Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

Summer ko gero teisi, arba neissausinau isplauto induko, arba, kaip sako Daddygirl, pateko visgi vandens. O del konservantu, tai as lygiai taip paciai ir anksciau pasigamindavau ta prausikli, gaminu nedaug, kokioms į dienoms, o cia jau trecia diena tas rugimas pasirode, ko gero visgi nuo pirstu vandens pateko is krano sad.gif As tai sauksteliu maziuku mediniu kabinu ta prausikli, bet dukrele tai pirstukais slapiais kabina, negaliu ismokinti sauksteliu smile.gif
Katuti, cia tu su ta silke..................puse nakties lakiau vandeni, dabar darbe, kaip kuolu per galva gavusi, nedamiegojusi, aptinusi ir dar liutiska galva ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 01 19, 09:05)
Summer ko gero teisi, arba neissausinau isplauto induko, arba, kaip sako Daddygirl, pateko visgi vandens. O del konservantu, tai as lygiai taip paciai ir anksciau pasigamindavau ta prausikli, gaminu nedaug, kokioms į dienoms, o cia jau trecia diena tas rugimas pasirode, ko gero visgi nuo pirstu vandens pateko is krano sad.gif As tai sauksteliu maziuku mediniu kabinu ta prausikli, bet dukrele tai  pirstukais slapiais kabina, negaliu ismokinti sauksteliu smile.gif
Katuti, cia tu su ta silke..................puse nakties lakiau vandeni, dabar darbe, kaip kuolu per galva gavusi, nedamiegojusi, aptinusi ir dar liutiska galva  ax.gif

o toki miltuku derini irgi anksciau naudojus?

vietoj konservantu galima idet muilo. muilas pagal savo prigimti antibakteriskas.
as i visus savo veido prausiklius dedu, nera sugede.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 01 19, 10:05)
dabar darbe, kaip kuolu per galva gavusi, nedamiegojusi, aptinusi ir dar liutiska galva  ax.gif

tai nepersiplovei galvos vistik? biggrin.gif Aš atvirkščiai - šiandien po kaukės kaip sulaižyta visa doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2010 01 19, 11:12)
o toki miltuku derini irgi anksciau naudojus?

vietoj konservantu galima idet muilo. muilas pagal savo prigimti antibakteriskas.
as i visus savo veido prausiklius dedu, nera sugede.

taip, tuos pacius visus miltukus ir ta pati moli dejau, o muila juk irgi dedu-eco veido prausikli

Papildyta:
QUOTE(Satura @ 2010 01 19, 11:13)
tai nepersiplovei galvos vistik? biggrin.gif Aš atvirkščiai - šiandien po kaukės kaip sulaižyta visa  doh.gif

kur gi as persiplausiu galva, jei ,skaitydama jusu postus dar ir silke su actu ir svoguneliais slamsciau lotuliukas.gif
kolega sako,- "ale kokia tu siandien grazi, sukuosena pakeitei? tokia visa issikudlinusi, seksova", vat ir zinok zmogau........ man baisu, o diedams patinka smile.gif
Katut, tu kaip as padaryk (sampunas su moliu ir acto tirpalas) tada nebusi sulaizyta, busi kudlius, kaip as sian smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 19 sausio 2010 - 10:31
QUOTE(Nidulia @ 2010 01 19, 09:19)
taip, tuos pacius visus miltukus ir ta pati moli dejau, o muila juk irgi dedu-eco veido prausikli

as sakau muila, o ne prausikli/detergenta wink.gif
Jei neklystu, ir Monicai buvo sugedes prausiklis, i kuri dejo duso geli.
As tada jai siuliau pabandyt ta pati recepta, bet su muilu. Idomu, ar bande ir kaip sekes?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daddygirl: 19 sausio 2010 - 10:49
Baroca jau prekiauja gintaro pudra ir gintaro milteliais, dėžutė apie 40ml 10lt. Ta pudra sakė gerai tinka tepti odą kad neblizgėtų, o milteliai pilingui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2010 01 19, 11:48)
as sakau muila, o ne prausikli/detergenta wink.gif
Jei neklystu, ir Monicai buvo sugedes prausiklis, i kuri dejo duso geli.
As tada jai siuliau pabandyt ta pati recepta, bet su muilu. Idomu, ar bande ir kaip sekes?

gal patikslintum, koki muila?? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 01 19, 10:51)
Baroca jau prekiauja gintaro pudra ir gintaro milteliais, dėžutė apie 40ml 10lt. Ta pudra sakė gerai tinka tepti odą kad neblizgėtų, o milteliai pilingui smile.gif

o pudra tai čia šiaip smulkintas gintaras ar kokios firmos? Jei firmos, tai kokio pavadinimo?
Atsakyti
Bet klausykit... Cia gal saules uztemimas taip blogai veikia unsure.gif As irgi nelaiminga, nes sugebejau sudauzyti indeli su savo nuostabiuoju minkstu, svelniu, saldainiais kvepianciu kremu, apsauganciu nuo salcio verysad.gif Ir svabiausia, kad ir kremuko gaila, ir indelio (buvo toooks grazus ir geras) biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Daddygirl @ 2010 01 19, 10:04)

