Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Rkatyte @ 2010 01 19, 16:21)
Nidulia, tas "ale sali" misinukas tikrai puikiai veikia  thumbup.gif  Kaip veikia smulkiai nepasakosiu, pati jau esi pasakojusi, bet tikrai labai juos dziaugiuosi  thumbup.gif
Ir man kilo tokia mintis - gal ekologiskam skyrelyje atidarom tema apie mityba (cia ir tas sali misinukas irgi labai tiktu), kad sioj temoj liktu tik kosmetika ir arciau jos esantys dalykai?
Per praejusius metus gerai aptvarkiau savo kosmetikos bagaza, dabar labai norisi mityba rimtai uzsiimti. Ka manot?

smagu girdeti, kad padeda:) pajautei, kad valaisi?smile.gif papasakok, jei netinki , man i a.z, labai jau smalsu smile.gif as pati seniai negeriau,dabar savaite geriu, tai irgi buvau brudo daugybe prisirinkusi smile.gif
jo, ascia nenoredama pavariau oftopika, bet juk tai prie grozio, nes oda irgi grazeja, kuomet zarnynas svarinasi smile.gif matyt moderatore tolerantiskai "nemate" oftopiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 01 19, 21:58)
vegetarai tokio naudoti negalėtų smile.gif Matyt, neįmanoma ekologiškumo gyvūniniam produktui nustatyti, kas be ko wink.gif

Gerai, kad aš ne vegetarė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 01 19, 22:37)
man dar toks gaivus saldaininis ledinukų kvapas jaučiasi garinant bergamotės+rozmarino EA, daugiau lašinu bergamotės rolleyes.gif  Tik veidui su bergamote bijočiau pati, nebent kūnui tokį EA derinį smile.gif

O kodėl bijotum? Dėl bergapteno? Aš naudojuo veidui mišinį kur pati pasidariau - nerolis, bergamotė ir rožė į sandalmedžio aliejų. Rytais tepuosi, kol kas nieko blogo nepastebėjau, nes aš lauke saulės daug negaunu - į darbą su tamsa ir iš darbo su tamsa biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kryyste @ 2010 01 19, 22:21)
O kodėl bijotum? Dėl bergapteno?

aha drinks_cheers.gif Bijočiau, kad sujautrins - saulės vis daugiau ir daugiau pasirodo biggrin.gif Nors pati patamsiais vaikštau, bet kartais tenka ir į lauką nosį iškišti ax.gif

tiesa, savo metu Primaveros kažkokį EA mišinį su apelsinais lašinau į veido kremą vasarą - irgi nieko blogo nenutiko schmoll.gif
Atsakyti
Nidulia, aš tik ką irgi galvą persiskalavau su actu ir vandeniu. Tai dar plaukai galutinai neišdžiūvo, bet jau dabar kiek pradžiūvę jaučiu, kad smagesni. Tokie švelnesni. Gal koks actas netinkamas buvo? Beje aš dabar naudojau obuolių, ar ir kitų rūšių tinka?
Atsakyti
QUOTE(Katherina @ 2010 01 19, 19:04)
O kaip Jūs naudojate tą mišinuką, organizmo valymui? Bryla, skaičiau, kad kaskartą po šaukštelį visko dedate ir tada užpilate vandeniu, taip? O aš viską, maždaug po 100g kiekvieno produkto, supyliau į indą sandarų ir gerai išmaišiau, o po to šaukštą gerą pasemiu mišinio ir dar sezamų įberiu tada su vandeniu ir geriu... Kažin galima taip?  g.gif Ir, gal žinote iš kur būtų galima gauti kanapių aliejaus?  ax.gif

ekoeko maciau kanapiu aliejaus, 250 ml apie 40 litu, bet jau kvapo ir skonio slykstumelis doh.gif
o su misiniu, nezaisk kasdien po sauksteli deliodama:) viska sumesk i bendra dubeni, sumakaluok ir susiberk i inda koki patogu.Pasisemi kasdien sauksta ar du ir geri sau vandeneliu vesiu uzsipylusi. Atskirai gali nebent pagal nuotaika papildomo kazko isimesti i tos dienos kokteiliuka

Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 01 19, 23:29)
ekoeko maciau  kanapiu aliejaus, 250 ml apie 40 litu, bet jau kvapo ir skonio slykstumelis  doh.gif
o su misiniu, nezaisk kasdien po sauksteli deliodama:) viska sumesk i bendra dubeni, sumakaluok ir susiberk i inda koki patogu.Pasisemi kasdien sauksta ar du ir geri sau vandeneliu vesiu uzsipylusi. Atskirai gali nebent pagal nuotaika papildomo kazko isimesti i tos dienos kokteiliuka

Aš taip ir pasidariau, tiesiog buvo įdomu sužinoti ar ne viena čia tokia biggrin.gif Man tas "gėraliukas" labai skanus biggrin.gif skonis panašus, į žalių neprinokusių grūdų biggrin.gif maža, kai būdavau kaime pas senelius, dažnai valgydavau laukuose lotuliukas.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 01 19, 20:23)
lyg ir nieko, pažymėtas gali būti gyvūninės kilmės, o detergentą gal Daddygirl pakomentuos  drinks_cheers.gif

kazka praleidau.. blush2.gif

sitoj sudety matau emulsikli. as jo nezinau, bet internete radau:
C12-15 Pareth-3
Origin: Mixture of synthetic compounds derived from petroleum and ethylene oxide.

QUOTE(Nidulia @ 2010 01 19, 21:29)
ekoeko maciau  kanapiu aliejaus, 250 ml apie 40 litu, bet jau kvapo ir skonio slykstumelis  doh.gif

eik tu biggrin.gif
raso, kad labai skanus jis tongue.gif
man toks nepasirode, bet siaip labai normalus skonis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AMARILIS @ 2010 01 19, 02:00)
Sveikos, merginos  smile.gif
Pastebejau, kad identiska preke, pvz. abrikosu kauliuku aliejus, skiriasi kainos atzvilgiu net 3 kart
AKOMA
MATERIA AROMATICA
Ar galima teigti kad brangesne visada geresne? Matau kad cia yra isbandziusiu ivairiu gamintoju bazinius ir eterinius aliejus, gal galetumet pasidalinti savo patirtim?

DR. TAFFI

Kaip jau minejo is MA ima ir KN, ir lyginant kokybe su akoma -tai vis tik MA aliejai yra geresni, kita vertus, MA aliejai nera maistiniai, o akoma turi ir maistiniu, tai tokiu kaina zymiai mazesne. Veidui tokiu alieju as nenaudoju.

Is dr. taffi esu bandziusi kelis produktus, tai patiko aloe gelis. Siaip galima vilniuje, mindaugo 5, berods, paprasyti meginuku, nes ten tikrai nemazas visokiu produktu asortimentas ir sudetis ju grazi ax.gif

QUOTE(bryyla @ 2010 01 19, 16:54)
Kaip manote, iš ko gamina TOKĮ LŪPŲ BALZAMĄ? Kodėl jis toks rudas ir kaip gauti šokolado kvapą? g.gif Galvojau gaminti su kavos EA, bet gal jis ne visai tinka? Ką manot?  4u.gif

man sokolado spalva pavyko isgauti su rudu kakavos sviestu, bet cia matyt dar deta ir kokio sokolado ar jo milteliu, nes spalva labai ryski g.gif

