QUOTE(Rkatyte @ 2010 01 19, 16:21)
Nidulia, tas "ale sali" misinukas tikrai puikiai veikia Kaip veikia smulkiai nepasakosiu, pati jau esi pasakojusi, bet tikrai labai juos dziaugiuosi
Ir man kilo tokia mintis - gal ekologiskam skyrelyje atidarom tema apie mityba (cia ir tas sali misinukas irgi labai tiktu), kad sioj temoj liktu tik kosmetika ir arciau jos esantys dalykai?
Per praejusius metus gerai aptvarkiau savo kosmetikos bagaza, dabar labai norisi mityba rimtai uzsiimti. Ka manot?
Ir man kilo tokia mintis - gal ekologiskam skyrelyje atidarom tema apie mityba (cia ir tas sali misinukas irgi labai tiktu), kad sioj temoj liktu tik kosmetika ir arciau jos esantys dalykai?
Per praejusius metus gerai aptvarkiau savo kosmetikos bagaza, dabar labai norisi mityba rimtai uzsiimti. Ka manot?
smagu girdeti, kad padeda:) pajautei, kad valaisi? papasakok, jei netinki , man i a.z, labai jau smalsu as pati seniai negeriau,dabar savaite geriu, tai irgi buvau brudo daugybe prisirinkusi
jo, ascia nenoredama pavariau oftopika, bet juk tai prie grozio, nes oda irgi grazeja, kuomet zarnynas svarinasi matyt moderatore tolerantiskai "nemate" oftopiko