Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

Sveikutes,

turiu kvaila klausima - ar hydrolatus galima gerti? blush2.gif

nes skaitau pvz toki dalyka:

"Frankincenso vanduo yra labai džiovinantis, todėl gerai traukia iš kūno gleives ir vandenį. Kartu su santalų vandeniu gali padėti nuo šlapimo pūslės uždegimų ir cistitų."

ir galvoju - tokiu atveju reiketu gerti, nes kaip kitaip naudoti tarkim nuo uzdegimo, tai neisivaizduoju... g.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2010 01 15, 13:51)
O dėl kapiliarų, tai ačiū, kad įspėjai  mirksiukas.gif

Su kapiliarais tikrai labai atsargiai 4u.gif Esu skaičiusi, kad merginoms siaubingos mėlynės atsiranda, kraujosrūvos unsure.gif

QUOTE(GinMintė @ 2010 01 15, 13:53)
Na tada gal ir man reikia ismeginti, nes ir buna labai didelis, tiesiog siaubingas pilvo skausmas, bei krutines skausmas..

Man dar labai padėjo nakvišų al. gėrimas, gali pamėginti, tik skonis savotiškas 4u.gif Dabar žadu pamainymui pradėti gerti agurklių al. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovish: 15 sausio 2010 - 13:59
QUOTE(bryyla @ 2010 01 15, 14:51)
O dėl kapiliarų, tai ačiū, kad įspėjai  mirksiukas.gif
Bėje, gal gali tiksliai pasakyti, kurioje vietoje pirkai Kalvarijų turguje? Kaip rasti tą viečiukę? Kioskelyje?  g.gif

Nera uz ka mirksiukas.gif

Net nezinau kaip paaiskinti g.gif tas kioskelis yra ten kur pardavineja darzoves, labai netoli rukytos mesos skyriaus, nezinau ar aiskiau pasidare doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Dovish @ 2010 01 15, 14:57)

Man dar labai padėjo nakvišų al. gėrimas, gali pamėginti, tik skonis savotiškas 4u.gif Dabar žadu pamainymui pradėti gerti agurklių al. ax.gif

As dabar geriu nakvisu al. kapsules, zinau kad aliejus daug geriau, bet reik pabaigti. O agurkliu ir moteriskom problemom?
Atsakyti
Nusipirkau šiandien maltų linų sėmenų (pagaliau radau )
user posted image
Bet man atrodo, kad permokėjau g.gif už 100 g - virš 10 lt.
O kiek kainuoja šitie user posted image? Dar ir kiekis didesnis čia unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Dovish @ 2010 01 15, 13:57)
Su kapiliarais tikrai labai atsargiai 4u.gif Esu skaičiusi, kad merginoms siaubingos mėlynės atsiranda, kraujosrūvos unsure.gif 

Man ant blauzdų yra kapiliarų išsiplėtusių unsure.gif masažuosiu tada tik sėdmenis, na gal dar šlaunis truputį, bet atsargiai, nes rankomis labai tinkiu masažuoti blush2.gif

QUOTE(GinMintė @ 2010 01 15, 14:01)
Net nezinau kaip paaiskinti  g.gif tas kioskelis yra ten kur pardavineja darzoves, labai netoli rukytos mesos skyriaus, nezinau ar aiskiau pasidare  doh.gif

Na paklausinėsiu bobučių, jos žino viską irnesakyk.gif Tik pasakyk, ką būtent toje vietoje pardavinėja, kur tos taurelės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2010 01 15, 13:51)
Bėje, gal gali tiksliai pasakyti, kurioje vietoje pirkai Kalvarijų turguje? Kaip rasti tą viečiukę? Kioskelyje?  g.gif

jei apie tą patį kalbam, tai į Kalvarijų turgų reikia įeit pro patį dešiniausią įėjimą ir eiti, kol po dešinei pamatysi parduotuvę "Indai". Atsisukti į ją užpakaliu ir pasukti tiesiai. Dešinėje bus tos turgaus pašiūrės, o kairėje - stacionarios prekybos vietos. Ir žiūrėk kairėje, praėjus ta mini gatvele, ant paties kampo ir bus tas papildų kioskelis smile.gif Na čia aš kaip visiškai nesiorientuojanti, kur tie mėsos paviljonai, parašiau biggrin.gif

aš su taurėm neprisidėsiu, ir taip problemos kosmetinės su venom sad.gif

QUOTE(ChinChin @ 2010 01 15, 13:57)
turiu kvaila klausima - ar hydrolatus galima gerti? blush2.gif

galila - www.aromanatural.lt yra info apie kai kuriuos, galima paskambinti į KN ir paklausti apie jų pardavinėjamus konkrečiai ar paieškoti info internete smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2010 01 15, 15:14)
Na paklausinėsiu bobučių, jos žino viską  irnesakyk.gif Tik pasakyk, ką būtent toje vietoje pardavinėja, kur tos taurelės  4u.gif

Ten pardavineja ivairius rusiskus papildus, bobutes tikrai turetu zinoti biggrin.gif Bet as pirkau taurele pries kokius metus, tikiuosi dar ten yra tas kioskelis mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(GinMintė @ 2010 01 15, 14:01)
O agurkliu ir moteriskom problemom?

Jas ir siūlo pamainyti kartu su nakvišų al. 4u.gif

QUOTE(bryyla @ 2010 01 15, 14:14)
Man ant blauzdų yra kapiliarų išsiplėtusių  unsure.gif masažuosiu tada tik sėdmenis, na gal dar šlaunis truputį, bet atsargiai

Jeigu ant šlaunų nėra arti kapiliarų, tai gali bandyti atsargiai masažuoti, kitu atveju aš net nelysčiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 01 15, 14:21)
jei apie tą patį kalbam, tai į Kalvarijų turgų reikia įeit pro patį dešiniausią įėjimą ir eiti, kol po dešinei pamatysi parduotuvę "Indai". Atsisukti į ją užpakaliu ir pasukti tiesiai. Dešinėje bus tos turgaus pašiūrės, o kairėje - stacionarios prekybos vietos. Ir žiūrėk kairėje, praėjus ta mini gatvele, ant paties kampo ir bus tas papildų kioskelis smile.gif Na čia aš kaip visiškai nesiorientuojanti, kur tie mėsos paviljonai, parašiau biggrin.gif

aš su taurėm neprisidėsiu, ir taip problemos kosmetinės su venom sad.gif

Ačiū labai notworthy.gif
Jei yra problemų, tai tikrai geriau nedaryti unsure.gif

QUOTE(GinMintė @ 2010 01 15, 14:22)
Ten pardavineja ivairius rusiskus papildus, bobutes tikrai turetu zinoti  biggrin.gif  Bet as pirkau taurele pries kokius metus, tikiuosi dar ten yra tas kioskelis  mastau.gif

Pirmadienį apsižiūrėsiu, nebus tai nebus. Ačiū 4u.gif

QUOTE(Dovish @ 2010 01 15, 14:32)

Jeigu ant šlaunų nėra arti kapiliarų, tai gali bandyti atsargiai masažuoti, kitu atveju aš net nelysčiau ax.gif

Ant šlaunų nieko, tai bandysiu lengvą masažiuką rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(GinMintė @ 2010 01 15, 15:22)
Ten pardavineja ivairius rusiskus papildus, bobutes tikrai turetu zinoti  biggrin.gif  Bet as pirkau taurele pries kokius metus, tikiuosi dar ten yra tas kioskelis  mastau.gif

as pirkau Masazo Namuose, tai uz dvi ar 12, ar 18lt mokejau, gerai nepamenu smile.gif
bet man ant koju irgi pasimate venos po tu tauriu, tai apsiriboju kontrastiniu dusu ir seip kokiais masazais smile.gif
reiks vel prisimint medaus masaziuka bigsmile.gif gerai isjundindavo lasinukus lotuliukas.gif

del klausimo apie krutines papilnejima, tai suprantu, kai po gimdymo ji pasikeite. bet ka daryt, kai tiesiog neuzaugo biggrin.gif va noreciau kokiu stebuklingu priemoniu pagert/patepliot ir turet papukus blush2.gif lotuliukas.gif zinau, kad cia tik svajones unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2010 01 15, 15:14)
Nusipirkau šiandien maltų linų sėmenų (pagaliau radau )

Buvau mieste, bet va linu semenu neradau verysad.gif O tikrai buvau kazkada macius. Nei sezamo seklu. Teks mamos prasyt, sake pas juos kazkokia parduotuvele sveiku produktu yra, ten tikrai mate ir vos pora litu kainavo.
Atsakyti
Gal yra koks puslapiukas internete, kur butu "blogieciai" ingridientai su paaiskinimais? Na pavyzdziui koks nors Paraffinum Liquidum ir paaiskinta ka jis daro, kuo kenksmingas ir pan.? Butu idomu pasiskaityti ir daugiau suzinoti. Nes dabar tai pasiziuriu ar nera tu "blogieciu" kur pirmam puslapiukyje, o kas per daiktas kitos sudedamosios dalys taip ir lieka neaisku blush2.gif Jei kuri zinot, imeskit nuoroda 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolphin @ 2010 01 15, 14:44)
bet man ant koju irgi pasimate venos po tu tauriu, tai apsiriboju kontrastiniu dusu ir seip kokiais masazais smile.gif

Ant kokių būtent vietų?
Atsakyti