Katuti, o kodel vaikysteje actas supper buvo?? del sintetiniu sampunu??
o del silkes,tu saunuole, kaip tik turiu silkutes ir visai pamirsau, kad turiu acto, vakar smaguriavau be acto, o taip jo norejosi
QUOTE(Nidulia @ 2010 01 18, 22:30)
Katuti, o kodel vaikysteje actas supper buvo?? del sintetiniu sampunu??
žinok, kažkuri kita rašė, kad jai buvo super, ne aš Man mama gal irgi kartais perplaudavo, nes daugiau nelabai ir būdavo kuo, neskaitant nuovirų, bet savo sąmoningą gyvenimą to nepraktikuoju
kadangi Dovish brangiausiam actas padėjo nuo pleiskanojimo, tai apie tai karts nuo karto primenu. bet ne apie savo patirtį
QUOTE(Satura @ 2010 01 18, 23:36)
žinok, kažkuri kita rašė, kad jai buvo super, ne aš Man mama gal irgi kartais perplaudavo, nes daugiau nelabai ir būdavo kuo, neskaitant nuovirų, bet savo sąmoningą gyvenimą to nepraktikuoju
kadangi Dovish brangiausiam actas padėjo nuo pleiskanojimo, tai apie tai karts nuo karto primenu. bet ne apie savo patirtį
as tai is savo vaikystes pamenu,kad actas super svelnius plaukucius padarydavo, tai sian vaikyste prisiminiau, tik baigesi ne kaip
+2010 01 18, 21:57-->
vanilės fitolis
Receptus žino, bet jų jau pakankamai daug buvo surašyta šitoje ir aromanatural temoje, tik perskaityt atidžiau reikia, ketvirtadienio vakarą tikrai rašiau kaip gaminau kremą.
Gamybos procesas, o sudėtis jau nuo turimų produktų priklauso
Ačiū
Man rodos burgundiškas vynas pagadino. Bet čia tik spėjimas.
Linkiu, kad kitą kart geriau pasisektų.
Aš irgi pasiguosiu. Pirkau praeitą savaitę pas monicą migdolų aliejų ir jau nebeturiu. Pusę spėjau išnaudoti gamybai, o kita pusė buvo panaudota žaidimams ir mamos "gražinimui" prieš pietų miegą ištepiau dukrai juo kojas ir pastačiau buteliuką ant palangės. Migdžiau migdžiau, pati užmigau, o mažoji išlipo iš lovos, atsidarė buteliuką (ko anksčiau nemokėjo) ir kuo gražiausiai supylė man ant plaukų ir pagalvės
QUOTE(Simse @ 2010 01 18, 21:57)
Kas yra vanilės fitolis, kam jis skirtas?Ir gal galėtum receptus visų dalykų surašyt(arba į až)? Negi niekas nežino mano norimų dalykėlių receptų?
vanilės fitolis
Receptus žino, bet jų jau pakankamai daug buvo surašyta šitoje ir aromanatural temoje, tik perskaityt atidžiau reikia, ketvirtadienio vakarą tikrai rašiau kaip gaminau kremą.
Gamybos procesas, o sudėtis jau nuo turimų produktų priklauso
QUOTE(Palomina @ 2010 01 18, 22:10)
Versme, tik dabar pamaciau tavo dovanele.. tikrai sauniai atrodo
Ačiū
QUOTE(Nidulia @ 2010 01 18, 22:13)
Jau ne pirma karta gaminuosi veido prausikli. Pries 3 dienas vel pasigaminau. Siandien atidarau, o jis sukiles kaip ant mieliu, pamaisiau medine mentele, tai tarsi burbuliukai, putos, grynai rugimo procesas. Kas galejo nutikti??? sudetis: i hidrolata ipilta lasas alojos gelio, rasulo molio, roziu miltuku, burgundisko vyno miltuku, granatu miltuku ir eco veido prausiklio.
Zodziu, sedziu nusipraususi veida su nezinau kuom ir su kazkokia pasiputusia kupeta ant galvos
Zodziu, sedziu nusipraususi veida su nezinau kuom ir su kazkokia pasiputusia kupeta ant galvos
Man rodos burgundiškas vynas pagadino. Bet čia tik spėjimas.
