Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius (11 dalis)

QUOTE(dijakicia @ 2010 02 02, 13:32)
Ziurejau, skaitinejau jusu pirma puslapiuka kelis kartus, bet kai as truputi blondine, tai del testo jautrumo neradau info doh.gif  blush2.gif  lotuliukas.gif

Bet siaip, tai kaip Mazhulyte  ir minejo, tavo temute tikrai  thumbup.gif  Labai informativi, aiski, grazi ir t.t. thumbup.gif  Saunuole 4u.gif

blush2.gif nu nereikia irnesakyk.gif Čia ne mano temutė. Aš ją tik užvedu mirksiukas.gif
O info joje TIKRAI DAUG, nes čia užsuka PATYRĘ ir gudrios merginos wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mazge123 @ 2010 02 02, 13:21)
sveikos  mirksiukas.gif  vakar OT buvo neigemas, o siandien jau teigemas  ax.gif  tikiuosi nebus vel 8-9 dienas teigemi   doh.gif  uztektu ir vienos  biggrin.gif

Kelk foto kai turėsi kelis egzempliorius bigsmile.gif Ir ND neapleiskit- TAVO dienos JŪSŲ naktys thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 02 vasario 2010 - 14:12
gera tema sakyciau smile.gif bet va daktareliai nepataria naudoti jokiu OT - tai uzciklina ir kiekviena karta vis tikiesi ir lauki ir gyveni ju rezultatais... na nezinau, as pati jais kazkodel pradejau dometis rolleyes.gif gyvenu ne lietuvoje, tai kaina pakankamai prieinama thumbup.gif manau teks pirkti smile.gif gal turit kokiu pavyzdziu kad kazkam tai padejo?? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jovitukas27 @ 2010 02 02, 15:31)
gera tema sakyciau smile.gif bet va daktareliai nepataria naudoti jokiu OT - tai uzciklina ir kiekviena karta vis tikiesi ir lauki ir gyveni ju rezultatais... na nezinau, as pati jais kazkodel pradejau dometis  rolleyes.gif  gyvenu ne lietuvoje, tai kaina pakankamai prieinama thumbup.gif manau teks pirkti smile.gif gal turit kokiu pavyzdziu kad kazkam tai padejo?? rolleyes.gif

Pilnai sutinku su daktarėliais lotuliukas.gif Ir galiu GARSIAI pasakyti, kad OT pastoti TIKRAI nepadeda mirksiukas.gif Jis padeda tik pažinti savo kūną, sužinoti kada tavo vaisingos dienos mirksiukas.gif Ir tikrai sakau, kad OT pakanka pabandyti kokius 3 ciklus- pagauni save ir tada TIK malonumas mirksiukas.gif
O ir šiaip puikiai išsiaiškini, ar pas tave iš viso vyksta O- tai juk pigiau, nei kraujo tyrimas privačioj klinikoj mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 02 02, 14:59)
Kelk foto kai turėsi kelis egzempliorius  bigsmile.gif Ir ND neapleiskit- TAVO dienos JŪSŲ naktys  thumbup.gif  thumbup.gif

butinai ikelsiu, bet gal ryt ar poryt. o su ND bus si menesi problema. vakar darem ND ir teks tik ketvirtadieni arba jei pasiseks tai ryt velai nakti. nes mano vyras isvazeves ir nezine kaip seksis su gryzimu... unsure.gif ir i si menesi nededu perdaug vilciu... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mazge123 @ 2010 02 02, 15:49)
butinai ikelsiu, bet gal ryt ar poryt. o su ND bus si menesi problema. vakar darem ND ir teks tik ketvirtadieni arba jei pasiseks tai ryt velai nakti. nes mano vyras isvazeves ir nezine kaip seksis su gryzimu...  unsure.gif  ir i si menesi nededu perdaug vilciu...  blush2.gif

Pasitelk VISAS moteriškas galias ir IMK vyrą kai tik bus proga thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 02 02, 16:52)
Pasitelk VISAS moteriškas galias ir IMK vyrą kai tik bus proga  thumbup.gif  thumbup.gif

tai cia ne problema, as dazniau rodau ozius kad nenoriu ar pavargus. o vyrui tik uzsimink apie tai ir jis jau pasiruoses lotuliukas.gif ir del siandienos jau perspetas kad OT teigemas, tai sake paskubes namo, bet neaisku kaip seksis nes sake labai slidu... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mazge123 @ 2010 02 02, 15:59)
tai cia ne problema, as dazniau rodau ozius  kad nenoriu ar pavargus. o vyrui tik uzsimink apie tai ir jis jau pasiruoses  lotuliukas.gif  ir del siandienos jau perspetas kad OT teigemas, tai sake paskubes namo, bet neaisku kaip seksis nes sake labai slidu...  ax.gif

Tai tada VISKAS gerai mirksiukas.gif Juk kitos ir nuo paklodės pastoja lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 02 02, 17:40)
Pilnai sutinku su daktarėliais  lotuliukas.gif Ir galiu GARSIAI pasakyti, kad OT pastoti TIKRAI nepadeda  mirksiukas.gif Jis padeda tik pažinti savo kūną, sužinoti kada tavo vaisingos dienos  mirksiukas.gif Ir tikrai sakau, kad OT pakanka pabandyti kokius 3 ciklus- pagauni save ir tada TIK malonumas  mirksiukas.gif
O ir šiaip puikiai išsiaiškini, ar pas tave iš viso vyksta O- tai juk pigiau, nei kraujo tyrimas privačioj klinikoj  mirksiukas.gif

na zinok auksiniai zodziai tavo thumbup.gif dar labiau itikinai mane kad visgi reikia juos isbandyti smile.gif juk nieko neprarasiu - gal tik truputi "prabiednesiu" kaip sakant lotuliukas.gif nes teks pirkti juos - uz dyka juk niekas neduos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydros akys @ 2010 02 02, 01:12)
Jei balti su mamyte ir leliuku, tai 25 jautrumo... jei balti su mėlynu, tai 15 4u.gif

negaliu Jums parasyti az, pilna jusu dezute!!!!!
Atsakyti
QUOTE(monetuxe @ 2010 02 02, 22:59)
negaliu Jums parasyti az, pilna jusu dezute!!!!!

tikiuosi dideles nuodemes nepadarysiu ir pasakaysiu kad jei pilna dezute tai rasykit i d.ziviliukas@gmail.com praeitoi svetainei ji sake kad gali buti si pilna tai rasykit ten. tikiuosi zydros akys nepyksi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(reduxe @ 2010 02 02, 09:29)
Imesiu ir as savo vakarykscius atradimus  thumbup.gif OT
Zinau,cia tik pirmas zingsnelis,bet mes planuojam tik pirma cikla tai man cia kaip vaikui saldainis  ax.gif

cia mano uzvakar toks buvo. O vakar dar ryskesnis! ND darom saziningai blush2.gif tai jei gerai suprantu man dabar reikia laukti,kad tos II greiciau isnyktu ir vel butu viena g.gif ar vel kazka painioju?
Atsakyti