Įkraunama...
Įkraunama...

kai kišenėse švilpia vėjai

QUOTE(Malena @ 2009 08 26, 20:31)
Antra manau turetu but pasirupinta,kad bomzai ir girtuokleliai nevazinetu.

Tik kaip tai įgyvendinti - prie kiekvienų durų po sargybinį?
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2009 08 26, 21:34)

tiesiog jei jie turetu bent kiek zmogiskumo nelistu i auta ir nevaziuotu zuikiais doh.gif
kaip jie nesupranta, kad jie bacilos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2009 08 26, 20:31)
Manau viesojo transporto kokybe dabar neatitinka kainos schmoll.gif

Nors ir ne sostinės viešuoju transportu naudojuosi, bet visiškai sutinku drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Camea @ 2009 08 26, 20:38)
tiesiog jei jie turetu bent kiek zmogiskumo nelistu i auta ir nevaziuotu zuikiais  doh.gif
kaip jie nesupranta, kad jie bacilos  unsure.gif

Neišsižadėk ligos, tiurmos ir ubago lazdos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2009 08 26, 19:34)
Labai paprastai: kaip daugelyje Europos miestų - keleiviai įleidžiami tik pro priekines duris ir jie parodo bilietą arba jį perka pas vairuotoją. Viskas vyksta greitai ir sklandžiai. Besibraunančio per jėgą nemačiau.
Bet draugės mama pasakojo mačiusi savom akim, kaip Paryžiuje sustojo stotelėje autobusas ir vairuotojas per mikrafą pasakė "jaunuoliai, stovintys gale, jūs susimokėjote už bilietą iki šios stotelės - arba susimokėkite papildomai, arba išlipkite" (ten kažkaip zonomis kainos skaičiuojamos). Jaunuoliai nemokėjo, bet ir nelipo. Autobuso vairuotojas pasakė, kad nevažiuos toliau, kol jie nesusimokės arba neišlips. Tada staigiai sujudo visas autobusas ir jaunuoliams teko išlipti. Va taip.

Pas mus ima iš tų, iš kurių gali paimti. Ir ima už visus. kažkas nesusimoka už šilumą - kelia visiems tarifus. Bomžas ir zuikis nesusimoka už važiavimą - galvoji troleibusų parkas apmoka? Nea. Tu apmoki ir kitas, kuris moka.
Bet ką čia norėt, jeigu taupom zuikiu važinėdami. Kiti va taupo magnetus ant vandens skaitiklių laikydami. lotuliukas.gif

Socialiai remtini žmonės turėtų gauti kokius nors nemokamo transporto bilietus, kaip kad gauna nemokamą maitinimą.
Nepainiokim soc. apsaugos ir vagiliavimo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mititėja: 26 rugpjūčio 2009 - 19:43
QUOTE(Sophi @ 2009 08 26, 19:39)
Neišsižadėk ligos, tiurmos ir ubago lazdos unsure.gif

tai nesuteikia teises nachaliavai vazinetis viesuoju transportu ir TBC platinti.
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2009 08 26, 20:31)

Skintos gėlės man apskritai pinigų išmetimas į balą blush2.gif

Taip pat manau. Be to nervina vandeni keisti skintoms gelems.
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2009 08 26, 21:31)
Skintos gėlės man apskritai pinigų išmetimas į balą blush2.gif

o man atgaiva akims blush2.gif

dabar bute zydi 5 orchidejos, dar sode nuskiniau n astru wub.gif man patinka kai namai pilni geliu ir viskas aplinkui zydi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Camea: 26 rugpjūčio 2009 - 19:47
QUOTE(mititėja @ 2009 08 26, 20:41)
Labai paprastai: kaip daugelyje Europos miestų - keleiviai įleidžiami tik pro priekines duris ir jie parodo bilietą arba jį perka pas vairuotoją. Viskas vyksta greitai ir sklandžiai. Besibraunančio per jėgą nemačiau.

Ar piko metu tai realu? O Europa yra Europa - mes dar tik pakeliui smile.gif
Papildyta:
QUOTE(KibirVibir @ 2009 08 26, 20:41)
tai nesuteikia teises nachaliavai vazinetis viesuoju transportu ir TBC platinti.

Taip, teisės nesuteikia - sunki čia tema unsure.gif
Atsakyti
tai ir pas mus gi buvo padaryta tokia sistema, bet piko metu buvo chaosas, nes mes neturim tiek kulturos cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2009 08 26, 20:34)

Suomijoj kiti keleiviai (vyrai) susikoperuoja ir ismeta bomza.Jie ir nevazineja,nes zino,kad neleis paprasciausiai.
Pas mus mazu maziausiai kontrolieriai privalo juos ismest uztike,o jie juos ignoruoja.Man nepatinka,kad as turiu uz bilieta moket o jie ne.

QUOTE(Camea @ 2009 08 26, 20:38)
tiesiog jei jie turetu bent kiek zmogiskumo nelistu i auta ir nevaziuotu zuikiais  doh.gif
kaip jie nesupranta, kad jie bacilos  unsure.gif

ko is degradu noret,jiem nerupi ju gerove,tai musu gerove manau tuo labiau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2009 08 26, 19:58)
Man nepatinka,kad as turiu uz bilieta moket o jie ne.
drinks_cheers.gif thumbup.gif Man irgi nepatinka.
Atsakyti