Linkiu, kad kitą kart geriau pasisektų.
Aš irgi pasiguosiu. Pirkau praeitą savaitę pas monicą migdolų aliejų ir jau nebeturiu. Pusę spėjau išnaudoti gamybai, o kita pusė buvo panaudota žaidimams ir mamos "gražinimui" prieš pietų miegą ištepiau dukrai juo kojas ir pastačiau buteliuką ant palangės. Migdžiau migdžiau, pati užmigau, o mažoji išlipo iš lovos, atsidarė buteliuką (ko anksčiau nemokėjo) ir kuo gražiausiai supylė man ant plaukų ir pagalvės
noreciau nusipirk pagert aliejaus.gerai cia biski parasiau tik nzn kuris geriau ar moliugu ar semenu? arr galima maitinanciai mamai?
Katuti, aspuse valandos kovojau su savimi, bet silke su actu nugalejo, nulekiau iki saldytuvo
Sveikos, merginos
Mane labai sudomino naturali kosmetika ir dziaugiuos atradusi sia tema Taciau kadangi esu visiska naujoke, tai truputeli pasiklydau tarp daugelio naturalios kosmetikos gamintoju. Is pradziu noreciau nusipirkti bazini alejuka (o gal ir koki sviesta?) + keleta eteriniu alieju- pasidaryti keleta misiniu probleminems zonoms- krutinei, anticeliulitini ir t.t. Noretusi, kad tos priemones butu kokybiskos, bet nesiorientuoju, kas is gamintoju siulo geresnes prekes? Pastebejau, kad identiska preke, pvz. abrikosu kauliuku aliejus, skiriasi kainos atzvilgiu net 3 kart
AKOMA
MATERIA AROMATICA
Ar galima teigti kad brangesne visada geresne? Matau kad cia yra isbandziusiu ivairiu gamintoju bazinius ir eterinius aliejus, gal galetumet pasidalinti savo patirtim?
Dar butu idomu suzinoti jusu nuomones apie tokius gamintojus, kaip:
PRIMAVERA
BERGLAND
DR. TAFFI
KARL HADEK
Is anksto labai dekoju
Mane labai sudomino naturali kosmetika ir dziaugiuos atradusi sia tema Taciau kadangi esu visiska naujoke, tai truputeli pasiklydau tarp daugelio naturalios kosmetikos gamintoju. Is pradziu noreciau nusipirkti bazini alejuka (o gal ir koki sviesta?) + keleta eteriniu alieju- pasidaryti keleta misiniu probleminems zonoms- krutinei, anticeliulitini ir t.t. Noretusi, kad tos priemones butu kokybiskos, bet nesiorientuoju, kas is gamintoju siulo geresnes prekes? Pastebejau, kad identiska preke, pvz. abrikosu kauliuku aliejus, skiriasi kainos atzvilgiu net 3 kart
AKOMA
MATERIA AROMATICA
Ar galima teigti kad brangesne visada geresne? Matau kad cia yra isbandziusiu ivairiu gamintoju bazinius ir eterinius aliejus, gal galetumet pasidalinti savo patirtim?
Dar butu idomu suzinoti jusu nuomones apie tokius gamintojus, kaip:
PRIMAVERA
BERGLAND
DR. TAFFI
KARL HADEK
Is anksto labai dekoju
QUOTE(wilike @ 2010 01 17, 22:34)
taigi zinokit merginos. BUvau kazkada is yves rocher gavusi dovanu losjona
YR turi sertifikuotą liniją produktų Likusi dalis neverta dėmėsio.
