Sveikutes,
turiu kvaila klausima - ar hydrolatus galima gerti?
nes skaitau pvz toki dalyka:
"Frankincenso vanduo yra labai džiovinantis, todėl gerai traukia iš kūno gleives ir vandenį. Kartu su santalų vandeniu gali padėti nuo šlapimo pūslės uždegimų ir cistitų."
ir galvoju - tokiu atveju reiketu gerti, nes kaip kitaip naudoti tarkim nuo uzdegimo, tai neisivaizduoju...
QUOTE(bryyla @ 2010 01 15, 13:51)
O dėl kapiliarų, tai ačiū, kad įspėjai
Su kapiliarais tikrai labai atsargiai Esu skaičiusi, kad merginoms siaubingos mėlynės atsiranda, kraujosrūvos
QUOTE(GinMintė @ 2010 01 15, 13:53)
Na tada gal ir man reikia ismeginti, nes ir buna labai didelis, tiesiog siaubingas pilvo skausmas, bei krutines skausmas..
Man dar labai padėjo nakvišų al. gėrimas, gali pamėginti, tik skonis savotiškas Dabar žadu pamainymui pradėti gerti agurklių al.
QUOTE(bryyla @ 2010 01 15, 14:51)
O dėl kapiliarų, tai ačiū, kad įspėjai
Bėje, gal gali tiksliai pasakyti, kurioje vietoje pirkai Kalvarijų turguje? Kaip rasti tą viečiukę? Kioskelyje?
Bėje, gal gali tiksliai pasakyti, kurioje vietoje pirkai Kalvarijų turguje? Kaip rasti tą viečiukę? Kioskelyje?
Nera uz ka
Net nezinau kaip paaiskinti tas kioskelis yra ten kur pardavineja darzoves, labai netoli rukytos mesos skyriaus, nezinau ar aiskiau pasidare
Papildyta:
QUOTE(Dovish @ 2010 01 15, 14:57)
Man dar labai padėjo nakvišų al. gėrimas, gali pamėginti, tik skonis savotiškas Dabar žadu pamainymui pradėti gerti agurklių al.
As dabar geriu nakvisu al. kapsules, zinau kad aliejus daug geriau, bet reik pabaigti. O agurkliu ir moteriskom problemom?
Nusipirkau šiandien maltų linų sėmenų (pagaliau radau )
Bet man atrodo, kad permokėjau už 100 g - virš 10 lt.
O kiek kainuoja šitie ? Dar ir kiekis didesnis čia
Papildyta:
Man ant blauzdų yra kapiliarų išsiplėtusių masažuosiu tada tik sėdmenis, na gal dar šlaunis truputį, bet atsargiai, nes rankomis labai tinkiu masažuoti
Na paklausinėsiu bobučių, jos žino viską Tik pasakyk, ką būtent toje vietoje pardavinėja, kur tos taurelės
Bet man atrodo, kad permokėjau už 100 g - virš 10 lt.
O kiek kainuoja šitie ? Dar ir kiekis didesnis čia
Papildyta:
QUOTE(Dovish @ 2010 01 15, 13:57)
Su kapiliarais tikrai labai atsargiai Esu skaičiusi, kad merginoms siaubingos mėlynės atsiranda, kraujosrūvos
Man ant blauzdų yra kapiliarų išsiplėtusių masažuosiu tada tik sėdmenis, na gal dar šlaunis truputį, bet atsargiai, nes rankomis labai tinkiu masažuoti
QUOTE(GinMintė @ 2010 01 15, 14:01)
Net nezinau kaip paaiskinti tas kioskelis yra ten kur pardavineja darzoves, labai netoli rukytos mesos skyriaus, nezinau ar aiskiau pasidare
Na paklausinėsiu bobučių, jos žino viską Tik pasakyk, ką būtent toje vietoje pardavinėja, kur tos taurelės
QUOTE(bryyla @ 2010 01 15, 13:51)
jei apie tą patį kalbam, tai į Kalvarijų turgų reikia įeit pro patį dešiniausią įėjimą ir eiti, kol po dešinei pamatysi parduotuvę "Indai". Atsisukti į ją užpakaliu ir pasukti tiesiai. Dešinėje bus tos turgaus pašiūrės, o kairėje - stacionarios prekybos vietos. Ir žiūrėk kairėje, praėjus ta mini gatvele, ant paties kampo ir bus tas papildų kioskelis Na čia aš kaip visiškai nesiorientuojanti, kur tie mėsos paviljonai, parašiau
aš su taurėm neprisidėsiu, ir taip problemos kosmetinės su venom
QUOTE(ChinChin @ 2010 01 15, 13:57)
turiu kvaila klausima - ar hydrolatus galima gerti?
