QUOTE(MadMan @ 2010 02 16, 12:43)
labai paprasti, alias, pokeris, kris kros
na, manau, daugelis pokerio gerbeju bartu tamsta uz pokerio pavadinima paprastu stalo zaidimu

QUOTE(Gugucia @ 2010 02 16, 13:46)
na, manau, daugelis pokerio gerbeju bartu tamsta uz pokerio pavadinima paprastu stalo zaidimu
nei paprastas, nei stalo... na tik zaidziamas ant stalo

QUOTE(Gugucia @ 2010 02 16, 11:16)
na aisku siuolaikiniam jaunimui reikia is kazkur sviestis ir strategiskai mastyti, ka jau kalbeti apie ...
Taip,noriu
Tik nezinau ar iseitu zaisti... Siaip draugu tarpe yra zmoniu be kompleksu,tai butu labai idomu pazaisti. Nezinau ar verta del pabandymo pirkti,bet noreciau ji tureti savo ''kolekcijoje''.

Gal kas turite "Factory manager"? Čia naujausias mūsų stalo žaidimas
O jei norisi kažką lengvo pažaisti, žaidžiame Gobblet
toks neužimantis daug laiko ir smagus, priverčiantis truputį pastabumą ir atmintį suaktyvinti, tiesa gaila kad tik dviese galima žaisti.

O jei norisi kažką lengvo pažaisti, žaidžiame Gobblet

QUOTE(wizija @ 2010 02 23, 13:44)
O kas bus jei turime? Juk nebūtina turėti, kad žinoti kokis tai žaidimas

QUOTE(Simakas @ 2010 02 23, 15:41)
Jei turit, tai patinka, nepatinka? gal panašių žaidimų žinot ir galit pasiūlyti. Šis žaidimas yra pagrįstas logika, sėkmė priklauso tik nuo žaidžiančiojo logikos ir jame galima sakyti nėra sėkmės faktoriaus, būtent todėl jis man patinka.
Sveiki,
Dairausi naujo zaidimo musu kolekcijai. Tik si karta norisi ko nors siek tiek lengvesnio nei Arkham Horror, Warrior Knights ir pan. Labai jau tie zaidimai ilgi ir sudetingi.
Siaip, is tokiu lengvesniu Ticket to ride labai patinka. dabar susidomejau zaidimu Tobago.
Simakai, maciau, kad ji turi. Ar vertas jis demesio ? Taisykles paskaiciau, lyg ir idomus turetu buti
O gal kas dar ji turi ? Kokie atsiliepimai ? O gal dar ka nors patartumet ?
Lauksiu atsakymu
O pati esu zaidus Arkham Horror su papildymais, Carcasonne su papildymais, Ticket to ride Europe, Alhambra, Zooloretto, Warrior Knights, yatzy, Maracash (neprisimenu kaip teisingai pavadinimas rasosi), Touche, Saboteur.
Arkham Horror yra idomus zaidimas, bet jau baisiai ilgas. Labai retai pavyksta suzaisti. O Carcassone man su vyru apskritai jau nepatinka zaisti, nes jis visa laika laimi
O siaip zaidimas idomus.
Paskutinis pirkinys SuperMunchkin. Patinka
Dairausi naujo zaidimo musu kolekcijai. Tik si karta norisi ko nors siek tiek lengvesnio nei Arkham Horror, Warrior Knights ir pan. Labai jau tie zaidimai ilgi ir sudetingi.
Siaip, is tokiu lengvesniu Ticket to ride labai patinka. dabar susidomejau zaidimu Tobago.
Simakai, maciau, kad ji turi. Ar vertas jis demesio ? Taisykles paskaiciau, lyg ir idomus turetu buti

Lauksiu atsakymu

O pati esu zaidus Arkham Horror su papildymais, Carcasonne su papildymais, Ticket to ride Europe, Alhambra, Zooloretto, Warrior Knights, yatzy, Maracash (neprisimenu kaip teisingai pavadinimas rasosi), Touche, Saboteur.
Arkham Horror yra idomus zaidimas, bet jau baisiai ilgas. Labai retai pavyksta suzaisti. O Carcassone man su vyru apskritai jau nepatinka zaisti, nes jis visa laika laimi

Paskutinis pirkinys SuperMunchkin. Patinka

stalo futbolas brangiosios !

geru zaidimu labai daug, todel sunku ka nors isskirti.
vizija:
jei is ekonominiu zaidimu be sekmes faktoriaus tai klasika Puerto Rico
neuzmirstruole:
nelabai aisku keliese zaidziat, ar dviese su vyru ar kompanija. Rekomendacijos dviems buvo temos pradzioj. Pagal tai ka pavardijai speju patinka nesudetingi nuotaikingi zaidimai. Rekomenduociau kortini Condottiere, taciau reiktu bent 3 zaideju. Dar Dominion toks lengvas, universalus ir ilgo galiojimo. Siaip populiaru siulyt Small World, bet man jau pabodes, tad susilaikysiu
vizija:
jei is ekonominiu zaidimu be sekmes faktoriaus tai klasika Puerto Rico
neuzmirstruole:
nelabai aisku keliese zaidziat, ar dviese su vyru ar kompanija. Rekomendacijos dviems buvo temos pradzioj. Pagal tai ka pavardijai speju patinka nesudetingi nuotaikingi zaidimai. Rekomenduociau kortini Condottiere, taciau reiktu bent 3 zaideju. Dar Dominion toks lengvas, universalus ir ilgo galiojimo. Siaip populiaru siulyt Small World, bet man jau pabodes, tad susilaikysiu