Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai

QUOTE(smilsee @ 2010 02 02, 19:27)
Bet dar ilgokai teks paluket iki tokios sypsenos ax.gif  Bet nieko,palauksiu,net tie puse metu kazkaip greit prabego irnesakyk.gif 
Va dar viena foto(tarpai labai gerai matos,atsikisimas irgi truputi,bet jau irgi geriau biggrin.gif )

Nervina mane tie antrukai nes jie tokios formos kad atrodo labai atsikise unsure.gif

aha cia tarpukai aiskiai matosi, primink, tau trauke dantuku pries breketus?? nes jei trauke, tai man atrodo greitai cia pas tave viskas i vietas statosi.
o del atsikisimo tai gal truputi perdedi, gal anksciau tau tas labai kliuvo, dabar man neatrodo atsikise...
Atsakyti
turiu dideli prasyma. visos kurios nesiojat ar jau nueme breketus brukstelkit man i az. uzmeskit aki i pirma puslapi jei ir esi sarase parasyk man i az. keisiu visa sarasa. nes yra daug tokiu kurios visai nebepasirodo jau keleta temu. tai manau nebeverta ju laikyt sarase. turit laiko iki rytojaus tongue.gif aciu uz pagalba smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aistes_c @ 2010 02 03, 14:47)
Latkauskiene beveik nebeprimineja zmoniu, nes uzsivertus juodai yra, o man reikia max per 1.5 meteliu susitvarkyt... tai noriu skubet kaip imanoma wink.gif (aisq... kur as anksciau buvau.. net nzn tongue.gif )

O ar tu jai skambinaisi? Nes aš pati prieš kelias dienas pas ją užsiregistravau ir gavau dieną vasario 23.. Taip, kad nemanau, kad ji nebepriėma žmonių.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(blondie-girl @ 2010 02 03, 18:15)
O ar tu jai skambinaisi? Nes aš pati prieš kelias dienas pas ją užsiregistravau ir gavau dieną vasario 23.. Taip, kad nemanau, kad ji nebepriėma žmonių..  4u.gif

na nieko sau... smile.gif bet gal Kaune?

man reikia Vilniuje, skambinau i implantologijos centra, tai ten pas ja uzrasineja tik pavasariui... smile.gif o mackeviciu klinikoje uzrase pas ja tik kovo pacioje pabaigoje ;(((

gal turi jos asmenini tel? Gal su ja asmeniskai galima butu susiekti smile.gif

p.s. zmones tai ji priema, bet kolkas laikinai nebeuzrasineja tenai tu, kurie dar tik konsultacijai... sad.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistes_c: 03 vasario 2010 - 16:26
QUOTE(ajaja @ 2010 02 03, 12:44)
eina sau kaip nesmagu...  o ka ortodonte? tu jos tiesiai paklausk, ar ji zino tiksliai kaip padeti istaisyti, ar tik daro kazka ir tikisi, kad pageres... as atsimenu tu jau pries kelis men galvojai kad tau jau tuoj nuims, o cia. nors gal tau tik taip atrodo, gal taip blogai nera?? gal nori mum parodyt savo tuos isdykusius apatinius dantukus?

as irgi vakar galvoju cia visos deda nuotraukas, reik ir man. snd ryte nufotkinau, tai kazkaip net nusigandau, kazkaip irgi man negraziai atrodo, nors dar nuotrauku i kompa ikelti nespejau, snd vakare geriau viska apziuresiu.

