QUOTE(prieblanda @ 2009 08 25, 23:41)
aš tai irgi spausdinu, o kai neturiu tam galimybės - tiesiog nusirašau
o man gražios gėlės gražu, nors ir trumpam mūsų naujajame bute vietos nedaug, tai labai nenorėčiau gauti dovanų vazoninę gėlę, nes neturėčiau kur jos padėti. tiesa, jei tai būtų orchidėja, tai ne bėda, nes aš greitai jas numarinu
o man gražios gėlės gražu, nors ir trumpam mūsų naujajame bute vietos nedaug, tai labai nenorėčiau gauti dovanų vazoninę gėlę, nes neturėčiau kur jos padėti. tiesa, jei tai būtų orchidėja, tai ne bėda, nes aš greitai jas numarinu
ir aš tokia prfesionalė buvau Net sakiau, kad naujuose namuose gėlių neauginsiu, bet... prieš metus vyras padovanojo orchę, tai ji jau trečią kartą ruošiasi žydėti
Dėl vietos pritariu Man paprasčiau, nes aš kai ką lauke pasodinu, bet šiaip tema buvo apie gėles vietoj dovanos, tai tiesiog norėjau pasakyti, kad tokiu atveju geriau jau gėlė vazone, tikrai nenorėčiau, kad visi prie dovanos dar temptų vazonus
QUOTE(Miaška @ 2009 08 26, 14:34)
... nepigiai kainuoja tą šlifavimo įrangą nuomotis, o dar medžiagos...
yra tokia paprastu gudrybė Nuoma mokama už parą, bet jei išsinuomoji penktadienį ar šeštadienį (priklausomai nuo nuomotojų darbo laiko), tai iki pirmadienio reikia mokėti tik už vieną parą , o naudoti gali ilgiau
QUOTE(Daiva R. @ 2009 08 26, 16:19)
O kas belieka kai tokie brangūs talonėliai? Būtų jie pigūs daug daugiau žmonių mašinų atsisakytų ir liptų į troleibusus.
Labai abejoju... buvo čia planuota ne viena akcija, kad tik sumažėtų kamščiai, bet naudos nebuvo Šiuo metu viešasis transportas išties labai brangus, bet nežinau žmonių, kurie persėstų iš mašinos į troleibusą vien dėl to, kad troleibuso bilietas būtų pigesnis
QUOTE(SilRa @ 2009 08 26, 17:47)
oioioi, pirkom vyrui kostiumą su marškiniais ir kaklaraiščiu - 665lt mano visi apdarai kartu paimti turbūt tiek nekainuoja
oho
Tie 8 km ir mane sudomino Ypač, jei mieste Mes gyvenam užmiestyje, bet ir tai nėra tokių didelių atstumų tarp stotelių