Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai

[quote=smilsee,2010 02 02, 19:44]Kadangi cia visos meta pasikeitimus,tai va ir as idesiu biggrin.gif 

user posted image

Jau tiesus,bet labiausiai laukiu kol tarpus uztrauks,o tada jau ir nebe atsikise bus wub.gif  Nors dar toli grazu man iki to,bet pasvajot galima bigsmile.gif  lotuliukas.gif
[/quote]
musu dantukai tai kopijos biggrin.gif ir man virsuje uzdejo tokia viela biggrin.gif beje, labai grazus smile.gif
Papildyta:

o ka reiskia XD?  blush2.gif
[/quote]
smailas toks biggrin.gif tipo kaip biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justyte**: 02 vasario 2010 - 19:12
QUOTE(ajaja @ 2010 02 02, 20:01)
o ka reiskia XD?  blush2.gif

XD - paplites "juoko" simbolis (dažniusiai vartojamas SMS žinutėse) biggrin.gif
Atsakyti
Svajaaa ir smilsee, nu pasaka tiesiog.. wub.gif Šiandien tiek gražių dantukų prisižiūrėjau.. Kančia man dabar laukimas bus.. unsure.gif smile.gif
Atsakyti
to smilsee ir Juste, jusu dantukai panasus ir net tokia pat vielute uzdejo virsuj lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2010 02 02, 19:36)
na Svajaaa, jei pasakysi kad tau ir dabar kazkas netinka  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  jau viskas tobulai padaryta  wub.gif

Nu dar truputi yra darbelio,del to ir neima breketu,reikia ta pirmuka ,kuris lipa sutvarkyti ir iltinuka i vidu itraukti dar truputi ir busiu patenkinta smile.gif
Kai pagalvoji ,kad cia jau menesiais skaicuot kiek liko reikia,o ne metais,net siurpuliukai krato smile.gif
Smilse ,greitai centrus sutvarko,tik jie greitai ir grysti atgal megtsa doh.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2010 02 02, 20:16)
to smilsee ir Juste, jusu dantukai panasus ir net tokia pat vielute uzdejo virsuj  lotuliukas.gif

tai as ir ta pati sakau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(smilsee @ 2010 02 02, 19:44)

user posted image[/url]

user posted image

tikrai panasus biggrin.gif biggrin.gif
beje, pas mane taip idomiai uzdetos gumytes apacioje g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justyte**: 02 vasario 2010 - 19:40
QUOTE(justyte** @ 2010 02 02, 20:38)
tai as ir ta pati sakau biggrin.gif
Papildyta:

tikrai panasus biggrin.gif biggrin.gif

tu ir meileje ir breketuose pazengusi viena menesi uz mane daugiau lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajaaa: 02 vasario 2010 - 19:39
QUOTE(Svajaaa @ 2010 02 02, 20:38)
tu ir meileje ir breketuose pazengusi viena menesi uz mane daugiau lotuliukas.gif

kazkada jau sita buvom pastebeja biggrin.gif bet lyg tais beveik dviem, ar nea? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(justyte** @ 2010 02 02, 20:40)
kazkada jau sita buvom pastebeja biggrin.gif bet lyg tais beveik dviem, ar nea? smile.gif

ne,vienu su trupuciu breketam,o meiles tai puse menesio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2010 02 02, 21:01)
ne,vienu su trupuciu breketam,o meiles tai puse menesio smile.gif

kaip fainai smile.gif ir meile ir breketus atradom beveik tuo paciu metu smile.gif
Atsakyti
Atsikise dar,jei ryt nepatingesiu(o gal ir snd),tai nufotkinsiu is sono ax.gif Bet man tai dar kokie pusantru meteliu liko biggrin.gif Foto tai nesimato,o is tikruju dar baisus tarpai like,tai kol juos dar uztrauks rolleyes.gif Juste,kai tau nuims ziuresiu ir pavydesiu,nes zinosiu kad ir mano taip kada nors atrodys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(smilsee @ 2010 02 02, 21:05)
Atsikise dar,jei ryt nepatingesiu(o gal ir snd),tai nufotkinsiu is sono ax.gif  Bet man tai dar kokie pusantru meteliu liko biggrin.gif  Foto tai nesimato,o is tikruju dar baisus tarpai like,tai kol juos dar uztrauks rolleyes.gif  Juste,kai tau nuims ziuresiu ir pavydesiu,nes zinosiu kad ir mano taip kada nors atrodys biggrin.gif

ner ko pavydet tongue.gif nes ir tu turesi HOLIVUDINE sypsena smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti