Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius (11 dalis)

Mano OT testukas teigiams, folikulas vienas buvo sunykes, bet kitas buvo labai prisirpes blush2.gif Todel suleido vaistuku, kad folikulas plystu ir dabar geriu dupastona, kad jei ten viskas ivyko pagal plana, kad nepabegtu lauk vaikutis, todel po dvieju savaiciu zinosiu ar pavyko. Jei ne, tuomet stimuliacija doh.gif Tai tos dvi savaites bus laaabai ilgos doh.gif
Atsakyti
Sveikutes, as jau sulaukiau is ŽA testuku, ir ot, ir nt, ir sugadinau sestadieni pirma nt, nors iki mm dar buvo like kelios dienos ax.gif radau va ka!!!!! smile.gif baisu patiketi laime, kad ŽA palinkejimas butu issipildes wub.gif sinadien jau tureciau sulaukti nelaukiamu mm, bijau gadinti dar viena, kad nenubaidyciau laimes smile.gif net visa drebu blush2.gif
user posted image

Papildyta:
QUOTE(gelep @ 2010 01 18, 12:55)
Sveikutes, as jau sulaukiau is ŽA testuku, ir ot, ir nt, ir sugadinau sestadieni pirma nt, nors iki mm dar buvo like kelios dienos ax.gif radau va ka!!!!! smile.gif baisu patiketi laime, kad ŽA palinkejimas butu issipildes wub.gif sinadien jau tureciau sulaukti nelaukiamu mm, bijau gadinti dar viena, kad nenubaidyciau laimes smile.gif net visa drebu blush2.gif
user posted image

gal cia tik man, mb vaidenasi? blush2.gif nes, kai ikeliau, nelabai kas ir matyti..... blush2.gif
Atsakyti
na stai atejo nelauktos mmm... angel_sadangel.gif ir netgi anksciau atejo nei buvo numatytos... na ka, isvada ta kad teks vaziuoti i vilniu darytis tyrimu... verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(gelep @ 2010 01 18, 12:57)
user posted image

na kad man atrodo cia neigemas... blush2.gif
Atsakyti
Na ir man jau taip atrodo.....atsiprasau, kad patersiau eteri verysad.gif
mazge123, nenusimink... console.gif viskas bus gerai.
Atsakyti
QUOTE(gelep @ 2010 01 18, 13:12)
Na ir man jau taip atrodo.....atsiprasau, kad patersiau eteri verysad.gif
mazge123, nenusimink... console.gif  viskas bus gerai.

linkiu kad sulauktum tikrai teigemo mirksiukas.gif
tikiuosi kad taip ir bus, kad neprireiks metu ar daugiau kad ateitu pas mus leliukas.... unsure.gif
Atsakyti
user posted image

Papildyta:
gal cia tik man, mb vaidenasi? blush2.gif nes, kai ikeliau, nelabai kas ir matyti..... blush2.gif

Laba visom,

siaip tos antros juosteles tai nesimato, nebent labai sviesi ir kompas vaizdo neperduoda. jei jus ja su MB matot, tai reiskia nestuke.gif yra. as manau, kad vaiduokliukas rodo nestuma,tiesiog per anksti padarytas NT i rdel to neryskiai. pasidaryk pakartotinai ir zinosi tiksliai

Mazge, nenusimink, 4u.gif zinau, kad sunku bet naujas ciklas naujos viltys. man irgi skaudu buvo kai mm si menesi atejo, o taip laukiau kaledinio stebuklo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuzasss: 18 sausio 2010 - 14:26
Sveikutes 4u.gif

O as paneles praziopsojau savo O.Maniau kad turi buti 14 diena iki MM,o dabar matau kad man jau O ivyko man net nepajutus verysad.gif Matyt nepazystu savo organizmo.
Ikeliu paziureti foto angel_sadangel.gif
user posted image
Man nepavyko pagauti O,tai matyt jau netrukus ateis ir MM doh.gif Liudna atrodo kad saves visai nepazystu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2010 01 18, 17:29)
Sveikutes 4u.gif 

O as paneles praziopsojau savo O.Maniau kad turi buti 14 diena iki MM,o dabar matau kad man jau O ivyko man net nepajutus verysad.gif Matyt nepazystu savo organizmo.
Ikeliu paziureti foto angel_sadangel.gif
Man nepavyko pagauti O,tai matyt jau netrukus ateis ir MM doh.gif Liudna atrodo kad saves visai nepazystu verysad.gif

man atrodo kad 11 ir 12 dienu yra teigemi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mazge123 @ 2010 01 18, 18:06)
man atrodo kad 11 ir 12 dienu yra teigemi  smile.gif

Pritariu, man ir atrodo, kad teigiami. g.gif
Atsakyti
user posted image

Papildyta:

Nepyk, mergyt, bet čia ne teigiamas NT unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Žydros akys @ 2010 01 18, 21:20)
Nepyk, mergyt, bet čia ne teigiamas NT unsure.gif

Oi blush2.gif ...........pasukus kompiuterį matosi tas vaiduokliukas... wub.gif
Papildyta:
Afrodite, tai kad 11 ir 12 c.d. teigiami testukai bigsmile.gif ko čia nuliūdai, juk viskas gerai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydros akys @ 2010 01 18, 21:24)
Afrodite, tai kad 11 ir 12 c.d. teigiami testukai bigsmile.gif ko čia nuliūdai, juk viskas gerai wink.gif

Tai as maniau kad jau pavelavau mazyliui blush2.gif Nes kaip tik tom dienom neisejo daryti ND doh.gif
Aciu tau ZA tu angelas 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(mazge123 @ 2010 01 18, 13:03)
na stai atejo nelauktos mmm...  angel_sadangel.gif  ir netgi anksciau atejo nei buvo numatytos... na ka, isvada ta kad teks vaziuoti i vilniu darytis tyrimu...  verysad.gif
Papildyta:
na kad man atrodo cia neigemas...  blush2.gif

Mergyt,neliudek 4u.gif 4u.gif 4u.gif Labai tikiuosi,kad tavo nuotaika pasitasys ir optimizmas grys ir sis ciklas bus tau laimingas,nuosirdziai linkiu sito wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2010 01 18, 21:36)
Tai as maniau kad jau pavelavau mazyliui blush2.gif Nes kaip tik tom dienom neisejo daryti ND doh.gif
Aciu tau ZA tu angelas 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Na ne :irneakyk: blush2.gif
Atsakyti