As sugalvojau pasiteiraut. O kuo stiprinat vaiku plaukucius?  4u.gif
Mano paneles plaukai visai ne i mane  unsure.gif Maniskiu nuo vaikystes net per daug, o jos tokie silpnuciai ir ju mazai... Gal isaugs tiesiog? Bet labai noris kazkaip jiems dabar padeti.
As pati tesugalvojau ramuneliu aliejuka (jos sviesus plaukai, irgi ne i mane  smile.gif ). Bandysiu. Ka dar butu galima?  4u.gif

Nu kai tik apie vaikus, tai as is karto su patarimais... biggrin.gif
Pirma, tai manau, kad tikrai isaugs ir plaukuciai sustipres mirksiukas.gif labai daug vaikuciu turi, atrodo, sipnucius plaukucius, o paauga ir ite plaukuciai pasidaro visai ne silpnuciai smile.gif
As mergytes neturiu, bet ir berniukui kartais atlieku plaukuciu stiprinimo proceduras (kol leidziasi). Tai netgi aliejine kauke sugebu padaryt biggrin.gif Patepu plaukucius aliejumi (pvz. del kokosu jis nesipriesina) ir pavaiksto valanda kokia iki ejimo praustis.
Manau, kad ramuneliu aliejukas visai tiktu.
Ir nuoviras perskalavimui tiktu. Juk yra daug nuoviru, kurie stiprina plaukus. Kad ir apyniu, dilgeliu (jei plaukuciai sviesus, tai gal nelabai tiktu), tu paciu ramuneliu. Tai siulyciau arba istepti galvyte pries plovima stipresniu nuoviru, arba po plovimo perskalauti.
Tokios priemones tikrai nepakenks, o gal ir pades wink.gif Bent mano sesiamecio plaukuciai visai nesilpni dabar, o kai buvo maziukas, tai atrode, kad silpnoki. O ar padejo tos mano priemones ( kurias atlieku ne reguliariai) ar ir siaip butu sustipreje, kas cia zino... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 01 19, 10:38)
oi kaip smagu  biggrin.gif Linkiu, kad tavo drąsa keisti gyvenimo užsiėmimą pasiteisintų 150 proc.  cool.gif  4u.gif

Primavera irgi gera, esu turėjusi keletą EA mišinukų smile.gif

4u.gif

Primavera, berods, sertifikuota BDIH. Tik kiek pamenu diskusijas, nelabai verta savo kainos, tiek EA, tiek hidrolatai pvz...

QUOTE(ernesin @ 2010 01 19, 11:51)

Priminei man, neseniai buvau radusi receptą iš kelių ingredientų sumaišytos ale pudros, kuria riebiaodėms siūlo teptis veidą po kremo, kad neblizgėtų visą dieną. Ir neberandu niekur doh.gif Žinau tik, kad cinko milteliai tikrai įėjo. Reikės dar paieškoti, užkabino tai, kad visus ingredientus nesunkiai galima susiveikti smile.gif O ir skamba patikimai.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 01 19, 10:00)
gal patikslintum, koki muila??  ax.gif

muilas - tai prausiklis, kuris visas (arba jo pagrindas) sudarytas is riebiuju rugsciu sarminiu drusku. (jos gaunamos is riebalu, pvz alieju, jiems sureagavus su sarmu). etiketeje raso (pvz alyvuogiu aliejus): saponified olive oil arba sodium olivate arba potassium olivate.
o ne muilas - tai visi kiti prausikliai, kuriu pagrindas ne riebiuju rugsciu sarmines druskos, o kiti detergentai (sintetiniai).
Jei Tau bus sunku atrinkt, imesk sudeti cia wink.gif

siaip jau muilas, zinoma, nera konservantas kaip toks. tiesiog muilo sudetis nepalanki bakterijoms daugintis.

Teoriskai, gaminant rimta prausikli, net ir dedant i ji skysto muilo, reiktu konservanto. Bet mano prausikliai bent menesi laiko tikrai. g.gif Ilgiau nebandziau, nes sunaudoju. O naudodama kisu pirstus, patenka vandens ir t.t.
O galvoju kaip su Suki prausikliu? Yra ten koks konservantas? O gal toks mazas kiekis, kad neirase i sudeti?..
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 01 19, 10:38)
aš pirkau ne per PayPal, o mokėjau tiesiai smile.gif

va as irgi taip perku del to ir jaudinuos

QUOTE(Nidulia @ 2010 01 19, 11:30)
taip, tuos pacius visus miltukus ir ta pati moli dejau, o muila juk irgi dedu-eco veido
kur gi as persiplausiu galva, jei  ,skaitydama jusu postus dar ir silke su actu ir svoguneliais slamsciau  lotuliukas.gif
kolega sako,- "ale kokia tu siandien grazi, sukuosena pakeitei? tokia visa issikudlinusi, seksova", vat ir zinok zmogau........ man baisu, o diedams patinka smile.gif
Katut, tu kaip as padaryk (sampunas su moliu ir acto tirpalas) tada nebusi sulaizyta, busi kudlius, kaip as sian smile.gif

nu jau kaip jaukiausi is tos silkes biggrin.gif

o gal mon irgi reikia acto su moliu, as vis puciu puciu savo tris plaukus g.gif
Atsakyti