Įkraunama...
Įkraunama...

Stalo žaidimai (3 tema)

Apklausa: Kokius stalo žaidimus labiausiai mėgstate (257 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Gal žaidėte Small World ir galėtumėte parašyti savo atsiliepimus g.gif ? Šis žaidimas jau seniai mane labai traukė smile.gif ... Dauguma žmonių rašė, kad jis įdomus, nesunkus, linksmas.. Bet aš perskaičiau taisykles ir man jis pasirodė labai jau paprastas... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Smile... @ 2010 01 20, 11:06)
Gal žaidėte Small World ir galėtumėte parašyti savo atsiliepimus g.gif ? Šis žaidimas jau seniai mane labai traukė  smile.gif ... Dauguma žmonių rašė, kad jis įdomus, nesunkus, linksmas.. Bet aš perskaičiau taisykles ir man jis pasirodė labai jau paprastas...  unsure.gif

as cia smallworld fane biggrin.gif jis ir nera sudetingas. smagumas tame, kad kiekviena karta deliojasi kkitaip tos special power ir jei ana karta skeletonas buvo jega, sikart taip nera. be to, labai gerai kad skirtingi zemelapiai skirtingam skaiciui zaideju.
zaidziasi greitai, llengvai ismokstamas, bet tuo paciu strategijos yra nemazai, skkaiciavimo ir siek tiek sekmes (metant pvz paskutinio ejimo kauliuka). turi gerai apskaiciuoti kada "numarinti" savo heroju, nes vienu ejimu per daug - ir ragai. kiek zaidem su kitais stalo zaidimu gerbejais - visi buvo patenkinti. tiesa, minusas - daug mazu detaliu, tiek kad kaip visada "days of wonder" pasirupino kiekvienai detalei atskiru skyriumi biggrin.gif
Atsakyti
Aciu, reiks kada isbandyti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Smile... @ 2010 01 20, 12:06)
Gal žaidėte Small World ir galėtumėte parašyti savo atsiliepimus g.gif ? Šis žaidimas jau seniai mane labai traukė  smile.gif ... Dauguma žmonių rašė, kad jis įdomus, nesunkus, linksmas.. Bet aš perskaičiau taisykles ir man jis pasirodė labai jau paprastas...  unsure.gif

Pritariu Guguciai. Zaidimas super. Mes su seima zaidziam. Vaikui 6 metai - be jokiu problemu suprato taisykles. Tik tiek kad jo logika truputi kitokia ir gal butent del jos jis daznai laimi. Siame zaidime neina nuspeti kito zaidejo strategijos.
Zaidimo esme - kuo daugiau tasku, nori gaut kuo daugiau tasku - reikia kuo daugiau teritoriju paimt. Paimsi daug teritoriju - rases zmogeliuku nebeturesi nei su kuo pult nei su kuo gintis. Greitai isnyksi :)Tad pastoviai turi laviruoti. Ir kaip Gugucia sake - jei viena karta rase buvo super, kita kart jos niekas net su daug apildomu zetonu kaip priedu neima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(374 @ 2010 01 20, 11:54)
Yra 8 bokštų kortelės po 4 su orkų ir riterių vėliavėlėmis jos padedamos atverstos atskirai ir žaidėjas, kurio eilė deda arba kortelę su orkais ir riteriais arba bokšto kortelę. visos kortelės turi būti dedamos šalia kitos kortelės taip, kad bent viena  kraštine liestųsi su jau esančiomis ant stalo (įstrižai negalima). bokštų kortelės dedamos taip, kad nesiliestų viena su kita. Laimi tas kas pirmas surenka 7 taškus už bokštų kontrolę

Aciu, 374!! smile.gif
Atsakyti
memoir44 zaidejams toks klausimas - as pvz melynas, einu einu ir pries mane suvyniotos vielos. irgi melynos. tai man jos kenkia? irgi -1 kauliuka ir etc? ar cia tik zaliems tos melynos vielos baisu? (zinau zinau klausimo formuluote blondiniska tongue.gif)
Atsakyti
Gal kam reikia STARCRAFT zaidimo?
Visas sveikas gyvas su EN taisyklemis originale ir Rusiskomis taisyklemis neoriginale.

Keisciau i Memoir 44 su vienu kokiu papildymu arba seip i pora kokiu siu geimu (gali buti zinoma ir naudoti): Power grid, Tobago, Factory Manager...

