Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai

Na uzdesiu nakciai, gal uzgys... sian kalbejau daug tai gal del to labai pritrine biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(the_wanted @ 2010 02 03, 19:49)
Na uzdesiu nakciai, gal uzgys... sian kalbejau daug tai gal del to labai pritrine biggrin.gif

cia rimtai zinok, tikrai kai daugiau sneki daugiau trina, as jau kai parasiau ana zinute galvojau reikejo dar pasakyti, kad maziau sneketum... rolleyes.gif

Papildyta:
bandau ir as savuosius ikelti
pirma diena kai breketukus uzdejo ir dabar:

user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ajaja: 03 vasario 2010 - 21:29
QUOTE(ajaja @ 2010 02 03, 22:28)
cia rimtai zinok, tikrai kai daugiau sneki daugiau trina, as jau kai parasiau ana zinute galvojau reikejo dar pasakyti, kad maziau sneketum... rolleyes.gif

Papildyta:
pirma diena kai breketukus uzdejo ir dabar:
user posted image
user posted image

eina sau kaip razu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(the_wanted @ 2010 02 03, 22:33)
eina sau kaip razu  thumbup.gif

labai grazu smile.gif
Atsakyti
jus rimtai manot, kad grazu?? blyn, man tai dar kai i veidrodi ziuriu tai normaliai atrodo, o kai nuotrauka padariau, atrodo dar visai nekas, pasvire visi, vidurio linija nesutampa...
ir man toks vaizdas, kad ji isvis nejuda, turiu nuotrauka gruodi daryta ir dabar tai man atrodo skirtumo nera
na kiekvienam savaip gaunasi, zinau, kad susitvarkys viskas, tik jau norisi greiciau greiciau
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2010 02 03, 22:53)
jus rimtai manot, kad grazu?? blyn, man tai dar kai i veidrodi ziuriu tai normaliai atrodo, o kai nuotrauka padariau, atrodo dar visai nekas, pasvire visi, vidurio linija nesutampa...
ir man toks vaizdas, kad ji isvis nejuda, turiu nuotrauka gruodi daryta ir dabar tai man atrodo skirtumo nera
na kiekvienam savaip gaunasi, zinau, kad susitvarkys viskas, tik jau norisi greiciau greiciau

taip,labai grazu mirksiukas.gif reikai tureti kantrybes,visi niekuciai susitvarkys,o dabar bendras vaizdas labai grazu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(justyte** @ 2010 02 03, 16:35)
parodyk savo dantukus smile.gif

QUOTE(natale @ 2010 02 03, 16:57)
Gitusia parodyk dantuku foto  bigsmile.gif

Prašom palyginimą:
Beje, apačia sudėta 2009-02-28, žiūrėkit foto datas:
user posted image
user posted image

QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 02 03, 19:12)
Vajej, negasdink...  g.gif aš pas Trakinienę irgi susidėjau katik... Nežinau, man kilo tik klausimas, kaip man ištiesins tuos susigrudusius dantis nei vieno neišrovus??? Bet ji sakė kad neva nereikia raut.. Bet man jąą draugė rekomendavo, kuriai labai gerai ištiesino šita gydytoja g.gif

Aš negasdinu, vertinkit pačios. Viršumi esu patenkinta, nu be apačia doh.gif

QUOTE(EvaFatale @ 2010 02 03, 19:46)
Dar tik ketinu pas ją dėtis, tačiau Mažeikiuose. Šiaip ji man gan maloni ponia pasirodė.  ax.gif

Man ji tokia šalta labai. Švelnių bruožų, bet nekalbi unsure.gif

QUOTE(ajaja @ 2010 02 03, 21:28)

thumbup.gif super thumbup.gif
Atsakyti
Gitusia, tikrai apačios ne tokios norėtųsi unsure.gif
Atsakyti
Ajaja, man tai super dantukai tavo 4u.gif
Gitusia, vaje, tikrai apačia išsibalansavus atrodo unsure.gif

Panelės, kreipiuos į jus dar kartą dėl dantų pastos - ar tikrai daugiau nieko nedominam išskyrus narę zhirnius? ta pasta gydanti, ją galima netgi nakčiai ant dantukų užsitepti, jeigu skauda, ar yra nubraižyta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gitusia @ 2010 02 03, 23:14)
Prašom palyginimą:
Beje, apačia sudėta 2009-02-28, žiūrėkit foto datas:
user posted image
user posted image
Aš negasdinu, vertinkit pačios. Viršumi esu patenkinta, nu be apačia doh.gif
Man ji tokia šalta labai. Švelnių bruožų, bet nekalbi unsure.gif
thumbup.gif super thumbup.gif

Hmm... na išties atrodo kad apačia prieš tai geriau atrodė... kažin kodėl čia taip gavosi tau g.gif
Atsakyti
Vasario 12 vizitas. Teks ortodontei atsakyti i keletą klausimėlių g.gif
Atsakyti
to ajaja, good.gif
o apacioje atrodo kad ne vielute o gumyte breketai sukabinti
to Gitusia, g.gif nu jo as pirmai pagalvojau kad ne i tas datas ziuriu doh.gif nu ir tarp dantuku pati pagrindine viela kazkaip susisuko. ne kaip lankas atrodo g.gif
keista, virsu tai sutvarke o kas apacioje daros? gal pas tave protiniai pradejo augti ir stumia dantukus, ka?
Atsakyti