28cd... Nežinau, ar ta O jau buvo, ar jos vis dar laukt blush2.gif Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Nu cia idomiai, cia man dau teigiamu atrodo doh.gif O kiek tavo ciklas paprasati trunka? g.gif NT nebandei daryt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gandriuke... @ 2010 02 09, 08:13)
Nu cia idomiai, cia man dau teigiamu atrodo  doh.gif O kiek tavo ciklas paprasati trunka? g.gif NT nebandei daryt  ax.gif

drinks_cheers.gif va va man irgi tokia pati mintis kilo mirksiukas.gif Gal čia jau NT reikia bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 02 09, 08:34)
drinks_cheers.gif va va man irgi tokia pati mintis kilo  mirksiukas.gif Gal čia jau NT reikia  bigsmile.gif

Labas rytas 4u.gif

Ciklas paprastai užtrunka 37 dienas. Kilo ir man tokių minčių, bet kad BT nesąmones rodo doh.gif bet kaip suprantu OT teigiamas jau buvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(egluzeeele @ 2010 02 09, 08:46)
Labas rytas 4u.gif

Ciklas paprastai užtrunka 37 dienas. Kilo ir man tokių minčių, bet kad BT nesąmones rodo doh.gif bet kaip suprantu OT teigiamas jau buvo  g.gif

BT tavo gerai rodo (jei pagal visas taisykles matuoji rolleyes.gif )- pas tave anovuliacinis ciklas verysad.gif Tas matosi ir iš OT mirksiukas.gif Pažiūrėk kaip kitas ciklas bus ir jei kartosis, tai siūlau kraujo tyrimukus pasidaryti mirksiukas.gif Nes pas moterį per metus būna 2-3 anovuliaciniai ciklai ir čia normalu mirksiukas.gif
Bet jei ir kitas ciklas bus banguojantis (BT), tai pagersi vaistukų ir viskas bus GERAI mirksiukas.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 09 vasario 2010 - 09:00
QUOTE(Ice tea @ 2010 02 09, 08:59)
BT tavo gerai rodo (jei pagal visas taisykles matuoji  rolleyes.gif )- pas tave anovuliacinis ciklas  verysad.gif Tas matosi ir iš OT  mirksiukas.gif  Pažiūrėk kaip kitas ciklas bus ir jei kartosis, tai siūlau kraujo tyrimukus pasidaryti  mirksiukas.gif Nes pas moterį per metus būna 2-3 anovuliaciniai ciklai ir čia normalu  mirksiukas.gif
Bet jei ir kitas ciklas bus banguojantis (BT), tai pagersi vaistukų ir viskas bus GERAI  mirksiukas.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Berods matuoju taip kaip reikia. Taip ir maniau, kad anovuliacinis, tik niekaip nesuprantu kodėl tie OT tokie... Jei anovuliacinis, tai neturėtų jis visai neryškėt? O šiaip, kiek save stebiu, kas antras mano ciklas anovuliacinis (tik su OT tokie cirkai pirmąkart), ir todėl jau 4dienį keliauju į VK...Tikiuosi paskirs kokius nors tyrimus. Ačiū už nuomones 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egluzeeele @ 2010 02 09, 09:03)
Berods matuoju taip kaip reikia. Taip ir maniau, kad anovuliacinis, tik niekaip nesuprantu kodėl tie OT tokie... Jei anovuliacinis, tai neturėtų jis visai neryškėt? O šiaip, kiek save stebiu, kas antras mano ciklas anovuliacinis (tik su OT tokie cirkai pirmąkart), ir todėl jau 4dienį keliauju į VK...Tikiuosi paskirs kokius nors tyrimus. Ačiū už nuomones  4u.gif

mirksiukas.gif Šaunuolė, kad jau VK užsirašei- tuo tik greičiau sulauksi nestuke.gif thumbup.gif
O dėl tokių OT tikrai labai keistai g.gif Gal LH tavo aukštas ir todėl taip banguoja unsure.gif O kokio jautrumo OT naudoji g.gif
Kai eisi į VK pasiimk visus BT ir visus OT- gydytojai bus vaizdinis įrodymas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 02 09, 09:08)
mirksiukas.gif Šaunuolė, kad jau VK užsirašei- tuo tik greičiau sulauksi  nestuke.gif  thumbup.gif
O dėl tokių OT tikrai labai keistai  g.gif Gal LH tavo aukštas ir todėl taip banguoja  unsure.gif O kokio jautrumo OT naudoji  g.gif
Kai eisi į VK pasiimk visus BT ir visus OT- gydytojai bus vaizdinis įrodymas  mirksiukas.gif

Na kad jau daugiau nei metai nesulaukiam... Nėra ko labai delsti.
OT berods tie mažiau jautrūs (30 ten kažko blush2.gif ) biggrin.gif
Grafikus ketinau neštis, o apie OT nepagalvojau. Reiks ir anuos įsimest mirksiukas.gif O man juos dar darytis kaži g.gif
Atsakyti