Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

Ilgo gyvavimo siai temukei 4u.gif

QUOTE(Daddygirl @ 2010 01 14, 16:26)
eglute82,  cukrinio prausiklio pagr dalys: skystas muilas, cukrus, ryziu miltai. toliau visokie ekstraktai, vitaminai, eteriniai, miltukai ...

o galima paprastus ryzius su kavamale susimalt, ar reikia specialius pirkti g.gif

Beje, Daddygirl muiliuku norisi vis daugiau ir daugiau, gyvenime ne vienas muilas nesuteike sitokio malonumo, dabar nebesinori i jokius muilus pazvelgt. Muilinames visa seima ir dziaugiames, mazoji net paeiliui suskirste, kuriuos naudosim. silko muiliuka paliko pabaigai, jai pats skaniausias su cinamonu.

Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2010 01 15, 12:42)
O kokį šampūną nuo pleiskanų naudojat? g.gif

Neoceuticals Therapeutic Shampoo.

Tokį: http://www.outlinesk...49445d19182fa47
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 01 15, 11:22)

Bet kad šis receptas niekam nepasiteisino(jei nieko nepraleidau), man tik visą dekolte spuogais "nugrąžino" doh.gif

Tikrai? Man pasiteisino mirksiukas.gif Jokiu spuogu neatsirado (niekada ir nera buve pas mane spuogu sitoj kuno vietoj), o krutine mano akimis ziurint tokia truputi putlesne pasidare (nedaug, bet vis tiek vaizdelis i geraja, ne i blogaja puse... biggrin.gif ), o ir jokio krutines tempimo ar skausmo per PMS. Ir netgi... pas mane krutyje yra cista, kuri pries menesines padideja, o po ju sumazeja ir po to vel po truputi dideja iki sekanciu menesiniu. Zodziu tokia "priklausoma" nuo hormonu smile.gif Gydytoja man liepe gerti nakvisu alieju, bet nelabai buvo poveikis, o dabar, kai naudoju si alieju misini, mano cista nebedideja, o sumazejo iki minimumo thumbup.gif pavasaki eisiu eiliniam patikrinimui, tai labai idomu ka gydytoja ir tyrimai pasakys rolleyes.gif
Atsakyti
Satura, dėkui už naują jubiliejinę temą 4u.gif
QUOTE(Palomina @ 2010 01 14, 19:47)
Satura aciu uz nauja tema  thumbup.gif  4u.gif  as kartais pagalvoju - kaip gerai, kad as natur. kosmetikos tema seku nuo pat pirmos temos  biggrin.gif  o va jau 50 tema pasiekem.. anksciau gana aktyviai reiksdavausi cia, o dabar tai vos speju paskaityt (apie rasyma nesneku jau)  blush2.gif na bet, natur. kosmetika ir toliau sekmingai naudojama.. paskutiniu metu perku tik jau man gerai zinomas, naudotas priemones.. beveik nebeeksperimentuoju  blush2.gif  (bet nors pinigine dziaugiasi) biggrin.gif tai ir temoje retokai del to parasau..

drinks_cheers.gif Ir aš lygiai taip pat. Temą skaitau, bet neberašau beveik, nes nieko naujo neperku, tik išbandytus produktus, o ir tų paskutiniu metu neperku, nes noriu išbaigti turimus.
Tiesa, susigundžiau Weledos laukinių rožių kapsulėmis, tai labai patiko biggrin.gif
QUOTE(Daddygirl @ 2010 01 15, 01:08)
del muilu - zymiuosi  4u.gif

Daddygirl, gal ir mane gali pasižymėti 4u.gif

QUOTE(Nidulia @ 2010 01 15, 01:45)
o paskui idejas spesite, ryte molis, vakare javu misinukas, tarp ju prie tv, tauriu masaziukas leskutems, po duso,issitepus aliejuku, vel tauremis per subiniuka pavarineti ir  per pilvka o vakare ,i prikvepintus naturaliais kvapais, patalus o dar pries miega nepamirskite paguleti ant to masazinio atpalaiduojancio kilimelio,(kur imeciau nuorodele) pasitepus megiamais aliejukais  4u.gif

lotuliukas.gif

QUOTE(Nidulia @ 2010 01 15, 13:28)
as labiau megstu ne purksti patalyne, o palasinu ant vatos diskelio  mylimiausiu levandu ea, idetu ta diskeli i popierine servietele ir tokiu diskeliu pridedu tarp  patalyniu spinteleje, kvepia dieviskai visa spinta:)

Ir aš taip pat darau biggrin.gif O į patalynės dėžę dedu diskelį su levandomis ir bergamote. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2010 01 14, 23:34)
O tai vienos taurės užtenka? Padeda tau? Kiek maždaug kainavo? Nesu buvusi kalvarijų turguje, bet jaučiu, kad artėja tas pirmas kartas  biggrin.gif 

Uztenka man ir vienos smile.gif Jei daryti reguliariai tai manau padeda, bet as pritingiu blush2.gif Kaina juokinga - apie 7 lt biggrin.gif Beja, sis masazas su tauremis netinka toms pas ka linke plestis kapiliarai, labai isryskeja (pati patyriau, ant slaunu atsirado ryskesni, tai dabar galiu masazuoti tik uzpakaliuka).

QUOTE(ernesin @ 2010 01 15, 12:22)
Kuria prasme tinka? ax.gif

blush2.gif Tiksliai nezinau, Argital tinklalapyje parasyta: "Recommended also for
the breast."

