Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius (11 dalis)

QUOTE(Bitute1977 @ 2010 02 05, 16:54)
Na va,vakaryksti ismeciau ax.gif ,bet akivaizdziai matosi,kad blankesne,man siandien 13 CD,pirma men. pradejau matuot BT ir daryt OT,nes po KT vartojimo viskas issibalansavo,tai nesuprantu,kas vyksta,o darau 13 val.,negerus pries tai g.gif ,gal per anksti?

13 val tikrai neperanksti smile.gif o jei tas pirmas buvo teigemas tai gerai, nieko kad rode tik viena diena smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazge123: 05 vasario 2010 - 18:12
Kaip vertintumete si rezultata? g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Monttana @ 2010 02 06, 14:07)
Kaip vertintumete si rezultata?  g.gif

Dar ne teigiamas.
Atsakyti
QUOTE(Monttana @ 2010 02 06, 15:07)
user posted image

neigemas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monttana @ 2010 02 06, 13:07)
user posted image

jeigu cia neigiamas tai vadinasi pasmene net nebuvo teigiamo blink.gif cray.gif
OT
Atsakyti
Na pas mane tai ir nebuna tokie jau super ryskiai abu g.gif As neismetu ir tada labai gerai matyti kuria diena buvo ryskiausias g.gif Bet va idomiai, preita menesi jau 12 c.d. buvo teigiamas OT, o sendien 12 c.d. vos vos vaiduoklis matosi
Atsakyti
o pas mane šį mėnesį OT anksčiau teigiamas buvo, tai ir mmm diena anksčiau atėjo. Na dabar jau netrukus vėl naujas OT gadinimo sezonas bus. Kadangi pas mane nelabai tvarka su hormonais, tai ir testuojuosi vis. O šiaip gal reikėtų pertrauką padaryti kol Prolkatinas susireguliuos ( labai jau iš lėto jis pas mane mažėja) unsure.gif ?
Atsakyti
Sveikos,

O gal galit man patarti doh.gif ..nelabai suprantu...sad.gif Jei OV testas rodo abi ryskias juosteles, suprantu per 24-48 val vyks O. Taip?

Bet kaip suprast, jei kita diena OV juostele jau rodo antra juostele blankesne. Tai OV jau ivyko?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rytine_Kava: 08 vasario 2010 - 08:37
QUOTE(Rytine_Kava @ 2010 02 08, 08:35)
Sveikos,

O gal galit man patarti doh.gif ..nelabai suprantu...sad.gif Jei OV testas rodo abi ryskias juosteles, suprantu per 24-48 val vyks O. Taip?

Bet kaip suprast, jei kita diena OV juostele jau rodo antra juostele blankesne. Tai OV jau ivyko?

Mergaitės, juk pirmam lape PARAŠYTA, kad OT rodo LH bangą, po kurios per 24-48 val. įvyksta O mirksiukas.gif OT NIEKADA NERODO O mirksiukas.gif
O suprasti tai, kad LH banga slūksta ir tuoj bus O mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 02 08, 10:55)
Mergaitės, juk pirmam lape PARAŠYTA, kad OT rodo LH bangą, po kurios per 24-48 val. įvyksta O  mirksiukas.gif OT NIEKADA NERODO O mirksiukas.gif
O suprasti tai, kad LH banga slūksta ir tuoj bus O  mirksiukas.gif

Aciu uz atsakyma mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 02 08, 11:55)
Mergaitės, juk pirmam lape PARAŠYTA, kad OT rodo LH bangą, po kurios per 24-48 val. įvyksta O  mirksiukas.gif OT NIEKADA NERODO O mirksiukas.gif
O suprasti tai, kad LH banga slūksta ir tuoj bus O  mirksiukas.gif

tai ta diena kai rodo II, dar nebutina smileysex.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2010 02 08, 13:22)
tai ta diena kai rodo II, dar nebutina  smileysex.gif  g.gif

BŪTINA bent porą dienų prieš II ir porą dienų po II mirksiukas.gif

O šiaip, jei gaudot gandrus, tai reikia mylėtis VISĄ ciklą pagal norus mirksiukas.gif Juk vaikai gimsta TIK iš meilės wub.gif wub.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 08 vasario 2010 - 13:40