Sveikos
Gal kuri nors bandžiusi darytis sau veido toniką? Netyčia aptikau va tokį receptą. Ką manot? Tik pilčiau daugiau vandens ir mažiau obuolių acto... ar nerizikuotumėt praskiestu actu veido valyt?
QUOTE(Daddygirl @ 2010 01 14, 22:55)
as vis pagalvoju, ir vis pamirstu paklaust. o kaip su gerosiom bakterijom? lieka ju po tu musu zarnynu valymu (iv budais)? ar naujai 'pasodint' reiktu?
nemanau kad gerosios bakterijos dingsta. Jeigu privalgai burokeliu irgi gi truput liuosuoja, bet bakterijos gi niekur nedingsta.
QUOTE(Daddygirl @ 2010 01 15, 00:08)
ir sita ideja labai faina - patalyne pakvepinti. kazkur buvau aptikus, bet praktikoj vis pamirstu panaudot. kiti lyg pasidaro misini r papurskia patalyne. oi, reik prisiruosti
As ir sita pasizymejau, butinai taip pasidarysiu
QUOTE(zieminuke @ 2010 01 15, 00:31)
O kazin tie roduktai bent jau tikrai naturalus As kazkaip visada esu tokios nuomones, kad gero ir kokybisko daikto uz nedidele kaina nenusipirksi, bet siandien kazkaip padariau isimti savo nuostatai ir nusprendziau pameginti. Turbut be reikalo
turejau Naturos Sibricos sampuna, man nepatiko Puse sunaudojau atidaviau mamai
Nidulia o ta taure ir per pilva galima? Kazkaip maniau tik tokiom kietesnem vietom.
QUOTE(Dolphin @ 2010 01 15, 00:53)
turiu topini klausima: gal yra kokiu misinuku ar naturaliu priemoniu, kurios krutine uzaugintu na bent kazkiek paputlintu nestumas nesiskaito )))
Man irgi reik krutines, po nestumo kazkur dingo
Noriu paklausti ar geri Weledos produktai?
Ar loccitane ekologiska produkcija?
aciu uz atsakymus
Ar loccitane ekologiska produkcija?
aciu uz atsakymus
QUOTE(Dolphin @ 2010 01 14, 23:53)
---------------------------------------------------------------------------------------------------
turiu topini klausima: gal yra kokiu misinuku ar naturaliu priemoniu, kurios krutine uzaugintu na bent kazkiek paputlintu nestumas nesiskaito )))
Buvo Monica mi6inuko receptą įmetus, į 50ml bazinio (tinka visi išskyrus jojobą), įlašinti po 10lašų pelargonijų ir ylan-ylang.
Geriausiai man padidino maitinimas tik kas po to liko
Papildyta:
QUOTE(geguziuke @ 2010 01 15, 08:58)
Noriu paklausti ar geri Weledos produktai? geri
Ar loccitane ekologiska produkcija? dauguma ne, bet yra išleista ekologiška linija pažymėta ecocert
aciu uz atsakymus
Ar loccitane ekologiska produkcija? dauguma ne, bet yra išleista ekologiška linija pažymėta ecocert
aciu uz atsakymus
QUOTE(Versmė @ 2010 01 15, 10:01)
Buvo Monica mi6inuko receptą įmetus, į 50ml bazinio (tinka visi išskyrus jojobą), įlašinti po 10lašų pelargonijų ir ylan-ylang.
Papildyta:
Papildyta:
o kiek kartu paskui tepti krutine? Baisu kad per daug nebutu
Daddygirl, ir mane pasizymek
esu turejusi nuo pleiskanu, tai nei man, nei MB nepadejo, o ir kaina kandziojasi bent jau sito daugiau tikrai nepirkciau. beje, skaiciau nemazai atsiliepimu, kad sitie sampunai velia plaukus.
QUOTE(micefee @ 2010 01 15, 01:05)
Gal kas esate naudoję BEMA ekologiškus šampūnus? Ar tikrai jie veiksmingi? Norėčiau išbandyti nuo plaukų slinkimo... Ir losjoną ampulėse taip pat. Arba gal esat naudję nuo pleiskanų, riebiems plaukams?
esu turejusi nuo pleiskanu, tai nei man, nei MB nepadejo, o ir kaina kandziojasi bent jau sito daugiau tikrai nepirkciau. beje, skaiciau nemazai atsiliepimu, kad sitie sampunai velia plaukus.