Beja, as irgi laabai noreciau ismeginti Daddygirl muiliukus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GinMintė: 15 sausio 2010 - 12:31
QUOTE(ragana @ 2010 01 15, 12:15)
Tikrai? Man pasiteisino  mirksiukas.gif

Na tai sakau, kad tuomet būsiu praleidusi biggrin.gif Džiugu, kad kažkam pasiteisino mirksiukas.gif O aš pastaruoju metu krūtinės praktiškai iš viso niekuo netepu išskyrus alavijo gelį, tai vakar iš saviškio net komplimentą gavau, sako: "Gal slapčia nuo manęs kokią plastinę operaciją pasidarei?" lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 15 sausio 2010 - 12:33
QUOTE(wilike @ 2010 01 15, 12:40)
nidulia su vatos diskeliais tikrais labai gera mintis  wub.gif

Del tu tauriu reiks daugiau pasidometi, neturiu as nei celiulito, nei nereikalingu kilogramu, tik vat tas ant pilvo toks rinkelis tupi  rolleyes.gif  Nedidelis, nu bet nebeatrodau kaip 16  blush2.gif 

jei neturi ceciulito ir antsvorio, tai tau taureliu masazas pades niekada netureti celiulito, stangrins oda, elastinguma jos didins, o svarbiausia, tai limfodrenazinis masazas,jis limfas suaktyvina, tuomet persalimo ligos nekimba ir dar daug gerumu duoda limfos isjudinimas:)
pasidarius savo aliejuku misinuka ar kremuka, pridrekinsi ir pamaitinsi giliai odele.
As jau apsileidau visai, priemones baigiasi, muiliuku stebuklingu noriu, tik nezinau kokiu labiausiai. ex, reiks susiimti i rankas:)
Atsakyti
Su jubiliejumi visas 4u.gif

Tikrai? Man pasiteisino  mirksiukas.gif  Jokiu spuogu neatsirado  (niekada ir nera buve pas mane spuogu sitoj kuno vietoj), o krutine mano akimis ziurint tokia truputi putlesne pasidare (nedaug, bet vis tiek vaizdelis i geraja, ne i blogaja puse...  biggrin.gif ), o ir jokio krutines tempimo ar skausmo per PMS.

Man irgi patinka šis mišinukas thumbup.gif Tik man dėl krūtinės skausmo kitaip - dabar jis kaip tik atsirado biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2010 01 15, 13:50)
Su jubiliejumi visas 4u.gif
Man irgi patinka šis mišinukas thumbup.gif Tik man dėl krūtinės skausmo kitaip - dabar jis kaip tik atsirado biggrin.gif

O kuom tada jisai patinka? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GinMintė: 15 sausio 2010 - 12:56
QUOTE(GinMintė @ 2010 01 15, 12:56)
O kuom tada jisai patinka? ax.gif

Oda labai švelni, krūtinė, kaip kad sakė, tokia putlesnė atrodo biggrin.gif Bet man svarbiausia, kad per pačias mmm nebūna siaubingo pilvo skausmo, galvos svaigimo ir kitų žudančių faktorių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2010 01 15, 00:00)
Aš galiu padėti, nes pati tai darausi su aliejais thumbup.gif Būtent masažuoju užpakaliuką, šlaunis, pilvuką cool.gif

Ačiū už nuorodėles thumbup.gif O tą masažiuką su taurelėm visada darai su aliejukais? Veiksminga? ax.gif

QUOTE(Dolphin @ 2010 01 15, 00:09)
sita masaza medum esu celiulitui naudojus smile.gif

Na ir kaip poveikis? mirksiukas.gif

pavasaki eisiu eiliniam patikrinimui, tai labai idomu ka gydytoja ir tyrimai  pasakys  rolleyes.gif

Būtinai parašyk, ką gydytojai pasakė bigsmile.gif gal mano mamai padės...

QUOTE(GinMintė @ 2010 01 15, 12:29)
Uztenka man ir vienos  smile.gif Jei daryti reguliariai tai manau padeda, bet as pritingiu  blush2.gif Kaina juokinga - apie 7 lt  biggrin.gif Beja, sis masazas su tauremis netinka toms pas ka linke plestis kapiliarai, labai isryskeja (pati patyriau, ant slaunu atsirado ryskesni, tai dabar galiu masazuoti tik uzpakaliuka).

Gaila, kad vakar nepasakei, būčiau jau nulėkus paieškot tų taurelių doh.gif biggrin.gif na nieko, reiks kitą savaitę ir pradėt masažuotis cool.gif O dėl kapiliarų, tai ačiū, kad įspėjai mirksiukas.gif
Bėje, gal gali tiksliai pasakyti, kurioje vietoje pirkai Kalvarijų turguje? Kaip rasti tą viečiukę? Kioskelyje? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bryyla: 15 sausio 2010 - 13:53
QUOTE(Dovish @ 2010 01 15, 14:48)
Oda labai švelni, krūtinė, kaip kad sakė, tokia putlesnė atrodo biggrin.gif Bet man svarbiausia, kad per pačias mmm nebūna siaubingo pilvo skausmo, galvos svaigimo ir kitų žudančių faktorių ax.gif

Na tada gal ir man reikia ismeginti, nes ir buna labai didelis, tiesiog siaubingas pilvo skausmas, bei krutines skausmas..
Atsakyti