[quote=Bitute1977,2010 02 04, 15:20]
[quote=laime2,2010 02 04, 15:08]
Darbuotis reikia visada Tuomet tikrai neapsiriksit
Tai kad tas "visada" nepasitvirtino O tai kiek mazdaug dienu tos abi ryskios buna
[/quote]
Kaip kam....priklauso nuo testo jautrumo, nuo to kiek tavo organizmas LH hormono isskiria...Dazniausiai tai buna 1-3 dienos.
QUOTE(laime2 @ 2010 02 04, 13:32)
Labai sveikinu
O jei nepaslaptis, is kelinto ciklo pavyko? Ta prasme, supratau, kad su OT testukais pavyko is pirmo ciklo , o pries tai dar bandet ar cia apskritai buvo pirmas planavimo ciklas?
Lengvu likusiu menesiuku
O jei nepaslaptis, is kelinto ciklo pavyko? Ta prasme, supratau, kad su OT testukais pavyko is pirmo ciklo , o pries tai dar bandet ar cia apskritai buvo pirmas planavimo ciklas?
Lengvu likusiu menesiuku
aplamai tai is antro. pirma darem be testuku ir aisku as visai nepataikiau i ovuliacija testukai mane nustebino, kad ovuliacija visai kitom dienom nei maniau is pradziu
QUOTE(Ice tea @ 2010 02 04, 15:25)
Kas dieną irgi nereikia, nes nespėja subręsti spermiukai Knygos rašo, kad sex reikia kas 2-3 dienos visą ciklą
O dėl II labai individualiai. Man pavyzdžiui jei jau atsirado neryški antra juostelė, tai sekančią dieną ji jau ryškut ryškutėlė, o dar sekančią vėl blanki
O dėl II labai individualiai. Man pavyzdžiui jei jau atsirado neryški antra juostelė, tai sekančią dieną ji jau ryškut ryškutėlė, o dar sekančią vėl blanki
na del 2-3 dienu pertrauku irgi nesutinku Nes tai priklauso labai individualiai nuo kiekvieno vyro spermos kokybes Yra daug straipsniu, kur raso, kad jei sperma gaminasi greitai, tai kaip tik gerai kas diena darbuotis, nes tada yra labai sviezus spremiukai, kas sumazina visokiu ligu rizika Taip pat yra straipsniu kur raso, kad jei vyro spermiukai linke greitai zuti, tai tas 2-3 dienu tarpas bus negerai, nes per O nebebus gyvu spermiuku Zodziu, cia labai priklauso nuo kiekvieno vyro spermos kokybes. Mes savo pirmaji "susikonstravom" jau per pirma menesi, o ND darem visa cikla kasdnien Siaip, mes tokie karstuoliai abu....pastoviai pas mus tie ND vyksta
QUOTE(laime2 @ 2010 02 04, 15:26)
Kaip kam....priklauso nuo testo jautrumo, nuo to kiek tavo organizmas LH hormono isskiria...Dazniausiai tai buna 1-3 dienos.
Aciu visoms,lauksim ryskesniu II
QUOTE(-Anna- @ 2010 02 04, 15:30)
aplamai tai is antro. pirma darem be testuku ir aisku as visai nepataikiau i ovuliacija testukai mane nustebino, kad ovuliacija visai kitom dienom nei maniau is pradziu
Jei ciklas nera regiliarus kaip laikrodukas, tai Ovuliacija kiekviena menesi gali vykti vis kotom dienom...ir tas skirtumas gali buti labai didelis - net ir iki 7-10 dienu. Viena menesi O gali vykti 14 CD, kita gali vykti ir 20 CD. Cia priklauso nuo moters organizmo ant kiek pas ja reguliarus ciklas
QUOTE(laime2 @ 2010 02 04, 14:30)
na del 2-3 dienu pertrauku irgi nesutinku
Tikrai SUTINKU
Mes pirmąjį pasigavom po vieno karto per ciklą dėl tam tikrų priežasčių O va antrą gaudom visais būdais - ir kas 2-3 dienos, ir kas dieną, ir tik per vaisingas dienas (3 prieš O ir 2 po O) ir NIEKO Visi tyrimai SUPER Manau vienos formulės, tinkančios visiems NĖRA
Vaikeliai gimsta iš didelės meilės, o ne skaičiavimų ir "darbo"
Papildyta:
QUOTE(laime2 @ 2010 02 04, 14:33)
Jei ciklas nera regiliarus kaip laikrodukas, tai Ovuliacija kiekviena menesi gali vykti vis kotom dienom...
Net ir su reguliariu ciklu O gali svyruoti +- 2 dienos
QUOTE(reduxe @ 2010 02 04, 21:18)
as jauciu jau uzknisau jus su savo OT jau atrodo viskas aisku,bet pasidarau testuka ir vel nebeaisku.Vakar jau vos vos metesi,o siandien ta bjauri juostele vel predejo rysketi ar gliu tiketis,kad 3 ar 4 nuo apacios buvo teigiami ir nebesukti galvos,o ramiai laukti?
OT
OT
man atrodo nebesuk galvos ir ramei lauk NT II bet dar palauk ir kitu nuomoniu, gal as klystu. as jau nebesukciau galvos
QUOTE(reduxe @ 2010 02 04, 20:18)
nebesukti galvos,o ramiai laukti?
Nebesuk galvos su OT ir ramiai lauk galvos sukimo su NT
Sveikos,vakar pirma karta pasirode antra juostele,o siandien ji akivaizdziai blankesne,ka tai galetu reiksti
QUOTE(Bitute1977 @ 2010 02 05, 14:56)
Sveikos,vakar pirma karta pasirode antra juostele,o siandien ji akivaizdziai blankesne,ka tai galetu reiksti
Imesk nuotraukas, kad galetumem paziureti. Kelinta ciklo diena tau siandien?
Ir ar teisingai darai OT? Tuo paciu laiku, geriausiai po pietu i pavakare? Pries tai negerusi 3 val.?
Na va,vakaryksti ismeciau ,bet akivaizdziai matosi,kad blankesne,man siandien 13 CD,pirma men. pradejau matuot BT ir daryt OT,nes po KT vartojimo viskas issibalansavo,tai nesuprantu,kas vyksta,o darau 13 val.,negerus pries tai ,gal per anksti?