Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai

QUOTE(blondie-girl @ 2010 01 31, 20:58)
Niu gerai, pasirodysiu tada..  mirksiukas.gif  Štai ir mano "grožis"..  unsure.gif

user posted image

nieko cia siaubingo taip pat nera pas tave smile.gif sveikinu aisku, apsisprendus siekti tobulos sypsenos smile.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(blondie-girl @ 2010 01 31, 19:58)
Niu gerai, pasirodysiu tada..  mirksiukas.gif  Štai ir mano "grožis"..  unsure.gif

Kadangi dantukų forma graži, turėsi holivudinę šypseną thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(justyte** @ 2010 01 31, 19:03)
nieko cia siaubingo taip pat nera pas tave smile.gif sveikinu aisku, apsisprendus siekti tobulos sypsenos smile.gif  4u.gif  4u.gif

Niu, man, tai siaubinga.. blush2.gif Pas tave gražiau buvo.. Bet, aišku, kiekvienam savos problemos atrodo pačios baisiausios.. 4u.gif

QUOTE(*Amelie* @ 2010 01 31, 19:05)
Kadangi dantukų forma graži, turėsi holivudinę šypseną  thumbup.gif

O man kaip tik mano dantų forma visai negraži.. unsure.gif Bet malonu girdėt, kad kažkada džiaugsiuos savo šypsena.. Ačiū.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Amelie* @ 2010 01 31, 21:05)
Kadangi dantukų forma graži, turėsi holivudinę šypseną  thumbup.gif

as ir taip manau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(blondie-girl @ 2010 01 31, 21:09)
Niu, man, tai siaubinga..  blush2.gif  Pas tave gražiau buvo.. Bet, aišku, kiekvienam savos problemos atrodo pačios baisiausios..  4u.gif

o as kitaip manau, nes pas tave visi mazdaug lanke stovi, ir tik du atsikise kiek matau.. o pas mane visi 6dantys buvo kas kaip norejo biggrin.gif vienas i viena puse kitas i kita ir t.t
Atsakyti
O ką reiškia "dantys lanke stovi"? g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Amelie* @ 2010 01 31, 21:22)
O ką reiškia "dantys lanke stovi"?  g.gif

na ta prasme ta lanka(viela) kuria deda i breketus, tai ji juk visus dantukus sustato i lanka lygu ir grazu smile.gif
Atsakyti
Kiek matau pas tave vienas antrukas idubes g.gif pas mane irgi dabar antrukas idubes, nors anksciau tas dantukas buvo atsikises, o dabar kai ji i lanka istate tai atrodo kad jis gyliau sedi nei kt dantukai. man tas lb nepatinka. kai paklausiau gyd ar jis atsistos i vieta, ta prasme ar bus vienam lygyje kaip ir kt dantukai ,tai ji pasake: TURETU doh.gif tai dabar pergyvenu, man nepatiko tas zodis turetu. ax.gif
Atsakyti
O man liūdniausia, kad aš esu įsitikinusi, kad ir po visko nebūsiu patenkinta verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*Amelie* @ 2010 01 31, 22:00)
O man liūdniausia, kad aš esu įsitikinusi, kad ir po visko nebūsiu patenkinta  verysad.gif

o as manau kad blogiau jau nebus irnesakyk.gif tik i geraja puse viskas eina user posted image
viska tau Latkauskiene ir Grybauskas padarys liuksiskai user posted image
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2010 01 31, 22:11)
viska tau Latkauskiene ir Grybauskas padarys liuksiskai user posted image

hihihi.gif

Blogiau, aišku, nebus rolleyes.gif Bet man patinka tokios šypsenos, kurios aš niekada neturėsiu, t.y. genetiškai verysad.gif Žinoma, visko turėti neįmanoma, bet kai moki tokius pinigus, tai norisi, kad būtų idealu blush2.gif
Atsakyti
Labai reikia patarimo, dukrai idejo breketus virsuje, buvo du dantukai priekyje vienas su kitu prasikeite per koki milimetra, dabar issilygino, bet gydytoja siulo dar istraukti pora dantu, musu seimyna soke blink.gif teko matyti netokias anomalijas istaisant ir jokiu dantu traukimo unsure.gif svarbiausia kad iskart nieko nesake, kad reiks ir slifuot ir istraukt dantis.
Atsakyti
labas dienas smile.gif pasirodau vėl kaip baltas mėnulis blush2.gif
šiandien man klijuos apačią smile.gif
ta proga pasirodau, kaip kinta mano dantusikai 4u.gif
user posted image
dar vienai pusei turiu trūkumų, bet viskas savu laiku smile.gif turiu daug didelių tarpukų jau tarp dantų, ir gedimai atsivėrė doh.gif bet visuomoj džiaugiuos, ką turiu cool.gif ir vis mąstau, kaip galėjau gyvent su kreivais dantimis doh.gif
sėkmės visoms smile.gif kai turėsiu daugiau laisvo laiko, parašysiu 4u.gif
Atsakyti