QUOTE(AgnėMMM @ 2010 01 17, 23:47)
Ir nemažai merginų, kurių oda riebesnė negali naudoti, nes kemša poras ir spuogelių pridygsta tada... Bet pati nebandžiau... Pasidalinkite patirtimi, bandžiusios
Esu ilgą laiką naudojusi KN mišinį riebiai odai, Hauschkos bei Suki normalizuojančius aliejukus. Pastarasis labiausiai ir patiko, nes buvo lengvas, labai skaniai kvepėjo ir odos neapsunkindavo. KN kažkoks per tirštas man, antrą kartą nepirkčiau. Aną žiemą ir drėgmės buvo pritrūkę, tai dabar nors oda prie riebesnių, bet man nepaprastai tinka Hauschka rožių kremas. Lašiuko miniatiūrinio užtenka, kad oda drėgna ir minkšta būtų
QUOTE(Satura @ 2010 01 18, 10:34)
labai abejoju, ar molis turi kažkokį apribotą galiojimo terminą - nei jis genda, nei ką
Ant Urtekram rasulo rašė 5 m.
QUOTE(Katherina @ 2010 01 18, 15:36)
Ar urtekrem šampūnas su henine lavsonija neapsunkina plaukų, ar jie nesiriebaluoja greičiau?
Draugė panašiais plaukais, kaip tavo aprašyti, tai labai juo patenkinta, jau kelintą buteliuką perka. Pati nebandžiau, bet, manau, tai tik laiko klausimas, patinka man Urtekram
QUOTE(bryyla @ 2010 01 18, 16:41)
Kaip tik žadėjau duškę pirkt, tai turbūt neverta rizikuot, nes mano oda sausa ir taip
O man duškių sudėtis nepatiko Vien tik bazė, potassium sorbate ir ekstrakto keli lašai...
Papildyta:
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 01 18, 17:40)
as sakiau kad ir sh.. tepsiuos kad tik neslinktu
Koks ryžtas Šaunuolė, nuoširdžiai linkiu sėkmės kovojant su šiuo procesu Man beveik metus plaukai slinko, Weledos vandenukas bėjėgis buvo, kaukės vos vos kažką gelbėjo. Tiesiog dabar savaime nustojo slinkti Nusipirkau vėl Weledos vandenuką, tai iškart poveikį matau. Tepu kas kartą po plovimo. Plaukų iškrenta gal trigubai mažiau nei slinkimo periodu. Pamenu, ir Hauschkos neem losjonas stebuklingas buvo (kartais tik porą plaukų tepalikdavau po plovimo), bet jau įsitikinau, kad tokio pobūdžio losjonai mano plaukus veikia tik tuomet, kai nėra rimtų problemų su slinkimu, o naudojant tiesiog profilaktiškai
QUOTE(Diva:) @ 2010 01 18, 17:48)
Ryt vėl pasikvietė mane, susitiksiu su moterim, kuri atsakinga pas juos už personalo apmokymą, papasakos man plačiau apie produktus. Na, tikiuosi tai geras ženklas
QUOTE(Odora @ 2010 01 18, 19:36)
o daugiau nebuvo tarp musu tokiu atveju, kad lovelula paveda?
Vieną kartą pirkau, sėkmingai O jei būtų pavedę, būčiau susigrąžinusi pinigus. PayPal garantuoja pinigų grąžinimą iki 1000 GBP berods - perki ir nesuki galvos, patikrinta n kartų
QUOTE(Manija69 @ 2010 01 18, 23:05)
Gal ką daugiau bandei iš farfalla?
Įsiterpsiu Dabar kaip tik kartais pratestuoju "cool mint" dantų pastą. Labai įdomus skonis Tikėjausi tikrai tokio "strong mint", bet kad tos mėtos tai tik iliuzija kažkokia jaučiasi Malonaus skonio, gaivina visai neblogai. Netrukus baigsiu Druide cinamoninę, pereisiu galutinai ant Farfalla, tai vėliau ir tiksliau galėsiu atsiliepti. Aš irgi buvau susidomėjusi šia produkcija, na bet kaina Nežinau, ar verta. Bet, kadangi tai šveicarų produkcija, kainos nebestebina... Išpūstas reikalas galėtų būti
QUOTE(Nidulia @ 2010 01 18, 23:13)
2 nesekme:
Jau ne pirma karta gaminuosi veido prausikli.
Jau ne pirma karta gaminuosi veido prausikli.
