Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai

QUOTE(*Amelie* @ 2010 01 28, 14:27)
Man tai vaistų net neprireikė  schmoll.gif

Ir labai tikiuosi, kad gumų neprireiks  unsure.gif Nes net neabejoju, kad menkas malonumas

Man Nimesil buvo reikalingas del gumu,ne del breketu ir dar po protiniu salinimo geriau ax.gif
Papildyta:
QUOTE(*Amelie* @ 2010 01 28, 15:30)
Tikrai nereikia recepto wink.gif

nu seip tai jis receptinis (man daktare rase recepta), bet parduoda ir be recepto. pasakai kad skauda ir parduoda. o Akro Eurovaistinej tai nieko nepaklause tik paziurejo i mane, taip uzlaike zvilgsni keleta sekundziu galvoja ka as jai sakysiu, o as stoviu tyliu laukiu kada skenuos. tai ji taip nieko ir nepasakius praskenavo ir vsio ax.gif
Papildyta:
QUOTE(blondie-girl @ 2010 01 28, 17:54)
Niu va, merginos, užsiregistravau vasario 23d. pas Dalią Latkauskienę.. Pirmas žingsnis link breketų jau žengtas..  thumbup.gif

Saunu! drinks_cheers.gif as irgi pas ja mirksiukas.gif o maketus ji pati padaro. man ta pacia diena ir maketus padare ir breketus suklijavo. (per antra vizita)
Atsakyti
[quote=Ievenko,2010 01 27, 16:39]
Papildyta:
as siauliete 4u.gif bigsmile.gif pas ka lankaisi? bigsmile.gif
[/quote]

Pas Kirkuti thumbup.gif o tu?
[/quote]

as ir biggrin.gif

[quote=beprotiskai_fantastiska,2010 01 27, 16:55]
Nepamiršiu, kaip mano ortodontė per pačią pirmą konsultaciją sako "Na ką, tuomet šiandien pavaišinsiu jus koše". Vajezau galvoju, kas čia per aptarnavimas, dar ir valgyt duoda lotuliukas.gif
[/quote]

lotuliukas.gif
[quote=justyte**,2010 01 27, 17:18]
geras biggrin.gif man tai kai ja istraukinejo maniau su visais dantim isims biggrin.gif
[/quote]

ainasau ir as galvojau net dantenos kraujuot pradejo kai rove ta kose suaususia doh.gif lotuliukas.gif
visai skani lotuliukas.gif meeeetine
[quote=blondie-girl,2010 01 27, 18:35]
Labas, mergaitės.. 4u.gif

Turiu klausimą, kurios nešiojat Damon breketus.. Kiek maždaug kainuos jums visas gydymas? Žinau, kad patys breketai apie 2000lt (vienam žandikauliui), o kiek mokat už vizitus? Senesnėj temoj paskaičiau, kad vienai panelei gydymas kainuos, jau turbūt kainavo 12000lt.. Gali tiek kainuot? blink.gif
Ir ar gyd. Latkauskienė dirba su Damon? 4u.gif
[/quote]
5500lt
man net neeme snd uz ta kose:))
sakoieina viskas i gydymokaina
Atsakyti
to Tinar, o kaip moket reikes? kiekveina vizita po biski ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(ArCtiC @ 2010 01 28, 12:23)
O vat vakar pas Dalią buvau - pakeitė vielą ant viršutinių breketų, tarp apatinių krūminių sudėjo separacines gumas, o už savaitės jau dės breketus apačioje... Žiauuuuuuriai nemalonus dabar burnoje jausmas - spaudžia, maudžia, apie dantų sukandimą net negaliu pagalvoti sad.gif