galila - www.aromanatural.lt yra info apie kai kuriuos, galima paskambinti į KN ir paklausti apie jų pardavinėjamus konkrečiai ar paieškoti info internete
QUOTE(bryyla @ 2010 01 15, 15:14)
Ten pardavineja ivairius rusiskus papildus, bobutes tikrai turetu zinoti Bet as pirkau taurele pries kokius metus, tikiuosi dar ten yra tas kioskelis
QUOTE(GinMintė @ 2010 01 15, 14:01)
O agurkliu ir moteriskom problemom?
Jas ir siūlo pamainyti kartu su nakvišų al.
QUOTE(bryyla @ 2010 01 15, 14:14)
Man ant blauzdų yra kapiliarų išsiplėtusių masažuosiu tada tik sėdmenis, na gal dar šlaunis truputį, bet atsargiai
Jeigu ant šlaunų nėra arti kapiliarų, tai gali bandyti atsargiai masažuoti, kitu atveju aš net nelysčiau
QUOTE(Satura @ 2010 01 15, 14:21)
jei apie tą patį kalbam, tai į Kalvarijų turgų reikia įeit pro patį dešiniausią įėjimą ir eiti, kol po dešinei pamatysi parduotuvę "Indai". Atsisukti į ją užpakaliu ir pasukti tiesiai. Dešinėje bus tos turgaus pašiūrės, o kairėje - stacionarios prekybos vietos. Ir žiūrėk kairėje, praėjus ta mini gatvele, ant paties kampo ir bus tas papildų kioskelis Na čia aš kaip visiškai nesiorientuojanti, kur tie mėsos paviljonai, parašiau
Ačiū labai
Jei yra problemų, tai tikrai geriau nedaryti
QUOTE(GinMintė @ 2010 01 15, 14:22)
Ten pardavineja ivairius rusiskus papildus, bobutes tikrai turetu zinoti Bet as pirkau taurele pries kokius metus, tikiuosi dar ten yra tas kioskelis
Pirmadienį apsižiūrėsiu, nebus tai nebus. Ačiū
QUOTE(Dovish @ 2010 01 15, 14:32)
Jeigu ant šlaunų nėra arti kapiliarų, tai gali bandyti atsargiai masažuoti, kitu atveju aš net nelysčiau
Ant šlaunų nieko, tai bandysiu lengvą masažiuką
QUOTE(GinMintė @ 2010 01 15, 15:22)
as pirkau Masazo Namuose, tai uz dvi ar 12, ar 18lt mokejau, gerai nepamenu
bet man ant koju irgi pasimate venos po tu tauriu, tai apsiriboju kontrastiniu dusu ir seip kokiais masazais
reiks vel prisimint medaus masaziuka gerai isjundindavo lasinukus
del klausimo apie krutines papilnejima, tai suprantu, kai po gimdymo ji pasikeite. bet ka daryt, kai tiesiog neuzaugo va noreciau kokiu stebuklingu priemoniu pagert/patepliot ir turet papukus zinau, kad cia tik svajones
QUOTE(bryyla @ 2010 01 15, 15:14)
Nusipirkau šiandien maltų linų sėmenų (pagaliau radau )
Buvau mieste, bet va linu semenu neradau O tikrai buvau kazkada macius. Nei sezamo seklu. Teks mamos prasyt, sake pas juos kazkokia parduotuvele sveiku produktu yra, ten tikrai mate ir vos pora litu kainavo.
Gal yra koks puslapiukas internete, kur butu "blogieciai" ingridientai su paaiskinimais? Na pavyzdziui koks nors Paraffinum Liquidum ir paaiskinta ka jis daro, kuo kenksmingas ir pan.? Butu idomu pasiskaityti ir daugiau suzinoti. Nes dabar tai pasiziuriu ar nera tu "blogieciu" kur pirmam puslapiukyje, o kas per daiktas kitos sudedamosios dalys taip ir lieka neaisku Jei kuri zinot, imeskit nuoroda
QUOTE(Dolphin @ 2010 01 15, 14:44)
bet man ant koju irgi pasimate venos po tu tauriu, tai apsiriboju kontrastiniu dusu ir seip kokiais masazais
Ant kokių būtent vietų?