Žinok man porą kartų taip yra buvę. Manau, kad tai nuo nesteriliai išplauto indelio, į kurį pagamintą prausiklį supildavau, arba nuo vandens iš krano, kuris automatiškai patekdavo nuo šlapių pirštų. Aš tai nieko nedariau, naudojau sau toliau Skirtumo nepastebėjau kažkokio, tik kvapas truputį pakitęs buvo. Bet, esant galimybei, skubėdavau naują pasigaminti
Summer, cia jau tikrai geras zenklas
o su slinkimu kaip ir baigta, jau kokie puse metu, mat ligele tokia atrado man, konkreciau su skydliauke, vaistus geriau, geriu ir gersiu visa likusi gyvenima
ir tie tepalai nebutu manau sustabde, priklauso nuo priezasties. o db man lb i nauda, nes ezys pastoviai, yra nezymi grifkute nuo tu eziu
o su slinkimu kaip ir baigta, jau kokie puse metu, mat ligele tokia atrado man, konkreciau su skydliauke, vaistus geriau, geriu ir gersiu visa likusi gyvenima
ir tie tepalai nebutu manau sustabde, priklauso nuo priezasties. o db man lb i nauda, nes ezys pastoviai, yra nezymi grifkute nuo tu eziu
QUOTE(Versmė @ 2010 01 18, 23:42)
Pirkau praeitą savaitę pas monicą migdolų aliejų ir jau nebeturiu.
pati užmigau, o mažoji išlipo iš lovos, atsidarė buteliuką (ko anksčiau nemokėjo) ir kuo gražiausiai supylė man ant plaukų ir pagalvės
pati užmigau, o mažoji išlipo iš lovos, atsidarė buteliuką (ko anksčiau nemokėjo) ir kuo gražiausiai supylė man ant plaukų ir pagalvės
QUOTE(Nidulia @ 2010 01 19, 00:30)
Katuti, aspuse valandos kovojau su savimi,
na, ir aš jungiuos prie "bėdelių"
jau nebeturiu Monicos vanilės fitolio Vakar po dušo taip skaniai išsitepiau, o dar ant plaukų palaikiau Laveros rožių kaukę su gvazdikėlių EA - užsikaifavau nuo kvapų ir įsimečiau fitolį į chalato kišenę, kad vėl padėčiau kambarį į vietą. Ir pamiršau. Prieš miegą puoliau žiūrėti, kur jisai, o pasirodo, aš jo neužsukau Dar prisilanksčiau, visa likusi pusė buteliuko subėgo man į kišenę.... Dabr 10 metų chalato neskalbsiu
kitas pravalas manęs laukė su savo sviestu kojoms. Prisitepiau, maunu specialias (niekada nepirkit ) kojinaites. Užteko joms prisiliesti prie išteptos kojos, kai kraštai susitepė ir švelniai pažaliavo nuo sviestmedžio. Ir kojinėms nekas, ir eiti miegoti nenoriu, kad patalynės neištepčiau Galų gale įmoviau jas į polietileninius maišiukus, o viršui MB sušelpė jau nebenešiotinų klasikinių kostiuminių kojinių pora, su kuria ir išsimiegojau Vienintelį pliusą įžvelgiu, kad pėdos šiandien švelnios ir nenuves manęs dar į bankrotą dėl išlaidų pėdkelnėms
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2010 01 19, 07:55)
Ryt vėl pasikvietė mane, susitiksiu su moterim, kuri atsakinga pas juos už personalo apmokymą, papasakos man plačiau apie produktus. Na, tikiuosi tai geras ženklas
PayPal garantuoja pinigų grąžinimą iki 1000 GBP berods - perki ir nesuki galvos, patikrinta n kartų
oi kaip smagu Linkiu, kad tavo drąsa keisti gyvenimo užsiėmimą pasiteisintų 150 proc.
aš pirkau ne per PayPal, o mokėjau tiesiai
Papildyta:
QUOTE(AMARILIS @ 2010 01 19, 02:00)
tikrai ne visada materia Aromatica pagal nutylėjimą yra super, kadangi iš jų prekes vežasi Kvapų namai (yra pirmame puslapyje) - tikrai aukštos klasės bazinių ir eterinių gamintoja. Kad ir ką iš ten pirksi, manau, tikrai neprašausi. Kažkaip su siuntimu į LT su jais neaišku ir tiek
iš Akomos siunčiamės ir naudojam
Primavera irgi gera, esu turėjusi keletą EA mišinukų Kitų nežinau
Tikrai oda priklauso nuo klimato Net nedidelis, atrodo, klimatu skirtumas (uk ir lt) itakoja oda. Lietuvos klimatas nera labai dosnus odai, bet ir ne super atsiaurus, zinoma. Bet anglijoj man lengviau su oda tvarkytis , maziau pastangu reikia.
