QUOTE(Manija69 @ 2010 01 18, 23:05)
Gal ką daugiau bandei iš farfalla? Kuom kvepia tas frangipani? Lyg esi klaususi atsiliepimų dėl šampūno su kondiškės.Ar bandei?Visai vilioja mane jų gaminiai. Tik kad brangoki.Kaip tik laukiu kvepaliukų mėginuko ir putų plaukams.
Uzsisakiau Farfallos sampuna (Melissa-seaweed Shampoo) ir kondicionieriu, kai isbandysiu, parasysiu
Pamenu Rasmos geri atsiliepimai buvo apie kondicionieriu ir kazkuri ju sampuna
Papildyta:
QUOTE(Versmė @ 2010 01 19, 00:42)
[url=http://www.aromanatural.lt/baziniai-aliejai-fitoliai/fitoliai/vaniles-fitolis-Aš irgi pasiguosiu. Pirkau praeitą savaitę pas monicą migdolų aliejų ir jau nebeturiu. Pusę spėjau išnaudoti gamybai, o kita pusė buvo panaudota žaidimams ir mamos "gražinimui" prieš pietų miegą ištepiau dukrai juo kojas ir pastačiau buteliuką ant palangės. Migdžiau migdžiau, pati užmigau, o mažoji išlipo iš lovos, atsidarė buteliuką (ko anksčiau nemokėjo) ir kuo gražiausiai supylė man ant plaukų ir pagalvės
as kaip akies vyzdi saugau visa savo turta, bet irgi visko buna Bet saunuole dukra, padare mamai aliejine plauku kauke
Papildyta:
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2010 01 19, 08:55)
Ryt vėl pasikvietė mane, susitiksiu su moterim, kuri atsakinga pas juos už personalo apmokymą, papasakos man plačiau apie produktus. Na, tikiuosi tai geras ženklas
Jau matau, kaip mes einam pas tave prekintis ispek busimus darbdavius, kad kartu atsivesi kruva klientu