Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Manija69 @ 2010 01 18, 23:05)
Gal ką daugiau bandei iš farfalla?  bigsmile.gif Kuom kvepia tas frangipani? bigsmile.gif  Lyg esi klaususi atsiliepimų dėl šampūno su kondiškės.Ar bandei?Visai vilioja mane jų gaminiai. ax.gif Tik kad brangoki.Kaip tik laukiu kvepaliukų mėginuko ir putų plaukams.  rolleyes.gif

Uzsisakiau Farfallos sampuna (Melissa-seaweed Shampoo) ir kondicionieriu, kai isbandysiu, parasysiu 4u.gif
Pamenu Rasmos geri atsiliepimai buvo apie kondicionieriu ir kazkuri ju sampuna ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Versmė @ 2010 01 19, 00:42)
[url=http://www.aromanatural.lt/baziniai-aliejai-fitoliai/fitoliai/vaniles-fitolis-Aš irgi pasiguosiu. Pirkau praeitą savaitę pas monicą migdolų aliejų ir jau nebeturiu. Pusę spėjau išnaudoti gamybai, o kita pusė buvo panaudota žaidimams ir mamos "gražinimui"  doh.gif prieš pietų miegą ištepiau dukrai juo kojas ir pastačiau buteliuką ant palangės. Migdžiau migdžiau, pati užmigau, o mažoji išlipo iš lovos, atsidarė buteliuką (ko anksčiau nemokėjo) ir kuo gražiausiai supylė man ant plaukų ir pagalvės  dry.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif as kaip akies vyzdi saugau visa savo turta, bet irgi visko buna lotuliukas.gif Bet saunuole dukra, padare mamai aliejine plauku kauke lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2010 01 19, 08:55)
Ryt vėl pasikvietė mane, susitiksiu su moterim, kuri atsakinga pas juos už personalo apmokymą, papasakos man plačiau apie produktus. Na, tikiuosi tai geras ženklas biggrin.gif

Jau matau, kaip mes einam pas tave prekintis smile.gif ispek busimus darbdavius, kad kartu atsivesi kruva klientu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Versmė @ 2010 01 18, 23:42)
Aš irgi pasiguosiu. Pirkau praeitą savaitę pas monicą migdolų aliejų ir jau nebeturiu. Pusę spėjau išnaudoti gamybai, o kita pusė buvo panaudota žaidimams ir mamos "gražinimui"  doh.gif prieš pietų miegą ištepiau dukrai juo kojas ir pastačiau buteliuką ant palangės. Migdžiau migdžiau, pati užmigau, o mažoji išlipo iš lovos, atsidarė buteliuką (ko anksčiau nemokėjo) ir kuo gražiausiai supylė man ant plaukų ir pagalvės  dry.gif

Pralinksminai. lotuliukas.gif

QUOTE(Summer-In-Paris @ 2010 01 19, 07:55)
Ryt vėl pasikvietė mane, susitiksiu su moterim, kuri atsakinga pas juos už personalo apmokymą, papasakos man plačiau apie produktus. Na, tikiuosi tai geras ženklas biggrin.gif

Valiooooo!!! thumbup.gif 4u.gif

QUOTE(Nidulia @ 2010 01 19, 10:05)
Katuti, cia tu su ta silke..................puse nakties lakiau vandeni, dabar darbe, kaip kuolu per galva gavusi, nedamiegojusi, aptinusi ir dar liutiska galva  ax.gif

Irgi prajuokinai. lotuliukas.gif

QUOTE(Satura @ 2010 01 19, 10:13)
tai nepersiplovei galvos vistik? biggrin.gif Aš atvirkščiai - šiandien po kaukės kaip sulaižyta visa  doh.gif

Linksminat šiandien visos. lotuliukas.gif

QUOTE(ragana @ 2010 01 19, 12:44)
O nuskutimas... nezinau, bet man neatrodo, kad tai galetu padeti. Tiesiog man truksta logisko paaiskinimo kaip tai galetu padeti.

Esu girdėjusi, kad nuskutus plaukus, plaukų šaknims lengviau pamaitinti trumpą plauką, o ne ilgą, dėl to jie auga storesni ir stipresni.
Bet aš savo mažiui irgi neskutau, ir nesiruošiu naikinti tokio grožio. wub.gif

QUOTE(Rkatyte @ 2010 01 19, 14:39)
Jau matau, kaip mes einam pas tave prekintis smile.gif ispek busimus darbdavius, kad kartu atsivesi kruva klientu  mirksiukas.gif

Tikrai taip. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Nidulia, tas "ale sali" misinukas tikrai puikiai veikia thumbup.gif Kaip veikia smulkiai nepasakosiu, pati jau esi pasakojusi, bet tikrai labai juos dziaugiuosi thumbup.gif

Ir man kilo tokia mintis - gal ekologiskam skyrelyje atidarom tema apie mityba (cia ir tas sali misinukas irgi labai tiktu), kad sioj temoj liktu tik kosmetika ir arciau jos esantys dalykai?
Per praejusius metus gerai aptvarkiau savo kosmetikos bagaza, dabar labai norisi mityba rimtai uzsiimti. Ka manot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rkatyte: 19 sausio 2010 - 15:22
as savo mergytei neskutau, man negrzu schmoll.gif plaukuciu nemazai nuo gimimo, o dabar 3 metuku daug daug, pinam kasas thumbup.gif tik vat pastwebejau kad plaukai slinkt pradejo, galvoju nuo ko?gal del to, kad kai eina idarzeli tai ir 3 dienas su ta pacia sukuosena atvaikstom,po to ispinu, tai gal paraunu plauka kazkiek ir del to?kaip manot? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rkatyte @ 2010 01 19, 15:21)
Nidulia, tas "ale sali" misinukas tikrai puikiai veikia  thumbup.gif  Kaip veikia smulkiai nepasakosiu, pati jau esi pasakojusi, bet tikrai labai juos dziaugiuosi  thumbup.gif

