Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai

to blondie-girl, jo, rasiau apie tavo dantukus, na gal man pasivaideno del to antruko irnesakyk.gif svarbiausiai kad su sakandziu nebutu dideliu problemu,tada viskas greit patvarkoma friends.gif
Papildyta:
QUOTE(the_wanted @ 2010 02 01, 17:58)
Jau rytoj!!!!!!!!!!! AAAA  biggrin.gif  Sakykit, kiek laiko trunka klijavimas? Man kol kas tik virsu klijuos, ko tiketis: skausmo..?  smile.gif Kaip moraliskai pasiruosti?

Nepamirsk Shin i AZ nusiust savo duomenys kokius breketus turesi, data ir savo ortodonte ir miesta kur tvarkais dantukus wink.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2010 02 01, 18:24)
to blondie-girl, jo, rasiau apie tavo dantukus, na gal man pasivaideno del to antruko irnesakyk.gif  svarbiausiai kad su sakandziu nebutu dideliu problemu,tada viskas greit patvarkoma  friends.gif

Nežinau, kas pas mane su sąkandžiu.. Bet, manau, kad labai didelių problemų nėra (aišku, čia gal tik man taip atrodo).. biggrin.gif Bet va, mano žandikaulis traška, pvz., kai kramtau, kai daugiau išsižioju.. Kažkas lyg minėjo, kad su sąnariu kažkas blogai.. g.gif Žodžiu, aš nelabai suprantu, ką tai reiškia, bet manau, kad bus ir daugiau problemų, nei tik kreivi dantukai.. verysad.gif Ech.. Greičiau ta vasario 23.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(justyte** @ 2010 01 31, 16:36)
sveikutes wink.gif

stai mano dantukai po metu ir 5men
user posted image
jau prie elastiku beveik pripratau 

man tavo grazesni nei avatare net wub.gif 4u.gif

QUOTE(katyte* @ 2010 02 01, 13:10)
labas dienas pasirodau vėl kaip baltas mėnulis  blush2.gif
šiandien man klijuos apačią smile.gif
ta proga pasirodau, kaip kinta mano dantusikai 
user posted image

super 4u.gif sveikinu su graziais dantukais 4u.gif
QUOTE(the_wanted @ 2010 02 01, 19:58)
Jau rytoj!!!!!!!!!!! AAAA  biggrin.gif  Sakykit, kiek laiko trunka klijavimas? Man kol kas tik virsu klijuos, ko tiketis: skausmo..?  smile.gif Kaip moraliskai pasiruosti?

aina sauuuuuuuuuuuu bigsmile.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
o man poryt thumbup.gif
snd pasidariau burnos higiena..galim sakyt jau pasiruosiau..pakalsuaiu del to dantuko priekinio ar nereikia plombuot..sako nereikia.nes jis matos kad iskiles bet negenda ir tik virsutinis sluoksnis vos vos..tai nusiraminau..
o nuskilimas toks mazas sake issilygins nusislifuos kai dantukai pasitiesins taip kad neverta ko daryt tam mano priekiniui dantukui..
topaties norejau klaust kiek ten sedet reiks toj kedej bigsmile.gif
tai tik pusvalandi fjuuu...galvojau kad zymiai ilgiau...tai super.. bigsmile.gif
Papildyta:
as tai bijau doh.gif
nakti kol uzmiegu., ..matau save net su breketais lotuliukas.gif neisiena niekaipis galvos kad jau pusantros dienos laukt beliko...o treciadieni 9h jau sedesiu kedej

o sakykit ..uzdeda breketus ir viskas ane?
paverzimo iskarto nedaro?ar daro?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tinar: 01 vasario 2010 - 19:47
Man kazkodel apie val klijavo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(smilsee @ 2010 02 01, 21:47)
Man kazkodel apie val klijavo  rolleyes.gif

vien virsu?
Atsakyti
QUOTE(Tinar @ 2010 02 01, 20:45)

paverzimo iskarto nedaro?ar daro?

is kart paverzia smile.gif
Atsakyti
Aha,tik virsu

Mane labiausiai ir veikia tas laukimas doh.gif Net ir pvz i paverzima.Va sikart uzrase 17.10,nei seip nei taip unsure.gif Tikrai nerasiu vietos nes zinau kad nieko pries tai negaliu daryt nes kai isijausiu,apie viska pamirsiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilsee: 01 vasario 2010 - 20:04
QUOTE(smilsee @ 2010 02 01, 20:47)
Man kazkodel apie val klijavo  rolleyes.gif

Sveikos mergaitės. Man irgi klijavo apie valandą laiko vien viršų, arba tik taip pasirodė, nes dar prieš tai fotkino ir t.t. ax.gif Aš tai jau po beveik dviejų savaičių ir valgau viską, ir taip susigyvenau, kad net nebejaučiu kad su jais esu smile.gif o tą vakarą kai uždėjo tai irgi pritariu kažkam kas čia prieš tai sakėt, kad tokia laiminga buvau biggrin.gif ir ta košė skaniausias valgis dvi dienas buvo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tinar @ 2010 02 01, 20:45)
man tavo grazesni nei avatare net wub.gif  4u.gif

blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif aciukas 4u.gif
Atsakyti
Reikes rimtai eit nfotografuot dantukus bet breketu smile.gif Del valgio nzn kaip bus, vizita 11val, o is ryto mano skrandis nepriima valgio sad.gif bandysiu anksciau atsikelt, kad tasibust skrandis ir bent sumustini viena kita priimtu thumbup.gif
Atsakyti
Sveikinu visas merginas su maloniais pasikeitimais ;D

Kad žinotumėte kaip daugeliui iš jūsų aš tiesiog begalo pavydžiu, kokie ryškus pasikeitimai, bei kaip nuostabiai dantukai "formuojasi".
wub.gif
Atsakyti
QUOTE(EvaFatale @ 2010 02 01, 21:03)
Sveikinu visas merginas su maloniais pasikeitimais ;D

Kad žinotumėte kaip daugeliui iš jūsų aš tiesiog begalo pavydžiu, kokie ryškus pasikeitimai, bei kaip nuostabiai dantukai "formuojasi". 
wub.gif

o tu gal irgi galvoji apie breketus ? user posted image
Papildyta:
QUOTE(the_wanted @ 2010 02 01, 20:37)
Reikes rimtai eit nfotografuot dantukus bet breketu  smile.gif Del valgio nzn kaip bus, vizita 11val, o is ryto mano skrandis nepriima valgio sad.gif bandysiu anksciau atsikelt, kad tasibust skrandis ir bent sumustini viena kita priimtu  thumbup.gif

aha, nusifotkink, nes man irgi patare nusifotkint bet doh.gif pasidariau foto tik pirma diena po breketu uzdejimo. dabar tik viena foto turiu palyginimui kaip dantukai juda blush2.gif
Atsakyti