Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai

QUOTE(*Amelie* @ 2010 01 18, 22:56)
Sakykit, ar ateina tokia diena, kai nejauti breketų?  g.gif Nes dabar atrodo, kad visus dvejus metus praleisiu lyg su pilna burna  biggrin.gif

as jau ju senai nejauciu smile.gif o su breketais jau esu gan ilgai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Amelie* @ 2010 01 18, 21:56)
Sakykit, ar ateina tokia diena, kai nejauti breketų?  g.gif Nes dabar atrodo, kad visus dvejus metus praleisiu lyg su pilna burna  biggrin.gif

Nu visom ivairiai turbut, nes man kol tiesinasi dantukai tai jauciu dar. patrina tai ten, tai ten. nors uzsimirstu kartais, paskui vel prisiminu kad turiu ax.gif
Atsakyti
Vajej, man ryt deda jau schmoll.gif iš pradžių tai laukiau, bet dabar jau pilve jauduliukas gyvena... Bijau kad nepatiks, kad nesusigyvensiu... Na bet gal kaip nors ax.gif
Atsakyti
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 01 19, 08:34)
Vajej, man ryt deda jau  schmoll.gif iš pradžių tai laukiau, bet dabar jau pilve jauduliukas gyvena... Bijau kad nepatiks, kad nesusigyvensiu... Na bet gal kaip nors  ax.gif

Man jau antra diena, bet vis dar norėčiau, kad nereikėtų man tų breketukų ax.gif Bet, manau, vieną dieną tikrai nebekreipsiu dėmesio. Kita vertus, juk neturim kitos išeities, jei norim gražios šypsenos, ar ne? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Amelie* @ 2010 01 19, 12:36)
Man jau antra diena, bet vis dar norėčiau, kad nereikėtų man tų breketukų  ax.gif Bet, manau, vieną dieną tikrai nebekreipsiu dėmesio. Kita vertus, juk neturim kitos išeities, jei norim gražios šypsenos, ar ne?  mirksiukas.gif

Tai vat aš tuo ir guodžiuosi biggrin.gif kad galėsiu šypsotis plačiai lotuliukas.gif o tas kančias tai reiks ištvert kažkaip.. Bet gydymo plane tie žodžiai "Plokštelė ir palaikanti viela neribotą laiką" kažkaip ne itin gerai nuteikia.. Toks jausmas, kad dėl tos savo šypsenos teks visą gyvenimą prisižiūrėt g.gif o taip norisi atkentėt tuos porą metų ir pamiršt viską biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 01 19, 12:03)
o taip norisi atkentėt tuos porą metų ir pamiršt viską  biggrin.gif

Aš irgi taip norėčiau biggrin.gif

Beje, man visai neskauda g.gif
Atsakyti
Matai kaip. Aš galvojau kad be išimčių visada skauda biggrin.gif Na aš ryt vakare irgi parašysiu kaip jaučiuosi.. Negaliu patikėt kad jau RYT. O galvojau, kad gyvenime neprisiruošiu šiai ilgai procedūrai...
Atsakyti
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 01 19, 12:42)
Matai kaip. Aš galvojau kad be išimčių visada skauda  biggrin.gif Na aš ryt vakare irgi parašysiu kaip jaučiuosi.. Negaliu patikėt kad jau RYT. O galvojau, kad gyvenime neprisiruošiu šiai ilgai procedūrai...

Aš tai ir savo draugei sakau: "Na kas galėjo patikėti, kad vieną dieną breketus užsidėsiu..." biggrin.gif

O šiaip, jei atvirai, kol kas galvoju, kad tuos du metus negalėsiu gyventi pilnaverčio gyvenimo blush2.gif Na, turiu omeny, kad vis tiek visada žinosiu, kad turiu tuos breketus, kad kai kuriems žmonėms su jais atrodysiu juokinga/negraži, etc. O, tarkim, apie vestuves tai nei minčių, nei kalbų negali būti cool.gif
Atsakyti
QUOTE(*Amelie* @ 2010 01 19, 14:30)
Aš tai ir savo draugei sakau: "Na kas galėjo patikėti, kad vieną dieną breketus užsidėsiu..."  biggrin.gif

O šiaip, jei atvirai, kol kas galvoju, kad tuos du metus negalėsiu gyventi pilnaverčio gyvenimo  blush2.gif Na, turiu omeny, kad vis tiek visada žinosiu, kad turiu tuos breketus, kad kai kuriems žmonėms su jais atrodysiu juokinga/negraži, etc. O, tarkim, apie vestuves tai nei minčių, nei kalbų negali būti  cool.gif

o kodel apie vestuves negali but kalbu? kas cia tokio tie breketai? smile.gif mano klasioke nesideda breketu vien del to kad iki isleistuviu nenuims jai ju.. man tai cia gan kvailai atrodo.. man zadejo nuimt iki isleistuviu, bet jei ir nenuimtu tai tikrai nerpergyvenciau ir nesukciau galvos del to smile.gif dar ir issisiepus buciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(justyte** @ 2010 01 19, 13:43)
o kodel apie vestuves negali but kalbu? kas cia tokio tie breketai? smile.gif mano klasioke nesideda breketu vien del to kad iki isleistuviu nenuims jai ju.. man tai cia gan kvailai atrodo.. man zadejo nuimt iki isleistuviu, bet jei ir nenuimtu tai tikrai nerpergyvenciau ir nesukciau galvos del to smile.gif dar ir issisiepus buciau biggrin.gif

Tiesiog galvoju, gal čia pirmomis dienomis tokios mintys, o paskui priprasiu ir visai dėl jų nesuksiu sau galvos mirksiukas.gif

O dėl vestuvių ar išleistuvių, na kaip ten bebūtų, bet dėl to ir dedamės breketus, kad galėtume drąsiai ir gražiai šypsotis, o ypatingą dieną norėčiau, kad manio veida puoštų baltų dantų šypsena, o ne metaliukai biggrin.gif
Atsakyti
Būtent, pritariu, aš irgi kažkaip manau, kad jei tektų jau planuoti vestuves, tai tikrai tada kai jau bus graži šypsena.. Net tiesą sakant pamąsčiau apie tai kai sumąsčiau dėtis breketus biggrin.gif bet kadangi dar nobody put a ring on it, tai ir nebesuku galvos... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Amelie* @ 2010 01 18, 22:56)

As taip pat galvojau kai apatinius uzdejo,nes savaite su trupusiu jauciau juos lotuliukas.gif Sunkiai pripratau rolleyes.gif Bet dabar jau nieko nebejauciu
Atsakyti