O man kažkaip nieko, nors geriu ir ryte, ir vakare g.gif
Nededu tik linų sėmenų sėklyčių, bet maltas dedu, dar gemalus ir dar tuos kitus iš kviečių. Visko po arbatinį šaukštelį. Dar įberiu sezamo sėklyčių... Kažin, kodėl man nieko unsure.gif
Atsakyti
Aciu uz atsakymus 4u.gif
Susimasciau smile.gif net idomu, kaip cia su musu plaukais bus rolleyes.gif

kaip agnuta raso, man irgi ziauru skusti biggrin.gif nu nebent labai tikeciau, kad pades. bet dziaugiuosi, kad taip protingai ragana paaiskino smile.gif susilaikysim nuo drastisku priemoniu smile.gif reik tik apkirpt galvoju g.gif trumpesnis plaukas gal tikrai lengviau saknims rolleyes.gif
Mes dar nesikirpe, esu girdejus, kad atseit geriau nekirpt bent 2 metus.. del vaiko auros ir t.t. smile.gif
Ir aliejuka bandysim.

Genai tai sutinku, kad dideli vaidmeni vaidina. Matyt, ne mano genai sitoj vietoj, ech doh.gif, visi aplink sako, ka turiu - tai plaukus. O ji turbut bus ka nors is mano trukumu gavus. Gaila.. smile.gif

QUOTE(ragana @ 2010 01 19, 11:44)
4u.gif Tikrai turesit labai grazias kasas  flirt.gif

4u.gif

QUOTE(wilike @ 2010 01 19, 12:05)
Mano panelei 1.5 jau rišam kasas, o ne kasytes  rolleyes.gif 
va tokios musu kasos

grazus plaukuciai, matos, kad tankus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Rkatyte @ 2010 01 19, 16:21)
Nidulia, tas "ale sali" misinukas tikrai puikiai veikia   thumbup.gif  Kaip veikia smulkiai nepasakosiu, pati jau esi pasakojusi, bet tikrai labai juos dziaugiuosi  thumbup.gif

QUOTE(bryyla @ 2010 01 19, 16:30)
O man kažkaip nieko, nors geriu ir ryte, ir vakare  g.gif
Nededu tik linų sėmenų sėklyčių, bet maltas dedu, dar gemalus ir dar tuos kitus iš kviečių. Visko po arbatinį šaukštelį. Dar įberiu sezamo sėklyčių... Kažin, kodėl man nieko  unsure.gif

o kiek laiko geriat? as pora dienu, bet karta i diena. rezultatu dar laukiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnuta: 19 sausio 2010 - 16:17
QUOTE(wilike @ 2010 01 19, 12:05)
Mano panelei 1.5 jau rišam kasas, o ne kasytes  rolleyes.gif 
va tokios musu kasos

Tokie buvo musu plaukuciai, kai buvom jusu amziaus smile.gif
My Webpage
Kiek daugiau ju atrodydavo issimaudzius smile.gif

Maniske, kaip ir as vaikysteje, labai suka savo plaukus, tai labai daug issirauna, arba tenka iskirpti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2010 01 19, 17:16)
Maniske, kaip ir as vaikysteje, labai suka savo plaukus, tai labai daug issirauna, arba tenka iskirpti  unsure.gif  [/color]

Na pas mus tikrai gerokai daugiau, o kai plaunam tai vaje vaje vargelis, jie kai issitiesia zemiau peciu gerokai buna, nes garbanojasi.
Nepergyvenk tikrai pas jus nera la bai jau taip ir mazai. Mes einam i mokyklele kur yra ir vyresniu mergaiciu, bet plaukuciu turi labai minimaliai (maziau net negu jus)
Matyt cia kaip ir su kalba, vieniem ankciau atsirisa, kitiem veliau. Gal ir su plaukuciais taip g.gif
Atsakyti
dar vieni Akamuti platintojai - Kremukas.lt. Paskaičiau, kad parduoda mango vaisiaus blink.gif sviestą ir lengvai apstulbau biggrin.gif Na, kainelės tai irgi, khm khm karsta.gif

Rkatyte, Ekologijos skyrelyje temų apie maistą yra, o tu neparašei, kaip norėtum ją suformuluoti ax.gif Man vis nedingsta mintis, su plepalais nelabai į kosmetikos temą kurti kažką Bendraminčiuose. Bet čia visos turėtumėm spręsti gathering.gif

Atsakyti
Pasakykit man vien dalykėlį. Dr.Hauschka yra natūrali kosmetika, ar taip? Tai kodėl jie deda talką į dekoratyvinę kosmetiką, kiek žinau talkas yra blogis. Pataisykite, jei klystu 4u.gif

https://store.drhaus...mp;bulkexists=0

Atsakyti
hauschka paaiškina taip:

Talc: A soft, absorbent powdered magnesium silicate rock used in pressed powders to help adhesion and glide. Certified asbestos-free cosmetic talc.

matyt, dar priklauso ir nuo to, koksai tas talkas smile.gif
Atsakyti