Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

siandien prasidariau hauschkos roziu krema po ilgesnio laiko jo nenaudojimo ir man isbego kazkoks atsiskyres aliejukas unsure.gif kremas dar galioja visus metus. ar kam nors taip buvo? ir ar reiktu man ji mest ar viskas su juo gerai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2010 01 15, 10:16)
siandien prasidariau hauschkos roziu krema po ilgesnio laiko jo nenaudojimo ir man isbego kazkoks atsiskyres aliejukas unsure.gif kremas dar galioja visus metus. ar kam nors taip buvo? ir ar reiktu man ji mest ar viskas su juo gerai? g.gif

buvo. as naudojau toliau ax.gif
Atsakyti
Labas rytas (vėlyvas). 4u.gif
Visą naktį sapnavau visokius aliejukus... doh.gif lotuliukas.gif
Ir laukiu rytojaus, kada ištrūksiu iš namų ir šio bei to pasidairysiu. Bet pirmiausiai tai pulsiu viską keisti savo mažyliui, o sau tik šiaip kol kas apsižiūrėsiu ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(zaliapieva @ 2010 01 15, 10:30)
o man BEMA nuo pleiskanu tiko ir patiko. antra buteliuka pradejau.

mano galvos oda greitai riebaluojasi ir jautri pakankamai, o plaukas posausis. tiesa, sampunas plaukus paveldavo, bet uztepus kondicionieriaus viskas ok:)

O kondicionierių irgi BEMA naudojat ar kokį kitą paprastą? Mano galvos oda linkusi į seborėją, bet šiuo metu naudoju kitą šampūną, tai problemos nėra, tik tiek, kad plaukai slenka... Tai galvoju pabandyti tą nuo plaukų slinkimo tik bijau, kad vėl pleiskanos atsinaujins. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2010 01 15, 11:16)

pas mane taip pat,kai ilgiau nenaudoju, viskas gerai su kremuku, aliejukas tiesiog truputi atsiskyre, bet tikrai cia viskas normalu
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2010 01 15, 10:29)
daugiausia tai siunciames. yra mergaite, kuri organizuoja pirkimus is vokiecio (jei reikia, parasyk az, duosiu jos kontaktus) ir ne per sneiausiai organizavosi merginos is http://www.hannover-biologisch.de/. o LT brangoka unsure.gif bet galima isigyt Stepono g. 6 virsuliskiu madoj yra parduotuvyte ir gedimino 9 vokieciu vaistinej (jei nesumaisiau pavadinimo vaistines).

Ar galit parasyi, kas is merginu uzsakineja sia kosmeika
4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
na ir tempai karsta.gif biggrin.gif
QUOTE(GinMintė @ 2010 01 14, 15:24)
Tai va va, kad universalus produktai, nes zibuciu kremas tinka ir krutinei  ax.gif
Kuria prasme tinka? ax.gif

QUOTE(zieminuke @ 2010 01 14, 20:48)
Siandien nusipirkau sampuna ir balzama "Natura Siberica". Sumaniau isbandyt rusiska produkta smile.gif Gal kuri jau esat naudojusi? Kokie atsiliepimai? Ar ju produkcija tikrai naturali? Man siek tiek keista, kad kainos palygint yra nedideles kaip naturaliu produktu g.gif
Aš tik neutralų šampūną naudoju, tai tinka, o dažytų plaukų kondicionieriaus kvapas perintensyvus, nors plaukams tikrai neblogas mirksiukas.gif Sudėtis NATURA SIBERICA visai normali, tikrai nėra didelių blogiukų.

QUOTE(Pasaulė @ 2010 01 14, 21:13)
O iš kur perkat Dr. Hauschka produktus? Lyg ir buvau blog'e aptikusi, bet dabar greit neberandu...

Žalia žalia (Stepono 6) ir Grožio alėja (Mados PC, Gedimino 9 - čia Vokiečių vaistinėje)

QUOTE(Versmė @ 2010 01 15, 09:01)
Buvo Monica mi6inuko receptą įmetus, į 50ml bazinio (tinka visi išskyrus jojobą), įlašinti po 10lašų pelargonijų ir ylan-ylang.
Bet kad šis receptas niekam nepasiteisino(jei nieko nepraleidau), man tik visą dekolte spuogais "nugrąžino" doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 15 sausio 2010 - 11:23
QUOTE(wilike @ 2010 01 15, 09:13)
As ir sita pasizymejau, butinai taip pasidarysiu  wub.gif
Nidulia o ta taure ir per pilva galima?  rolleyes.gif  Kazkaip maniau tik tokiom kietesnem vietom.
Man irgi reik krutines, po nestumo kazkur dingo  unsure.gif

as labiau megstu ne purksti patalyne, o palasinu ant vatos diskelio mylimiausiu levandu ea, idetu ta diskeli i popierine servietele ir tokiu diskeliu pridedu tarp patalyniu spinteleje, kvepia dieviskai visa spinta:)
per pilva galima, tik zymiai sunkiau nei per kietesnes vieteles. per leskutes lengviausia, nes jos kietos ir lygios, tai taure retai nusprusta, o pilvukas minkstas, tad reikia kantrybe apsisarvuoti:)
krutine po maitinimu pas visas sukrentas, vienintelis budas ja pasididinti-pastoreti, juk krutis, tai pieno liauka ir riebalinis sluoksnis. Ale ot toms moterims vargu vargeliu doh.gif
Atsakyti
nidulia su vatos diskeliais tikrais labai gera mintis wub.gif

Del tu tauriu reiks daugiau pasidometi, neturiu as nei celiulito, nei nereikalingu kilogramu, tik vat tas ant pilvo toks rinkelis tupi rolleyes.gif Nedidelis, nu bet nebeatrodau kaip 16 blush2.gif
Del krutines tai visom beda ziurek vienom per didele kitom per maza cool.gif Mano ne tai kad suglebo, ji tikrai susitrauke verysad.gif is C iki A vienu zodziu tik spygutes kaip sakau beliko. Dar per tas moteriskas dieneles nors pasigroziu ju putlumu ir standumu rolleyes.gif

Tiesa pasakius po kurio laiko man tos smirdancios pelargonijos visai ir patikti pradeda ax.gif Tad jeigu dar ko saldesnio imaisius (neisivaizduoju kos ylang-ylang kvapas) manau visai neblogai butu.

Dar radau toki recepteli mylimojo masažui: ylang - ylang 1-2 lašai, saldamedžio 5 lašai, rožių 4 lašai, pačiulio 1 lašas. Toks mišinys garantuos aistringą naktį bigsmile.gif Taip supratau tik kad beabejo į kažkokį papildomą aliejų viską lašinti, nes nieko neparašyta.
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 01 15, 11:13)
O kondicionierių irgi BEMA naudojat ar kokį kitą paprastą? Mano galvos oda linkusi į seborėją, bet šiuo metu naudoju kitą šampūną, tai problemos nėra, tik tiek, kad plaukai slenka... Tai galvoju pabandyti tą nuo plaukų slinkimo tik bijau, kad vėl pleiskanos atsinaujins.  verysad.gif

O kokį šampūną nuo pleiskanų naudojat? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 01 15, 11:22)
man tik visą dekolte spuogais "nugrąžino" doh.gif

pelargonijų alergija čia taip?
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 01 15, 11:43)
pelargonijų alergija čia taip?

Ne, nuo tų pelargonijų kur turiu man alergijos nėra(jos gi dviejų rūšių būna mirksiukas.gif ), bet turbūt nuo pastovaus tepimosi aliejumi.
Atsakyti