Mano OT testukas teigiams, folikulas vienas buvo sunykes, bet kitas buvo labai prisirpes Todel suleido vaistuku, kad folikulas plystu ir dabar geriu dupastona, kad jei ten viskas ivyko pagal plana, kad nepabegtu lauk vaikutis, todel po dvieju savaiciu zinosiu ar pavyko. Jei ne, tuomet stimuliacija Tai tos dvi savaites bus laaabai ilgos
Sveikutes, as jau sulaukiau is ŽA testuku, ir ot, ir nt, ir sugadinau sestadieni pirma nt, nors iki mm dar buvo like kelios dienos radau va ka!!!!! baisu patiketi laime, kad ŽA palinkejimas butu issipildes sinadien jau tureciau sulaukti nelaukiamu mm, bijau gadinti dar viena, kad nenubaidyciau laimes net visa drebu
Papildyta:
gal cia tik man, mb vaidenasi? nes, kai ikeliau, nelabai kas ir matyti.....
Papildyta:
QUOTE(gelep @ 2010 01 18, 12:55)
Sveikutes, as jau sulaukiau is ŽA testuku, ir ot, ir nt, ir sugadinau sestadieni pirma nt, nors iki mm dar buvo like kelios dienos radau va ka!!!!! baisu patiketi laime, kad ŽA palinkejimas butu issipildes sinadien jau tureciau sulaukti nelaukiamu mm, bijau gadinti dar viena, kad nenubaidyciau laimes net visa drebu
na stai atejo nelauktos mmm... ir netgi anksciau atejo nei buvo numatytos... na ka, isvada ta kad teks vaziuoti i vilniu darytis tyrimu...
Papildyta:
na kad man atrodo cia neigemas...
Papildyta:
QUOTE(gelep @ 2010 01 18, 12:57)
Na ir man jau taip atrodo.....atsiprasau, kad patersiau eteri
mazge123, nenusimink... viskas bus gerai.
QUOTE(gelep @ 2010 01 18, 13:12)
Na ir man jau taip atrodo.....atsiprasau, kad patersiau eteri
linkiu kad sulauktum tikrai teigemo
tikiuosi kad taip ir bus, kad neprireiks metu ar daugiau kad ateitu pas mus leliukas....
Papildyta:
Papildyta:
Laba visom,
siaip tos antros juosteles tai nesimato, nebent labai sviesi ir kompas vaizdo neperduoda. jei jus ja su MB matot, tai reiskia yra. as manau, kad vaiduokliukas rodo nestuma,tiesiog per anksti padarytas NT i rdel to neryskiai. pasidaryk pakartotinai ir zinosi tiksliai
Mazge, nenusimink, zinau, kad sunku bet naujas ciklas naujos viltys. man irgi skaudu buvo kai mm si menesi atejo, o taip laukiau kaledinio stebuklo.
QUOTE(Afrodite69 @ 2010 01 18, 17:29)
Sveikutes
O as paneles praziopsojau savo O.Maniau kad turi buti 14 diena iki MM,o dabar matau kad man jau O ivyko man net nepajutus Matyt nepazystu savo organizmo.
Ikeliu paziureti foto
Man nepavyko pagauti O,tai matyt jau netrukus ateis ir MM Liudna atrodo kad saves visai nepazystu
O as paneles praziopsojau savo O.Maniau kad turi buti 14 diena iki MM,o dabar matau kad man jau O ivyko man net nepajutus Matyt nepazystu savo organizmo.
Ikeliu paziureti foto
Man nepavyko pagauti O,tai matyt jau netrukus ateis ir MM Liudna atrodo kad saves visai nepazystu
man atrodo kad 11 ir 12 dienu yra teigemi
QUOTE(mazge123 @ 2010 01 18, 18:06)
man atrodo kad 11 ir 12 dienu yra teigemi
Pritariu, man ir atrodo, kad teigiami.
Papildyta:
Papildyta:
Nepyk, mergyt, bet čia ne teigiamas NT
Papildyta:
QUOTE(Žydros akys @ 2010 01 18, 21:20)
Nepyk, mergyt, bet čia ne teigiamas NT
Oi ...........pasukus kompiuterį matosi tas vaiduokliukas...
Papildyta:
Afrodite, tai kad 11 ir 12 c.d. teigiami testukai ko čia nuliūdai, juk viskas gerai
QUOTE(Žydros akys @ 2010 01 18, 21:24)
Afrodite, tai kad 11 ir 12 c.d. teigiami testukai ko čia nuliūdai, juk viskas gerai
Tai as maniau kad jau pavelavau mazyliui Nes kaip tik tom dienom neisejo daryti ND
Aciu tau ZA tu angelas
Papildyta:
QUOTE(mazge123 @ 2010 01 18, 13:03)
na stai atejo nelauktos mmm... ir netgi anksciau atejo nei buvo numatytos... na ka, isvada ta kad teks vaziuoti i vilniu darytis tyrimu...
Papildyta:
Papildyta:
Mergyt,neliudek Labai tikiuosi,kad tavo nuotaika pasitasys ir optimizmas grys ir sis ciklas bus tau laimingas,nuosirdziai linkiu sito
QUOTE(Afrodite69 @ 2010 01 18, 21:36)
Tai as maniau kad jau pavelavau mazyliui Nes kaip tik tom dienom neisejo daryti ND
Aciu tau ZA tu angelas
Aciu tau ZA tu angelas
Na ne :irneakyk: