Satura, dėkui už naują jubiliejinę temą
QUOTE(Palomina @ 2010 01 14, 19:47)
Satura aciu uz nauja tema
as kartais pagalvoju - kaip gerai, kad as natur. kosmetikos tema seku nuo pat pirmos temos
o va jau 50 tema pasiekem.. anksciau gana aktyviai reiksdavausi cia, o dabar tai vos speju paskaityt (apie rasyma nesneku jau)
na bet, natur. kosmetika ir toliau sekmingai naudojama.. paskutiniu metu perku tik jau man gerai zinomas, naudotas priemones.. beveik nebeeksperimentuoju
(bet nors pinigine dziaugiasi) tai ir temoje retokai del to parasau..
Ir aš lygiai taip pat. Temą skaitau, bet neberašau beveik, nes nieko naujo neperku, tik išbandytus produktus, o ir tų paskutiniu metu neperku, nes noriu išbaigti turimus.
Tiesa, susigundžiau Weledos laukinių rožių kapsulėmis, tai labai patiko
QUOTE(Daddygirl @ 2010 01 15, 01:08)
del muilu - zymiuosi
Daddygirl, gal ir mane gali pasižymėti
QUOTE(Nidulia @ 2010 01 15, 01:45)
o paskui idejas spesite, ryte molis, vakare javu misinukas, tarp ju prie tv, tauriu masaziukas leskutems, po duso,issitepus aliejuku, vel tauremis per subiniuka pavarineti ir per pilvka o vakare ,i prikvepintus naturaliais kvapais, patalus o dar pries miega nepamirskite paguleti ant to masazinio atpalaiduojancio kilimelio,(kur imeciau nuorodele) pasitepus megiamais aliejukais
QUOTE(Nidulia @ 2010 01 15, 13:28)
as labiau megstu ne purksti patalyne, o palasinu ant vatos diskelio mylimiausiu levandu ea, idetu ta diskeli i popierine servietele ir tokiu diskeliu pridedu tarp patalyniu spinteleje, kvepia dieviskai visa spinta:)
Ir aš taip pat darau
O į patalynės dėžę dedu diskelį su levandomis ir bergamote.