Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius (11 dalis)

QUOTE(mazge123 @ 2010 02 01, 10:14)
OT rodo kad po 24-36h bus O. tai atsakymas i tavo klausima OT rodis pries 24-36 h  smile.gif 

Aciu 4u.gif laikau kumsciu,kad siandien ar rytoj OT butu teigiamas smile.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
As sulaukiaus savo mm 4u.gif sestadieni....labai nustebau,nes pagal MM iseina,kad kai rode OT teigiama tai tuo metu ir ivyko man ovuliacija ax.gif Pamenat buvau ikelusi savo OT,tai ten buvo 11 ir 12 cd.teigiami-tai va 12cd man O ir ivyko mirksiukas.gif
Nieko,nenusimenu si cikla jau zinosiu tongue.gif 4u.gif
ZA, tu man atsiuntei testukus NT-noriu paklausti,niekur nerandu ju jautrumo.Gal gali pasakyti koks ju jautrumas blush2.gif Aciukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2010 02 01, 17:57)
Sveikutes 4u.gif 

ZA, tu man atsiuntei testukus NT-noriu paklausti,niekur nerandu ju jautrumo.Gal gali pasakyti koks ju jautrumas blush2.gif Aciukas 4u.gif

Jei balti su mamyte ir leliuku, tai 25 jautrumo... jei balti su mėlynu, tai 15 4u.gif
Atsakyti
Imesiu ir as savo vakarykscius atradimus thumbup.gif OT
Zinau,cia tik pirmas zingsnelis,bet mes planuojam tik pirma cikla tai man cia kaip vaikui saldainis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(reduxe @ 2010 02 02, 10:29)
Imesiu ir as savo vakarykscius atradimus  thumbup.gif OT
Zinau,cia tik pirmas zingsnelis,bet mes planuojam tik pirma cikla tai man cia kaip vaikui saldainis  ax.gif

Paskutinis teigiamėja bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif Nepamirštat ND g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikutes, planukes 4u.gif

Atsiprasau, neperskaiciau visos jusu temeles blush2.gif
Bet noriu paklausti, OT ir NT geriausia uzsakineti kuo didesnio jautrumo? ax.gif

Aciu visoms, kas atsakys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dijakicia @ 2010 02 02, 10:38)
Sveikutes, planukes 4u.gif

Atsiprasau, neperskaiciau visos jusu temeles blush2.gif
Bet noriu paklausti, OT ir NT geriausia uzsakineti kuo didesnio jautrumo? ax.gif

Aciu visoms, kas atsakys 4u.gif

NT tai tikrai geriau kuo didesnio jautrumo (15)- greičiau gali sužinoti apie nestuke.gif
O kas liečia OT, tai labai individualu- tų kurių LH yra sukilęs, tai jautriausi OT (15) gali visą ciklą vaiduokliauti ir net kelias dienas rodyti II. O tų kurių LH žemas su nejautriais (30) visai gali ir nepagauti LH bangos mirksiukas.gif
Todėl pradžiai geriausia užsisakyti ir tų ir tų pabandymui ir abu lygiagrečiai bandyti mirksiukas.gif

Tikiuosi atsakiau ax.gif Sėkmės ir greito PASTOJIMO thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 02 vasario 2010 - 10:45
QUOTE(reduxe @ 2010 02 02, 11:29)
Imesiu ir as savo vakarykscius atradimus  thumbup.gif OT
Zinau,cia tik pirmas zingsnelis,bet mes planuojam tik pirma cikla tai man cia kaip vaikui saldainis  ax.gif

Labas,as irgi tik pirma menesi zaidziu su OT,bet pas mane dar tik I ax.gif ,lauksiu ir as tu II ax.gif ,o jums tik linkiu sekmingai darbuotis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 02 02, 11:44)
NT tai tikrai geriau kuo didesnio jautrumo (15)- greičiau gali sužinoti apie  nestuke.gif
O kas liečia OT, tai labai individualu- tų kurių LH yra sukilęs, tai jautriausi OT (15) gali visą ciklą vaiduokliauti ir net kelias dienas rodyti II. O tų kurių LH žemas su nejautriais (30) visai gali ir nepagauti LH bangos  mirksiukas.gif
Todėl pradžiai geriausia užsisakyti ir tų ir tų pabandymui ir abu lygiagrečiai bandyti  mirksiukas.gif

Tikiuosi atsakiau  ax.gif Sėkmės ir greito PASTOJIMO  thumbup.gif

Aciu labai 4u.gif
Supratau, kad kuo mazesnis jautrumo skaiciukas (15) tuo jautresni OT g.gif

Ir dar visom linkiu pagauti savo gandriuka thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(dijakicia @ 2010 02 02, 12:11)
Supratau, kad kuo mazesnis jautrumo skaiciukas (15) tuo jautresni OT g.gif

Tikrai TAIP mirksiukas.gif Labiau suprasi, jei peržiūrėsi info arba grafikėlius pirmame lape mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos mirksiukas.gif vakar OT buvo neigemas, o siandien jau teigemas ax.gif tikiuosi nebus vel 8-9 dienas teigemi doh.gif uztektu ir vienos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 02 02, 14:04)
Tikrai TAIP  mirksiukas.gif Labiau suprasi, jei peržiūrėsi info arba grafikėlius pirmame lape  mirksiukas.gif

Ziurejau, skaitinejau jusu pirma puslapiuka kelis kartus, bet kai as truputi blondine, tai del testo jautrumo neradau info doh.gif blush2.gif lotuliukas.gif

Bet siaip, tai kaip Mazhulyte ir minejo, tavo temute tikrai thumbup.gif Labai informativi, aiski, grazi ir t.t. thumbup.gif Saunuole 4u.gif
Atsakyti