Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius (11 dalis)

QUOTE(saldi_uk @ 2010 01 28, 15:35)
ciklas labai ivairiai,nereguliarus,dazniausiai 39-40 dienu,bet praeitas buvo 35,o uzpraeitas 50  doh.gif  paskutines mm buvo sausio 5,o gadint pradejau kazkur sausio 18...  g.gif

Jei ciklas apie 40 dienų, tai OT reiktų pradėti gadinti apie 18 CD. Turiu tokią mintį, kad jūsų O dar tik bus mirksiukas.gif O kiek mmm tęsiasi, nes pirma ciklo diena skaitosi pirma mmm diena, nuo pirmos mmm dienos ir yra skaičiuojamas ciklas mirksiukas.gif

O BT nematuojat?? Būtų aiškiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 01 28, 17:02)
Jei ciklas apie 40 dienų, tai OT reiktų pradėti gadinti apie 18 CD. Turiu tokią mintį, kad jūsų O dar tik bus  mirksiukas.gif O kiek mmm tęsiasi, nes pirma ciklo diena skaitosi pirma mmm diena, nuo pirmos mmm dienos ir yra skaičiuojamas ciklas  mirksiukas.gif

O BT nematuojat?? Būtų aiškiau  rolleyes.gif

Tai as cikla irgi skaiciuoju nuo pirmos mmm dienos smile.gif o bt nematuoju... nenoriu,kad planavimas virstu darbu... na gal dar ir bus ta ovuliacija g.gif
Atsakyti
QUOTE(saldi_uk @ 2010 01 28, 16:16)
Tai as cikla irgi skaiciuoju nuo pirmos mmm dienos  smile.gif  o bt nematuoju... nenoriu,kad planavimas virstu darbu... na gal dar ir bus ta ovuliacija  g.gif

O kuri šiandien CD g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 01 28, 17:17)
O kuri šiandien CD  g.gif

24 g.gif
Atsakyti
QUOTE(saldi_uk @ 2010 01 28, 16:33)

Ir jokio ryškesnio OT nebuvo g.gif
Nu jei ciklas bus 50, tai tada dar lauk O, bet jei 40, tai kaip ir turėjo būti ax.gif

O kiek laiko jau planuojat, kelintas ciklas??
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 01 28, 17:35)
Ir jokio ryškesnio OT nebuvo  g.gif
Nu jei ciklas bus 50, tai tada dar lauk O, bet jei 40, tai kaip ir turėjo būti  ax.gif

O kiek laiko jau planuojat, kelintas ciklas??

5tas... verysad.gif nuo rugpjucio galo planuojam,bet kai jie tokie ilgi ir nereguliarus,tai tik penktas ciklas gaunas....
Atsakyti
QUOTE(saldi_uk @ 2010 01 28, 16:38)
5tas... verysad.gif  nuo rugpjucio galo planuojam,bet kai jie tokie ilgi ir nereguliarus,tai tik penktas ciklas gaunas....

Aš žinok, nubėgčiau hormonų tyrimukus pasidaryti mirksiukas.gif
O gal net ginė ir Duphastono išrašytų ciklui pareguliuoti mirksiukas.gif
Atsakyti
Pasidariau OT, kzk nesamones rodo - man matosi trys bruksneliai doh.gif Gal brokuotas?? bet rezultatas turbut labiau neigiamas, nei teigiamas? man dabar 13CD.
Kaip manote, ka cia reiskia?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tahoe @ 2010 01 28, 16:45)
Pasidariau OT, kzk nesamones rodo - man matosi trys bruksneliai  doh.gif 
Kaip manote, ka cia reiskia?

Dar neteigiamas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 28 sausio 2010 - 16:49
Na, dabar jau, praejus 15min, tas issiliejimas nubluko, liko tik 2 juosteles, bet testine nezymiai sviesesne uz kontroline, tai dar turbut reikia rytoj pasidaryti, gal bus vienodo ryskumo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 01 28, 17:40)
Aš žinok, nubėgčiau hormonų tyrimukus pasidaryti  mirksiukas.gif
O gal net ginė ir Duphastono išrašytų ciklui pareguliuoti  mirksiukas.gif

hormono tyrimus daro imant krauja? Jei taip, tai man dare,viskas gerai buvo... Manau,kad ten hormonus tyre smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tahoe @ 2010 01 28, 16:50)
Na, dabar jau, praejus 15min, tas issiliejimas nubluko, liko tik 2 juosteles, bet testine nezymiai sviesesne uz kontroline, tai dar turbut reikia rytoj pasidaryti, gal bus vienodo ryskumo  g.gif

O čia kokio jautrumo OT bigsmile.gif Bet kokiu atveju ND BŪTINI thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(saldi_uk @ 2010 01 28, 16:50)
hormono tyrimus daro imant krauja? Jei taip, tai man dare,viskas gerai buvo... Manau,kad ten hormonus tyre  smile.gif

Aha- ima kraują du kartus per ciklą mirksiukas.gif
O gal gali parašyti kokie rezultatai, bent jau progesterono ax.gif O ką ginė sako apie tokį nereguliarų ciklą g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 28 sausio 2010 - 16:53