Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius (11 dalis)

QUOTE(Tahoe @ 2010 01 29, 14:06)
Aa, o gal ir supratau. OT rodo LH banga, po jos seka O, o kas buna iki bangos ir po O, tai OT rodo I, bet tai nereiskia, kad dienos nevaisingos  g.gif

Puikiai supratai thumbup.gif - OT TIKRAI nerodo vaisingų dienų, jie rodo LH bangą mirksiukas.gif O vaisingos dienos yra prieš LH bangą ir kelios dienos po mirksiukas.gif
Taip kad - šį vakarą būtina audra po koldra hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 29 sausio 2010 - 14:08
QUOTE(Ice tea @ 2010 01 29, 14:08)
Taip kad - šį vakarą būtina audra po koldra  hihihi.gif  hihihi.gif

Taip taip, jau vyras apie tai, kas jo laukia vakare, informuotas laugh.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites, padekit, prasau verysad.gif
Praejusia savaite dariausi OT sausio 18 diena pasirode antra neryski juostele, sausio 20 jau tokio pacio ryskumo kaip ir kontroline, visa savaite iki sausio 24 dienos smileysex.gif ir jau visa laiminga laukiu nepasirodanciu mm, bet treciadieni pasimatuoju BT, nes pojuciai kaip per ovuliacija t.y isskyros ir t.t. ir ji nepakilus dar rodo 36,6, vakar ir siandien situacija tokia pati unsure.gif . Vyras isvaziaves i komandiruote gris tik ryt. Tai nesupratau ar cia mane OT apgavo, ar organizmas apgauna? Ar sis ciklas jau be ovuliacijos bus ar dar jos laukti pries pakylant BT. Paskutines mm buvo sausio 10 d. Ciklas po A nesusireguliaves gas, nes pries A, buvo 36 dienos, dabar paskutinius kartus 26dienos. Ar dar bandyti gaudyti gandrus grizus vyrui? doh.gif Kaip gali OT meluoti, gal ka netaip padariau, bet lyg viska pagal instrukcija tik paskutini OT dariau ne po pietu, bet pries pietus...bet kaip suprantu tada kaip tik mazzesne hormonu koncentracija kraujyje?

p.s. atsiprasau, kad tiek prirasiau taip svajoju nestuke.gif blush2.gif
Atsakyti
sakykit, kiek dienu po teigiamo OT arba po pakilusios BT jau galima gadint NT? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(katiniene-gerai @ 2010 01 29, 16:27)
sakykit, kiek dienu po teigiamo OT arba po pakilusios BT jau galima gadint NT?  blush2.gif

Rekomenduojama ta diena, kai veluoja mm, bet galima ir ankciau 10 dienu po Ovuliacijos. Tai jeigu OT parodo II, ir tarkime O ivyksta dvi dienos po to, tai galima darytis kazkur po dvylikos dienu smile.gif Viskas priklauso nuo to, kada ivyko O, ir nuo to, kiek organizmas gamina HCG esant nestumui - vienai gali labai anskti parodyti nestuma, kitai veliau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Tahoe @ 2010 01 29, 18:40)
Rekomenduojama ta diena, kai veluoja mm, bet galima ir ankciau 10 dienu po Ovuliacijos. Tai jeigu OT parodo II, ir tarkime O ivyksta dvi dienos po to, tai galima darytis kazkur po dvylikos dienu smile.gif Viskas priklauso nuo to, kada ivyko O, ir nuo to, kiek organizmas gamina HCG esant nestumui - vienai gali labai anskti parodyti nestuma, kitai veliau wink.gif

aciu 4u.gif
na mano ciklas neidealiai reguliarus (30-36) , tai nezinau kada laikyt, kad jau veluoja ax.gif
na dar pakentesiu tada ir kolkas negadinsiu NT cool.gif
Atsakyti
QUOTE(katiniene-gerai @ 2010 01 29, 21:37)
aciu  4u.gif 
na mano ciklas neidealiai reguliarus (30-36) , tai nezinau kada laikyt, kad jau veluoja ax.gif
na dar pakentesiu tada ir kolkas negadinsiu NT  cool.gif

jei jautrus NT tai 10 DPO o jei is lt vaistiniu ir neraso jautrumo tai mazdaug po 2 savaiciu.... smile.gif
Atsakyti
Labas,

Truputį padauginau užsipirkdama OT, tad galėčiau pasidalinti. Galioja iki 2010.10. Rašykit į až 4u.gif
Atsakyti
bigsmile.gif kokiam mieste veiksmas vyktų? O NT turi?
Atsakyti
Ir aš turiu testukų, Vilniuje, Pilaitėje. Kol gavau, tai ir pastojau (viena mamytė, man taip pat perleido testukus, už ką aš jei labai dėkinga, per pirmą ciklą pagavom bigsmile.gif ). Galėčiau kam nors perleisti ax.gif . Su didžiausiais linkėjimai, tapti nestuke.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rivatakė: 30 sausio 2010 - 19:49
QUOTE(Ice tea @ 2010 01 29, 12:59)
mirksiukas.gif Nes OT rodo LH bangą, po kurios seka O  mirksiukas.gif

Kaip diena taip naujiena doh.gif Mokinuos,mokinuos,o pasirodo dar tiek daug nezinau doh.gif Nu gal su antru planavimu bus lengviau doh.gif
Mano paskutines mmm buvo Sausio 20d. Ciklas 28d. Tai kaip ir O turetu buti siandien arba rytoj g.gif OT darausi nuo 9 CD bet vis dar nieko nerodo verysad.gif tai kiek laiko pries O jis turetu rodyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(reduxe @ 2010 02 01, 11:54)
Kaip diena taip naujiena  doh.gif  Mokinuos,mokinuos,o pasirodo dar tiek daug nezinau doh.gif  Nu gal su antru planavimu bus lengviau doh.gif
Mano paskutines mmm buvo Sausio 20d. Ciklas 28d. Tai kaip ir O turetu buti siandien arba rytoj g.gif  OT darausi nuo 9 CD bet vis dar nieko nerodo verysad.gif  tai kiek laiko pries O jis turetu rodyti  ax.gif

OT rodo kad po 24-36h bus O. tai atsakymas i tavo klausima OT rodis pries 24-36 h smile.gif

na va atejo laikas ir man pradeti vel teigemu OT maratona lotuliukas.gif siandien darysiuos pirma blush2.gif tikiuosi 6 ciklas bus sekmingas 4u.gif
o gal 5 lotuliukas.gif pati susimaisiau lotuliukas.gif blush2.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazge123: 01 vasario 2010 - 11:21