Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(ragana @ 2010 01 19, 10:30)
Nu kai tik apie vaikus, tai as is karto su patarimais... biggrin.gif

aciu Tau. bandysiu butinai.
ir as tikiuosi, kad su laiku turesim kasas. as ir dabar driezu pripinu virsugalvy - jau taip noriu kasu lotuliukas.gif

o dar norejau paklaust, del to mito apie nuskutimus. Jus man pasakykit, cia nesamone, ar tikrai padeda, kai vaikus plikai nuskuta?
Atsakyti
Dar ką prisiminiau rolleyes.gif Iš serijos "diskusija apie eko kosmetiką su neišmanančiu žmogumi"...

Turiu draugę, kuri dirba TBS. Šiaip ją prieš kurį laiką jau apkrėčiau natūralizmu, nemažai priemonių stengiasi eko pirkti, nors ir ne viską. Savaitgalį užsidiskutavom apie kosmetiką, tai buvau nemaloniai nustebinta. Pasirodo, TBS konsultantės skleidžia žinią, jog jų kosmetika yra ekologiška blink.gif Ne natūrali, bet ekologiška. DRaugė puolė karštai ginti savo poziciją, kad va, neva tai jei kūno svieste naudojamas ekologiškas sertifikuotas kokosų aliejus,tai svietsas jau skaitosi ekologiškas doh.gif Nu kas per nesąmonės, sakau. Vos nesusipykom, galiausiai nusileidau blush2.gif Labai nesmagu įrodinėti kažką, kai argumentai atsimuša kaip žirniai į sieną. Jos 'argumentas' buvo, neva eko gamintojai irgi ne viską parašo sudėtyje ir ten taip pat yra chemijos. Lyg puokštė parabenų galėtų lygintis su kokiu sodium benzoate ir pan. sad.gif
Atsakyti
Na ka, turbut kaip kai kurios, tespeju cia perskaityti ir issirinkti bei issisaugoti kai kuria info 4u.gif

Summer- manau, kad viskas bus gerai ir darbukas jau tavo 4u.gif

O as cia kazkada jau gaminsiu kremuka, tik dar reikia emulsinio vasko sulaukti 4u.gif pribrendau pagaliau, parasysiu kaip seksis biggrin.gif kazkaip naudoju viska +- ta pati, tai ner kuo cia per daug ir pasidalinti, tik cia naujokems temos galiu parasyti, ka rasiau kazkada - nezinau nuo ko tai, nemanau, kad nuo amziaus, bet per pastaraji pusmeti, kai perejau net nuo dr H priemoniu prie aliejuku, milteliu, moliu ir tt - mano oda zymiai pasitaise, aisku buna berimu, bet kitokiu negu anksciau - nebe pulingi skausmingi...galiu drasiai sakyti - gal oda ir ne ideali, bet tikrai geresnes bukles rolleyes.gif del oro - cia tikrai - salciai prazutingi bent man...siaubingas ju poveikis tiesiog unsure.gif tas pats ir su plaukais rolleyes.gif beje, as plauku saknis kiekviena karta itrinu aloe sultimis su rozmarinu ea, ziuresim, koks bus rezultatas cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2010 01 19, 11:48)
Jus man pasakykit, cia nesamone, ar tikrai padeda, kai vaikus plikai nuskuta?

sesei tai padėjo, kai dar mažytė buvo smile.gif

QUOTE(Summer-In-Paris @ 2010 01 19, 11:49)
Jos 'argumentas' buvo, neva eko gamintojai irgi ne viską parašo sudėtyje ir ten taip pat yra chemijos.

kiekvienas iš proto kraustomės savaip, žinoma, bet jeigu jai ir parabenai nekliudo ekologijai, tai ką aš žinau biggrin.gif Man čia yra įdomiausia, iš kur tos legendos apie nuslėptas chemijas eko produktuose. Būtų faina išgirsti argumentus ar bent kelias firmas kad paminėtų rolleyes.gif Irgi galėčiau pareikšti, kad namuose auginu žalią dramblį ir tepasiunta visi, įrodinėdami, kad taip nėra tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 01 19, 14:01)
Man čia yra įdomiausia, iš kur tos legendos apie nuslėptas chemijas eko produktuose. Būtų faina išgirsti argumentus ar bent kelias firmas kad paminėtų  rolleyes.gif Irgi galėčiau pareikšti, kad namuose auginu žalią dramblį ir tepasiunta visi, įrodinėdami, kad taip nėra tongue.gif  lotuliukas.gif