+2010 01 18, 14:23-->
man smirdedavo vistiek darydavau, buvau labai pasisventus. bet visas tas proceduras (su druska ir svogunais) darydavau labai seniai. Siaip tada man jos patiko, atrodo, dave ir rezultata.
Dabar kazkaip apsistojau ties malonesnemis ir kvapnesnemis
as tada versciau viska i proporcijas
uzjauciu del nesekmes.
atsitiko tai, as manau, paprastas dalykas - konservantu kiekio neuzteko, kad apsaugoti produkta nuo gedimo
tokiam produktui reikia neblogo konservanto, kadangi i ji naudojant vis patenka vanduo, kisami pirstai ...
o konservantu, tai, turbut, tik aloe gelyje buvo (is Tavo naudotu produktu).
o gal dar ir tu miltuku gausa ir ivairove pagreitino gedimo/rugimo procesa.
as tokio sugedusio nebenaudociau
oi kaip gaila.
bet cia ju megstamiausias zaidimas tokiai pagundai tiesiog nu neina atsispirti..
+2010 01 18, 14:23-->
QUOTE(Simse @ 2010 01 18, 14:23)
O ar po to plaukai, kai sušlampa nesmirda svogūnu? O gal kas žino, kiek ko reikia dėti tonikui ir purškalui nuo plaukų elektrinimosi?
man smirdedavo vistiek darydavau, buvau labai pasisventus. bet visas tas proceduras (su druska ir svogunais) darydavau labai seniai. Siaip tada man jos patiko, atrodo, dave ir rezultata.
Dabar kazkaip apsistojau ties malonesnemis ir kvapnesnemis
QUOTE(bryyla @ 2010 01 18, 20:25)
as tada versciau viska i proporcijas
QUOTE(Nidulia @ 2010 01 18, 21:13)
2 nesekme:
Jau ne pirma karta gaminuosi veido prausikli. Pries 3 dienas vel pasigaminau. Siandien atidarau, o jis sukiles kaip ant mieliu, pamaisiau medine mentele, tai tarsi burbuliukai, putos, grynai rugimo procesas. Kas galejo nutikti??? sudetis: i hidrolata ipilta lasas alojos gelio, rasulo molio, roziu miltuku, burgundisko vyno miltuku, granatu miltuku ir eco veido prausiklio.
uzjauciu del nesekmes.
atsitiko tai, as manau, paprastas dalykas - konservantu kiekio neuzteko, kad apsaugoti produkta nuo gedimo
tokiam produktui reikia neblogo konservanto, kadangi i ji naudojant vis patenka vanduo, kisami pirstai ...
o konservantu, tai, turbut, tik aloe gelyje buvo (is Tavo naudotu produktu).
o gal dar ir tu miltuku gausa ir ivairove pagreitino gedimo/rugimo procesa.
as tokio sugedusio nebenaudociau
QUOTE(Versmė @ 2010 01 18, 22:42)
oi kaip gaila.
bet cia ju megstamiausias zaidimas tokiai pagundai tiesiog nu neina atsispirti..
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2010 01 19, 06:55)
QUOTE(Satura @ 2010 01 19, 08:38)
na, ir aš jungiuos prie "bėdelių"
ot kas cia per nelaimingas menulis visoms
As sugalvojau pasiteiraut. O kuo stiprinat vaiku plaukucius?
Mano paneles plaukai visai ne i mane Maniskiu nuo vaikystes net per daug, o jos tokie silpnuciai ir ju mazai... Gal isaugs tiesiog? Bet labai noris kazkaip jiems dabar padeti.
As pati tesugalvojau ramuneliu aliejuka (jos sviesus plaukai, irgi ne i mane ). Bandysiu. Ka dar butu galima?