Gugucia man primine Memoira , tai prisiminiau kad Starcrafta i ji norejau keisti smile.gif
Atsakyti
As vakar iš furorgames nusipirkau "Dungeon Lords" , dabar laukiu - šiandien turėčiau jau gauti ir išbandyti wub.gif wub.gif yahoo.gif
Atsakyti
QUOTE(mamyte03 @ 2010 01 22, 12:18)
As vakar iš furorgames nusipirkau "Dungeon Lords" , dabar laukiu - šiandien turėčiau jau gauti ir išbandyti  wub.gif  wub.gif  yahoo.gif

thumbup.gif Lauksim, lauksim įspūdžių smile.gif Gal jau ir taisykles iš anksto išsistudijuoti pavyko, kad laukimas sutrumpėtų?
Atsakyti
jeigu kam reikes - atsakymas i mano klausima - nesvarbu kieno vielos, puolant minusuojasi visiems.

mamyte03 - pranesk ar jis toks pat idomus, koks ir grazus, nes jau mielas iki negalejimo blush2.gif kaip simaks sako - moteriskas poziuris tongue.gif
Atsakyti
Na va - prekė atvažiavo . Gavau dar ir malonų priedą - šokoladuką smile.gif smile.gif.

http://www.facebook....p;id=1618340113 - truputis nuotraukyčių.

Dabar bandysiu skaityti taisykles ir mokytis, nors jau visa diena bandžiau studijuoti rastas internete - bet kol kas sunkiai gaunasi smile.gif, labai ten daug visko reikia žinoti smile.gif
Atsakyti
Na va - pirma partija suzaista. Zaidem dviese su vyru. Taisykliu jam aiskinimas ir zaidimas uztruko nuo 12 val iki dabar (18:30).
Idomus dalykas - treniruociu sales - tai atskiros lentos su scenarijais ant kuriu pradedantiesiems labai lengvai galima parodyti kovu strategijas.
O stategiju cia labai daug. Visu pirma turi pastoviai numatyti ka reikia gamintis - maista, auksa, kambarius ar pns? Bet gali kitas tuos tavo numatytus resursus greiciau pasiimti - kai kada tai gerai - nes tau tas resursas tada pigiau kainuos, kai kada blogai - kainuos brangiau, o kai kada labai blogai - jo gali nebelikti.
Zaidziant dviem zmonem reikia zaisti uz likusius 2 (zaidimas 2-4 zmonems), uz tuos 2 nezaidziancius reikia metytit resursu korteles, ir taip kovoti del resursu. - sita vieta patiko, nes net zaidziant dviese del resursu reikia kovoti.

Yra tam tikru etapu mokeciai, kuriuos matai dviem roundais i prieki ir gali jiems ruostis.

Po 4 roundu (1 metu) (ziema, pavasaris, vasara, ruduo) - eina kovos su atvykeliais, kurie uzpuola priklausomai nuo tavo blogumo lygio (buvai geresnis - gavai silpnesnius). Jei buvai labai blogas - gauni vadinamus "Paladinus" kurie turi ir gydymasi ir magijas ir moka apeiti spastus. Juos nugaleti labai sunku, bet jei nugalejai - zaidimo pabaigoje gausi nemazai tasku.

Zaidimas trunka du metus ir tada skaiciuojami taskai.

Musu zaidimas pasibaige rezultatu : 24 , -14 smile.gif . Laimejimui uztenka 0 tasku , kas reiskia kad jusu velniukui duota licenzija kasineti tunelius.

Isvada - zaidimas idomus, bet reikalaujantis strategijos ir mastymo keliais ejimais i prieki. Speju dar 2-3 sykius zaisim su supaprastintomis taisyklemis (paskui yra pateiktos ir pilnos), kol perprasim iki galo. ir laiko minimum 2 valandas vienam reikia paaukoti.

Kas truputi nervina, kadangi ten nemazai strategijos, tai buna kad padarai ejima ir 10 min lauki kol priesininkas sugalvos kaip jam geraiu ejima daryti. Gaunasi zaidimas - 2 val, vadinamo "gameplay"áus - 20 min.

Bet bendras balas butu 8/10 . Verta kolekcijoj tureti, bet zaisti tik su rimtais zmonems smile.gif
Atsakyti