Gal pvz JAV gamintojai gali buti tokiems priskirti, nes ten jie gali daugiau nenurodyti visko, negu pvz ES salyse, ir ne viena pie kosmetika kalbant, bet ir pvz maisto papildus, ar ka kita. Todel, kai perku is JAV ka nors, tikrai negaliu buti tikra del sudeties (aisku, jei nera sertifikuota), taciau, kita vertus, kiekvienas renkasi pagal save - as kartais rizikuoju ir perku, nors pirkdama ES valstybese jauciuosi pati saugiau kazkaip... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2010 01 19, 09:55)
Ryt vėl pasikvietė mane, susitiksiu su moterim, kuri atsakinga pas juos už personalo apmokymą, papasakos man plačiau apie produktus. Na, tikiuosi tai geras ženklas biggrin.gif

Summer, , tikrai manau, kad tai geras ženklas. Sėkmės tau 4u.gif
QUOTE(pearl @ 2010 01 19, 13:56)
Na ka, turbut kaip kai kurios, tespeju cia perskaityti ir issirinkti bei issisaugoti kai kuria info 4u.gif

drinks_cheers.gif Kaip ir aš, tik skaitau ir beveik nerašau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2010 01 19, 12:44)
va as irgi taip perku del to ir jaudinuos
nu jau kaip jaukiausi is tos silkes biggrin.gif

o gal mon irgi reikia acto su moliu, as vis puciu puciu savo tris plaukus g.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif niu jau prisijuokiau is tu 3 plauku ir putimo lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Daddygirl @ 2010 01 19, 12:48)
ir as tikiuosi, kad su laiku turesim kasas. as ir dabar driezu pripinu virsugalvy - jau taip noriu kasu  lotuliukas.gif

o dar norejau paklaust, del to mito apie nuskutimus. Jus man pasakykit, cia nesamone, ar tikrai padeda, kai vaikus plikai nuskuta?

pas mano dukra buvo silpnuciai pukeliia, kai buvo 3 metukai . nuskuto kirpykloje, dabar jai 14, kasos iki talijos, tik nezinau ar skutimas prisidejo. Manau, kad blogiau nebus tikrai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2010 01 19, 11:48)
ir as tikiuosi, kad su laiku turesim kasas. as ir dabar driezu pripinu virsugalvy - jau taip noriu kasu  lotuliukas.gif

4u.gif Tikrai turesit labai grazias kasas flirt.gif
O nuskutimas... nezinau, bet man neatrodo, kad tai galetu padeti. Tiesiog man truksta logisko paaiskinimo kaip tai galetu padeti. Manau, kad tiesiog visu vaikuciu pirmieji plaukuciai yra tokie svelnus pukeliai, kadangi plaukai pastoviai po truputi keiciasi (vieni krenta, auga nauji), tai veliau isdyge plaukai yra stipresni. Kai visi kudikiski plaukuciai buna iskrite, Tai ir buna "sustipreje" plaukai. O kai tie ploni nuskutami, tai tiesiog visi is karto pradeda augti tipo stipresni. Tokia "optine" apgaule biggrin.gif Galiu klysti, cia tik mano nuomone, bet man taip atrodo wink.gif beje, man vaikysteje plauku nuskute nebuvo, o visada turejau gerus plaukus. Mano seses plaukuciai buvo silpni, tai jai nuskuto, bet vaikysteje vis tiek buvo gana ploni plaukuciai, bet uzaugusi turi normalius, gana veslius plaukus.
Tiesiog kai nuskuti tuos plaukucius, tai ir negali zinoti padejo ar ne. Kadangi jie sustipreja, tai gal;i"nurasyti" nuopelnus nuskutimui biggrin.gif O gal ir siaip jie butu sustipreje, nes tikrai visiems bent kazkiek sustipreja.
Atsakyti
QUOTE(Nirida @ 2010 01 16, 16:01)
O rudasis cukrus pasidarius didesni kieki ar neistirpsta aliejuje? Ar si misinuka reik pasidaryti tik vienam kartui?  pvz., kaip Rkatyte,
kuno pylinga pirciai: rudasis cukrus, sezamu al ir palmarosos bei roziniu pelargoniju ea, - kazkada buvau pirkusi si Urtekram
Ir dar o kaip hidroltus galima EA praturtinti, glicerinas ten tirpstao o kaip su EA, nes jis vandeny lyg ir netirpsta, ar hidrolate kitaip g.gif

