Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Nidulia @ 2010 01 14, 18:14)
Daddygirl muiliuku ir man jau seniai reikia, tik nezinau kuriu, ko gero visu noriu  4u.gif koki 20 noriu, prikaisiociau i patalynes suskalbtas, kad man naturaliai dieviskai kvepetu smile.gif dabar lasinu levandu ea ant vatos diskeli, ji idedu i servietele ir tarp patalyniu isskalbtu pridelioju. Isproteti  galima kaip kvepia, kai pakeiti patalus  wub.gif

nebespesim mes paskui Tavo idejas biggrin.gif
zarnyno valymui dabar ruosiames, o jau reik pradet kova su celiulitu doh.gif thumbup.gif

ir sita ideja labai faina - patalyne pakvepinti. kazkur buvau aptikus, bet praktikoj vis pamirstu panaudot. kiti lyg pasidaro misini r papurskia patalyne. oi, reik prisiruosti rolleyes.gif wub.gif

del muilu - zymiuosi 4u.gif

QUOTE(Nidulia @ 2010 01 14, 21:46)
ne, misinukas neissluoja geruju bakteriju smile.gif
gerosioms bakterijoms kenkia antibiotikai ir grubus zarnyno valymas-klizmavimas, kuomet pravaro daug litru vandens, tuo paciu isplauna gerasias.

o kaip su moliu kazin? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2010 01 14, 23:08)
nebespesim mes paskui Tavo idejas  biggrin.gif
zarnyno valymui dabar ruosiames, o jau reik pradet kova su celiulitu  doh.gif  thumbup.gif

Suspėt visada galim, kad tik toliau tokių gerų įdėjų būtų ir noro jas įgyvendint thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2010 01 14, 23:44)
Nidulia, gal gali plačiau parašyti apie tas taureles? Kaip tu būtent naudoji ir ar padeda? Jei čia nelabai į temą, tai gal gali į až?  4u.gif

uuuuu cia reikia parodyti, nes papasakoti kazkaip nelabai. Va jei ant taves parodyciau, tikrai ju uzsimanytum thumbup.gif
paieskosiu, gal rasiu kur nors filmuka
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 01 14, 23:14)
uuuuu cia reikia parodyti, nes papasakoti kazkaip nelabai. Va jei ant taves parodyciau, tikrai ju uzsimanytum  thumbup.gif

labai lauksiu bigsmile.gif bet gal ir įsivaizduoju maždaug g.gif na laiko turint reikės paieškoti tų taurelių, dar kokį aliejų mišinuką susimakaluot ir pavasarį pradėt atsikratynet "apelsino žievelės" doh.gif thumbup.gif dar bėgioti pradėsiu, tai iš vis turėtų būti liuks...
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 01 15, 00:05)
niekada nebuvau alergiska jokiems kremams ir jokiems sampunams, o kiek as ju ismeginusi, tai net nesuskaiciuociau.  Susigundziau Natura siberica, nusipirkau dienini ir naktini krema, sampuna. Niekas netiko, kremas grauzeoda, nuo sampuno kasesigalva, zodziu visa siberica i siukslyna. Labai nustebusi buvau, bet veliau nemazai negeru atsiliepimu perskaiciau apie sampunus is moteru juos ismeginusiu
Bozkakozka,  viena karta jau sakiau, kad gausi dirziuko uz tai,, kad skaitai kazkaip praleisdama po 5 lapus  lotuliukas.gif  si misinuka reikia paciai pasidaryti, tik nusipirkti ingridientus smile.gif

Na va, nepasidomejau pries pirkdama, tai busiu apsipirkusi verysad.gif Ziuresiu kaip bus, gal man tiks netycia.
O kazin tie roduktai bent jau tikrai naturalus g.gif As kazkaip visada esu tokios nuomones, kad gero ir kokybisko daikto uz nedidele kaina nenusipirksi, bet siandien kazkaip padariau isimti savo nuostatai ir nusprendziau pameginti. Turbut be reikalo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zieminuke @ 2010 01 15, 00:31)
Na va, nepasidomejau pries pirkdama, tai busiu apsipirkusi verysad.gif Ziuresiu kaip bus, gal man tiks netycia.
O kazin tie roduktai bent jau tikrai naturalus g.gif As kazkaip visada esu tokios nuomones, kad gero ir kokybisko daikto uz nedidele kaina nenusipirksi, bet siandien kazkaip padariau isimti savo nuostatai ir nusprendziau pameginti. Turbut be reikalo doh.gif