QUOTE(zieminuke @ 2010 01 14, 20:48)
TEA-Cocoyl Glutamate
Kathon
Kathon
švelnus detergentas
atseit suyrantis konservantas
QUOTE(Redgrape @ 2010 01 14, 20:59)
Aqua, Sodium Coceth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Foeniculum Vulgare Oil, Geranium Maculatum Oil, Lavandula Angustifolia Water, Sodium Olivamphoacetate, Cocoglucoside, Glyceryl Oleate, Lactic Acid, Polyquaternium-10, Sodium Benzoate, Limonene, Citronellol, Geraniol, Imidazolidinyl Urea.
pusiau sintetinis detergentas, pagrindas jo kokosai, antrasis - sintetika, trečiasis - gali būti toksiškas, paskutinis konservantas, galintis sukelti alergiją. Nežinau, kas čia per šampūnas (pasakyk pavadinimą ), bet aš negaliu jo lengva širdim reabilituoti
kad augaliniu pagrindu pagamintas, tai nemeluoja, bet jei tie patys kokosai chemiškai apdirbti, tai toks teiginys vartotojui, norinčiam tik natūralumo, praranda prasmę
QUOTE(Daddygirl @ 2010 01 14, 23:08)
o kaip su moliu kazin?
čia apačioje yra nuoroda apie molį į PDF formato failą, neleidžia tiesiai nuorodos įdėti
man įdomu, kas yra aktyvuotas molis - ar jis toks išgaunamas, ar žmogaus rankos tai padaro?
QUOTE(zieminuke @ 2010 01 14, 23:31)
Na va, nepasidomejau pries pirkdama, tai busiu apsipirkusi Ziuresiu kaip bus, gal man tiks netycia.
MB gyventi negali be NS neutralaus šampūno - kitokio net nenori
QUOTE(Nidulia @ 2010 01 14, 23:45)
Katuti, katutis tu, nors uzmusk mane
MB reakcija buvo - gal tu proto netekai? Reik ir jį informuoti, kartais man kokį siuntinį paima
QUOTE(Pasaulė @ 2010 01 14, 22:13)
O iš kur perkat Dr. Hauschka produktus? Lyg ir buvau blog'e aptikusi, bet dabar greit neberandu...
daugiausia tai siunciames. yra mergaite, kuri organizuoja pirkimus is vokiecio (jei reikia, parasyk az, duosiu jos kontaktus) ir ne per sneiausiai organizavosi merginos is http://www.hannover-biologisch.de/. o LT brangoka bet galima isigyt Stepono g. 6 virsuliskiu madoj yra parduotuvyte ir gedimino 9 vokieciu vaistinej (jei nesumaisiau pavadinimo vaistines).
QUOTE(micefee @ 2010 01 15, 00:05)
Gal kas esate naudoję BEMA ekologiškus šampūnus? Ar tikrai jie veiksmingi? Norėčiau išbandyti nuo plaukų slinkimo... Ir losjoną ampulėse taip pat. Arba gal esat naudoję nuo pleiskanų, riebiems plaukams?
o man BEMA nuo pleiskanu tiko ir patiko. antra buteliuka pradejau.
mano galvos oda greitai riebaluojasi ir jautri pakankamai, o plaukas posausis. tiesa, sampunas plaukus paveldavo, bet uztepus kondicionieriaus viskas ok:)
QUOTE(zaliapieva @ 2010 01 15, 10:30)
o man BEMA nuo pleiskanu tiko ir patiko. antra buteliuka pradejau.
jau buvom ne karta aptare, kad kiekvienas produktas skirtingai veikia skirtingiems zmonems. kas tinka vienam, gali visiskai netikti kitam reikia tiesiog bandyt
QUOTE(Satura @ 2010 01 14, 10:02)
gali būti, kad persistengei su sviestmedžiu, nes jis riebus ir šiaip tavo odai trūksta drėgmės Nors aliejus tepdavau ant drėgnos odos, bet man vistiek labiau prie širdies yra kremas
mergytes, aciu uz atsakymus apie tamanus
as taip pat manau, kad odai truksta dregems ir tepimas ant dregno veido vien aliejumi jos nepadrekina pakankamai.
Satura, o tu turi omeny krema pacios gaminta ar naturalu gamyklini?
dvejoju, ar nauja kremuka paciai susimaisyti ar pirkti nat. gamyklini...
jei gamyklini, tai nusiziurejau Weledos drekinama migdolu arba Aubrey Organics ROSA MOSQUETA erškėtuogių sėklų drėkinamasis kremas sausai odai. kokia jusu nuomone apie siuos produktus?
jei gamintis, tai ko prideti, kad padrekintu? ar glicerinos turetu uztekti?
QUOTE(zaliapieva @ 2010 01 15, 09:50)
Satura, o tu turi omeny krema pacios gaminta ar naturalu gamyklini?
ir tą, ir tą
man kitoks veikimas, kai hidrolatas susijungia su aliejumi ir jie kartu tepami ant odos, o ne pasipurškiant hidrolatu, o po to tepant aliejumi. Kiek gaminau kremų namuose, glicerino nedėdavau, bet drėkinimo užtekdavo Bet taip, jei įdėsi glicerino, manau, kad bus super