Aciu kad esate, JUS pats didziausias mano 2009 metu atradimas ir zinoma naturali kosmetika 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Rudasis cukrus aliejuje netirpsta, aisku jei laikysi kambario ir zemesnej temperaturoj, aukstoj temperaturoj teoriskai turetu tirpti 4u.gif As ji pirty naudoju, tai isinesu jau pries pylingavimasi ir po to ant zemes laikau, kad pylingas su grudeliais liktu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 01 18, 23:46)
as tai is savo vaikystes pamenu,kad actas super svelnius plaukucius padarydavo, tai sian vaikyste prisiminiau, tik baigesi ne kaip  ax.gif

as perplaunu su actu, man labai super thumbup.gif tikrai jokiu kutvelos ant galvos. Sampunas viena karta FIN kita kart jau koki kita turiu ( ner ekologiskas< bet sunaudot reik)

QUOTE(Daddygirl @ 2010 01 19, 11:04)
As sugalvojau pasiteiraut. O kuo stiprinat vaiku plaukucius?  4u.gif

Mano panelei 1.5 jau rišam kasas, o ne kasytes rolleyes.gif
Pirmiausia manau yra genai, berniuko plaukai dar iki šiol tokie reti ir šviečia plikė lotuliukas.gif
Mergaitei nuo kokių pusė metų kaip pradėjo augti cool.gif Gražu, laaaabai gražu.
Tepiau su tokiu aliejuku karts nuo karto iš eurokos, ten tokios 7 gal ampulės su žolelėm visokiom apie 11 lt mokėjau. Bet tryniau dėl to, kad luobelės niekaip negalėjau panaikinti, visi tie balmandol ar kaip ten, jai tiesiog alergija sukeldavo.
Manau tos ampulytės aliejinės kažkiek ir davė naudos, bet šiaip tikrai čia plaukai yra iš tėčio paveldėti. va tokios musu kasos

QUOTE(Daddygirl @ 2010 01 19, 12:48)

Čia tik mitas, mano draugė mergaitei skuto ir nieko, kaip neaugo taip neauga. Jau 3.5 m mergaitei, o palukai kaip pas berniuka.
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2010 01 16, 21:07)
Apie įklotus: ilgą laiką naudojau "Natracare", jie man tikrai patiko, bandžiau anijoninius "Winalite", bet dabar džiaugiuos neatsidžiaugiu "Masmi" ax.gif Išbandžiau ir patiko dar labiau nei "Natracare". Man jie minkštesni, malonesni, o ir sugeria puikiai, nenuslysta, nepersisuka ax.gif Anijoninius nustojau naudoti po to, kai kažkodėl labai stipriai sutrumpėjo kraujavimo laikas.  Nemanau, kad tai gerai, kai menstruacijos trunka kelias val . per mėnesį, jei iki tol trukdavo bent 2-3 dienas ax.gif

As irgi esu isbandziusi Natracare, Masmi (abu is SP), Organyc (Essenza) ir anijoninius Winalite, tai labiausiai patinka Masmi, nes neatsiklijuoja ir laikosi geriausiai, Natracare ir Organyc patiko pavirsius, bet per silpnai laikesi, o anijoninius pabandziau po pakuote ir nustojau naudoti del tos pacios priezasties kaip Rasma - sutrumpejo kraujavimo laikas ir net sakyciau kiekis blink.gif As irgi nemanau, kad tai gerai blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Monica @ 2010 01 16, 21:19)
o man masmi nelb (kaip ir natracare) cool.gif , keist reikia kas 30 min, naktį kiaurai pervarė, nors kėliausi keist. Matyt tinka tik kieno negausios mmm.

As nakciai naudoju siuos, man tinka: Masmi
Atsakyti
Sveikos smile.gif sakykit, ar Borges alyvuogių aliejus extra virgin geras yra? 4u.gif
Atsakyti