Ir man nesmagu, kelio galo nesimato, o taip svajojau ant gimtadienio (liepos 1) būti be breketų doh.gif verysad.gif

Reikės nupaparacint dantukus.
Lauksim ir tavųjų foto drinks_cheers.gif Ir teisingai pastebėta - foto net dar baisiau nei realybėj, kaip bus kai savo pamatysiu?
Atsakyti
QUOTE(Shin @ 2010 02 03, 17:07)
turiu dideli prasyma. visos kurios nesiojat ar jau nueme breketus brukstelkit man i az. uzmeskit aki i pirma puslapi jei ir esi sarase parasyk  man i az. keisiu visa sarasa. nes yra daug tokiu kurios visai nebepasirodo jau keleta temu. tai manau nebeverta ju laikyt sarase. turit laiko iki rytojaus tongue.gif aciu uz pagalba smile.gif 4u.gif

vajej nepmanu ,kada apacioje uzdejo :(man nepakrauna to pagrindinio puslapio kur datos :)ga; galesi ikelt kada apacioj man uzdejo jei tau rodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gitusia @ 2010 02 03, 17:34)
Ir man nesmagu, kelio galo nesimato, o taip svajojau ant gimtadienio (liepos 1) būti be breketų doh.gif  verysad.gif

Reikės nupaparacint dantukus.
Lauksim ir tavųjų foto drinks_cheers.gif Ir teisingai pastebėta - foto net dar baisiau nei realybėj, kaip bus kai savo pamatysiu?

parodyk savo dantukus smile.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaitės 4u.gif

Pagaliau jau ir aš pilnai breketuota - ką tik grįžau iš Dalios, sudėjo metaliukus apačioje. Dar bandžiau klausti, gal galima bent ant priekinių keramiką (taip, kaip viršuje), bet gydytoja labai nerekomendavo - sako negi nori ištempti breketų nešiojimo laiką... Juo labiau, kad apatiniai pas mane labai kreivukai, tai gal ir išties metaliniai breketukai kaip nors stipriau ir efektyviau veiks g.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2010 02 03, 16:35)
vajej nepmanu ,kada apacioje uzdejo :(man nepakrauna to pagrindinio puslapio kur datos :)ga; galesi ikelt kada apacioj man uzdejo jei tau rodo smile.gif

tai as suziuresiu datas wink.gif man tereik zinot ka trint ka palikt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ArCtiC @ 2010 02 03, 16:45)
Sveikos, mergaitės  4u.gif

Pagaliau jau ir aš pilnai breketuota - ką tik grįžau iš Dalios, sudėjo metaliukus apačioje. Dar bandžiau klausti, gal galima bent ant priekinių keramiką (taip, kaip viršuje), bet gydytoja labai nerekomendavo - sako negi nori ištempti breketų nešiojimo laiką... Juo labiau, kad apatiniai pas mane labai kreivukai, tai gal ir išties metaliniai breketukai kaip nors stipriau ir efektyviau veiks  g.gif

Man irgi ji nepasirase ant keramikos apacioje ax.gif sake kad ilgiau viskas bus jei keramika pasirinksiu apacioje,bet man del sakandzio..
Sveikinu tave 4u.gif ryt turetu skaudet rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(justyte** @ 2010 02 03, 16:35)
parodyk savo dantukus smile.gif

taip taip drinks_cheers.gif
Gitusia parodyk dantuku foto bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistes_c @ 2010 02 03, 15:24)
na nieko sau... smile.gif bet gal Kaune?

man reikia Vilniuje, skambinau i implantologijos centra, tai ten pas ja uzrasineja tik pavasariui... smile.gif o mackeviciu klinikoje uzrase pas ja tik kovo pacioje pabaigoje ;(((

gal turi jos asmenini tel? Gal su ja asmeniskai galima butu susiekti smile.gif

Ai, aš Kaune, tai gali būti, kad Vilniuj situacija kitokia.. Ji tikriausiai ir rečiau dirba Vilniuj, nei Kaune, ir pacientų turbūt daugiau turi.. Tada man pasisekė.. smile.gif

O jos asmeninio nr. neturiu, skambinaus į tą centrą.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2010 02 03, 17:55)
Sveikinu tave  4u.gif  ryt turetu skaudet  rolleyes.gif

Ačiū, natale ax.gif O dėl skausmo tai jau dabar ima po truputį mausti, tad jaučiu, kad be vaistukų ir šįvakar neišsiversiu. Na bet šį kartą jau gavau receptą Nimeziliui, tad kaip nors rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ArCtiC: 03 vasario 2010 - 17:03