Mastau mastau... O ar visoms pries breketus apacioje separacines gumos buvo uzdetos? Nes man pirmadieni vizitas, uzrase, kad apacia suklijuos, bet jokiu gumu man nedejo ir jau nebedes g.gif Ar tai reiskia, kad prasisuksiu be gumu? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Fudzijama @ 2010 01 28, 20:40)
Mastau mastau... O ar visoms pries breketus apacioje separacines gumos buvo uzdetos? Nes man pirmadieni vizitas, uzrase, kad apacia suklijuos, bet jokiu gumu man nedejo ir jau nebedes  g.gif Ar tai reiskia, kad prasisuksiu be gumu?  blush2.gif

turbut kad taip smile.gif man ju irgi nedejo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fudzijama @ 2010 01 28, 19:40)
Mastau mastau... O ar visoms pries breketus apacioje separacines gumos buvo uzdetos? Nes man pirmadieni vizitas, uzrase, kad apacia suklijuos, bet jokiu gumu man nedejo ir jau nebedes  g.gif Ar tai reiskia, kad prasisuksiu be gumu?  blush2.gif

Na tikrai ne visoms deda smile.gif As ir buvau prisiskaiciusi cia forume, kad deda gumas, tai ir tikejausi, kad pirmiausia des gumas, o tik po to breketus, o is tikruju tai gavosi taip, kad per antra vizita virsuje suklijavo breketus, o dabar per trecia zadejo ir apacioje suklijuoti,o apie gumas net neuzsimine.
Tai as nelabai ir suprantu kodel vienoms prireikia gumu, o kitoms ne g.gif
Atsakyti
Na stai :-) As tai su gumom jau siandien :-) kaip ir neskauda, nors nesuprasi, nes dantuka rove viena, tai nesuprantu ar nuo jo maudzia ar nuo gumu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(alyy @ 2010 01 28, 16:38)
parasyk idomu kaip ar nusipirksi?  mirksiukas.gif

Ką tik grįžau iš Eurovaistinės - be recepto pardavė tik 3 Nimezil pakucius... Na, pradžiai tikiuosi užteks, o rytoj ar poryt ieškosiu nusipirkti kitur arba bandysiu gauti receptą g.gif Nors labai tikiuosi, kad tas skausmas ir taip kuo greičiau praeis unsure.gif
Atsakyti
smile.gif
QUOTE(ArCtiC @ 2010 01 28, 22:11)
Ką tik grįžau iš Eurovaistinės - be recepto pardavė tik 3 Nimezil pakucius... Na, pradžiai tikiuosi užteks, o rytoj ar poryt ieškosiu nusipirkti kitur arba bandysiu gauti receptą  g.gif  Nors labai tikiuosi, kad tas skausmas ir taip kuo greičiau praeis  unsure.gif

tai jei gavai tris pakucius tai tau pusantros paros uzteks, juk gerti kas 12val.
paskui gal ir nebereikes.

sekmes 4u.gif tau su skausmais smile.gif

p.s.zinau ka tai reiskia mirksiukas.gif

Atsakyti
Labas vakaras, mielosios mirksiukas.gif
Man Nimesiliui daktaras išrašė receptą, o atėjus į vaistinę, pamiršau jį paduot ir sakau "man Nimesilio", tai vaistininkė sako: "šiaip jis su receptuku parduodamas..." bet tokia intonacija pasakė, tarsi būtų ir taip davus irnesakyk.gif bet paskui išsitraukiau receptą ir nusipirkau legaliai biggrin.gif

Kas dėl dantukų judėjimo, tai maniškiai laaaabai lėtai juda doh.gif
Atsakyti
Aš galiu pasakyti, kad man užtruko kiek daugiau nei savaitė, kol breketai ėmė nebekelti diskomforto ax.gif Aišku, nesu jais ir dabar labai sužavėta, bet pamažu baigiu susitaikyti cool.gif Aišku, nepamirštu, kad juos turiu ir vis stebiu, kaip žmonės sureaguos biggrin.gif O jie niekaip nereaguoja ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Amelie*: 28 sausio 2010 - 23:43
QUOTE(*Amelie* @ 2010 01 28, 23:42)
O jie niekaip nereaguoja  ax.gif

Tikra tiesa.. nėra čia ko reaguoti - viskas normalu rolleyes.gif
Atsakyti