Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius (11 dalis)

QUOTE(mazge123 @ 2010 02 03, 22:25)
jei apatinis siandienos tai jau kaip ir neigemas. bet kadangi O vyksta po 24-36 valandu jei neklystu. tai dar gali ir pakankint savo vyra. jei jam tai bus kance. mano vyras tai tik ir nori kad visada butu teigemi nes tada mano jokie pasiteisinimai netinka kad pavargus ar panasei reik del leliaus ir fsio  lotuliukas.gif

pas mus atvirksciai doh.gif man galetu butu visada teigiamas,o jam galva skauda lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(reduxe @ 2010 02 03, 23:41)
pas mus atvirksciai  doh.gif  man galetu butu visada teigiamas,o jam galva skauda lotuliukas.gif

Tikiuosi vakar prirėmei vyrą prie lovos hihihi.gif hihihi.gif

Dar ir šiandien nepraleiskit progos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 02 04, 10:52)
Tikiuosi vakar prirėmei vyrą prie lovos  hihihi.gif  hihihi.gif

Dar ir šiandien nepraleiskit progos  mirksiukas.gif

Vakar dar priremiau thumbup.gif bet daugiau nebepavyks,nes jau taip jam sakiau,kad reikia visa savaite pries ir dar po O hihihi.gif nu jei nepavyktu nestuke.gif tai bent atsiemiau su kaupu hihihi.gif
Atsakyti
Sveikos planuotojos,
pagaliau sulaukiau taip sakant "saugesnio" termino ir galiu ateiti cia ir padekoti viesai Zydroms akims uz stebuklingus OT. Su jais pavyko priciupti zirniuka is pirmo karto thumbup.gif ir dabar laimingai auginu ji pilvuke. Nepaisant tam tikru iskylusiu problemeliu, tikiuosi kad mum viskas bus toliau gerai, ir jums linkiu kuo greiciau pagauti savo laime!!! nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(-Anna- @ 2010 02 04, 13:51)
Sveikos planuotojos,
pagaliau sulaukiau taip sakant "saugesnio" termino ir galiu ateiti cia ir padekoti viesai Zydroms akims uz stebuklingus OT. Su jais pavyko priciupti zirniuka is pirmo karto  thumbup.gif  ir dabar laimingai auginu ji pilvuke. Nepaisant tam tikru iskylusiu problemeliu, tikiuosi kad mum viskas bus toliau gerai, ir jums linkiu kuo greiciau pagauti savo laime!!!  nestuke.gif

Labai sveikinu wub.gif
O jei nepaslaptis, is kelinto ciklo pavyko? blush2.gif Ta prasme, supratau, kad su OT testukais pavyko is pirmo ciklo blush2.gif , o pries tai dar bandet ar cia apskritai buvo pirmas planavimo ciklas? blush2.gif

Lengvu likusiu nestuke.gif menesiuku wub.gif
Atsakyti
mes su vyru jau apie 9 menesius planuojam, bet vis dar nieko... verysad.gif Jau manau kad problemu kazkokiu yra, nes ir ov testukus bandem, ir dienas vaisingas skaiciuoti ir temperatura stebeti, bet nieko... verysad.gif Buciau LT tai nueiciau pasitikrinti, o as gyvenu UK ir net nezinau kur kreiptis...
Atsakyti
QUOTE(zhiu @ 2010 02 04, 13:40)
mes su vyru jau apie 9 menesius planuojam, bet vis dar nieko... verysad.gif  Jau manau kad problemu kazkokiu yra, nes ir ov testukus bandem, ir dienas vaisingas skaiciuoti ir temperatura stebeti, bet nieko... verysad.gif  Buciau LT tai nueiciau pasitikrinti, o as gyvenu UK ir net nezinau kur kreiptis...

Visų pirma nueikit hormonus išsitirti, o vyrukas lai savo turto spermogramą pasidaro wink.gif

Mes jau į 23-čią ciklą įkopėm ir NIEKO doh.gif Bet aš JAU kažkaip kitaip į tą reikalą žiūriu- ateis kai BUS LAIKAS mirksiukas.gif
Atsakyti
4u.gif sveikos planuotojos,noriu pasitikslinti,siandien OT parode antra neryskia juostele,tai,kaip suprantu,reikia pradeti darbuotis,ar ne blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute1977 @ 2010 02 04, 15:00)
4u.gif sveikos planuotojos,noriu pasitikslinti,siandien OT parode antra neryskia juostele,tai,kaip suprantu,reikia pradeti darbuotis,ar ne blush2.gif

Darbuotis reikia visada lotuliukas.gif Tuomet tikrai neapsiriksit lotuliukas.gif
O OT antra neryski juostele yra NEIGIAMAS, kas reiskia, kad per artimiausias dvi paras dar nebus ovuliacijos schmoll.gif OV testas yra teigiamas kai abi juosteles yra vienodo ryskumo, arba testine net ryskesne uz kontroline! Tuomet reiskia, kad laike 24-40 valandu ivyks ovuliacija.
Atsakyti
[quote=laime2,2010 02 04, 15:08]
Darbuotis reikia visada lotuliukas.gif Tuomet tikrai neapsiriksit lotuliukas.gif

Tai kad tas "visada" nepasitvirtino schmoll.gif O tai kiek mazdaug dienu tos abi ryskios buna g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute1977 @ 2010 02 04, 15:20)

Tai kad tas "visada" nepasitvirtino schmoll.gif O tai kiek mazdaug dienu tos abi ryskios buna g.gif

ikelk foto ryskios buna diena dvi. o kartais ir daugiau... pvz kaip man doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute1977 @ 2010 02 04, 14:20)

Kas dieną irgi nereikia, nes nespėja subręsti spermiukai mirksiukas.gif Knygos rašo, kad sex reikia kas 2-3 dienos visą ciklą mirksiukas.gif
O dėl II labai individualiai. Man pavyzdžiui jei jau atsirado neryški antra juostelė, tai sekančią dieną ji jau ryškut ryškutėlė, o dar sekančią vėl blanki mirksiukas.gif
Atsakyti