Na uzdesiu nakciai, gal uzgys... sian kalbejau daug tai gal del to labai pritrine

QUOTE(the_wanted @ 2010 02 03, 19:49)
cia rimtai zinok, tikrai kai daugiau sneki daugiau trina, as jau kai parasiau ana zinute galvojau reikejo dar pasakyti, kad maziau sneketum...

Papildyta:
bandau ir as savuosius ikelti
pirma diena kai breketukus uzdejo ir dabar:

QUOTE(ajaja @ 2010 02 03, 22:28)
cia rimtai zinok, tikrai kai daugiau sneki daugiau trina, as jau kai parasiau ana zinute galvojau reikejo dar pasakyti, kad maziau sneketum...
Papildyta:

Papildyta:

eina sau kaip razu

jus rimtai manot, kad grazu?? blyn, man tai dar kai i veidrodi ziuriu tai normaliai atrodo, o kai nuotrauka padariau, atrodo dar visai nekas, pasvire visi, vidurio linija nesutampa...
ir man toks vaizdas, kad ji isvis nejuda, turiu nuotrauka gruodi daryta ir dabar tai man atrodo skirtumo nera
na kiekvienam savaip gaunasi, zinau, kad susitvarkys viskas, tik jau norisi greiciau greiciau
ir man toks vaizdas, kad ji isvis nejuda, turiu nuotrauka gruodi daryta ir dabar tai man atrodo skirtumo nera
na kiekvienam savaip gaunasi, zinau, kad susitvarkys viskas, tik jau norisi greiciau greiciau
QUOTE(ajaja @ 2010 02 03, 22:53)
jus rimtai manot, kad grazu?? blyn, man tai dar kai i veidrodi ziuriu tai normaliai atrodo, o kai nuotrauka padariau, atrodo dar visai nekas, pasvire visi, vidurio linija nesutampa...
taip,labai grazu

QUOTE(justyte** @ 2010 02 03, 16:35)
QUOTE(natale @ 2010 02 03, 16:57)
Prašom palyginimą:
Beje, apačia sudėta 2009-02-28, žiūrėkit foto datas:

QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 02 03, 19:12)
Vajej, negasdink...
aš pas Trakinienę irgi susidėjau katik... Nežinau, man kilo tik klausimas, kaip man ištiesins tuos susigrudusius dantis nei vieno neišrovus??? Bet ji sakė kad neva nereikia raut.. Bet man jąą draugė rekomendavo, kuriai labai gerai ištiesino šita gydytoja 

Aš negasdinu, vertinkit pačios. Viršumi esu patenkinta, nu be apačia

QUOTE(EvaFatale @ 2010 02 03, 19:46)
Dar tik ketinu pas ją dėtis, tačiau Mažeikiuose. Šiaip ji man gan maloni ponia pasirodė. 

Man ji tokia šalta labai. Švelnių bruožų, bet nekalbi

QUOTE(ajaja @ 2010 02 03, 21:28)

Gitusia, tikrai apačios ne tokios norėtųsi

Ajaja, man tai super dantukai tavo
Gitusia, vaje, tikrai apačia išsibalansavus atrodo
Panelės, kreipiuos į jus dar kartą dėl dantų pastos - ar tikrai daugiau nieko nedominam išskyrus narę zhirnius? ta pasta gydanti, ją galima netgi nakčiai ant dantukų užsitepti, jeigu skauda, ar yra nubraižyta

Gitusia, vaje, tikrai apačia išsibalansavus atrodo

Panelės, kreipiuos į jus dar kartą dėl dantų pastos - ar tikrai daugiau nieko nedominam išskyrus narę zhirnius? ta pasta gydanti, ją galima netgi nakčiai ant dantukų užsitepti, jeigu skauda, ar yra nubraižyta

QUOTE(Gitusia @ 2010 02 03, 23:14)
Prašom palyginimą:

super 

Hmm... na išties atrodo kad apačia prieš tai geriau atrodė... kažin kodėl čia taip gavosi tau

Vasario 12 vizitas. Teks ortodontei atsakyti i keletą klausimėlių

to ajaja,
o apacioje atrodo kad ne vielute o gumyte breketai sukabinti
to Gitusia,
nu jo as pirmai pagalvojau kad ne i tas datas ziuriu
nu ir tarp dantuku pati pagrindine viela kazkaip susisuko. ne kaip lankas atrodo
keista, virsu tai sutvarke o kas apacioje daros? gal pas tave protiniai pradejo augti ir stumia dantukus, ka?

o apacioje atrodo kad ne vielute o gumyte breketai sukabinti
to Gitusia,

keista, virsu tai sutvarke o kas apacioje daros? gal pas tave protiniai pradejo augti ir stumia dantukus, ka?