bloga nuostata, manau smile.gif galima rasti ir pigiai geru dalyku tongue.gif
man NS dazytu plauku sampunas kele niezuli ir plaukai riebaluotis labai pradejo. Balzamas tiko smile.gif ranku kremas ir man, ir mamai patiko, koju krema dar turiu, kazkaip tyngiu tepliotis smile.gif
yra tema Naturos Sibricos, ten daugiau atsiliepimu rasit wink.gif cia
Atsakyti
niu mergaites, molis irgi negali isplauti geruju bakteriju smile.gif kai jus mane sudominote, daug skaiciau ir visur raso, kad molis i save sutraukia tik blogius, o bakterijos juk gerosios smile.gif
o paskui idejas spesite, ryte molis, vakare javu misinukas, tarp ju prie tv, tauriu masaziukas leskutems, po duso,issitepus aliejuku, vel tauremis per subiniuka pavarineti ir per pilvka o vakare ,i prikvepintus naturaliais kvapais, patalus o dar pries miega nepamirskite paguleti ant to masazinio atpalaiduojancio kilimelio,(kur imeciau nuorodele) pasitepus megiamais aliejukais 4u.gif
ryt prisiminsiu dar savo ismeginimu, parasysiu
Daddygirl, muiliuku kada bus ir kokiu? wub.gif
Katuti, katutis tu, nors uzmusk mane ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 01 15, 00:45)
niu mergaites, molis irgi negali isplauti geruju bakteriju smile.gif kai jus mane sudominote, daug skaiciau ir visur raso, kad molis i save sutraukia tik blogius, o bakterijos juk gerosios smile.gif
o paskui idejas spesite, ryte molis, vakare javu misinukas, tarp ju prie tv, tauriu masaziukas leskutems, po duso,issitepus aliejuku, vel tauremis per subiniuka pavarineti ir  per pilvka o vakare ,i prikvepintus naturaliais kvapais, patalus o dar pries miega nepamirskite paguleti ant to masazinio atpalaiduojancio kilimelio,(kur imeciau nuorodele) pasitepus megiamais aliejukais  4u.gif
ryt prisiminsiu dar savo ismeginimu, parasysiu
Daddygirl, muiliuku kada bus ir kokiu?  wub.gif
Katuti, katutis tu, nors uzmusk mane  ax.gif  4u.gif

jeigu dar kazka dadesit, tai nei i darba, nei i mokslus, nei pas vyra, nei pas vaikus niekas nebespes lotuliukas.gif 4u.gif

bet aciu 4u.gif
esu ta SALI gerus, bet jusu gaunas pigiau ir dar pati isidedi papildomai ka megsti ax.gif tai jau slankioju irgi aplink lentynas ir galvoju, kad vel reiks prasivalyt organizma drinks_cheers.gif
---------------------------------------------------------------------------------------------------
turiu topini klausima: gal yra kokiu misinuku ar naturaliu priemoniu, kurios krutine uzaugintu lotuliukas.gif lotuliukas.gif na bent kazkiek paputlintu blush2.gif nestumas nesiskaito smile.gif)))
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dolphin: 14 sausio 2010 - 23:55
Aš galiu padėti, nes pati tai darausi su aliejais thumbup.gif Būtent masažuoju užpakaliuką, šlaunis, pilvuką cool.gif
QUOTE(Nidulia @ 2010 01 14, 23:14)
uuuuu cia reikia parodyti, nes papasakoti kazkaip nelabai. Va jei ant taves parodyciau, tikrai ju uzsimanytum  thumbup.gif

Filmukas masažo su taurėmis. Pati technika aiškiai matoma, taip daroma ir kitose kūno vietose. Tik kojas reik masažuoti nuo apačios į viršų, sukamaisiais ir išilginiais judesiais, limfos tekėjimo kryptimi:
http://www.youtube.c...h?v=q6jzspVUXjM

Aš dar pareklamuosiu ypatingai gerą masažą, kad stangrinti audinius mirksiukas.gif Ypač pilvukui. Bet reik atsargiai, po truput pradėt, nes vėliau gali skaudėt raumenis kaip po gero sporto cool.gif Darausi pati sau ir esu dariusi vyrui, nors geriau būtų, jei kas padarytų. Filmuke matyt dėl tam tikrų priežasčių biggrin.gif cool.gif rodo nugaros masažą, bet technika labai gerai atskleista..taip daroma ir pilvukui, t.y. ranka keliama nuo riešo link pilvo ir vis intensyviau:
http://www.youtube.c...feature=related
Atsakyti
Gal kas esate naudoję BEMA ekologiškus šampūnus? Ar tikrai jie veiksmingi? Norėčiau išbandyti nuo plaukų slinkimo... Ir losjoną ampulėse taip pat. Arba gal esat naudoję nuo pleiskanų, riebiems plaukams?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2010 01 15, 01:00)
Aš galiu padėti, nes pati tai darausi su aliejais thumbup.gif Būtent masažuoju užpakaliuką, šlaunis, pilvuką cool.gif
Filmukas masažo su taurėmis. Pati technika aiškiai matoma, taip daroma ir kitose kūno vietose. Tik kojas reik masažuoti nuo apačios į viršų, sukamaisiais ir išilginiais judesiais, limfos tekėjimo kryptimi:
http://www.youtube.c...h?v=q6jzspVUXjM

Aš dar pareklamuosiu ypatingai gerą masažą, kad stangrinti audinius mirksiukas.gif Ypač pilvukui. Bet reik atsargiai, po truput pradėt, nes vėliau gali skaudėt raumenis kaip po gero sporto cool.gif Darausi pati sau ir esu dariusi vyrui, nors geriau būtų, jei kas padarytų. Filmuke matyt dėl tam tikrų priežasčių biggrin.gif  cool.gif rodo nugaros masažą, bet technika labai gerai atskleista..taip daroma ir pilvukui, t.y. ranka keliama nuo riešo link pilvo ir vis intensyviau:

sita masaza medum esu celiulitui naudojus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolphin @ 2010 01 15, 00:42)
bloga nuostata, manau smile.gif galima rasti ir pigiai geru dalyku tongue.gif
man NS dazytu plauku sampunas kele niezuli ir plaukai riebaluotis labai pradejo. Balzamas tiko smile.gif ranku kremas ir man, ir mamai patiko, koju krema dar turiu, kazkaip tyngiu tepliotis smile.gif
yra tema Naturos Sibricos, ten daugiau atsiliepimu rasit wink.gif cia

Gal ir bloga, bet man labai daznai pasiteisina smile.gif
Atsakyti