QUOTE(Satura @ 2010 01 19, 17:14)
Arba paimsiu šitą iš mamos, o jai į šito vietą mandarinus

o tu uostei juzu? wub.gif

QUOTE(Nidulia @ 2010 01 19, 22:29)

esu gerusi daug ka, tai kanapiu aliejus lyginant su agurkliu man skanestas cool.gif Net ersketuogiu ir nakvisu man buvo neskanesni schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kunigunda78: 19 sausio 2010 - 23:07
QUOTE(kryyste @ 2010 01 19, 23:28)
Nidulia, aš tik ką irgi galvą persiskalavau su actu ir vandeniu. Tai dar plaukai galutinai neišdžiūvo, bet jau dabar kiek pradžiūvę jaučiu, kad smagesni. Tokie švelnesni. Gal koks actas netinkamas buvo? Beje aš dabar naudojau obuolių, ar ir kitų rūšių tinka?

ir as obuoliu actu praploviau, bet man kazkaip suveike keistokai, pasisiaususi kaip povas vaiksciojau siandien, nes patingejau vel kisti galva po kranu:) vaikysteje perplaudinedavom acti, plaukai minkstuteliai budavo, si karta isprotejo maniskiai. bet as ka tik issimaudziau, perploviau briliantiniu balzamu, ux kaip gerai dabar:) bet dabar per ta acta ramybe praradau, nes katutis padare meskos paslauga ir pasufleravo, kad su silke sueis, tai as nuo tos silkes antra vakara nesitraukiu lotuliukas.gif
Bryla, veikia ir tau tas misinukas, tikrai jis sluoja tavo zarnyna, tik gal tau ne taip ryskiai ir akivaizdziai matosi, bet jis tikrai veikia
bozkakozka, tu ko gero dukrytei pini tokius "krokodiliukus" kurie 3 dienas laikosi? lotuliukas.gif tai tikrai nuo ju ir slenka plaukeliai. Plaukucius butina nakciai paleisti, kad galvyte ir plaukuciai ilsetusi, o jie itempti sitiek dienu, tai ir slenka, juolabiau, kad pas mazule dar labai svelnutukai plaukuciai. Pamenu pasakojo man kirpeja, kad merginos ir moterys, kurios pinasi t lotuliukas.gif s "afrikietiskas kasytes" pusmeciui, jei neteisingai pina,gali puse plauku isslinkti
oi,mergaites, kada as jus pasivysiu ir ismoksiu tiek visko pati pasigamintikiek jus, ypac kremuku wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2010 01 19, 22:52)
kazka praleidau..  blush2.gif

sitoj sudety matau emulsikli. as jo nezinau, bet internete radau:
C12-15 Pareth-3
Origin: Mixture of synthetic compounds derived from petroleum and ethylene oxide.

Ar čia labai blogai? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2010 01 20, 00:01)
esu gerusi daug ka, tai kanapiu aliejus lyginant su agurkliu man skanestas  cool.gif Net ersketuogiu ir nakvisu man buvo neskanesni  schmoll.gif

o as kaip tik ruosiausi agurkliu pirkti, nes nakvisos jau pabodo, bet pasiskaiciau mergaiciu atsiliepimus apie jo skoni, tai kazkaip tas mano noras po truputi blesta smile.gif
kanapes itin geras drekiklis, kazin jei veido odelekanapiu aliejuku tepti, ka mergaites galvojate?? ber smirdi jis tai fe kaip ax.gif man labai skanu graikisku riesutu aliejus irmakadamijualiejus, niam niam wub.gif
savo veido prausikli, kuris man ten girtuoklaiuti eme, visgi isverciau lauk, reiks deti muilo, tik noriu summer issamesnio paaiskinimo, kokio muilo, kaip, kiek?? o gal praziopsojau paaiskinima?
Papildyta:
QUOTE(Katherina @ 2010 01 19, 23:49)
Aš taip ir pasidariau, tiesiog buvo įdomu sužinoti ar ne viena čia tokia  biggrin.gif  Man tas "gėraliukas" labai skanus biggrin.gif skonis panašus, į žalių neprinokusių grūdų biggrin.gif maža, kai būdavau kaime pas senelius, dažnai valgydavau laukuose  lotuliukas.gif  cool.gif

lygiai del tu paciu priezasciu ir man jis niam niam smile.gif wub.gif issigliaudeni laukuose grudeliu........
Atsakyti