Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai

Ir as nesuprantu del ko kai kuriem deda gumas,o kitiem ne. Kaip supratau jos tam,kad padarytu tarpeli uzdet ziedam. Gal kai rauti dantys ju nededa?(gumu) gal ci nusisnekejau,pati cia bandau ismastyt biggrin.gif
Bent jau man dejo virsuj ir sake,kad des apacioj. Fui tos gumos,valgyt kankyne,ibumetinas tik gelbejo,ale dabar kai pagalvoju apie tuos skausmus kai uzdejo gumas,paskui breketus tai eina sau-skaudejo. Bet dabar jau viskas praeity,praeina tos skausmo dienos greit ir jau uzmirsta smile.gif

As jau visiskai pripratau prie breketuku,nejauciu ju,sypsaus sau veidrody kai tik yra proga ir taip man jie patinka,nors pokyciu tikrai jokiu (mano metaliukams jau 2sav ir 3 dienos)tikiu,kad po pirmo paverzimo prades kazkas matytis,bet jis tik kovo pabaigoj,kitaip neiseina man,ner galimybiu grizt i lt...
Tik kai valgau ooj kaip prilenda visur visko:D
Buciuotis jau ismokau.beje,MB breketukai patinka thumbup.gif

Atsakyti
labas rytas verysad.gif nors nekoks man rytas. jau taip skauda visus dantis.. kadangi mano elastikai eina nuo apcios i virsu, tai visus dantukus skauda sad.gif nakti nemiegojau beveik.. nzn kaip priprasiu prie elastiku.. nes viena reikia nesiot pastovei.. tai bent tiek gerai kad ne du 4u.gif antra reik tik nakti
Atsakyti
QUOTE(Kavytė @ 2010 01 29, 00:38)
Labas vakaras, mielosios  mirksiukas.gif
Man Nimesiliui daktaras išrašė receptą, o atėjus į vaistinę, pamiršau jį paduot ir sakau "man Nimesilio", tai vaistininkė sako: "šiaip jis su receptuku parduodamas..." bet tokia intonacija pasakė, tarsi būtų ir taip davus irnesakyk.gif bet paskui išsitraukiau receptą ir nusipirkau legaliai  biggrin.gif

Kas dėl dantukų judėjimo, tai maniškiai laaaabai lėtai juda  doh.gif

man dabar irgi taip letai viskas vyksta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2010 01 28, 21:01)
to Tinar, o kaip moket reikes? kiekveina vizita po biski ar kaip?

kikeviena vizita
va dabar man sudes virsuje..tai turesiu puse virsaus sumos atsinest..
tai virs tukstancio kazkur bus....per 2kartus issimoket reiks virsu.
balandzio 8d. des apacia tai kai des apacia taip pat puse apacios sumos atsinest ir .t.t
taip ir susides..
tai taip iseina per 4kartus turesiu issimoketi..smile.gif
kaip kalbejo buna kad ir virs metu vos vos panesioja pas ji.
na ir ima lauk tuos damon..
matysim kaip man bus...
kaip noreciau kad taip greit viskas vyktu kaip sake.. smile.gif bet cia jau neaisku ziesim kaip tie dantukai ar paslankus ar nelabai..
Atsakyti
Na siandien jau tikrai jauciu, kad gumos idetos :-) Bet labai didelio skausmo nera, kol kas be malsinanciu
Atsakyti
QUOTE(Tinar @ 2010 01 29, 12:39)
kikeviena vizita
va dabar man sudes virsuje..tai turesiu puse virsaus sumos atsinest..
tai virs tukstancio kazkur bus....per 2kartus issimoket reiks virsu.
balandzio 8d. des apacia tai kai des apacia taip pat puse apacios sumos atsinest  ir .t.t
taip ir susides..
tai taip iseina per 4kartus turesiu issimoketi..smile.gif
kaip kalbejo buna kad ir virs metu vos vos panesioja pas ji.
na ir ima lauk tuos damon..
matysim kaip man bus...
kaip noreciau kad taip greit viskas vyktu kaip sake.. smile.gif bet cia jau neaisku ziesim kaip tie dantukai ar paslankus ar nelabai..

nu tas tai aisku kad breketu kaina per 2 kart gali ismoket, bet pvz tau sake kad visas gydymas kainuos 5500, tai likusieji pinigai bus uz ka? uz lankus vistiek gi mokesi ane? tai taip iseina ka sumokesi viska uz breketus ir eisi i paprasta vizita pas ji, tai reikes moket uz ta ka padaro? pvz lanko keitimas. o jei gydymas uzsites tai iseina kad daugiau vizitu bus ir daugiau lanku keist reikes tada ir daugiau moket reikes? ar cia jau total total kaina pasakyta, nesvarbu kiek laiko tu pas ji eisi?
Papildyta:
QUOTE(the_wanted @ 2010 01 29, 12:55)
Na siandien jau tikrai jauciu, kad gumos idetos :-) Bet labai didelio skausmo nera, kol kas be malsinanciu

tai smagu drinks_cheers.gif kantri tu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2010 01 29, 18:11)
nu tas tai aisku kad breketu kaina per 2 kart gali ismoket, bet pvz tau sake kad visas gydymas kainuos 5500, tai likusieji pinigai bus uz ka? uz lankus vistiek gi mokesi ane? tai taip iseina ka sumokesi viska uz breketus ir eisi i paprasta vizita pas ji, tai reikes moket uz ta ka padaro? pvz lanko keitimas. o jei gydymas uzsites tai iseina kad daugiau vizitu bus ir daugiau lanku keist reikes tada ir daugiau moket reikes? ar cia jau total total kaina pasakyta, nesvarbu kiek laiko tu pas ji eisi?
Papildyta:

tai smagu  drinks_cheers.gif  kantri tu  ax.gif

na zinok sake visas gydymas ieina ir net ploksteles po breketu nuemimo...
na reiks dar pasiklausti kai p ten su tais lankais
Atsakyti
to Tinar

Tu siauliuose pas Kirkuti?
Atsakyti
QUOTE(Tinar @ 2010 01 29, 17:23)

kaip keistai g.gif man vien breketu uzdejimas kainavo 4000lt g.gif ir kas men reikia moket uz tai ka padaro...
Atsakyti
QUOTE(Tinar @ 2010 01 29, 17:23)

man 5500 irgi su plokstelem smile.gif
Atsakyti
QUOTE(justyte** @ 2010 01 29, 16:43)
kaip keistai  g.gif  man vien breketu uzdejimas kainavo 4000lt  g.gif  ir kas men reikia moket uz tai ka padaro...

Aha,as paskaiciau kad popigiai gaunasi, as tai jauciu kad man tikrai visas gydymas plius ploksteles virs 6000 kainuos doh.gif nes as jau apie 4000 sumokejus, uz breketus ir lankus,gumas ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2010 01 29, 19:47)
Aha,as paskaiciau kad popigiai gaunasi, as tai jauciu kad man tikrai visas gydymas plius ploksteles virs 6000 kainuos  doh.gif nes as jau apie 4000 sumokejus, uz breketus ir lankus,gumas ir t.t.

as jau daugiau sumokejau nei 4000.. jau apie 5000..
Atsakyti